Моторист спаси младеж от самоубийство (Видео)

Руснакът Иван Золотарев беше определен като наистина „смелчага”, след като спаси млад мъж от самоубийство, предаде „Руптли”, цитирана от Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Моторист спаси младеж от самоубийство (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това у нас нямаше да се случи. У нас ставаш клиент на тъпите полицаи, за които да направиш непоискано добро е подозрително действие, присъщо на престъпници.

До Najad ( нерегистриран ) 02.09.2017 08:12 Ти изобщо наясно ли си, че според техните закони сега на моториста ще му вземат книжката, ще го глобяят и ще го съдят?

Респект!

Аз

В тубата има няколко серии подобни клипове от цял свят. За всеки, нормален човек, който съвсем оправдано периодично губи вяра в човеката сган, е полезно да ги навестява от време на време, за да се уверява, че все още се срещат и хора.

не е за вярване,но този път съм напълно съгласен с теб!!!

театър било,нагласено било и т.н.,щото било руско видеото! каква е гаранцията за ненагласено видео, ако беше американско!? аз пък съм убеден,че едно такова "нагласено" видео върши по-добра работа,отколкото една истинска,но зле представена новина...щото точно под истинските новини,се появяват "най-небивалищите" коментари и контра обяснения...междувпрочем,както и в момента се вижда!

Кофти ...

Все още има хора. Жалко, че остават все по-малко...

Нещо много нагласен клип_кара си моториста с камера на каската ,даже говори ,ръкомаха.При този шум ,неьнам кой ще го чуе.

Да, дори и магистралата са излъскали: чисто нова настилка без дупки. Осветление навсякъде. Изобщо идилия... Кофти ми става, че такива магистрали съм виждал само в прогнилият запад и то не навсякъде. Сигурно е снимано от руски статисти някъде из щатите

Браво, истински герой с голямо сърце! Голям пример даде.

Дир, защо не въведете задължителна регистрация, само така ще пресечете този безумен спам на платени протестъри,който прави сайта ви доста смешен и жалък....??

Защото, както много други медии в БГ получават руски субсидии

Аз

Я кажи, kyрвичке, къде ги раздават, че да отида и аз да си взема!

Младежа е надрусан или пиян - личи ясно.Ако беше спряла някоя мацка да му предложи една бърза св. - пак щеше да го спаси.Но никоя не се сети.

Младежът не е добре психически. Това личи ясно.

Да го беше закарал на погребението, вместо да чака полиция -сега съвсем няма да стигне навреме

Може би.Но поне няма да има две погрбения.

Режисирана промивка за полу-идиоти русофилистици. Да покаже, че руснаците не са крепостни селяндури и кацапи, пропити с бояршник. Новината обикаля всички пропаднали ретранслатори на руска пропаганда и местните чугуни и се възхищават с нескрит интерес.

режисирана ти е тиквата. пп. боко да види какво са огради, а не като нашите 2 метра високи на моста за летището. смех....

става ясно САМО ЕДНО:Ти НЯМАШ НИКАКВА ПРЕДСТАВА от руската култура- нито си и чувал за Достоевски, за Чехов, за Гогол....за Чайковски, Глинка, Шостакович...Репин, Айвазовски, Герасимов....и т.н. Да нарича един народ, родил такива велики хора "полу-идиоти русофилистици",както и "крепостни селяндури" може само един ЛУМПЕН-ПЪЛЕН КРЕТЕН....И то по повод на една човешка постъпка...

Бил ли си някога в Русия? Защото аз съм бил и съм срещнал много хубави, лъчезарни и добри хора, готови да ти помогнат от сърце. Вярно преди 10 години, но невярвам да са се променили толкова много нещата от тогава. Сега живея в западна Европа има също добри хора, но широка душа, като руската не съм срещнал.

Човек, който наистина е решил да приключи със себе си го прави насаме, далече от хора, които биха се опитали да му 'помогнат'.

Тези, които искат да им бъде помогнато създават опасни ситуации и трябва да бъдат отделени от обществото. Те винаги опитват отново.

