Борис Джонсън: Има руска намеса в изборите на Запад

Лондон не може да игнорира руската намеса в избори по света, руските действия в Украйна или преследването на хомосексуалистите в Чечения.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън: Има руска намеса в изборите на Запад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много нагли тези руснаци, бе! Само Запада има право да се меси къде ли не! Най-лошото е, че руснаците не знаят, че са се месили.

"Говорителят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова заяви, че темата за руска намеса в западни избори вече се изчерпа." Да, ама не каза британският външен министър Борис Джонсън при посещението си в Москва! "Лондон не може да игнорира руската намеса в избори по света, руските действия в Украйна или преследването на хомосексуалистите в Чечения"!!!!

Ами като сте смотани ще ви се месят я,ако сте умни и стабилни,няма как да ви влияе някой,това означава,че сте тъпа нация,щом се подвеждате по чуждо мнение.

Е ти не си ли такъв като се повлияваш от мнението на Лабрадоров-Помиярчев... кучката на каПутин?

Днеска цял ден го хвалихте този русия турчин, че бил русофилистик и как бил много умен и т.н. и т.н.... а как яко ви го наби в путинофилистичните трибуквия на които скоро няма да можете да седнете от болка :))))

Тоя продънен Запад с лъжите, двойните стандарти и злобната пропаганда все повече ми заприличва на СССР. Като е толкоз велик Запада - да си живее живота и да остави Русия да си гние. Или все-пак нещо не наред с тая демокрация..

Рошавият смешник да внимава да не говори глупости, че....!

че кво? ще му пръднете на патката ли?:)))

Отвсякъде ги гонят руските мърди. Така трябва!

U+0152

Разбор: 1. УК напуска ЕС, като запазва облагите и отказва зависимостта. 2. САЩ и ЕС си играят на ембарго с РФ, УК си върти бизнес с тях, но ги настъпва по мазола (РФ), за да са по-сговорчиви в пазарлъците.

що така мислиш бе Миме

Като гледам този гей с русата прическа и аз смятам Русия за велика държава

един от тях. Днес не чете ли статиите или вече удобно забрави... върни една страница назад.... ха ха ха :))) как се върти колелото само :)))

каза, че е русофил. Гледах репортаж по канал 1 (Русия). Глупостите които ми приписват (че е казал) са измислици.

ще ти върже ли някой на измислицата? :)))) Аз пък цял ден гледах днес пор-но с майка ти и сестра ти. много са добри. вЕрвайте ми :)))

Почвам да се съмнявам, дали тайното послание на Джонсън не било голяма благодарност за намесата в изборите за Брекзит. Демек казва чистосърдечно Добре, че се намесихте. Без ваша помощ можеше и да няма Брекзит. Сами нямаше да се справим. В трудни моменти Русия оказва помощ. Англичаните постигнаха това, което искат, т.е. далеч от ЕС.

как ингилизкио парламент се е разсърдил на Twitter и facebook, че не им е дал данни за руска намеса в Брекзита. Та да са отказат от напускането.. Twitter например установил, че руските сайтове са похарчили за Брекзит само 1 000 долара, от общо 46 000 долара общо за всички англоезични реклами.. Facebook пък им дал данни за 470 акаунта, от които са пуснати 200 поста за Брекзита и заплатена колосалата сума 97 цента..

Как се бута С един пробит долар най по по най представителната монархична демокрация ХАХАХХАХАХАХХХАХ

Точно пък Англия да споменава за преследването на хомосексуалистите е малко странно, защото през 60 те точно там със закон са извършвани хичически кастрации на хиляди гейове.

Оскар уайлд е лежал в затвора поради хомосексуалността си, но ние и Русия не носим вина за това.

Във филма за Тюринг също има подобно факти, той се самоубива защото е принуден да пие женски хормони от съда заради това че е хомоскесуалист. Това чесно казано е трагедия, но мен лично ми писна от тази истерия за права им на тези.

Англосаксонците не се намесват в изборите на други страни с дипломация и медии. Те се намесва с авиация, кораби и пехотинци. Няма да изброявам намесите им. Определено им е мерак да се пробват и в Русия, но май не им стиска.

А НПО-тата по целиясвят какво друго са освен намеса във вътрешните работи на държави, които наглосаксонците смятат за едва ли не техни колинии?! Това се отнася дори за Германия, която от 1945 г. досета е окупирана страна общо 70 хилаядна американска армия се намира на тяхна територия, а по конституция всеки нов канцлер може да получи длъжността си едва след съгласуване с Държавния департамент. Та, наглосаксонеца Борис Джонсон, който по кръв си е баш турчин, си е направо казано един гьонсурат.

Точно преди сто години се опитаха, ама гризнаха дръвцето.

На тоя и за умственото му разстройство му е виновна Русия.

искам да питам, абе верно ли некво малко жуже, най малкото от всички най малки жужета в света, било назначило най-големия и велик човек на планетата, ПРЕЗИДЕНТЪТ на най -великата и демократична държава ? А също така било решило дали една друга велика държава да излезе от един много велик съюз ?

Хомосексуалистите в Чечня трябва да могат да се женят (омъжват) свободно. Това е върховната цел на дипломацията на Великата Британия! Егати!

