17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Боклукът е бил несен от.." Видях неграмотното заглавие и си казвам: Това само Чалева ще да го е писала! И познах!

айде отидоха ни парите за купуване на циганските гласове..

Едни боклуци внасят боклуци, защото други боклуци, облечени в закотворческа власт са създали закон, позволяващ да се внасят такива. Все пак парите не миришат, както е казал императорът, обложил нужниците в Римската империя с данък. Значи 22т незаконни боклуци, а???? А законните такива????

Басиии колко много... Един камион.....

А тия които са свързани с тия незаконни боклуци, какво ще ги правим.

Ами нали Бобокови ги арестуваха и Рублен Крадев се опита да вземе насилствено власта за да ги освободи щото му снасят кинти ама нещо не му се получи.

Който лъже, да му се отреже носа. А който краде - ръката.

Ихууу върнали сме 23 тона боклук, браво на МОСВ! А за 5000-те хиляди тона боклуци, които пристигат всяка седмица на пристанище Варна нещо ще драснете ли?

23 тона е точно един контейнер. Хванали се един пуснали са 100. Кой прави бизнес с един контейнер боклук. Ще го припишат на Бобокови. Докато не им вземат бизнеса за 300млн. на година няма да ги оставят. Лично аз съм за забрана на вноса боклук в България. Вярно, че от него се вземат суровини и се добива енергия, но ние не правим това. Горим го или го заравяме незнайно къде - само цапаме. За толкова им стига акъла на нашите бизнесмени.

Защо да го припишат - Бобокови са най големите боклукчии на България. И Крадев е с тях. АЗ СЪЩО СЪМ ЗА КАТЕГОРИЧНА ЗАБРАНА ЗА ВНОС НА ЧУЖДИ БОКЛУЦИ.

Връщаме този, който не ни се отчита в чекмеджетата... а осъдете поне един двама де...

и кой плаща за това защо се крие името на фирмата

Крие се, защото ако отчете в чекмеджето, ще продължи да внася.

Сещайте се колко тона са били изгорени и продължават да се горят. Колко ли отрови сме издишали... После да не се чудим, защо продължителността на живота в България е най-ниска.

Кога ще осъдят виновниците позволили да се внасят боклуци у нас. ?Къде е оня с голата глава дето щеще да се бори с престъпността ?

Крайно време е да се забрани със закон бизнесът с отпадъците от други държави и точка.

Написано в този помпозен вид излиза, все едно сме ликвидира ли престъпността в целия ЕС. В действителност това са едва 20 тона вероятно 1 или 2 от големите камиони. Освен това, случаят е от май 2020, защо ги връщат чак сега? А като пишат за Червен бряг, си мисля, че това е част от политическата поръчка срещу братя Бобокови, заради "онези" снимки със спящия между пачки с евро и кюлчета злато вожд...

супер! прехвърляме си боклуци напред-назад, така, така, важно е да има логистика и бизнеса да върви....

Докога ще сме държавата с огромен внос на отпадъци.Пък после защо сме първи по смъртност.То се замърсяват водите,ама фирми хора на президент,премиер ,а нагода мре като мухи.А тия боклуци искат още да ни управляват