Коментари - Моторист е в кома след тежка катастрофа в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали откриха официално сезона на донорите. Дано да има повечко.

Българите са изостанали със развитието си.Поне 200год са назад във времето.Жалко че не прави впечатление и на тези които са били в Рим.Париж.Барселона и да не изреждам всички големи средиземноморски или топли градове как се движат на лавини от 50 мотористи и няма катастрофи .Българина мрази някои да го изпреварва и при възможност казва на ГЛАС сега ще ти е..а Майката от зависи.злоба и дребна душа Българите са прочути в цял свят.

е, че загиват млади и здрави хора, които имат родители, приятели, може би и семейства и деца. Не е нещо, което може да радва някой или път да е повод за злорадство. Лошото е, че и държавата, с всичките органи, дреме и не прави нищо, освен пара в свирката.

Минаата седмица блокираха движението да им се радваме от тая вече се почнаа да се убиват ееее па со здраве...

Парадират някакво надмощие над другите

И имаме вече първите резултати от откриването на мотосезоня...

Отдавна им викам на мотористите , донори !

Автомобил отнема предимство на мптор Ама сега ще се изприлазват от стотина комплексари всякакви приказки за тъпи мотористи, дето сами не се пазели Ама утре на вас ТИР като ви отнеме предимство ще е друга песен, нали

а бе мотористче, тоя дядо, на 60 години е този, ако си беше карал моторетката с 40 км.ч. щеше само да си ужули коленете и лактите каквото и да си и случило! но неби, и сега внуците му ще му носят портокали в болницата, ако не се наложи да му занесат цветя в моргата!

Ей ся преди малко. Карам си аз убавата нова кола по пътя. Нормален двулентов път, за нататък една и за насам още една. Гледам у десната половина на лентата ми паднал тас. Мърдъм у лево леко да не газим таса, че мое да ми счупи по колата нещо. Един празноглав моторжия тръгва да ме изпреварва от десната ми страна. Скочи на таса. Усука му се кормилото и викам айде тоя се бухна у убавата ми нова кола. Е не успе. Окоси към 15 метра храсти, капинаци някакви. Подир спря в една кал с главата напред. Спрях ази отивам да го видя поп ли доктор ли да викам. Он вече се изровил от калта станал и ходи. Па и приказва. Мотора бил си счупил ся кво щял да прави. Абе викам му, празноглавий, ти едвам се не преби, за мотора мислиш. Оня ме гледа и пак мотора това мотора онова. Идеше ми да му бухна един шамар, белким му се наместят бръмбарите и се освести, ама ако бях го сторил туй, щеше да се оцапам в кал и викам бе я айде, тоя господ го наказал достатъчно. Ще запаля една свещ днескя, белким господ акъм му вдъхне.

Ако те не изпреварил от другата страна пък ти щеше да го блъсмеш. Калрък е бил тоя колега

Не е бил "калрък", а обикновен глупак!

Интересна история, но друг пък като пишеш и споменаваш Онзи горе, моля пиши Господ с ГОЛЯМА буква!

Не са пазили мотористите нали? Е как да го пазиш като кара с 150 в задръстване на зиг заг

Има внимателни и възпитани мотористи, обаче голяма част от тях си карат като безсмъртни. Едни правят слаломи по Цариградско всяка сутрин, други качили дечица по скутерчета и мотори, направо треперя като видя такъв...

Има, но в Германия. Тука са самонадеяни говеда с малка пишка и голямо его, яхнали мотор за да се докажат пред света Бръмчат по цяла нощ и пречат на нормалните хора да спят. Прочее пистарките трябва да бъдат забранени в населените места.

А бе, аз познавам и два - трима циганина, дето не крадат, работят имат по две деца, които ходят на училище, ама са под общия знаменател, щото са малко такивата. Та, и мотористите така.

От квартала съм. Преди 6-7 години на същото място кола уби моторист. Нямаше отделен светофар за наляво със секция и завиваща кола го уби. Тогава мотористът не беше виновен, защото караше направо и беше с предимство. След седмица направиха светофар за ляв завой и спиране на отсрещното движение, но въпреки това има още такива инциденти.

колата е карала на зиг-заг между моторите и някой моторист я е блъснал без да я види понеже му е изкочила внезапно!

Моториста е без каска, ох, мале лей, ох, мале лей, мале ле лей. От ченгета не се стряска, ох, мале лей, ох, мале лей, мале ле лей. Мале ле лей, мале ле лей!

Мотористът вероятно се е движел с около 50 км/ч и е бил засечен от автомобила.

моля ви пазете моториста