Можеше ли да бъде предотвратена трагедията в Тексас? Полицията призна за грешно решение

Шефът на Тексаския департамент за обществена сигурност Стивън Маккроу заяви, че са минали 40 минути, докато полицията влезе в училището и ликвидира стрелеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАЩагите Бог ги наказва.

А тотално сбърканата система и политици на сащ.

Ами ако го убият и му нарушат правата? Кво става? Латиносите ако скочат и почнат да палят магазини , да клякат на химна против дискриминация? Ще пламне светът!

Държавата с най- много проблеми и анархия. Всеки има оръжие и стреля. И управниците им такива. Горките деца и невинни хора.

Гнусните и мръсни ченгета са го оставили час и половина да избива деца из училището. Май е имало заповед отгоре да има повече трупове.

Aмериканецът се извинява, че не е могъл да предотврати убийството на 20 човека от някакъв психично болен младеж. Руснакът пък се радва, че едно обезумяло жуже начело на държавата е избило 4,000 цивилни украинци, и то на чужда територия където руската армия пребивава незаконно. Разликата в ценностите е от земята до небето!

Е, какво да правят? Да ходят вътре и да вземат да го убият ли? После по затворите! Така, само се извиняват и няма съдени, отстранени от работата! Ще си събират глобите от шофьорите и ще са си добре!

Коя е чужда територия? Украйна няма регистрирани граници в ООН! Ха ха ха ха

ноо си тъп браточкааа

Майка им също е грешна! Тя признава ли грешката?

Краварите са най-тъпите ..

Тия в Краварника Нормални Няма !!! Без Никои да ги напада сами Се Трепят ХаааааХааа

Стига лъга, бе трол: https://www.un.org/Depts/Cartographic/map/profile/ukraine.pdf

Рашистите са най-тъпите. Радват се диво на подобни събития. А иначе живеят като скотове и не смеят да гъкнат срещу Путлер в собствената си кочина.

Краварите да се самоизбиват. Евал съм ги в маата долна хамериканска. Нация на джендъри лесбийки, педофили, цели градове имат населени само с ГЕЙсове.

Очевидно е свършил патроните, щом не са се чували изстрели отвътре. За това не са влезли и полицаите. Този изобщо не бива да се извинява. Докато не му налеят главата с олово на тоя, не се знае с какъв си имаш работа, и дали е един а не е комбина с някой. Представете си план - единия убива, всички си мислят, че е само един, а друг зад него минира с мини с дистанционно управление, правейки се на жертва. Скрива няколко мини и чака евакуацията и цялата тълпа да мине, да речем трите мини - стигат до първата и ... бум! Тълпата се връща назад, при което едновременно избухват номер 2 и 3. Кой ще поеме отговорността тогава! Това е работа за тактически отряд, а не за ченгета.

Рашистите се самоизбиват много повече. Най-голям брой убийства на глава от населението в света! Евал съм ги в маата долна рашистка. Нация на пияндури, педофили, цели градове имат населени само с изроди.

Масовката от хора си мислят, че това са инциденти. Само, че тея неща се допускат нарочно, а уж имало грешки. Няма грешки, нарочно се допускат. Имаше разследване независимо при един друг случай и беше доказано, че 1 час преди стрелбата незнайно зашо всички камери са спрели и не е имало никаква охрана. Резултата пак беше 20 човека

Сега разбрахте ли как се атакува училищна сграда, с въоръжени азовци и цивилни за заложници? Ха ха ха ха Ето това е ! 40 минути срещу въоръжен с пушка! Хайде сега българските укри да млъкнат!

абе ти остави рашистите, нали никой не ходи там ! Ти кажи за Щатите, където всеки иска да отиде, пък се стрелят като животни

Как да не са действали? Има клип как един отчаян баща се опитва да влезе да спаси дъщеря си и 6 прасета в униформи са налягали отгоре му да му попречат....

Америслямските служби в действие. Явно са големи само пред беззащитни държави.

Много си тъп. Не можеш ли сам да излизлиш едно изречение. Ти си като като КИРУ ПЪРВОКЛАСНИКА.

40 полицаи срещу един въоръжен! Ха ха ха ха Даже не смеят да влязат! Ха ха ха ха Как е , как е? После рев, що руснаците не са превзели минираните катакомби!

