Курумбашев: Мост между Силистра и Кълъраш може да има

Според евродепутата Петър Курумбашев може да се кандидатства за изграждане на мост над Дунав между Силистра и румънския град Кълъраш пред ЕИБ.

Обратно в новината

Коментари - Курумбашев: Мост между Силистра и Кълъраш може да има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбира се че може! после може и между попина и манастирия в румъния да има, а още по сетне и между оряхово и бекет! а като свършат с мостовете там, да направят и на река марица между крум и черноконьово димитровградско щото и там нема мост!

Лика прилика- Карбовски и Курумбашев- лица на прехода. Изцяло негативни и отвращаващи. Да вземат да направят ферибот с Рассия, какви мостове с Румъния какви 5 лева.

За Курумбашев ясно - ще строи мост за сближаването на евроромите в региона. А Карбовски какво ще строи не стана ясно?

Страхотно откритие, КУРумбашев! Един от най-гнусните, меркантилни и крадливи тарикати в България от 1990 насам. Великият борец за социална правда, който си натрупа кинтите от интернет порно студия и секс телефони. Сега горд евродепутат и инициатор на строежи на мостове:)

Да започва какво чака !!! Ама социалист строили...виж акъл да дават , имат шестица .

Братя другари , за кво ви е мост, като нямате пътища до него. Да не стане като у Видин - моста докара само катастрофи, разбити пътища и цели села и къщи, замърсяване, шум дим и мръсотия.

Ако го строи др. Корумбашев, по него няма да мина.

На неграмотните като теб мост не е нужен! Това, че си научил да четеш на един език не означава, че можеш да пишеш на него!

Говоря и пиша на 3 езика, умнико.