МС: Взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на България

Правителството няма да позволи по никакъв начин името на страната ни да бъде свързвано с каквато и да е съпричастност към терористична дейност, заявяват от кабинета

Обратно в новината

Коментари - МС: Взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взривеният камион не е бил в България, само бомбата в него е била.

Сериозно ли наричате данните от разследването "провокация"? Всъщност вашия опит да им вмените ЛЪЖА е много повече от провокация, а не е начин да изчистите името на България. Разбирате ли с кого се гаврите?

руските служби казвот ,че камиона е претоварен в грузия на друг камион! значи в българия е бил друг а не тоз от взрива!!

Кто -то ошибся! На рентгена камионът е с две колела по-малко, отколкото на видеото. На рентгена камиона е с 5 оси - 2 на влекача и три на ремаркето.

_stankow

Руснаците извадиха документи, че камионът е тръгнал от Одеса, минал през България, после с ферибот за Грузия. Дали е бил зареден още в Одеса, не се знае. Карал 22 тона строително фолио. И между тях скрили експлозиви. Още не значи, че някой обвинява България в съучастие.

СЕГА ЩО ЗАПЯХТЕ ДРУГА ПЕСЕН ИЛИ СЛУШАТЕ ОТ САЩ АМБАСАДАТА КАКВО ВИ КАЗВАТ ?

Българските служби "установяват" това, което им наредят от Брюксел.

Ко се обясняват нашите? Решили сме - взривили сме го. Ебах го в моста. Да се оплачат на арменския поп.

Тъпанар

Абсолютни глупости ! Кой му пука откъде е минал камиона ?! Само на нашите измислени политици за да се застраховат , че те не са виновни ! Да бяха провели разследване къде може да е качен взрива ! Всички в ЕС като нашите идиоти ! Нищо не става от тях ! Като тяхната шефка ! Тотални бездарници ! Камиона може да мине отвсякъде , но важното е къде са натоварили взрива и кой го е натоварил ! На това трябваше да отговорят бездарниците !

Всички са бездарници. Само ти си прекрасен. Знаем.

Тъп си кат гъс илиане. Как може да се провежда разследване рвърху руски камион, който никога не е бил в България?

$$"""""МС: Взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на България """""$$$$$.Този знак не е случаен. Това изявление на МС ,много ми прилича на един съвет ,който бабата на една моя колежка и е И давала.Та тази баба казвала " Дъще ,ако милият ,те хване с чужд мъж в леглото ,ще му казваш ," ама ти на очите си ли ще вярваш ,или на мен """.Та и тук така.Крайно време е Русия да се захване сериозно с освобождаването на Европа , а не да се лигави

Крайно време е Европа да се освободи от такува йато теб.

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Защо се обяснявате на тия, дали сме им читмо и писмо, оставете ги!

ЦРУ каза така, но обяснението няма да бъде прието. И тогава ко праим?

Руснаците казват, че товарът е претоварван 2 пъти в Грузия. Затова камионът не е същият, но товарът идва от България. Товарът бил влязъл в България от друга страна от ЕС, но престоял в България, КЪДЕТО Е БИЛ ПОДМЕНЕН С ВЗРИВ.

Ако преброите минусите на коментарите срещу Путин , ще видите колко заблудени овце бродят по земята ни , а мислят за чужда родина , като за своя! Отцедавци и чуждоидолопоклонници! Тези и да ни изтрепе Путин , пак ще му ближат задника!

" контейнерът, с който стоката е напуснала България, не е бил на взривения камион." Нали става дума за камион, а не за контейнер. Контейнерът с фолио може да е бил навсякъде, пита се къде е бил камионът? Той идвал ли е в БългариЯ? Да не говорим, че в първата руска информация се говореше за торове, не за фолио. Това фолио откъде го измислихте?!

Тези от правителството наричат терористичен акт удара по моста. Но ударите по молове, жилищни сгради и мостове в Украйна не са терористични актове.

А защо тогава руските помияри наместват България, а клозетораслите "български" русофили, изпадат в умиление и полюции, щом руслямец е споменал България …..

Като знаем какъв разграден двор сме, за справка границата мигрантите. Кат, МВР и тн, тия сигурни ли са ;))) Провериха ли и е компа с DOS, какво пише

Разбира се, че няма българско участие. Иначе мостът щеше да е съвсем непокътнат.

Нашите глупаци открито си признават , че укрите са терористи , защо тогава ги подкрепяме с оръжие , значи ние участваме в цялата тази гнусотия и това било демократично. Народе осъзнай се защото като дойде войната до нашите глави ония боклуци от ДБ които днес са поискали след като бъде гласувано изпращане на оръжия за укрите да бъде въведено извънредно положение първи ще избягат. Вие представяте ли за кого гласувате и какво ще стане със страната.

Ти какво предлагаш , до живот надупени на Путин, не мислиш ли , че този болен мозък по всяко едно време , може да си съчини история и да нападне когото си иска и когато си иска ! Аз не вярвам че този камион , въобще е бил в БГ ! Поредният шантаж на един лунатик ! Не можем , ако искаме да имаме някакво достойнство , да стоим окрачени цял живот !

А аз си мисля , че може руснаците и сами да са си взривили моста! Или вътрешната опозиция или търсят по този начин повод да изтрепят още народ в Украйна! На тези в Русия , никой вече не им вярва , освен черните овце в стадото ни!

Недей да мислиш. Може да си докараш мозъчен тумор.

Да ти се връща, ДРУГАРЮ !

