17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците са странно, прозападно племе, което пие като руски казак, говори свободно руски език и бъкел не вдява на английски или друг "приятелски език". Когато започнат да предявяват претенции на руски език, рязко минавам на английски, като се "учудвам" искрено, защо само на руски говорят. Това притъпява сериозно оперението на всички украински пауни. Украинците са степни племена с македонска надстройка.

Такова плащане имаше ли и за бедстващите БЪЛГАРИ в собствената им държава???!!! Или просихте пак от останалите българи да помагат, за да поправят щети от престъпления и нехайството на държавата?

За бедстващите БГ пенсионери,за бедстващите от Карловско,кога такива почивки ол инклузиф?

ти помогна ли до сега на поне един пансионер в нужда?

Аз да, а ти??? Или нарочно разводняваш темата по не съвсем същинската част - че има бедстващи пенсионери и държавата трябва да помогне на тях!

и лично ще и пръсна мозъка по плочките пред бившия офис на мтел

да приемем бежанци, хуманно е. Но бежанци се приемат в Бежански центрове, както е навсякъде по света. Но да приемаш бежанци в 5-звездни хотели и то в най-бедната държава в ЕС????!!!!! Е, не го разбирам това, не. Или ние сме пълни дебили, че го допускаме, или управляващите са пълни наглеци и мръсници.

Служител, отговарящ за мобилизирането на войски, е намерен мъртъв при подозрителни обстоятелства

Днес три министерства се похвалиха, че пращат децата на море без пари през зимата да пълнят хотелите на червените.. . МОН съвместно с министерството на финансите и на туризма съобщиха, че 30 000 ученици от I до XI клас ще летуват една седмица в български курорти на пълна държавна издръжка. По същата схема с хотелите на червените направи Масларка.. През 2009 година тогавашният социален министър Емилия Масларова измисли кампанията „Активно стареене“. Тя реши да прати 150 000 пенсионери „безплатно“ на море през зимата, за да ги социализира и за да помогне на бизнеса. Какъв беше резултатът не стана ясно, защото страната и без това трудно се измъкна от тежката икономическа криза през 2008-2009г.

Той украинския посланик не проявява милост, състрадание и съчувствие към сънародниците си и не ги допуска до хотела си в страната ни. Пък искате ние, бедните българи да ги издържаме. За родителите ни няма пари за пенсии, ама за украинците бърката в общата хазна. Мама ви....продажна!!!

Още 4 млн. деца изпаднали в бедност заради войната в Украйна Децата с най-тежкото бреме на икономическата криза от конфликта... джуджето военнопрестъпник Путин му е малко да бъде обесен А тези които пишат за рубли в негова подкрепа нека техните деца утре ги застигне съдбата на украинските деца ...

стига си драскал по форумите!

Изпаднали в бедност заради продажната политика на кокаиновия нацист със зелена тениска и клоунски номера, който съсипа страната си за да угажда на Байдънови - баща и син.

военнопрестъпниците от масква нямат вина .... така ли

Предлагам друго. Пострадалите от карловско заминават на ол-инклузив хотели- планина или на море, а бежанците в центрове или фургони. Благодаря!

напълно подкрепя тази идея.

Предлагам друго. Пострадалите от карловско да се настанят в домовете на орки с руски паспорти които ще изгоним..в домовете които държавата ще анексира на руснаци може да настаним и украинци.

руснаците идват с парите си тук и купуват имоти,а укрохлебарките само цоцат бюджета.Настани си ги у вас козяшки трол.

парите от престъпна дейност и тероризъм се конфискуват в полза на държавата.. такъв е закона. А руснак който не е престъпник и терорист не познавам

да ги настанява в хотели в Западна усрайна.

Половината от тези пари са «бедните « министри!!!!