Че за кво да бързат бе, знаеш ли че трябва време на азовските трупове да атанат мумии, които се продават в ибей

В РУСИЯ ИМА МНОГО НАГРАДИ НО МЕДАЛЬ ЗА ОТВАГУ ( ХРАБРОСТ) И ОРДЕН МУЖЕСТВА .... МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ САМО АКО НАИСТИНА СИ ВОЕНЕН И СИ БИЛ ПЪРВИЯ

Ами няма какво всеки луд с пушка да сложиш полицай.

Не може да бъдат предотвратени и за в бъдеще такива трагедии. Защото правото да се купува и носи оръжие е записано в Американската Конституция. Като едно фундаментално право на всеки американец. Да се чувства свободен и защитен. И това няма как да се промени. Ще се пошуми малко и така до следващото масово убийство. Просто проблемът няма полезен ход, няма решение. Така ще си продължава и за в бъдеще. С периодични масови убийства. Няма как да откриеш всеки психопат и да знаеш какво се мъти в главата му.

Викат армията и сриват училището с бомбен килим! Нали така са свикнали в Мосул, Дрезден... Ха ха ха ха

тук става въпрос за деградацията и упадъка в обществото, не за колко секунди ще дойдат спец части. Не може до всеки ученик да се зачисли армейска част. Тук е важно защо една общество е толкова деградирало, че има толкова психота-убийци. Та това е училище, нормално е децата свобоно да си се разхождат и играят на двора , а не да са заключени и охранявани като в затвор.

tonk11

А знаете ли що са седели отвън? Щото осъдихте другия полицай понеже задържания от него престъпник, наркоман и пласьор на фалшиви пари умрял при задържането. Е за това сега никой не ще да се меси.

Напомня ми на когато америслямците си щурмуваха собствения парламент като в процеса на "демократични избори". Америслямските полицаи и тогава се осраха мощно.

Това са нормални квартали в Тексас, просто са населени с имигранти първо или второ поколение имигранти от латинска америка. Нормални хора като теб и мен които искат да работят и да си гледат семействата.

Джоко като се събуди имаше ли 5 лв. на фунийка в дупето

E pa ela prepashi edna pushka i trugni po ulicata i da vidim kakvo she ti se sluchi. Tuka e , za edni moje za drugi ne.

Едно време в Беслан дрОгаря Путкин нареди танковете и започна да стреля по сградите! Ученици и терористи всичко леш! В наши дни в Украйна ТОЖЕ так действа! Освобождава като изпържва всичко наред в Източна Украйна!

Ами как да действа полицията когато стрелецът е нелегален транс... покрай такива всички щатски полцаи са длъжни да минават със строева стъпка.

едноклетъчните като теб не са разбрали, че това е станало в сащ и то е често явление там- някой откачалник грабва оръжие и наред.... ега ти държавата.

айде извиненията да върнат мъртвите...как за това, че в америка често се случват такива стрелби пак някой идиот свързва с жалката си омраза към съвсем различна страна

Ваксинирана полиция.

И бат БОЙКО кат главен секретар МВР так действаше направо с ГРАНАТОМЕТА или взрив на паркирана кола

Не не е Тексас ами Аляска с най-много

Случай въобще е много странен. Латинос на 18 отива да стреля по невръстни деца основно латиноси, причина реално няма. Но като че ли търси именно конфликт в средата на латиносите. Обикновено се гърми в молове или средни очилища в които има търкания между ученици. И още куп странности нетипични за масовите убийства.

Съгласен, путин е най свирепия масов убиец в световната история.

Оръжие е и ножа, брадвата, чука ,бухалката и каквото още там им попадне под ръка

е лъжец и подлец.

Глупости говориш. Страхливци са, това ги е спряло. Явно защитаваш себеподобните.

И не оправдавай страхливите прасета. Те са ербап само с невъоръжени, и както видяхме убиват хора в инвалидни колички, деца, душевно болни, и пр., но ако има срещу тях някой с оръжие - не ги търси.

Технически съвсем и изобщо не е сложно да се реши проблемът с разстрелите по училищата. Има десетки решения. Просто, това не е цел. Целта е да се налива вода в мелницата срещу "оръжейното лоби" и такива случки са идеални за тези, които искат народ без зъби! САЩ се управляват от едни много извратени, бездушни изроди. Няма място за никакви съмнения.

Щеше да бъде чудесно,стрелеца от тексас да бъде пренесен от тексас в Българският парламент!И все пак ми се струва че всичко е по сценарии!Защо винаги невинни жертви ,и никога политици са жертвите?