Мътна история, нищо не се разбира. Последно влекачът с даден рег номер бил ли е в бг или не? Ремаркето с даден рег номер било ли е в бг или не? За какъв контейнер дрънкат? Това контейнеровоз ли е? Да не бъркат ремарке с контейнер ? Ако е било контейнер да кажат как е излязъл от бг с кой превозвач и за къде? След това стоката била тука и после напуснала бг. Ми тя точно стоката е гръмнала не камионът. Поне да скалъпят нещо по достоверно.

Българските служби установяват, че въпросния камион никога не е бил на територията на България. Путин твърди обратното, очевидно лъже. Какво следва? Прекратяване на дипломатическите отношения с агресорите и изгонване на посланика им. А те канят лелята в парламинта за откриването. Аз такова държавно безумие не съм виждал. Свалете гащите и се наведете пред този безумец, заклеймен от целия свят. Жалки сме

А ти верно ли вярваш на нашите. Падна военен самолет. Обикновенно спират и тренировъчни полети докато трае разследване..... Винаги е било така. Ама сега военните училища се скъсват хвърчат

Тези руснаци си мисля , че пак гледат да ни подхлъзнат ! А нашите управленци се държът , като виновни ! Иначе Митрофанова , каква ще я търси в парламента ни ! Да не я е поканил лично Копейкин !

Поредното унижение за нас от братска Раззия

Като гледам реакциите на управляващите ни в момента се чудя , абе колко народ още има на хранилка при Путин!? Хайде за Копейкин , вече си го знаем, ама и той е за раследване ! На никой не му пука за държавата ни , всеки гледа само личните си облаги. Та ние сами не се уважаваме, а как ще искаме чуждите да ни увъжават!

Току що по централните новини на телевизия "Русия -Планета" /в 20,20 ч. бълг.време на11.10 т.г./ бе съобщено, че взривът в камиона, избухнал на Кримския мост, е бил поставен и укрит на територията на България. За целта украинските служби са съгласували всичко с американците.

Ами марсианците??????

Служебното правителство,не смее да иска обяснение дори от Митрофанова? Те ни обединяват в тероризъм,а ние каним Митрофанова на откриване на работата на НС. Срам ме е от вас,мунчовци!

Закрива руското посолство,щом ни злепоставят така.Рудия си позволява да плюе по най-васалните държави.И ние сме и най-долните подлоги.Още ли е "неизбежно " обръщането към Русия?

Не съм съгласен със статията ! Що не питахте ДъБъ?! Спонжбоб квадратни гащи и гЕерал Наско щяха да ви кажат че те са организирали атаката срещу моста и Лично те са взривили камионаааа...Казах !

Излитай.Изложихте ни пред целия свят. Мунчовци.

Е с минусите само доказвате правотата на думите ми подлоги руски. Слогани на Путин в родината ни. И ще чакаме да защите родината ни измет сте.

Ото тази плява разбрах, че контейнерът е бил в България по документи, но не е бил в България според ДАНС! ... Защо ли никой не им вярва?

Ами да кажат как от Русия е стигнал до България.Не вярвам да е минал през фронтовата линия.Много е важно да се установи по кой маршрут е стигнал до България.В България е минал като транзитен превоз и никой не го е проверявал или разтоварвал.Ако в Армения и Грузия са го разтоварвали или претоварвали,то тогава те могат да кажат най добре за точките на претоварване.

Значи Путин е лъжец

Да, за съжаление в ДАНС работят предимно криминални елементи. Как да им вярваме.

То всички в службите са друсани или пияни или пияни и друсани. Няма на кого да вярваш и като добавим и корупция айдеее

ефесбешниците ли имаш предвид?

Доказателствата са печатите върху контейнерите Какво ще говори този или онзи не струва пет пари

Те от ЕС си го казаха преди нашите че не вярват камиона да минал през България, ние пак по-мусно действаме.

СЛАВА УКРАИНЕ!!!

Върви по кръста Христов, сатана.

Не вярват,не означава,че не е истина.

Търсят камион по товара,явно е някаква нова техника на ДАНС.

Кой ли вярва на нашите служби където събират информация от интернет . Те Българите не могат да убедят та камо ли някой друг

А знаеш ли кой вярва на Путин? Такива дебили като путлерофилите. Ти да не си от тях?

След като няма официална нота, значи нещата не са в полза на България ...

И по какво сме по-добри от ИДИЛ?

Бах колко сте тъпи, то дори каимона не гръмна, има ясни кадри, че е цял след взрива. Хвнахате се на руската опорка и прична за да стрелят по цилвилни. Същото правеха и 2014 в Донбас.

(((американците))) от 20 години лъжат че самолетно гориво може да разтопи стомана и да събори блоковете някои подлоги още им вярвате

Това хич не прилича на опровержение. Камионът, контейнера, друга държава, само празни приказки. Факти дай - кой, коя, какво, колко и извикай посланика да му навреш в лицето. БЕЗКАДЪРНИЦИ, и това го правят три дни????????

Аналния клоун владимир путин се обосра опять

Тъпак

Победата над Украйна е поражение за НАТО Директно признава че в Украйна Русия се бие срещу БАТО

путето тотално се побърка"кой ми сра в гащите""

ти в устатс

Много напомня за случая с Папата и С. Антонов, само че сега е с обратен знак. Целта е да се замеси НАТО за да потвърди тезата на Путин, че НАТО го заплашва. Няма нищо вярно и двата случая, но папк сме изпозвани.