Можеше ли да бъде предотвратена трагедията в Тексас? Полицията призна за грешно решение

Шефът на Тексаския департамент за обществена сигурност Стивън Маккроу заяви, че са минали 40 минути, докато полицията влезе в училището и ликвидира стрелеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата разлика между свободните страни и диктаторските режими е възможността за притежаване на лично оръжие без контрол и условности. Свободният е въоръжен, робът - не е. Така е от хилядолетия. Правете си изводите за ООН и повечето страни по света, които са просто глобалистки трудови лагери.

Разбира се. На децата трябвсше да се дадат повече бронежилетки и адекватно огнестрелно оръжие. Сигурен съм, че вече работят в тази посока.

Ама за каква трагедия изобщо говорите ? Че това отдавна си е съвсем нормално Хамериканско ЕЖЕДНЕВИЕ !

Масови убийства на деца стрелба по църкви и училища е приоритет на САТАНИНСКИ секти и култове Мексикански картели за да приемат нов член за да се докаже трябва да УБИЕ/ЗАСТРЕЛЯ минимум 1човек

Щеше да бъде чудесно,стрелеца от тексас да бъде пренесен от тексас в Българският парламент!И все пак ми се струва че всичко е по сценарии!Защо винаги невинни жертви ,и никога политици са жертвите?

Технически съвсем и изобщо не е сложно да се реши проблемът с разстрелите по училищата. Има десетки решения. Просто, това не е цел. Целта е да се налива вода в мелницата срещу "оръжейното лоби" и такива случки са идеални за тези, които искат народ без зъби! САЩ се управляват от едни много извратени, бездушни изроди. Няма място за никакви съмнения.

Случай въобще е много странен. Латинос на 18 отива да стреля по невръстни деца основно латиноси, причина реално няма. Но като че ли търси именно конфликт в средата на латиносите. Обикновено се гърми в молове или средни очилища в които има търкания между ученици. И още куп странности нетипични за масовите убийства.

Ами как да действа полицията когато стрелецът е нелегален транс... покрай такива всички щатски полцаи са длъжни да минават със строева стъпка.

е лъжец и подлец.

Едно време в Беслан дрОгаря Путкин нареди танковете и започна да стреля по сградите! Ученици и терористи всичко леш! В наши дни в Украйна ТОЖЕ так действа! Освобождава като изпържва всичко наред в Източна Украйна!

И бат БОЙКО кат главен секретар МВР так действаше направо с ГРАНАТОМЕТА или взрив на паркирана кола

Съгласен, путин е най свирепия масов убиец в световната история.

Правилно. Благодаря. Заповядайте в посолството за заплатата.

Напомня ми на когато америслямците си щурмуваха собствения парламент като в процеса на "демократични избори". Америслямските полицаи и тогава се осраха мощно.

tonk11

А знаете ли що са седели отвън? Щото осъдихте другия полицай понеже задържания от него престъпник, наркоман и пласьор на фалшиви пари умрял при задържането. Е за това сега никой не ще да се меси.

И не оправдавай страхливите прасета. Те са ербап само с невъоръжени, и както видяхме убиват хора в инвалидни колички, деца, душевно болни, и пр., но ако има срещу тях някой с оръжие - не ги търси.

тук става въпрос за деградацията и упадъка в обществото, не за колко секунди ще дойдат спец части. Не може до всеки ученик да се зачисли армейска част. Тук е важно защо една общество е толкова деградирало, че има толкова психота-убийци. Та това е училище, нормално е децата свобоно да си се разхождат и играят на двора , а не да са заключени и охранявани като в затвор.

Викат армията и сриват училището с бомбен килим! Нали така са свикнали в Мосул, Дрезден... Ха ха ха ха

Не може да бъдат предотвратени и за в бъдеще такива трагедии. Защото правото да се купува и носи оръжие е записано в Американската Конституция. Като едно фундаментално право на всеки американец. Да се чувства свободен и защитен. И това няма как да се промени. Ще се пошуми малко и така до следващото масово убийство. Просто проблемът няма полезен ход, няма решение. Така ще си продължава и за в бъдеще. С периодични масови убийства. Няма как да откриеш всеки психопат и да знаеш какво се мъти в главата му.

E pa ela prepashi edna pushka i trugni po ulicata i da vidim kakvo she ti se sluchi. Tuka e , za edni moje za drugi ne.

Оръжие е и ножа, брадвата, чука ,бухалката и каквото още там им попадне под ръка

Ами няма какво всеки луд с пушка да сложиш полицай.