По принцип ли заповядват на министерски съвет къде да ги настанява? Цялата работа е да се дадат парите на едни хотелиери. Щото нали имаше падения имаше загуби и ония с бетонните мастодонти останаха на сухо. Пък тая година алкохолиците от англия и русия няма да дойдат. Та затова трябва да подпомогнем нашите хора защото нали после трябва да правят дарения за кампанията. Така че украинците против които пишат продажниците служещи на руското посолство нямат нищо общо с тая работа. Докато беше борисов бежанците не ги настанявахме в хотели нали????

8,6 мил дават, ние сме 6 милиона, какво става? не вярвам на очите си

По малко над левче на нашенец е. За сравнение: само КТБ ни отмъкна 500 пъти повече. А вие му давате плюсове ?!

Ти идиот ли си бе? 8,6 делено на 6 колко е бе математико.

Дано Господ накаже всеки, който е дал съгласие от парите на българите да хрантутим гнусните украинЦи!

ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ НА ВОЛЯ , ЗАЩОТО ВОЙНАТА ЩЕ Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНА . КАТО СВЪРШАТ БЪЛГАРИТЕ И ПАРИТЕ, МОЖЕ БИ ЦИГАНИТЕ ЩЕ УСПЕЯТ ДА ГИ ПРОГОНЯТ ОТ ЦАРСТВОТО НА БЕЗДЕЛИЕТО!

разни мижитурки от ДайБъ, ПъПъ и Гербъ си купуват правото на съществуване и власт пред американските господари! Да не пропуснете да избършете портретите на БатБойка!

Защо побързахте да я скриете тая новина, а не я държите като останалите с часова, а? Като видите народното недоволство и скривате. Ама с това си действие няма да промените настроението на българите. То се натрупва всеки ден с всякакви искания за украинци, както и за събаяне на паметници, искане на оръжия и всякакви дивотии. Народния гняв се натрупва или това е целта на едно посолство да ни вкара и нас във войната и да се наслаждава как се саоизбиват славяни?

Какво стана с пострадалите от наводнения българи,за тях колко милиона отделихте? Или там парите трябва да отидат у хората ,а тук нашите пари(данъци) във вашите хотели.

За тях контейнери, наричани галено "фургони".

За Хитрино Русия не даде една рубла че Хитрино е пострадало от руската газ.

МС собствени пари няма. Това са нашите пари, от нашите данъци. Нямам нищо против закуска, обяд и вечеря да се дават за български пенсионери и бедни хора, но за "бежанци" с Лексуси не съм съгласен.

БЪЛГАРИНЪТ ПИ ПРИНУДА ЩЕ ТЪРПИ СТУД И ГЛАД , ЩЕ ГО ПОТУПВАТ УНИЗИТЕЛНО ПО ПРЕВИТИЯ ГРЪБ РАЗНИ ИЗРОДИ С ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ!! НО КОЙ НИ Е ВИНОВЕН КАТО ИЗБИРАМЕ БАНДИТИ И СИ СТОИМ МИРНО НА РАКИЙЧИЦА ВКЪЩИ !!!!

Тук слагам снимка на капачките, които събирам. Иначе и аз съм украинец по душа.

До кога нашите пари ще се харчат за потушаване на пожарите причинени от жълто-синият наркоман? Да си бере сам гайлето. Пришълците да се настаняват в лагерите при другите като тях.

ЗА ХОТЕЛСКИТЕ ВЕРИГИ - ЯКО ! ИДВА ЗИМАТА ОБАЧЕ!! ЩЕ НИ Е ПО-ТОПЛО НА УЛИЦАТА С БУХАЛКИТЕ !!!

Българския президент да се обърне към всички българи в Украйна при първа възможност да се предават на руснаците. Няма нужда да се жертват за нацисти и фашисти съюзници на бандитско НАТО.

ти гледам са си предал.. ама що не идеш в Русия а седиш тука в НАТО и ЕС?

Не съм в НАТО. Само шепа предатели са се продали за няколко сребърника.

Ти да не би да си в Монголия?Ако не си в България, какво те интересува какво става тук?Или си обикновена прегладняла копейка?

Най-големият Исторически парк в света до Варна пита МС колко даде за бежанците от Карлово?

