Елизабет откри най-високия мост

Кралицата на Великобритания Елизабет Втора днес откри в Шотландия най-високия мост в страната.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет откри най-високия мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мостчето на голямата любов последвано от развод : за развод до Шотландия ! След 45 отидоха там да се женят , после се е преместил индустрия на услугата брак до Дания . Сега индустриалното услуга развод с бънджи-скок от мостта в "свобода" ! Да , времената се променят .

А, ще скочи ли от моста от мъка по лейди Даяна?

Ама поне превеждайте новините като хората! В оригиналната новина на ТАСС си го пише точно и ясно, че преди 53 години тя е открила не "Форт бридж", а "Forth Road Bridge"! Не за друго, ами щото има и друг мост, който вече си се нарича само "Forth Bridge", който обаче е пуснат на 4 март 1890 (повтарям: "хиляда ОСЕМСТОТИН и деветдесета") - Елизабет Втора тогава дори баща й още не е бил роден! Ето новината на ТАСС в оригинал: link

Абе кой ще ти остави линк на ТАСС ! Целта на това съобщение не е да се информира обществеността за успеха на англичаните - впрочем безспорен, поздравления ! Целта е да не се каже, че руснаците в същия ден вдигнаха фермата на Кримския мост и минаха първите кораби под него. И строителството напредва. Защото Англия и Шотландия са си съединени, но съединяването на Крим и Русия е неприятна новина за дойчевелето.

Е и нашия Дунав мост две отне толкова време , ето ,че ги настигаме англичаните, и шотладците

А моста къде е ????

Сензор=датчик. А какво е сензорен датчик? Нещо като чувствителна чувствителност; звучен звук; светла светлина...

Нещо като тол такса = такса такса

Постовете показват колко морално сме пропаднали българите.

Кефят те грозните със синята кръв ли? Морал? Тия които са развявали черепа по моретата и после са станалирицари и сърове? Или не сме мпрални, защото БЪЛГАРИЯ не в мачкала в колониите си? Ти какво си ма?

Тези които са извадили Света от феодализма и религиозното мракобесие (дето още са на почит при изостаналите), поставили основите на съвременната наука (Нютън, Хук, Фарадей) и оставили трайна следа във всички видове изкуства.

Спрямо пиратите и колониалните пиявици-сърове? Кой морал, казваш? Ти какво си?

Местим гооооооо... от левия в десния...

предполагаме че маршрут в Арктика е доминиран от руски ледоразбивачи . Същото предполагаме че китайското море си е пълно с флотски бази на САЩ. Предполагаме че южно китайското море прилича на неща като китайският Балкан . Чак в индийският океан ни намерим някой резидент от световната териториална стратегическа поритика на 19-век , остров Диего Гарция . Но предвид завчерашното изненада с голямото великденско яйце от Пенг-Янг , нека ние , Европейците да се попитаме , защо нямаме никаква собствена политика в западният крайна великата китайската стена ? Нито имаме значително влияние в изток , в юг , в север , а от запад да не напомним въобще. Като че ли сме се изтеглили от Централната Азия след руската революция . Вместо това в Европа се занимаваме с разводи . И кимнем , щом зад океана им хрумне .

Правят и стават ингилизите. всичко могат. Щели да бегат от кралството шотландците. да бе. Мислят за севера.

Леко баба, да не се спънеш!

"Мостът е един от най-съвременните в света"... Нещо, което е съвременно как се степенеува в по и най? Съвременно, по- съвременно, най- съвременно? Калинке, Калинкееее...! Ходиш си с името!

А Боку откри най-некачествено построения път на Света. Не питайте, за кой път става въпрос, а питайте, колко са

ОТ МОСТА,ЕПТЕН ХУБАВО ОТКРИВАНЕ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ! ЕДИН РЕПТИЛО-МАСОН ПО-МАЛКО! И ЗА СВЕТА ЩЕШЕ ДА Е ЕДНА ИДЕЯ ПО-ДОБРЕ!!!

Елизабет??!!! А едно време на другаря Тодор Живков му изреждаха петнайсет безумни титли пред светлото му име... В България само селяни стават журналя.

Подлого рептилоидна, бай Тодор си е наш, а тоя бабишкер к*ъв ми е?

Сега остава и на някой в България да му дреме

Всъщност, предполагам, че на никой в България не му дреме :) Лично аз си направих аналогия с наш "любимец", върл любител на рязането на лентички :) Другото, което се замислих е, че тая жена е направо вечна, ще си кралства до последно!

..яде ли се това...

Лиже се. Като рачичките, там на един човек

Язък, парченчето от лентичката падна! Май там не си правят колекции от парцалчета.

Заглавието е убийствено. Как може да се нарича кралица по този начин?!