Може би новите избори ще се окажат реплика на старите

Социологът от "Сова Харис" Васил Тончев в подкаста "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Може би новите избори ще се окажат реплика на старите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

битката за власт,пари и влияние и тяхното гарантирано съхраняване е неистово огромна ,тя е като питон,който души плячката си,българската мафия е силна и опитна!

Радев е истински шанс за българската политика и служебният кабинет го доказва. За една година българското общество извървя немалко път и за съжаление и последните десет година не бяха най-добрите. Благодарение на служебния кабинет и фактът, че Борисов не държи юздите, много хора успяват да видят и разберат, макар и далечно колко безобразно е било управлението на държавата ни.

Не този път ще има тотална дуплика !!!

Световни лидери подкрепиха Борисов и ГЕРБ за изборите на 11 юли Снимка: ГЕРБ Световни лидери подкрепиха Борисов и ГЕРБ за изборите на 11 юли Антонио Лопес и Себастиан Курц с видеообръщения към бившия премиер и партията 11:44 | 9 юли 2021 98 2875 "Сегашното българско правителство връща страната 30 години назад. Към най-тежкия период на социализма. Президентът и Българската социалистическа партия гледат към миналото. А ние трябва да отправим поглед към бъдещето. Най-правилният глас е гласът за истинското дясно, за ГЕРБ и СДС." С тези думи генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес се обърна към Бойко Борисов и ПП ГЕРБ дни преди парламентарните избори.

Само че Байдън поздрави Радев и Петков. Явно, Херо Мустафа си върши работата, както трябва.

Новото ще е завръщането на Патреотите. Няма начин ВМРО, Воля + НФСБ заедно да не минат 4 процента. По-скоро въпросът е с колко отгоре ще са.

Тези патерици поотделно или заедно разчитаха основно на купен вот. Отделно ГЕРБ наляха част от техния платен вот при ВМРО с идеята да си вкарат патерицата. Платения вот сега ще е по-малко, а ГЕРБ ще се борят със зъби и нокти за техния процент, та не знам дали ще го докарат до 3,5 камо ли до 4. Всички вече са наясно, че гласувайки за патреотарите гласуват за ГЕРБ и оттам за Ердоган и ДПС.

Чегърт, чегърт и процентите на Герб се увеличават, а тези на Чалгаджийте, Мутрите и бандитите на Божков спадат. Да им е честито! Нормалността се връща.

Ако под нормалност разбираш кражби да, но и тук си в грешка ГЕРБ и патриотарите маргинализират с 200.

Ще има някакви разлики в %тите нагоре и надолу, но няма да са съществени. Дори и ИТН да изпревари ГЕРБ, то ще е минимално и пак ще трябва някои да седнат и да се разберат кой кого и как ще подкрепи. Голямата разлика с предишните избори може да дойде единствено и само ако ИМВ не влязат в парламента или пък патриотите вземат, че влязат (или пък Възраждане). И в двата случая ще има сметчици. Изобщо мисля, че цирк ще има.

100 %

Забележителен и Невероятен успех на ГЕРБ-СДС въпреки яростните атаки от една година на олигархията и Мафията отвсякъде. Българския народ не е глупав въпреки опростачването и духовното осакатени около половин милион младежи през последните 25-30 години отгледани в чалга и търкане на талончета. Интелигентните предприемчиви и работещи хора ще гласуват за СДС-ГЕРБ. За Борисов най-успешния и дълго управлявал Министър Председател на България строител на съвременната ни Родина с признат международен авторитет по света.

Слави Трифонов е последното творение на ген. Любен Гоцев и кръга “Монтерей” преди да отиде в пъкъла. А бъдещите служители на ИТН са от кръга “Милениум” деца и внуци завършили престижни университети в чужбина на червената номенклатура. Зад тях стоят кукловодите от бившата Държавна Сигурност, които здраво държат за топките Чалгаря. Явно има за какво. Навремето Слави целуваше ръцете на доновете от престъпния свят и беше рекламно лице на “Топ Енерджи” на руската Мафия! Господин Трифонов, децата можеш да излъжеш с един концерт и тъпото ти шоу, но нас твоите набори и по-големите от теб не можеш излъга. Знаем те как за пари и майка си ще продадеш. Когато Бойко ти отказа да ти даде земя до Японския хотел да си строиш свой собствен, от тогава ти стана враг и му заби нож в гърба. И що за човек може да си татуира на гърба:” Идвам и водя Ада след себе си”! Това си е чист сатанизъм! Как може в християнска България 18% да гласуват за сатанист? Явно всеки народ си заслужава управниците!

