Москва: Или Лондон е отровил Скрипал, или не спира терористи

Британските власти или не могат да осигурят сигурността на собствените си граждани от терористи, или сами са режисирали нападението срещу Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Или Лондон е отровил Скрипал, или не спира терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли началото на атаката срещу Тръмп.... РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОСИГУРИЛИ ПОБЕДАТА НА Тръмп!!!!Е сегашният ФЕЙСБУК скандал извади истината/която бях промотирал тогава/....,,КЕЙМБРИДЖ АНАЛИТИКА и Стив Банън осигуриха победата на Тръмп--едните с ГЕНИАЛНИЯТ СОФТУЕР/страхотна разработка за съставяне на псипрофил на БАЗАТА НА ЛАЙКОВЕТЕ във фейса!!!!!/а другията за надушването на ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГАНЕ!!!!И НЯМА НИЩО НЕЗАКОННО!!!!Както сга се опитват да натопят ФЕЙСБУК.....НО ИСТИНАТА/даже и сега отклонена/ИЗЛИЗА.......Та и ингилизите да не драпат толкова,впрочем ТЕ ЗАТИХВАТ!!!!!След година,две ще се разбере...А ние отдавна забравили,както и самолетната история...ВАЖНОТО Е САНКЦИИ ДА ИМА И ОБВИНЕНИЯ ,ЧЕ ДАЖЕ И ВЛОШАВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА...То залогът е ГОЛЯМ..

и двете и не можи /или не иска/ да неутрализира терористи и да те сами са го отровили при това нескопосано и неуспешно, типично за тъпите пияндури от мъглявия остров

Щом са още живи,"новичок" е бил МЕНТЕ

Ако беше произведен в Русия, нямаше да са живи

Да помислим защо Лондон ще трови бивш руски агент с руски нервнопаралитичен газ. разработен в Русия. Който, на всичкото отгоре, е трябвало да бъде унищожен преди 3 години. Може би за да сплоти руснаците и да гласуват за Путьо (както и стана). Или да се разчуе и да разкажат играта на тези дето са го направили (упражнения за мазохисти). Има един златен принцип - обикновено най-варното обаснение на едно събитие е най-вероятното. Какви са фактите? Установено е отрзвяне на бивш съветски агент и дъщеря му. Отровени са с нервнопаралитичен газ, разработен в Русия, който до преди 3 години, когато се твърди че е унищожен, е бил строго секретен (това е доказано от един от разработчиците му). Какво излиза според Москва? Пращат Джеимс Бонд в Русия да достави от унищожения "Новичок", за да ликвидират бивш съветски разузнавач, който сега работи за Короната. Не ви ли се струва идиотско? Защо някой ще ходи чак до русия да доатавя нещо, с което да убие свой сътрудник? не ели по-просто да го привикат в някой бар и там "да почине" от сърдечен удар. И защо да го трепят? Той им е по-полезен жив. От друга страна има прецеденти. С Троцки от 1938 и Литвиненко от преди няколко години. КГБ ги ликвидирасамо защото са предатели. Единия с алпийски пикел, другия - с полоний. А иначе напълно безмислено. а ако е само за провокацията МИ6 би могъл да измисли и нещо по-хитро. Но като за колхозници, обяснението на Москва може и да мине.

Къде са доказателствата на Лондон? Размисли на глас са направили и Руснаците. Много лесно е да кажеш , че е дезинформация. Къде са ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?????? Когато Фактите говорят и боговете мълчат.

...не,тогава боговете ГЪЛЧАТ...

