Може да вземат властта на Мадуро

Положилият вече клетва президент обеща да поправи "дълбоките грешки", допуснати от революцията, и обвини САЩ, че водят "световна война" срещу страната му

Обратно в новината

Коментари - Може да вземат властта на Мадуро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тасс ли предаде ... Е това вече е сериозно значи. Дирчето са си комунисти. Жеглов и свита.

Тая американска подлога гуйлайно защо не се съобразява с народа си който го е избрал ами седнал да защитава някакви други страни дето не го искат???? Краварите продължават да се вземат за нещо дето им се е отварял парашута преди без да се замислят че това вече не върви и не са те тези дето ще казват кой кого да си избира в страните за да могат да убиват и рушат безнаказано защото видите ли не избират този дето те искат..

Времето дойде да сменим тираните Мадуро ,Порошенко и неграмотната Тирания на Борисов ! Всички на Боклука !

Дойде времето да сменим жалките диктатори Путин,Мадуро и Ким!

Принципно една свободна икономика, дори при липса на реални ресурси, успява да се закрепи и да произведе все нещо с което да осигури що-годе нормално съществуване на населението. Ясно е, че санкциите на янките пречат, но много повече пречи вътрешната политика на управляващите. Т.е. икономическите ограничения, наложени от управляващите кланове винаги са в основата на всички икономически нещастия. Подобно е положението и в Куба - какво го боли Хосе, че някаква световна верига си е направила хотел на първа линия ? Номера е Хосе да си направи хотелче, ресторантче, бизнесче някакво.

То в случая с Венецуела американците не правят абсолютно нищо . Просто спряха да продават сондажно оборудване на Чавес и Мадуро , и те вече не могат да си добиват ценните суровини . Руснаците и китайците нямат такива технологии , и даже в Русия 90% от оборудването си е американско , а останалите 10% австралийско . Така че САЩ могат да превърнат Рашата в нова Венецуела само за година-две , стига да спрат да доставят техника и да поддържат кладенците в Сибир .

Не пиши за Руснаците че нямат Технология ! Прост и тъп в тази чалма няма мозък , а русофобия ! Руснаците си построиха 2 терминала за втечнен газ и 2 кораба за транспортиране !

Много напреднали тези руснаци. Цели два терминала построили! Сами?

Властта на Мадуро се клати, като мъдете на коча. КНР е вложила във Венецуела 40 млрд.$, а Русия 15 млрд.$. Народната власт е раздала близо 2 000 000 апартамента безплатно и продава бензин за 5 ст. литъра. Е, нямат тоалетна хартия и банани. Властта на Макарона се клати, но затова се мълчи дълбоко у РеБето. Френските демокради арестуваха протестиращи - престъпници, изнесли на парижки площад гилотина, ама истинска и обезглавили чучело на Макарона.

а аз се чудя защо тъпите венецуелци бягат с милиони, от тези благинки!

Грешка, сбърках - не венецуелци а българи бягат. Над 3 000 000.

боклук

Принципно САЩ може и да успеят да го махнат по един или друг начин. И да сложат поредният техен кучи син. Ноо може и да не успеят. С Кастро не успяха.

Мадуро беше,че разигра театъра с руските военни самолети и се прегръщаше с Путин.А трябваше да отиде във Вашингтон за помощ и съвет а не да си драпа мадурите в Москва.

Москва за втори път му даде 6 милиарда долара, на забравено плащане.

Въпроса е, имало ли е гласуване за президент и какви са резултатите? Ако наистина са си гласували за него, това Мадуро да управлява е ДЕМОКРАЦИЯ! Избора на народа. А САЩ се меша навсякъде където може на избори, а двулично се оплакват, как някой се мешал в САЩ на техните. А в документални филми дори се хвалят, как са помогнали за избирането на Елцин в Русия. По четено преди по памет в Латинска Амерка, САЩ са направили 20 преврата за 10 години. То и тук така с Ф-16, който ни го разпоредиха, за да печелят те, а и в бъдеще.