Браво на моториста!Така трябва да си помагаме.

братушките си помагат един друг

Да, този пътимаше късмета да бъде спасен. Дано не се повтори опита! Има още добри хора на тази земя, явно...

Покрай цялата случка ми направи нещо голямо впечатление. Всички шофьори спряха. В тубата е пълно с клипове на катастрофи и лоши шофьори в Русия. Ама въпреки това явно пак са по-добре от нас. Аз не вярвам така да спрат например на Цариградско шосе например, само защото някакъв моторист им е махнал. Иначе случката е впечатляваща. И българите си помагахме така навремето, но след това се озверихме

Има една единствена причина за това и тя се нарича "див капитализъм" всичко се върти около парите и времето което губиш. Сравняш се с другите да си по-напред и нямаш време да помагаш в такива ситуации

да, това впечатление за "лошите шофьори" започна да се създава като впечатление, след като руснаците МАСОВО започнаха да карат с автомобилни видео-регистратори. Шофьори са както навсякъде другаде, но снимат всичко, което се случва на пътя - не е задължително поставянето на такава джажа, но при тях стана масово, а и се стимулира с държавна политика. Ако почне да се снима и тук масово какво се случва по пътищата ни ще се хванем за главите...

в Русия по закон за да си направиш автокаско е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН видеорегистратор от опредени модели, одобрени по правилник

Евала на моториста,така трябва да постъпва всеки нормален човек!! Вземайте пример от него:)

Руптлу....... Руплей се казва видео канала на русия тудей.

Браво, дано има повече такива като моториста и човечността да надделее!

Погледни клипа. Виж празния поглед на момчето. Неадекватен, отчаян, предал се е, не намира смисъл да живее. В този момент не можеш да търсиш рационално мислене. Има само депресия и емоции. И затова е достатъчно някой да ти подаде ръка и да поговори с теб, за да те върне в рационалния свят.

Няма нужда от "политика", ирония и сарказъм под подобна новина... Прекланяш се в себе си на постъпката и продължаваш напред...

Имаш силни коментари. Но тук си написал такава голяма безчувствена глупост! Замисли се!

Хайде стига бе! Това къде става?!? В боряшчик-ланд? В ватник-ланд? При блядките? При путинофилите? При сергейките? Не може да бъде!!! Те, според нечии указания са всички зомбирани от Путин, все са пияни и само за война мислят! Гнусния Путин, дето само детска кръв пие ги е заразил всички! А всички свестни "уж" са излетели на запад. Нали такива са директивите? Оп-пааааа ... сега да попитам тези, умничките и красивичките ... кое според вас е по-лесно - да метнеш бомба, защото така ти е заповядано, я по някое погребение, я по сватба, я по болница или ... просто да се държиш човешки и да си Човек? Питам и отговор не искам! Има психически нестабилни хора, когато едно общество успява да им помогне, а не ги подритва, тогава е сигурно, че ще иляди. Ние да му мислим - толкоз сме я втасали, и толкова ни е айляк, че даваме заредени пищови на шест годишни хлапета! И после се оправдаваме - инцидент било! Дано се оправи момчето-кандидат самоубиец. Да е жив и здрав този, който е помогнал! Пожелавам всичко най-добро на всички ни и нека бъдем малко по-добри!

Човечността няма националност, глупако. Опорочавате всичко с тролските си бъртвежи...

Той е написал същото, но с други думи.

Молодец Иван! Мы люди, помочь надо!

Дааа, понякога трябва просто да поговориш с някого, за да му спасиш живота. Браво, герой!

Браво! Просълзих се.. Човек с голямо Ч, да е жив и здрав!

Браво на Човека - малко хора ще го направят- човечността е на изчезване

Абсолютно съгласен! А толкова малко е нужно понякога за да направи човек голямо добро! В случая просто да обърне внимание и да се върне. Един на 100000 ще се върне, останалите 99999 просто ще продължат, или без да им дреме, имат по-важни работи, или просто ще решат, че други ще се оправят ...