- Скрипал можеше да бъде убит още докато бе в затвора в Русия. - Нямаше да има международен шум - един повече или по-малко умрял в затвора. - НО Всички руски агенти, щяха да разберат посланието - ТЕ НЕ СЕ ИНФОРМИРАТ ОТ СМИ (както си мислят тук)! - Русия няма никакъв интерес от станалото, НИКАКЪВ! - Но Англия има най-голям интерес - отвлече вниманието от ПЕДОФИЛСКИЯ СКАНДАЛ, - от не работещия Брекзит, - накараха Русия да се "оправдава" на международната сцена, - стана точно преди изборите в Русия - стана след като Русия съобщи за подготвяната хим. провокация в Сирия ....

Лондон не лъжи ....

Лондон може и да не лъжИ, но със сигурност лъже...

Като ,че ли само Българските предатели умират в леглата си.

справка - другаря Шарлопов

И-ПакСъщият Особен...въпрос : КолкоОще до садамизирането/кхадафизирането на Късака ? (До Месец ? Седмица/и ? Дни ?)

Ставате жалки и смешни с ежедневните си няколкократни забърквания по тема дето вълнува сащ и англия как да си замитът следите и да си получат изгодата от кашата..

...продължава безсмисленото чесане на езици, защото е ясно, че нищо не е ясно, а и никога няма да стане ясно! Тоя филм сме гледали стотици пъти... Но пък, от друга страна, тази поредна партенка си е предназначена за плебса, на когото редовно трябва се предоставят зрелища и който умишлено трябва да бъде занимаван със скалъпени скандали, само и само да не се замисля и да не си задава сериозни въпроси... И това е стара игра, още от Римско време! Е, така си се върти Светът, какво да се прави...

...продължава безсмисленото чесане на езици, защото е ясно, че нищо не е ясно, а и никога няма да стане ясно! Тоя филм сме гледали стотици пъти... Но пък, от друга страна, тази поредна партенка си е предназначена за плебса, на когото редовно трябва се предоставят зрелища и който умишлено трябва да бъде занимаван със скалъпени скандали, само и само да не се замисля и да не си задава сериозни въпроси... И това е стара игра, още от Римско време! Е, така си се върти Светът, какво да се прави...

Даже вариантът е само един - явно е, че става въпрос за терористичен акт, а не за само за убийство, тъй като са застрашени много хора, които нямат никаква връзка помежду си. И е факт, че щом се е случил, то британците не са успели да защитят населението. И точно поради тази причина руската реакция е изключително нагла и брутална. Нормално е британците да реагират емоционално в такъв случай и ако руснаците бяха подходили дипломатично нямаше да се стигне до всеобщата подкрепа за Великобриания. ВСЕ ПАК ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ЖЕРТВАТА. Наглото и арогантно поведение на руснаците показва, че ИМАТ НЯКАКВА ВИНА.

Аве що трябваше да дращиш толкоз та да покажеш колко си тъп? Ние и такая те знаем, че квичиш от 1001 ника написаното от лиШчетата за паница бобе на чорба!мбухахаха

1. В международните взаимоотношения не е добре да си прекалено "емоционален", защото пораждаш съответните мисли. 2. В предвид свръх-"емоционалната" реакция на Лондон, Русия реагира много сдържано и конструктивно. 3. Очаква се от Лондон адекватно "емоционално" извинение ...

Кво станало?Отслабнал рязко, разболял се и загинал в катастрофа?Що ми се струва, че или тровиш накого или го убиваш в катастрофа, но не и двете едновременно?Що за тъпотий? Съвсем ни взехте за мезе май, господа пропагандисти.

И Скрипал го отровиха англичаните, и Немцов го убиха англичаните, и Грузия я нападнаха англичаните, и Крим го анексираха англичаните, и източна Украйна я окупираха англичаните, и в Молдова нежеланите войски са пак на англичаните... Навсякъде всеки друг е виновен, но руснаците не знаят за какво става въпрос. И дори са жертви!

Д-р Кели го убиха англичаните. Ирак го нападнаха англичаните. Англичаните ни казаха, че Садам имал ОМП, които можел да изстреля към Острова за 45 минути. Либия я нападнаха англичаните. Саудистките бомби в Йемен са купени от англичаните. Войските в Северна Ирландия са на англичаните. Но Путин е отровил Скрипал, който преди това беше пуснат от руски затвор. Дааа, верваме!