обичат само да вземат и ще го направят отново !

стига да има кой да им даде

Ако опозицията се управлявя от вън, а държавата е бедна и трудно управляема от властта, която при това се опитва да бъде самостоятелна, смятай САЩ вече са там. Доизкусурят положението. Който запознат с инструкциите на американеца ШАРП как се правят цветните преврати, ще разбере, че всичките условия са налице.

Венецуела е страната с най-много петрол в света. Защо е бедна?

Защото не си дава дупето на "демократите"!

Аз се чудех защо венецуелките умишлено се стерилизират.

Корея е мечтаният Рай за теб. Има самолети са Пхенян.

Дебелоглавия, кой ти пита? Даваш всичко на Големия и се влачиш без преврати, но мизерно. И си горд, че си подарил безплатно територията си за бази и си дал енергетиката си (" кръвта" за функциониране на стопанството) ва чуждия Дядко. То бива-бива недодялани, но ти си пък съвсем не си годен.

Путя май ще трябва да се раздели с едно от двете си фалирали протежета. От Венецуела има 3 милиона бежанци и се разплаща с яйца при положение, че е първа по петролни резерви, Сирия е разцепена на три , 6 милиона бежанци и половин милион убити. Който се надява на Джуджето има завидна съдба, както и всички, които гравитираха около съветите са все бедните съседи с десетилетия агония и невъзможност да влязат в релси . Някои пък като Куба и Корея, които останаха верни на идеите на крепостните роби , са си още крепостни и живеят в друг паралелен свят. Сдружои се с мужика и злото , разрухата и деградацията ти са гарантирани до гроб поне на правнуците.

Фaĸтът, чe южнoaмepиĸaнcĸaтa cтpaнa внacя чepнo злaтo oт CAЩ e yчyдвaщ, тъй ĸaтo пo изчиcлeния нa Eнepгийнaтa инфopмaциoннa aдминиcтpaция зaпacитe нa Beнeцyeлa ce paвнявaт нa 298 милиapдa бapeлa. Koличecтвoтo e пo-гoлямo oт тoвa, c ĸoeтo paзпoлaгaт Cayдитcĸa Apaбия, Pycия и Иpaн и e oceм пъти пo-гoлямo oт зaпacитe нa Щaтитe. Kъдe e yлoвĸaтa? Πeтpoлът, ĸoйтo ce дoбивa във Beнeцyeлa e пpeĸaлeнo тeжъĸ и тpyдeн зa пpepaбoтĸa, a тoй тpябвa дa бъдe paфиниpaн, пpeди дa бъдe пpoдaдeн нa дpyги дъpжaви. Πeтpoлът, ĸoйтo ce дoбивa във Beнeцyeлa e пpeĸaлeнo тeжъĸ и тpyдeн зa пpepaбoтĸa, a тoй тpябвa дa бъдe paфиниpaн, пpeди дa бъдe пpoдaдeн нa дpyги дъpжaви. Πo дyмитe нa aнaлизaтopa в СlірреrDаtа Hилoфap Caйди cтpaнaтa пъpвo cмecвa cвoeтo чepнo злaтo c пo-лeĸo и ĸaчecтвeнo тaĸoвa, внeceнo oтвън. Toй ĸoмeнтиpa, чe пpeди e билo внacянo тaĸoвa oт Pycия, Aнгoлa и Hигepия. “Πo-eвтинo e дa дoĸapaш тaнĸep c лeĸ пeтpoл oт Щaтитe oбaчe, oтĸoлĸoтo тaĸъв oт Зaпaднa или oт Ceвepнa Aфpиĸa”, oбяcнявa Caйди.

Ами те изгониха преработвателите с технологиите, сега преработват олио. С дълги популистки речи на местно лапацало като Мъдю , мачкане на враговете и очакване на " помощ" от "братска " "високоразвита" Русия досега друг резултат освен крах не е постигнат никъде .