в Украйна ли жиеем или в България? Защо за бедните пенсионери все няма пари, а за украинците има луксозни хотели и пълна издръжка? Пак ли ще ги гледаме как гордо и необезпокоявано развяват украинските си знаменаи правят шествия из столицата ни и под прозорците на Президенството? ПОЛИТИЦИ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С НАС БЪЛГАРИТЕ И ДА СЛУГУВАТЕ НА ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА, ЧЕ ЩЕ МУ КИПНЕ СЪВСЕМ НА ТОЯ НАРОД И ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ!

трият го за да не разберете каква масова злоупотреба е https://m.facebook.com/groups/338927668246444/

няма отърване от тия укропаразити.

обикалят от страна в страна и се регистрират навсякъде. Няма да се интегрират никога! Те ще си живеят така 13-14 години на наш гръб!

Упрекнах я, че съпругът й, с който заедно се крият в България, е страхливец и че е длъжен да се бие за собствената си страна! Тогава тя побесня и разкри истинското си лице, което беше моята цел. Тя се опита да ме убеждава, че в Украйна нямало никаква война от осем години. Донецката и Луганската народни републики били терористи. Че Украйна била мирна държава, а руските агресори я нападнали, за да вземат земята. Нарече ме фашист и рашист. Разкри, че ненавижда Православната вяра, въпреки че допреди минути ме лъжеше, че вярва в Бог!Когато приключим с руснаците, ще дойдем тук и ще ви одрежем главите на всички българи! Вашето славянско племе трябва да изчезне от земята! Вие, българите, сте същите орки като руснаците. Запазих спокойствие и посрещах гнева й с усмивка, като се съгласих, че българите и руснаците са много близки.Трудно ми е да перефразирам украинските проклятия и псувни, които изрече украинката, докато лееше омразата си към българите и руснаците, но тя внезапно осъзна, че се е разкрила, и рязко замлъкна. Само очите й още бълваха светкавици на ненавист"

ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ НА УКРАЙНА, В Т.Ч. ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ ДНЕПРОПЕТРОВСК С КОЕТО РАБОТИХ И ДРУЖА ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ. СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО НА "СВО", СЪПРУГАТА МИ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ В СТИХОТВОР НА ФОРМА, ЧЕ " НА ВАШИХ КОСТЯХ ,/Т.Е. НА НАШИТЕ КОСТИ/ ХЛЕБ БУДЕМ ВЫРАЩИВАТ" СЕГА НЕ ЗНАМ ИМАМ ЛИ ОЩЕ ПРИЯТЕЛИ НА УКРАЙНА ФАШИЗМА, НАЦИЗМА И ТОВА ЧЕ ПРИЕМАШ СЕБЕ СИ ЗА СВРЪХ ЧОВЕК Е СТРАШНО НЕЩО

Америка да плаща, тя поддържа войната в Украйна.

Според логиката на платените руски тролове на времето американците трябва да подпомогнат хитлер за да свърши по-бързо войната.

да не се обаждат.

Неверото е колко очевиден е двойния стандарт: Бежанците от Сирия в лагери, същите от Украйна е хотели на Слънчев бряг. Да не говорим колко БЪЛГАРИ не могат и да си помислят да отидат на хотел на морето. ОСТАВКА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НА РАДЕВ!

Горките бесарабски българи!!! Откажеш ли да се биеш,зад гърба ти те чакат Орките на Зеленски и заградителните отряди Кракен с куршум в тила!!! Не пожелавам и на най-злият си враг да бъде мобилизиран за пушечно месо от Нацистите в Киев!!! Който се е събрал веднъж с украинските фашисти хубаво не е видял! Нацистите изпращат еетнически българи, прясно мобилизирани,без подготовка, на първа линия в изпълнение на самоубиствени мисии! Това се прави съвсем умишлено за да се унищожат физически колкото се може повече българи за да освободят населяваните територии,те за Зеленски са подчовеци, пушечно месо!