Като утрепят в ТЪМНОТО, арабин, негър- маймуна или китаец, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас- българите. Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

По скоро изборите ще се окажат дуплика.

Реплика, реплика, ама вече протестните партии според Алфа Рисърч имат около 105 депутати. Ако добавим още малко колебаещи се и вота от чужбина + статистическа греша, току-виж добутали съвсем близо до 120. Ако са мобилизирани и ходят редовно, ще имат мнозинство в доста от заседанията. А според мен е ясно, че правителство на ИТН ще се подкрепи от всяка партия, дори ГЕРБ, БСП и ДПС "в името на стабилността", а всъщност с надеждата да се провалят.

Гласуваш за Славуца, получаваш фърчило :)

Още три дена и всичките "социолози" пак ще бъдат изненадани. Както бяха предния път.

народа знае кои са кънчовците и прогнозите им срещу заплащане.ха.ха

Това, Мултигруп проектът "Слави Чалгата" за партия ли се брои ? Без Устав, без програма, без национални структури ! Още повече да го наричате партия на протестъри ? Събуди се, народе ! Това не е промяна, а подмяна на марионетките !!!

Много хубаво описваш ГРОБ

Гроба на БСПту :)

Според мен случайни партии и политици няма. Задкулисието, ръководено от чужбина, не позволява съществуването на независими политици и партии. Държи ги здраво с компромати, вербувания, дадени навремето пари и т.н. Някои политици обаче се опитаха да се измъкнат от своето минало и да служат на България, например ББ. Тези политици и техните партии (ГЕРБ, СДС, Патриоти) успешно маневрират в средата, контролирана от задкулисието, и успяват да работят за българските интереси. Почти всички други партии (включително и ИТН) работят само за чуждите интереси. Те изпълняват стриктно заповедите на задкулисието, прикриват дейността си с популистки лозунги, които след това не изпълняват, ограбват държавата, разделят обществото, и създават условия за кражби и корупция по маниера на БКП от времето на тоталитаризма. Така че, според мен, абсолютно независими политици и партии в България няма. Въпросът е кои искаме да ни управляват – тези, които защитават българските интереси, и на които ЕС има доверие, или тези, които служат само на чужди интереси. С първите България има шанс за просперитет, докато вторите неминуемо ще върнат държавата назад, ще я ограбят и ще я оставят в дългове. Надявам се, че разумните български граждани могат да преценят кой на кого служи в България. Идеални политици и партии няма. Нека да изберем по-малкото зло.

Галъп: ИТН с по-голям шанс от ШАЙКАТА ГЕРБ за победа на вота Демократична България е четвърта, укрепва в последните седмици, твърдят социолозите

Джаф, джаф :)

Андрей Райчев за електората: Борисов има по-твърд, но по-малък, а Слави - по-голям, но по-мек.

А кой ли имаше еректирал език?

Но зависи колко е баран софтуера!

гласувах за ГЕРБ и Генералната промяна - ПОЛУЧИХ ГЕНЕРАЛНАТА КРАЖБА НА ГЕНЕРАЛА И ГЕНЕРАЛНАТА ТЪПОТА НА КАЛИНКИТЕ.

Има ли сгодни овчици? Па да можеше и да готвят ... :)

Друго си е да гласуваш и получиш “Спецове”! Платено тролче си ти. Тъпо парче! За пари и майка си ще продадеш!

Браво, бе! Открихте филосипеда.

Гласувах за новото уж ИТН,оказа се че получавам миналогодишния ГЕРБерски кмет на Петрич! Не съм луд да се хвана повече

Та са за кой викаш ще гласуваш?

За ГЕРБ никога, ИТН ме подлъгаха

Тези нищо не познаха напредните избори. Да им се чудиш на самочувствието и наглостта пак да с показват.

След изцепкитена Мунчовците ГЕРБ ще ги отнесе с 10% поне!

Без кинти ГЕРБ няма да отнесат никого на изборите. А изцепките на служебното правителство се състоят главно в това да им реже касичките.

Не забравяй че главния ви спонсор го намагнитиха, по молба на Боко :)

Сова-Харис – скалъпени прогнози. Да се хареса и на едните, и на другите... Явно е, че социолозите ни са на 113 място, непосредствено след българските медии. Всичко е купено! Продадена е България!