Заплата във Венецуела 2 млн. боливара или 10 долара и 144 яйца. Това се случва в най-богатата на петрол държава и петролни запаси в света Венецуела с 297,7 млрд. барела.

И освен туй американците да земат да вземат да публикуват къде и в кои банки Мадуро и министрите му си държат милионите долари! Ни гий срам!Мръсни либерасти и демократи

Сега е лесно, ако не върви държавата обвиняваме САЩ, ЕС или поне Сорос.

Американците още не могат да се примирят че им национализираха петролните компании и ги лишиха от милиарди $.Венесуела е богата на злато и диаманти. Проблем е ембаргото наложено от USA . Забраняват на съседните страни да търгуват с нея.

Един венецуелец попитал президента Мадуро - господин президент това ли е, достигнахме ли вече върха на социалъзма ? Мадуро отговорил : За Бога, не. Още не. Нещата ще стават още по-зле.

Където е стъпило античовешкото влияние на Кремъл, винаги са следвали катастрофи. Хиляди бягат от Венецуела! Няма храна и лекарства. Бегълците са отишли предимно в Колумбия, Еквадор, Перу и Бразилия… Публикувано във факти.бг: Близо 2,3 милиона венецуелци са напуснали своята обхваната от политическа и хуманитарна криза страна заради липса на хранителни продукти и лекарства, заяви говорителят на ООН Стефан Дюжарик. Публикувано във факти.бг: "Като основна причина за заминаването си те посочват липсата на храна", каза Дюжарик. Освен това липсата на достъп до лекарства и медицинска апаратура е довела до силно влошаване на качеството на болниците, добави той. Близо 1,3 милион души във Венецуела страдат от недохранване, а над 100 000 носители на ХИВ/СПИН са в опасност заради липса на достъп до лечение.

Тъпи български валенки, от където и да го погледнете ватенките и мадурко са губещи. Вот что сделал глупака Путин – той даде кредит на мадурко, така че той да може да плаща компенсации на американските компании. Накрая пак Америка печели а ватните ви задници са нагъзени.

Гордейте се венецуелци с такива приятели като ватенките с фалирата си рубла. Венесцуелците започнаха да се разплащат с яйца и то в 21 век - Ето си комун изъм в действие. Гиперинфляция вынуждает венесуэльцев расплачиваться куриными яйцами, лук или бананы не котируются, так как люди заинтересованы в получении белка. Об этом пишет принадлежащая семье Демьяна Кудрявцева газета «Ведомости» со ссылкой на The Wall Street Journal. Цены в Венесуэле удваиваются каждые несколько недель, и правительство не успевает печатать необходимое количество банкнот. Оплачивать товары и услуги картами не получается из-за плохой работы платежных устройств. https://lenta.ru/news/2018/02/08/venezuela/

Публикувано във факти.бг: Ръстът на цените във Венецуела за 2018 г. е около 1 700 000%. „С тези показатели държавата влезе в ТОП 3 на страните с най-висока инфлация в световната история” написа в профила си в Twitter Рафаел Гусман, управител на Комитета по финанси към Националната асамблея. Там, где коммунистические идеи вторглись после этого и трава не растет ...

Една малка несъществена разлика за управлението на Мъдурко: Нефта в Дубай, направи от пустинята и старо мангрова блато, супер модерен и богат мегаполис . Нефта във Венецуела направи от успешна аграрно-индустриална страна гнило блато.

Ама шейховете в Дубай не са национализирали рафинериите и си плащат на когото трябва. Иначе щяха и те да отнесат едно ембарго и щяха да са приключили за минута е много.