А стига простотии! а пари за българските деца няма ли да има? При предната вълна, в Украйна знаеха, че в България осигуряват безплатно ядене и пиене за 3 месеца. И се изсипаха тука. Щом свърши безплатното, за няколко дни 230 000 много "бедставащи и пострадали бежанци" се изнесоха обратно в Украйна. Купонът свърши. Сега иде зима и айде обратно на безплатното в България. Не разбрахте ли, управляващи дебили, че се подиграват с нас. Използват ни по най-селския и елементарен начин. Значи ще събираме като изпаднали балъци капачки да купим някоя линейка за децата, а тука ще изхранваме и издържаме някакви хитреци. А стига простотии. Да плаща американското посолство, те забъркаха войната в Украйна, те да им плащат сметките. какви са ти я безплатни простотии. Хотелиерите си имат цени, който иска да остава, да си плаща.

Янките забъркаха кашата, но избутаха "съюзниците" си да я сърбат! Имаме си поговорка за случая- с чужда пита помен правят!

нашата работа стана като в оная приказка "Болен здрав носи". Богатите европейски страни настаняват украинските бежанци във лагери и фискултурни салони. А ние бедняците на Европа - в лукс хотели по морето. Няма управия, няма справедливост. Само политически проститутки без грам мозък, чувство за срам и патриотизъм. Алчността ще ги погуби, нещастни продажни твари.

Нищо не се прави за интегриране на тези хора в пазара на труда! Те могат да работят и трябва да работят и си плащат наема. Не може да идват с туристически агенции и да си ги прибират след няколко месеца и постоянно да сравняват къде ще им дадат повече- тук или на запад. Нищо не им помагаме така! Да започват работа веднага, а децата на детски градини и който отиде в малък обезлюден град- списък да се направи- по- голяма помощ! Хиляди къщи по селата са празни и хората и наем няма да искат само да ги стегнат и да живеят! Може и кампания да се направи- веднага предоставям една къща безплатно!

Виж във ФБ по украинските страници колко безплатни екскурзии са организирани. Даже по хотели, само транспорт плащат.

Който даде селска къща на украинско семейство за 10г безплатно- да й правят основен ремонт- така ще се съживят селата, че там фонда е в пълна разруха и няма население- само едни роми останаха. Така и така ще харчат едни пари- има и по- умен начин и да съживят селата! Има и села близо до градове и си стават!

вън от България!

Притеснявам се дали навсякъде има джакузи и безплатен масаж за нашите мили ескурзианти и туристи, които незнайно защо харесват само курортите ни. Проклети да сте, жалки дупедавци. И позор за овчето стадо, населило територията, мрънкащо от бидонвилите, които получава при беда от държавата, която им прибира данъците Как един от тези бягащи, някои със съмнителни биографии навлеци не поиска да е на село, или в малко градче, ами все към 5 звездни хотели ги влече..

Спрете да харчите данъците ни! Спрете! Особено за някакви отпадъци!

Кви данъци бе ? Може би бъдещи, но не и сегашни. Тия пари са от заемите дето ги взимат непрекъснато.

А бе?

Грях да ви е на душите и на хотелиерите и на украинците! Бел ден да не видите! Умирайте!

А МС защо не отпусна на хората пострадали от наводненията поне нещо? Не говорим за трите контейнера в които изобщо не може да се живее? До кога България ще се грижи за сульо и пульо?

Парите за хотелиерите, които настаняват украински бежанци се отпускат от ЕС, не от държавния бюджет. Тоест механизма е България отпуска пари, после ЕС й верифицира разходите и ги възстановява. За пострадалите при наводненията няма ЕС, трябва да се погрижи държавата, която в случая е мащеха!

Стига си лъгал, бе платен боклук. Това не е вярно, парите на Ес отдавна бяха изпукани. Аман от манипулациите на разни поамериканчени Джоета на хранилката.

Парите от гинеколожката свършиха. Сега е ред на бюджета.