В РУСИЯ ИМА МНОГО НАГРАДИ НО МЕДАЛЬ ЗА ОТВАГУ ( ХРАБРОСТ) И ОРДЕН МУЖЕСТВА .... МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ САМО АКО НАИСТИНА СИ ВОЕНЕН И СИ БИЛ ПЪРВИЯ

40 полицаи срещу един въоръжен! Ха ха ха ха Даже не смеят да влязат! Ха ха ха ха Как е , как е? После рев, що руснаците не са превзели минираните катакомби!

Америслямските служби в действие. Явно са големи само пред беззащитни държави.

Как да не са действали? Има клип как един отчаян баща се опитва да влезе да спаси дъщеря си и 6 прасета в униформи са налягали отгоре му да му попречат....

Сега разбрахте ли как се атакува училищна сграда, с въоръжени азовци и цивилни за заложници? Ха ха ха ха Ето това е ! 40 минути срещу въоръжен с пушка! Хайде сега българските укри да млъкнат!

Масовката от хора си мислят, че това са инциденти. Само, че тея неща се допускат нарочно, а уж имало грешки. Няма грешки, нарочно се допускат. Имаше разследване независимо при един друг случай и беше доказано, че 1 час преди стрелбата незнайно зашо всички камери са спрели и не е имало никаква охрана. Резултата пак беше 20 човека

Рашистите се самоизбиват много повече. Най-голям брой убийства на глава от населението в света! Евал съм ги в маата долна рашистка. Нация на пияндури, педофили, цели градове имат населени само с изроди.

абе ти остави рашистите, нали никой не ходи там ! Ти кажи за Щатите, където всеки иска да отиде, пък се стрелят като животни

Очевидно е свършил патроните, щом не са се чували изстрели отвътре. За това не са влезли и полицаите. Този изобщо не бива да се извинява. Докато не му налеят главата с олово на тоя, не се знае с какъв си имаш работа, и дали е един а не е комбина с някой. Представете си план - единия убива, всички си мислят, че е само един, а друг зад него минира с мини с дистанционно управление, правейки се на жертва. Скрива няколко мини и чака евакуацията и цялата тълпа да мине, да речем трите мини - стигат до първата и ... бум! Тълпата се връща назад, при което едновременно избухват номер 2 и 3. Кой ще поеме отговорността тогава! Това е работа за тактически отряд, а не за ченгета.

Краварите да се самоизбиват. Евал съм ги в маата долна хамериканска. Нация на джендъри лесбийки, педофили, цели градове имат населени само с ГЕЙсове.

Рашистите са най-тъпите. Радват се диво на подобни събития. А иначе живеят като скотове и не смеят да гъкнат срещу Путлер в собствената си кочина.

едноклетъчните като теб не са разбрали, че това е станало в сащ и то е често явление там- някой откачалник грабва оръжие и наред.... ега ти държавата.

Тия в Краварника Нормални Няма !!! Без Никои да ги напада сами Се Трепят ХаааааХааа

Краварите са най-тъпите ..

Майка им също е грешна! Тя признава ли грешката?

Aмериканецът се извинява, че не е могъл да предотврати убийството на 20 човека от някакъв психично болен младеж. Руснакът пък се радва, че едно обезумяло жуже начело на държавата е избило 4,000 цивилни украинци, и то на чужда територия където руската армия пребивава незаконно. Разликата в ценностите е от земята до небето!

Коя е чужда територия? Украйна няма регистрирани граници в ООН! Ха ха ха ха

Стига лъга, бе трол: https://www.un.org/Depts/Cartographic/map/profile/ukraine.pdf

ноо си тъп браточкааа

айде извиненията да върнат мъртвите...как за това, че в америка често се случват такива стрелби пак някой идиот свързва с жалката си омраза към съвсем различна страна

Гнусните и мръсни ченгета са го оставили час и половина да избива деца из училището. Май е имало заповед отгоре да има повече трупове.

Е, какво да правят? Да ходят вътре и да вземат да го убият ли? После по затворите! Така, само се извиняват и няма съдени, отстранени от работата! Ще си събират глобите от шофьорите и ще са си добре!

Държавата с най- много проблеми и анархия. Всеки има оръжие и стреля. И управниците им такива. Горките деца и невинни хора.

Ами ако го убият и му нарушат правата? Кво става? Латиносите ако скочат и почнат да палят магазини , да клякат на химна против дискриминация? Ще пламне светът!

А тотално сбърканата система и политици на сащ.

ФАЩагите Бог ги наказва.