Моторист загина след сблъсък с колата на кмета на Костинброд

От МВР не съобщиха дали Трайко Младенов е шофирал лекия автомобил

Обратно в новината

Коментари - Моторист загина след сблъсък с колата на кмета на Костинброд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това кръгово има поне 10 камери, като 4 са на стълба, на осветлението, в самия център на кръговото. Само дано се изяснят истинските обстоятелства, защото на люденията ми са, че този човек от както стана кмет, стана много нагъл и аругантен

По улиците водещи до кръговото има ограничения 40, а пък в самото кръгово е 30. Ако и двамата са ги спазили, това наистина е било малшанс.

Само че катастрофата не беше на кръговото, а малко преди изхода на Костинброд в посока София. От Дир.бг както обикновено не дават достоверна информация.

Хайде да се обзаложим, че убитият моторист е бил виновен, а кметът Трайко Младенов е бил невинен като девица. Гербер не греши! И камерите, и полицаите, и следователите, и прокурорите в един глас ще кажат това!

някой да съобщи с каква скорост са се движели и двете превозни средства, че веднага да лъсне причината. Не търпимо е това малоуми заради желанието на някой да се оприличава с филми! То не бяха "Бързи и яростни" , то не бяха Батмани и агенти 007 и....малоумие!

Братле, като има моторист участник в катастрофа, почти на 100% е сигурно, че той е нарушил правилата на движение. Няма значение гербер, комунист или танганаец е в колата.

Като има моторист загинал в 95% от случаите е отнесен при нечий забранен обратен завой или ляв завой, и жертва е единствено моториста.

Наскоро ми се случи малко преди ляв завой, отчетено движение в огледалата на мотоцшклети и автомобили надлежно подаден сигнал за завиване моторджии да ме изпреварват отдясно и отляво. Не че нещо ама след като те самите не се пазят как да ги пазят и останалите участници в движението?

Там е доста удобно за забранен обратен завой...............................

с предимство. За съжаление все още някои вярват в това, но няма как да върнат времето. Кажете НЕ на бързането, защото то не винаги е това, както си го представяте!

тия от Костинброд напоследък ич не им въри. Трябва папаза и ходжата да напраят един курбань срещу уроки

Много важно за статията е да се знае точната рождена дата и какво образование има кметът. Нещо ми липсва информация за семейството, интересите и други имащи отношение към ПТП-то неща.

Е, аз също смятам, че предимството и правата трябва да се ползват, иначе цялата система се подкопава, когато всеки се свива и скатава. Това е като мозъка и мускулите - не ги ли ползваш, атрофират. Естествено, предимството е подплатено с голяма и висока кола на шаси и брони на нивото на страничните прозорци на обикновените седани. От опит съм установил, че правото на дясностоящия не го знаят 90% от водачите, т.е. явно книжки се раздават на калпак.

Абсолютно вярно, че в блолшинството случаи мотористите са засечени, а народът и особено женската му част седне ли зад волана и губи 50% от зрението си. Мен с голям пикап не ме виждат и постоянно ме засичат, та един мотор ли ще отбележат. Единственият проблем в тезата ти е, че аз мотор да кара в рамките на ограничението виждам максимум веднъж годишно. Ясно, че моторите спират по-слабо от колите, ама все пак едно е да те засекат и да успееш да спреш или ако се треснеш, да е с остастъчна скорост от 30 км/ч. Пак не е малко, но при нормална екипировка, трудно ще се убиеш с такава скорост. Тук в квартала навремето ауди "отне прдимство" на мотор, излизайки от квъртална улица, обаче моторът й беше вкарал задното колело вътре, коловете на мотора бяха откъснати, а спидометърът му беше застинал на 120. Мотористът без каска беше прелетял със салто през колата и спрял в храстите до тротоара. Освен понарязана ръка от страничното стъкло, друго му нямаше. Интересно, че не отричаше, че е карал малко по-бързо от позволеното. Така че формално аудито му е отнело предимството, ама то докато се огледаш, че не идва никой и се изтеглиш от кръстовището, някоя торпила те натриса отзад вляво...

Трайко кара добре и отдавна. Свестен е и има ценностна система но на всеки може да се случи инцидент. Дано не е виновен, защото най проспериращата община в България е такава заради него.

Абсолютна глупост си написал,в много от случаите шофьорите на автомобили не признават мотористите за пълноправни участници в движението и същите тези предизвикват катастрофите както с мотористи така и с други автомобили.Шофирането е мисловен процес всичко останало е движение по инерция,проблема е че при много хора мисълта липсва!

Ще скрият кмета и ще открият шествия на мотористи!

Абсолютно лъжеш за най- просперираща община! На нашата, а и на много други улици има огромни дупки меко казано и при дъжд стават езера, потрошихме си колите. Така, че хайде стига с хвалби и лъжи, просто има смъртен случай, това е!

браво от началото над 30 миндила на мАтори са дали фира.Но може още и още.

Ами именно. Като знаеш , че камион с 50 не виждат трябва да си идиот да вярваш, че ще видят моторист със 100.