Това от пенсийките мизерни на родителите ни! Не ни стигат лилавите паразити,сега и тия!

А за хората, пострадали от наводненията в Карловско - по 300 лева еднократно, и фургони.... За урките: Безплатен хпотел Безплатен ток Безплатна вода Безплатно отопление Безплатна храна Парички за дневни (40 на ден ли бяха?)

Така ще е, когато страната се управлява от чудопоклонници.

Защо в курортен комплекс с 5 звездни СПА хотели трябва да им плащаме? Бежанците ще са доволни и на каравани във Враца и Монтана, хем ще подобрим икономиката на северозапада. В програмата за бежанците да участват само туристически бази и 2 и 3 звезди хотелчета във вътрешността на страната, извън туристическите комплекси. Толкова ли са прости управляващите, или хотелиерите им плащат за вземане на подобни решения? Корупцията в туризма е огромна.

са укропаразити,а политиците яко са се нагъзили на Лайняната и Памперса.

Ако парите са подарък за бандеровците е престъпление и кражба от всеки един от нас. Ако са от ЕС не ме интересува какви организми отглеждаме.

Не е точно така. Парите в ЕС ги събират пак от нас. Иначе сте прав.

До кога ще хрантутим тези паразити? Щом са бежанци, защо не са в бежанските лагери?

ще дондуркаме укрите до второ пришествие.

Не до второто пришествие. До края на войната. А за да дойде този край по-бързо: Веднага оръжие за Украйна! Да ги въоръжим до зъби да избият тия руски zzzомби!!!

войната свършва веднага щом ФАЩ и Еврогея спре да праща оръжия.Народа иска мир, вън укрите от България.

Вие от ДБ, ненавиждани от народа ни, сте на хранилката на Козяк, Америка за България и дядо сорос, мизерстващият народ да пие една студена вода, нали. Хаир да не видите от грантовете....И най вече ти, платен ДБ малоумен трол.

на пострадалите БЪЛГАРИ от наводненията колко преведохте ?

А за българите от наводнените райони помощи одобрихте ли??? За тях що няма хотели????

Трябва да се приложи някаква стъпаловидна програма за интеграция и включването им в работния пазар на тези хора ! Плащанията към тях постепенно да намалят с времето, а те да се насочват в изучаване на български език и ако се налага или имат желание да посещават курсове по преквалификация ! Да речем 5-6 месеца да им се поема всичко, след това нов период от да кажем 3-4 месеца с помощи на половина. На края на тези периоди да се поемат само някакви такси за детски градини, а родителя да се насочва към трудовия пазар ! Ако отказват да бъдат извеждани от хотелите където са настанени и прехвърлени в обикновенни бежански лагери ! Не може постоянно от курорт на курорт с поети разходи и джобни пари ! Ми тъка всеки иска и никога няма да положи усилия за интегриране и работа !

Обикновените украинци се интегрират. Но са само около 10% от тези, които идват. Другите са богати спекулати и мутри. Имат толкова пари в сметките си в Украйна че просто ни се подиграват. Знаеш ли колко струва мъж да емигрира?

Горното предложение важи за всички! Без значение богат-беден ! Или както е в Германия, показваш висок статус, скъпи коли т.н. то за теб няма държавна помощ като бежанец !

няма такава държава. За пострадалите българи от наводнения с разрушени домове и унищожена техника и насаждения, помощ от 370 лв и настаняване във фургони. За украинските бежанци- луксозни хотели, безплатна медицинска помощ, безплатна храна, пари на ръка и платени от държавата осигуровки. И развяване на украински знамена над държавни институции. Това представляват нашите политици- продажници и предатели, за които Украйна им е по-мила от собствения народ. После се чудете защо 60% не гласуват за никого. Обсебена и продадена държава, мащеха на народа си и майка за чуждите. Избори до дупка, докато не се изчистят всички досегашни политици - марионетки за САЩ. Фандъкова сваляй украинското знаме от Столична община и си подавай оставката, некадърнице!!!