МС отпуска допълнително 1,5 млн. лв. на 52 общини, организирали предучилищна подготовка

Правителството отпусна и над 13 млн. лв. за изпълнение на дейности на Фонд "Научни изследвания"

Обратно в новината

Коментари - МС отпуска допълнително 1,5 млн. лв. на 52 общини, организирали предучилищна подготовка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В какво се изразява "предучилищната подготовка"? Да научат циганите на български, че не разбират какво им говорят учителите ли?

Браво на г-н Борисов

Вкусни ли са лайната на боко-тъпото?

Само не знам от къде се вадят тези кинти, след толкова десетилетия нямане!?!

Само да попитам бюджет територията Булгаристан има ли ????? Където трябва да са заложени всички „необходими средства“ и какви са тези ''отпускания'' за купуване вот, от мутрите на сбирките им ????? А иначе 1.5млн. разделено на 52 общини прави приблизително 30 хил на община. Добри пари за мотивиране за изборите и преброителите !!!

Този ми коментар го изтриха ама поне през вас е минал....

На пет вълка - кози крак. Изпразни се джипкатаааа...

Борисов напомни, че са върнали 50 000 чаавета в класните стаи, които не знаели да четат и пишат!!! Направихме стотици джамии, църкви и манастири, за да се молите за нас, за да спечелим изборите и окончателно да ви вкараме в отвъдното!!!

Защо няма и думичка в новините за доклада на Държавния департамент?

Заради свободните и независими български медии.

ТЕЗИ ПАРИ СА ЗА ХАРЧЕНЕ ЗА КУПЕН ВОТ НО ТЕ НЕ ПРАВЯТ НАЦИОНАЛЕН ДОХОД ОБРАТНОТО САМО ГО СЪСИПВАТ КАТО ВЕЧЕ Е СЪСИПАНА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

Тази работа само с пари не става, има неща които с пари не могат да се купят. Трябват качества както в управлението така и в науката и образованието. Имаш проблем в управлението, например един язовир, Изчисляваш колко струва и го пълниш с вода? Това е един много опростенчески консумативен модел, и естественото последствие е че да сложиш и едно магаре там, и то ще "управлява". Явно от това има изгода и вътре и вънка от страната. А какво става с науката? Ами всеки по веригата ще разпределя средства. Един ще получи договор, и ще даде на друг да го изпълнява, а пък той на трети, изобщо "предприемчива" верига. И кой накрая ще прави научните изследвания? Така е и с образованието, кой накрая ще учи децата? Да не говорим за медицината, видя се колко добре работи този подход на "хранилки".

Груьо.... ей...! Такова раздаване нема бате. И най-богатата държава, ако раздаваше така, мамата и щеше да се @бе. Ти раздаваш виртуално. Лъжеш, като мръсно копеле. Лъжата е в основата на управлението ти. Лъжат и всички от твоята шайка. Лъжете Вашата м....! Лъжеш, когато се пръкнеш от леглото си всеки ден. Лъжата ще ти излезе от едно място един ден.

Само да попитам бюджет тази територия има ли????? където трябва да са заложени всички необходими средства и какви са тези ''отпускания'' от мутрите на сбирките си?????

Ама разбира се , че сега е момента за раздаване на пари. Първо затворихте училищата в селата, сега поарички за училищни занимания. КРЕТЕНИ

Този тиквеник е болен ! Кой нормален човек не разбра ,че този трябва да е в затвора?

МАФИЯТА удари дъното: Костадин Ангелов лъже, че е професор Скандалът около професурата на Костадин Ангелов намери своя логичен завършек! Коце Ботокса, именуван професор и министър на здравеопазването, няма хабилитационен труд за получаване на званието! Проф. Дилян Николчев сам съобщи на стената си във фейсбук, че измамата е разкрита – Татяна Дончева е права, Костадин Ангелов не е професор. Богословът се позова на проверка в Националния център за информация и документация (НАЦИД), където хабилитационният труд на кандидат-депутата на хунтата Ботокса би трябвало да фигурира. Да, ама не, такъв няма. „Т. Дончева е права, К. Ангелов няма хабилитационен труд за професура, прегледах внимателно в НАЦИД”, написа проф. Николчев. Ситуацията вече става прекалено сериозна и казусът трябва да се поеме от прокуратурата, ако има такава – придобиването на звание без хабилитация е престъпление, което коства минимум оставка, максимум – присъда и изритване от политиката завинаги. Татяна Дончева първа разбуни духовете с пост, в който написа следното: Прави впечатление, че през 2013 г. със заповед на тогавашния министър Десислава Атанасова никому неизвестният обикновен доктор Костадин Ангелов е назначен за директор на Александровска болница при наличието на много други хабилитирани лекари, като сменя академик Лъчезар Трайков. През 2014 г. той става доктор на медицинските науки. Като забележете, едно и също лице едновременно е негов научен ръководител, рецензент и председател на научното жури. Три месеца след като става доктор на медицинските науки вече е доцент. Сред публикациите, изброени в Регистъра на научните длъжности и дисертации към НАЦИД липсва втора дисертация или хабилитационен труд за професор. Няма нито една негова лична публикация, а само съавторски – с по пет, десет и повече съавтори. Същевременно са му признати публикации в списанието за медицински сестри „Сестринско дело”, медицинско издание, третиращо проблемите на сестринството. Тези публикации нямат общо с темата на професурата му, която е по рак на стомаха. Всеки може да провери дали близкият приятел на нежния актьор Владо Карамазов покрива изискванията за професура на адрес https://nacid.bg/bg/

Защото другите се отказват от астра зенека ,че е опасна и затова я набутват на тиквата ,а той се бие в гърдите и скандира колко е велик.

Давай Бойче ... още 2 дни раздаваш и после свършва тая

ГЕРБ работи! Браво!

1.5млн. разделено на 52 общини прави приблизително 30хил на община. Добри пари за мотивиране за изборите и преброителите.

Останалите 3.5 миллиона бяха очекмеджени ....