ГЕРБ-СДС е една единна европейска дясна народна партия и нашият девиз е: "К'вото кажат началниците...Мерсим, имам торта сахер!" . В неделя гласуваме за ред в хаоса и работа, работа, работа...с видими резултати и Европа ни чува, защото имаме воля да градим България!

Борисов каквито и гласове да вземе под 50% няма да управлява. И над 50% няма да му донесат нужното спокойствие и доверие за нормално управление. Така , че го оставете настрана. Проблемът ни като държава е , че всички останали също не могат да излъчат читаво управление . С 90% сигурност. Разчитаме на останалите 10% .

Абе, Чери! На 10% ли настроихте софтуера на машинките :)

ИТН са новите ГЕРБ ! Новият кмет на Благоевград от ИТН, е Старият кмет на Петрич от ГЕРБ ОПГ !! БСП бяха Единствената Опозиция на Мафията ГЕРБ ...12 години! докато партийките на "протеста" ..ги Нямаше ..не Съществуваха !!! .... Извинете ...ДБ под името РБ -Реформаторски Блок бяха в правителството на ОПГ ГЕРБ под чехъла на Борисов. Мая Манолова пък получи лично от Борисов Високият пост на Омбудсман !

И то каво излиза викаш - че БСПту са младите и красивите ;) Смех, смех ... :)

Така се оказва май

Гледай управленската програма, а не кой от коя партия е бил!

Ако гледам програмите ше трябва да гласувам за бесепето

Уважаеми читатели на форума, В този момент в София е 31 градуса пек ! Жега! Софиянците са се изпокрили на хлад. Кой с климатик, кой в студена вана, кой на езерото в Панчарево, кой на сянка в парка. Руското Фърчило и кретенясалата му Хунта Идиоти, са изкарали цялата Полиция да слънчасва по спирките! Един боен хеликоптер въоръжен с ракети "Въздух-Земя", лръстосва в "нальот" от сутринта небето над Софийските квартали, като в Бейрут и се бори с "купения" вот. Руско Фърчило така прави избори. А лудницата в Раднево стои празна.

ето още една назначена герберска калинка, вместо да работи, реди коментари в дир

Тамън като тебе :)

Как пък не беше толкова загрижен за полицията цялото минало лято, когато същата тази полиция не пускаше хората в центъра да обядват, защото баха отцепили всички улици за да пазят хунтата на твоя любимец с джипката и псевдопатриотите от народната любов?

Джаф, джаф :)

За 2 месеца няма нищо конкретно срещу Борисов. Само партенки ... при целия башибозук в потерята на Божков. Слави тоя път дори няма да се кандидатира .. .ще си води шоуто държавата ще я управлява в свободното си време ... от друга "институция" .. президент? Както и да е ... има една голяма разлика в момента никой не знае дали машините ще са манипулирани или не ... логично е Борисов да има като минимум същия резултат, ако не и по добър. Ако е с няколко процента по нисък за мен чиста индикация за манипулация.

Поредния трол на Гроб. Вместо да пишеш глупости за жълти стотинки по-добре използвай времето за да си намериш нормална работа. Ако вече си държавна калинка назначена от Бойко, взем да свършиш нещо полезно, за да не мрънкаш след това, че са те уволнили без причина

На мен ми втърсна от тая държава, ама така е като не се махнах когато можеш все още. Пълна пумия е всичко.

Исус завършва притчата с думите: „Така последните ще бъдат първи, а първите последни“ второто е най-вероятно

Долу Радев! Долу бай Чалга! Долу БКП!

споко де, след няма и половин година ще гласувате за магарето дето ББ го кандидатира за президент. В смисъл - видя се, че като предложи майка на нацията нещата не се получават.

Долу ГЕРБ

Да си от герб днес е срамота да си затваряш очите от простотията на Борисов не .......

Аз пък предвиждам тоя път Възраждане да влезе. Ама кой знае? Българинът е редко говедо, та по скоро прогнозата е отрицателна. Говедото хем иска да е в ЕС и да е лъскав европеец, хем не иска децата му да са гейове и лесбийки. Хем не иска Истамбулската конвенция и ЛГТБ пропаганда за деца, хем ходи да гласува за Има такър народ, ГЕРБ, БСП, митата Мая и тем подобни.

за кое "възраждане" става дума? на Копейкин, на Малинов или на ГоцЭ?

След като ГЕРБ са първи със 7% разлика от втория, който ще е БСП или ИТН, ще се опишкате пак всички както на 4 април вечерта...

Едно не ми е ясно при социолозите: Oткъде знаят с точност колко гласа ще купи правителството на Радев?