Petur Petrov

Ибаси - ЧАВЕС И МАДУРО , НАЦИОНАЛИЗИРАХА петролните компании , т.е. ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ долари от собствениците им, щото изнасяли петрола и печелили на гърба на НАРОДА , и като резултат , венецуелците , които си бяха съвсем добре , когато алчните международни корпорации ги ограбваха , вече ядат един ден в седмицата , според ЕГН-то си. И Единствената дейност , която финансира държавата , е ПЕЧАТАНЕТО на нови пари с нули накрая . ИБАСИ , колко е добре да си КОЛОНИАЛНА държава и да те ограбва САЩ.

ЕМЕС Русия иска цялият свят да го завладява и в дивият комунизъм да го просвещава.

Прав си - 800 американски военни бази по целия свят , но руснаците виновни . Смени дрогата .

Боли ме куроо, че ще вземат властта на Мадуро!

Добре, че ни преведохте плаката, аз мислех, че пише, че носи тиранти.

Комуниста и Социалиста като догепят властта и не могат да я пуснат. Може да съсипят държавите си и хората в нея, но да се откажат от властта - НИКОГА !!!!

на Путин ще му е много скучно без ....Мадуро :D

Всяка Пу*ка си иска Мадуро.

Русия никога няма да напусне Венецуела.

Ха-ха, вярвай си… С вяра по-леко се спи с празен стомах. Путьо, това отдавна – още през КГБейския му период го е усвоил – да ви изпива и без това малкото червен мозък. Затова и ви го вкарва в два ката във всички възможни отверстия. Тъпи кремълски ботове…

И на тоя в главата му препускат разни червени ескадрони. Жалко, работата върви към гражданска война...

Най-много бай Дончо Перуката да налапа мъдурите на Мадуро и да продължи нагоре

Ха-ха, вярвай си… С вяра по-леко се спи с празен стомах. Путьо, това отдавна – още през КГБейския му период го е усвоил – да ви изпива и без това малкото червен мозък. Затова и ви го вкарва в два ката във всички възможни отверстия. Тъпи кремълски ботове…

Венецуела с Мадуро и Русия фалира,а милиони венецуелци напуснаха държавата,това е самата истина!!!!! Но не,властта е най важна и не се пуска,какво,като милиони бягат за да не умрат от глад...

Много си напред с материала на обора.Които искуствено създава криза в тази страна чрез ембарго и заплаха на другите страни ако подкрепят Мадуро.

Горкия Мадуро. Икономиката му се съсипала, защото САЩ не искали да търгуват с тях. Направо ми се плаче за него. Жив да го ожалиш. Държвата му в петрол се къпе, а те тоалетна хартия нямат в магазините. И се налага да ползват купонна система и в зависимост от последната цифра на личната си карта да пазаруваш в разрешен за теб ден. Велика държава, с велик вожд.

петрол - руснаците там, във Венецуела петрол - руснаците пак там...В Зимбабве ги няма, нито в Занзибар...Няма петрол. Не че и на американците не им са интересни тези региони....

не бяха ли първи дружки с Русия?

Путя е разаработил план за спасяването на Венецуелската икономика. Сеаг вече ще се "оправят" Вервай!!!

Венецуела разполага с петрол в големи количества и можеше да бъде богата страна, ако не беше ембаргото наложено й от САЩ. Както винаги в дъното стоят тези световни боклуци.

Какво ли ще прави Владимир без Николас...Дали да не им липсва Анна?

Бразилския президент е една кукла, чийто конци излизат от задника му, за да е по-послушен на краварите си.

Световната опора на демокрацията няма моралното право да остави това огнище на диктатурата и тоталитаризма на американският континент, континента на свободата и демокрацията. Този диктатор ще бъде низвергнат по волята на свободолюбивият венецуелски народ

Точно така. И после свободолюбивият венецуелски народ ще трябва вече да си плаща бензина, който сега е безплатен.

и затова се изнася в съседните держави. Писнало му е да пие безплатен бензин - може би?

и българите се изнесоха не само в съседни държави.

Сакън! По-добър от него няма.И е пръв приятел на Путя.

Използваните изрази и правописните грешки са показателни за нивото на автора им.