17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има толкова по-лесен начин за сваляне на дебелоглави мотористи от моторите: едно примигване с джобно лазерче от 16 лв. в предната част на каската му и проблемът е решен.

Моторист се хваща с мрежа!

Най-безумното в случая е, че полицаите дори не са докладвали за случая и ако донора не е бил достатъчно малоумен да се похвали в нета за тъпотата си така и нямаше да се разбере.

влиза с мощна скорост в тунела Браво на журналистиката в България.

Мощна неграмотност!

Не е високо интелектуално ниво да правиш нарушение и да публикуваш видео от него...

Е, няма как да искаш от един моторист да знае за това. На неговия мозък има само 2 гънки: едната е за газта, а другата за скоростите.

опитвам се да си представя - как моторист полицай ще спре моторист нарушител, който не иска да бъде спиран... хубаво - започва гонката. да допуснем че и двамата са достатъчно добри - и не губят контрол над машината примерно 20 минути, половин час... и това преследване е в град с трафик?!?колко катастрофи ще станат заради преследването? и как точно полицаят ще принуди наруишителя да спре? преследват се докато единият от двамата остане без гориво? или докато единият се размаже я в някой човек, я в кола или някоя стена?

Полицаят има три предимства, които мотористът няма: - радио - подкрепление - законът е на негова страна

а моториста в този случай просто завива по първата улица със стъли или влиза в някой по офроад терен и вече нема кой да го преследва. това неговото е мотор за екстремни терени...

конфискация е пътя!

При такова арогантно незачитане на полицейско разпореждане в омразните щати започва директна стрелба по нарушителя и вдигане на крак на всички полицаи в района до залавяне на нарушителя без значение жив или мъртъв....

Нема нужда да се хабат полицаите да го издирват този, сами ще му дойдат скоро органите за трансплантация в някоя болница, гарантиран донор!

"влиза с мощна скорост в тунела." А "редактор" Калин май мощно е спал в часовете по български език...

много се разстроих - защо толкова малко коментари в ДИРника хранят нас мотористите :)

Щото сте гнусни долни мършички.

Поредният донор. Ми да се блъска по-бързо някъде, че хората чакат органи. А! И след като се блъсне, да му направят един бърз тест, че тоя вирус май вече има и мото-щам.

като се удари с 160 , ше му земеш дедовия......

Да. Ще му го взема и ще налепя снимки с него навсякъде. А на снимката ще пише "Това е дедов от донор, залепил се със 160 км/ч, като пощенска марка. Ако искате и вие да сте като него, продължавайте да карате все така!"

Нямаше как да го хванат дори и да искат. Просто подхождат грешно. Тези на се редовен мото патрул и не знаят как се действа. Винаги единия е на мотора и мотора е запален. Ако тръгне да бяга даваш газ и след 1 секунда си зад него. А като са 2мата пеша как точно ще го настигнат....... да взимат уроци от колегите в София. В София са дори по 3ма. 2ма на моторите и един с палката :)

много здраве и на твойта майка, куко!

Шибана работа! Мразим и мотористите, и полицаите. Сега какво да пиша? Най-добре мотористът да прегази полицая, а тоя в последните си секунди живот да го простреля смъртоносно. Мислим дека така ще е най справедливо.

Не се притеснявайте скоро ще прочетем, че клетото отроче, неразбрано от обществото се е разбило в дърво или "арогантен" шофьор го е засякал и е предал Богу дух. Разбира се от тези новини по-хубави няма.

Че милиционерите що да се мъчат да гонят нарушителя...той ще си убие един двама и ще се кротне.... Няма нужда да си мърдат задниците... много по-лесно е да спират изрядни шофьори и да се гаврят с тях... МВР е пълно с мизерници...

комплексираната аудитория на ДИРника сега ще ни нахрани нас мотористите

Няма какво да те храня, като те видя на пътя директно те качвам на предният капак и след това дарявам органите ти на някой на който живота му има смисъл.

Донора трвбва да бъде пребит почти до смърт, и да му се вземе книжката за винаги. А полицаите - уволнени за неизпълнение на служебните задължения. Крайно време е да започнат да се отстрелват такива.

