17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма моля ви се. Русия има най-добрите лекарства. Дори с/у Ебола направиха. Ама няма да кажат къде е както с дупката на МКС.

.. и те си показаха си рогцата - надяват се, че ЕС ще е по лесна плячка без англетата, ама сметката им няма да излезе! ЕС става по сплотен и по сигурен без този Троянски кон, чиято цел никога не е била силна Европа!

Почна се с ухажването и лизането на задни-ци

Държавата пРосия е доказан мършояд. Да не би до сега да не можеше да се търгува с "велика" Британия пред ЕС ?! Какво е му е по изгодното след Брекзит ?! Или мокрите сънища на путин са - разделяш и владей ….

Масква е готова и гащите да смъкне щото нема кинтии. 22 млн под прага на бедността, бунт в Бурятия, назряваши гладни бунтове по периферията. Мале мила.

Годишното производство на зърно в Русия е средно по 1 тон на глава от населението. 1 ТОН. Глад , чак не се търпи !

Ама нямат пари да си ги платят. Щото еврейските олигарси го продават навън за мръсни зелени долари.

Точно така, трампата Дончо стои зат брекзит

Няяяяма да стане

Гладна кокошка паунди сънува. Ами май забравихте Скрипал? Или си мислите, че както се хушнахте с Ердоган след сваления изтребител така ще стане и със Великобритания? Затова ли напъвате за Брекзит? Затова ли задунайските тролове са първи брекзитъри?

е бизнес, жалко че в България още 30 г.няма да го разберете. А за Брекзита явно не разбрахте, че напъваше най-много Тръмп. Пак бизнес. Цел - отслабване на конкурента ЕС.

Едните правят завод за милиарди на султана, а другите се хванаха с отровителя цар! Е бре- за кинти на какво не са готови?

щото англичаните са отровили руският цар Павел I...

Те всички ще заговорят за търговски споразумения след време, ама пуст, не видял се инат....:)

Но първо ще трябва Русия да върне Донбас и Крим на Украйна, че после