За мен настоящите избори ще бъдат като всички други. НИКОГА не съм гласувал! Не съм дал път на нито един селски Цървул до облаги, привилегии, кражби и лесен живот с общите пари.

ти може и да не си, ама милиони хора го правят. Ако плащаш данъци, значи някой все се домогва да разпределя и твоите пари.

Изборът си е твой, аз не го критикувам, но и ти не критикувай никого, защото си се съгласил със ставащото...

PEYTSCH

И с машини и без машини резултата е един и същ. Народът плати глупостта на Слави ! На ви ненужни машини.

PEYTSCH

Съд за предложилите вота да е с машини !!! Съд и затвор !!!

ГЕРБ приеха машинното гласуване.

народът плаща собствената си глупост

Не са реплика, защото генерират нови приходи за народа,фирми и разходи за партии и купуване на гласове... Повече Избори,повече работа и внимание от политиците ...

30г изборът е само един - БСП да не е на власт, че след нейно управление следва фалит на държавата.

щом сравняваш управлението на Бойко Борисов с диктаторски президентски републики. Ами Меркел като управлява толкова години и тя ли прилича на диктаторските президентски републики. Бягай се скрили някъде. Ако ти си социолог аз съм кораб. ГЕРБ не е несмяняеа просто нямат сериозна опозиция. Алтернативата е няма това е и хората щат не щат пак гласуват за по-малкото зло т.е. ГЕРБ това е истината, а не тука да ми бръщолевиш глупости. И още нещо за да стане като диктаторските републики трябва еднопартийно управление, а както виждаме последните правителства са все коалиционни. Ама си много зле или добре платен пропагандатор. При някой може и да минеш ама при мен не.

ъъъ, всъщност Меркел не е президент... :)))

PEYTSCH

АКО РЕЗУЛТАТИТЕ И СЕГА ВЪПРЕКИ МАШИНИТЕ СА СЪЩИТЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ? ОЗНАЧАВА ЧЕ ГЕРБ НЕ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ ! ОЗНАЧАВА ЧЕ ПАРИТЕ ЗА МАШИННИЯ ВОТ СА ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА ПО ИДИОТСКОТО ХРУМВАНЕ НА ИТН И ПРОТЕСТЪРИТЕ !!! ТЕЗИ НЕГОДЯИ ДА ПЛАТЯТ БОЛНИТЕ СИ ФАНТАЗИИ И ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗА ОБВИНЕНИЯТА ЗА НЯКАКВИ ИЗМАМИ...

машините са естествено развитие и трябваше отдавна да се ползват при гласуване. а само в твоите мечти герб не купува гласове. ГЕРБАДЖИЙСКА ПОДЛОГА. не ги мисли машините, ами бягай в банкя, че има Гъз за лизане.

Защо тогава ги има само у нас и при Мадуро,а?!

до ГРОБСКИя ТРОЛ - с едно елементарно търсене в гоогле излизат много повече държави. лъжливата ви пропаганда вече минава само при пенсионерите заради обещаните 50лв надбавка на пенсиите.

да се печелят пари. Започваш да повтаряш нищозначещото "може би" на висок глас и хората те гледат прехласнато...

Новият матриал не струва! Не че и старият го биваше?!

Че новите депутати не струват - не са читави!

Уж 45 години ни стигаха!

Как не разбраха вече всички..че и тия екесперти или са тъпи или лъжат срещу заплащане! Истината е че от изборпри тази нагласена избирателна система няма смисъл. Каквото и да се предприеме за да се увеличават гласувалите или да се спори дали електронно или с машини или на хартия извода е един - колкото и да се напъваме ако не се промени системата, резултатите ще са същите и герб-бсп-дпс ще управляват!

И как да се промени системата? ББ да излиза и да съобщава какъв е резулатата, спорд това кой колко кюлчета му е подарил за рожденият ден?

Радев прави три морета а Баце три чекмеджета

И сто морета и 100 чекмеджета все тая, резултат 0 и в двата случая, но наивници су иска да има за всяка работа!

След като ИТН са първи с над 5% разлика от втория, който ще е бсп или герб, ще се опишкате пак всички както на 4 април вечерта

А ако не са - ти да не вземеш да се на*каш... :)))

Нали ще настане рай?

ИТН са по-различни от ГЕРБ? Ами ако са като дупе и гащи?

ИТН са в едно "семейство" в Европейския Парламент с ДПС.... Айде малко по-сериозно, че ракията и чалгата ви идва в повече.