Нема такава полиция просто! Мързелива, безхаберна и хрантутена. Ако не е било качено видеото от тоя келеш в нета и видяно от някоя медия или телевизия, изобщо нямаше и да се коментира, всичко щеше да си върви по старо му все едно не се е случило.

ако това се случи в Германия ще го подгонят, ще се обадят на колегите си и ще го хванат! После ще му конфискуват мотора, ще го глобят мнооого солено, ще бъде съден и осъден на глоба; труд в полза на обществото; лишаване от права да шофира по пътищата на Германия за минимум една година, навсякъде където се опита да работи ще виждат че е бил съден за такова нарушение поне 10 години, ако няма и други издънки и какво следва? Ако е средно статистически келеш без богато семейство зад гърба което ще му осигури работа, транспорт и т.н, направо сгъва....... Не всеки ще те вземе на работа, ако не си уникален талант, ще ползваш велосипед и влак докато ти се извие свят иииииииии най-важното! Никога повече няма да си помислиш да правиш така! Защо? Защото има превенция и закона се използва с цялата си строгост за да съхрани нормалния живот на останалите хора. Но става въпрос за силна държава с отговорни законотворци, полицаи и т.н.........

глупости! никъде по света не гонят мотициклетисти!

На баба ти фърчилото. Не само ще го гоня, ами и кол между спиците ще му завра, да го науча на още един ""номер"!!!

Нашите мотористи, що не карат така в Германия или дори в Гърция....

Забранете движението на пистови мотори (над опр кубици) в България!!! Когато си купиш превозно средство, което вдига от 0-100 за няколко секунди и го ползваш главно в населените места, неминуемо ще нарушиш закона за движение (особено пък в БГ)!!! А за шума вечер след 23 часа много няма да споменавам! Ще кажа само, че тия състезаващите се в градове и села, всяка вечер, трабва да ги съберат в някакво помещение и да не им дават да мигнат поне месец! След това може и да се замислят, дали хората опитващи се да си починат за работния ден, са длъжни да им слушат изявите!!!!!!!!

Само дето това не е пистов мотор, а кросов. Все тая де, то проблема не е в машината, а в задкормилното устройство

Куките ги мързи да гледат, само размахват палката и чакат рушвети... Няма никакво оправдание защо не са го подгонили и арестували, тоя е опасност за себе си и околните. Дисциплинарно уволнение и за полицаите заради бездействие!!!

Такива донори трябва да се отстрелват на място. И после ше ми вика да съм пазел моториста…. Моториста трябва да яде дървото, само това помага

И после защо имаме толкова много "майстори" по пътищата. Липса на наказуемост, не нещо друго, закони си имаме, няма кой да ги прилага.

"... едва не прегази..."?!? Този, който е писал това, гледал ли е клипа? Лайното на мотора кара бързо на задно колело, полицаите го спират, лайното се преструва, че ще спре (изобщо не "прегазва"), после бяга пак на задно колело. Лайното е за пребиване, а полицаите - за уволнение!

Защо полицаят е за уволнение?

Защото не си върши работата.

Защото така се прави при неподчинение на разпореждане на представител на реда, а и оставят потенциално опасен водач в трафика.

И според вас как трябваше да го спре? Като използва огнестрелно оръжие (населено място). Да скочи пред мотора? За това си има начин, сега всеки автомобил трябва да има камера, да е заснет регистрационният номер на мотора и да се привика водача.

Никъде по света не гонят мотористи! това е равносилно на убийство

Марш в курника, сульо!!!

Ще го глобят 20 лв.

Добре, че не им удари по един пръст на пазителите на реда, докато се разхождаше между тях. В нормална страна тоя боклук щеше да си събира камерата по земята.

Двама полицаи застават през 30м., първи- с палка, втори- с дръжка от кирка.... " Тука има, тука нЕма!".

А наказание за полицаите?

Цялата система стана - не ни занимавайте - нещата идват от горе Не се описват престъпления, викаш ги - потулват нещата да не пишат доклади - добре за тях, добре за статистиката на шефа. Всичко е както "трябва".