Няма значение , праснете им нови санкции ,да квичат русофилите на умрело , докато свикнат че са на губещата страна

Май май квиченето е много силно от към мей и сащ че нещо не им се получи както го бяха замислили...

Това нападание дори не е режисирано от Англия, а просто са използвани като васали! Истинските режисьори стоят във Фашистка Америка представлявани от неолибералните глобалисти, които вършат терор по целият свят ! Същите тези влечуги стоят и зад убииството на Немцов и Политковская с цел дестабилизиране на Русия и компрометиране на другарят Путин, който е заседнал като кост в гърлото на тези изроди!

На веществата участващи в получаването на този Новичок (бинарен невропаралитичен газ). Не са тайна производителите му, а всеки синтез си оставя "пръстови отпечатъци" в крайния продукт. Но не само в една , а в няколко независими лаборатории и ще се разбере къде са синтезирани съставките му.

и трите варианта са верни!

Що за въпрос???? 1000% съм сигурен, че са ИН ГИЛИЗИТЕ!!!!! Най-подлите, долни и отвратителни завоеватели, подстрекатели и интриганти!!!!!!

е несъкрушим! Като магучая и онзи съюз нерушимый, който отпътува в отходната яма.

Е, отплува след потопяването на Британската империя. Сега, както сте се забързали американските мекерета ще затриете и САЩ, нали се ускорява историческото развитие. Няма да дочакат 300 г, пък са империя само от 50... Русия още си кротува, че Москва е Третия Рим, все-пак Москва е на 800 г.

как да не спира терористите? ето изгони двадесет и трима терориста, заедно със семействата им, и вероятно ще спре да издава визи и на останалите терористи!

ехааа! де да спираха така и брадатите терористи, дето газят хората с коли по моста край Биг Бен...

А тебе терористо- унищожитела на ягодните ниви ще те пущат без виза, щот си требе бирачи на ягоди и миячи на дърти ингилизки пърдялници!мбухахаха те тва е прагматично отношение! Ингилиза плантаторов, ти-чирак!мбухахаха

тъпи, от 26 март тази година полша спира издаването на визи за русские! съвсем скоро ще се наложи на русские да си стоите в кочината необятна! ее, ти можеш да се омъжиш за някой български ром, те не са взискателни ,и да останеш тук!

Винаги други са виновните, Кремлин са най-чистите.

Всеки един от пишещите или четящи в ДИР бг би могъл да измисли поне 10 начина да бъде премахнат Скрипал без да се вдигне и най- малък шум. Лесно е и сигурно е правено от всички служби по света спрямо предатели агенти. Та нека си помислим дали в тази 149-150 милионна държава няма поне един руснак с поне малко мозък в главата си. Та инстинктът за самосъхранение е в основата на живота.

Провокацията най-вероятно(почти сигурно) е организирана от ЦРУ и МИ5 и МИ6 съвместно преди изборите в Русия.Сега ще поддържат твърденията си докато мине време-вижте какво станас "другите убийства" на другите руснаци в Англия.Щом вече не им вършат работа са "убити" от русначите.

"Към днешна дата не са предоставени никакви данни за веществото, което е било използвано." За да се баламосва биомасата това ИЗОБЩО не е необходимо. След като Мей и Джонсън са казали, значи е истина и точка ...

Е има ли някой който да вярва на това за терористите....смешници

за които четохме, а и руските тролове ни уведомяваха: 1.МИ5 или МИ6 2.ЦРУ 3.Чехия 4.Словакия 5.Швеция 6-Терористи - най-новата версия. Май се оплетохте като пиле в кълчища.

Ma ти си можел и да четеш бе, соросоиде! Бре, бре, бре! Обикновено сте само копи/пейст!