Този е пълен евордебил. Точно запада се меси в чуждите държави избори, а идеята за гейове в Чечня разсмива брутално.

ЗАЩО ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" Е РЕАЛНО ФАШИЗЪМ Скинер ТВЪРДИ, че човекът е предсказуем, както ВСИЧКО друго. Единствената трудност е в това, че ние все още НЕ сме разработили средства, за да узнаем ЦЯЛОТО негово минало. Щом научим ЦЯЛОТО му минало, лесно ще предскажем ВСИЧКО за него. Скинер е прав, ако вземем под внимание ФАКТА, че ВСИЧКИ хора с които е работел са предсказуеми. Той експериментирал със стотици хора и ОТКРИЛ, че ВСИЧКИ те са механизми (биороботи) и в тях няма нищо от това, което се НАРИЧА свобода и демокрация. Ето защо досега в ЦЯЛАТА човешката история е имало само една форма на управление - ФАШИЗЪМ, защото човекът ДОСЕГА е само един механизъм, БИОРОБОТ на ШЕПА хора - ЛИДЕР. Фашизмът НЯМА нужда от свободни хора, фашизмът НЯМА нужда от свобода и демокрация, фашизмът ВИНАГИ има нужда САМО от биороботи (роби) и ЛИДЕР. Винаги ЦЯЛАТА власт и целият капитал, и цялата реална информация е в ръцете на ШЕПА "хора", ЛИДЕР - това е фашизъм и ПРИЧИНА за превръщането на човек в биоробот - роб. При фашизма съществува ВИНАГИ отношение на ПЪЛНА зависимост на биороботите ("хората" - робите), наложена ВИНАГИ от ШЕПА господари (ЛИДЕР) чрез техните "закони" върху теб, само тогава ВЪЗНИКВА робството (фашизмът), който е и до днес. Законите не означават справедливост, законите означават безусловно управление върху теб, наложено ВИМАГИ чрез НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално върху теб, всеки ден, от ШЕПА "хора", ЛИДЕР. Когато НЯКОЙ се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че сте ДЛЪЖНИ да го СЛЕДВАТЕ - това е ФАШИЗЪМ, а НЕ демокрация и свобода. Именно това се случва от стотици години на човек - ШЕПА "хора", ЛИДЕР, които мислят, че са по-висши от другите и ВИНАГИ твърдят, че сте ДЛЪЖНИ да ги СЛЕДВАТЕ. Ето защо човекът досега е само един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) в ръцете на привилегирован елит и паразит. Дали биороботът (робът) МОЖЕ да стане свободен човек, може, но ако биороботът (робът) ВИНАГИ мисли, че ВЕЧЕ е станал свободен човек, това няма как да стане, нали.

на калпав еурогейски чеп и вълната пречи а Ве тоя перука ли носи?

Последно време в политиката се намесиха хора, за които се чудя, какви са. Демагози, популисти, аутодидакти или откровени лумпени с голямо ЕГО. Б. Джонсън плещи и разхвърля кухи фрази, които в съотвените политически сфери наричат празнодумство. Само две лица могат удачно да се родеят с Б. Джонсън, Тръмп и наш Сидоров.

Относно Украйна, като спомена англичанинът, доколкото разбираме американците са одобрили доставката на смъртоносни оръжия за 47 милиона долара - противотанкови комплекси Джавелин и едрокалибрени, 12.7 mm снайперски пушки Барет М107. Ако първото, Джавелин, може да мине за "отбранително", макар че какви танкове имат опълченците, то едрокалибрените снайперови пушки, кого ще "отбраняват" и как точно ? Против кого ще стрелят в Източна Украйна ?

Според теб против кого ще стрелят украинските снайперисти в Донбасс? Я бе що се прайте на улави?! Няма никъде по света нещо друго, което да е по-нагло от россиянин. Е, в България има едни, наречени русофили, дето са на кантар с тях.

Европейският съюз ще отделя 1.1 млн. евро годишно за финансиране на оперативната работна група по стратегическите комуникации - East StratCom Task Force, чиято задача е да противодейства на разпространението на фалшиви новини от страна на Москва./ За сега са само до 2020/ 5те милиарда долара в Украйна само за курабийки ли отидоха. Е, Обама, нали Русия беше регионална сила, страхувайки само съседите си? И каква стана тя? Едни избори не можете да проведете без Путин. С какви пари плащахте на вашите ПСИХОинститути да следят за здравословното му състояние и тези доклади разпространявахте в цял свят. Специални програми спретнахте в балтийските републики да им обясняват "истината и опасността" от Русия. Повлия в Германия и сащ за изборите. Повлия за брекзит и референдума в Испания. Проблемът ви е, че не ви вървят вашите фалшиви новини. С всичките си тези действия вдигате имиджа на Путин и показвате безсилието си пред "регионалната сила и бензиностанция" Нещастници.

Лавров не е прав - в джобовете на Джонсън е имало две пликчета с едни найлончета и лубрикант за по-специално използване.

ВИЕ ИМАТЕ НЕФТ И ГАЗ, НО НЯМАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, НАЛИ Демокрацията и свободата в САЩ е само един мит. Представителните политици и духовници на САЩ поддържа ли приятелски отношения с други страни. Разбира се, но само ако в тях просто няма нефт и газ. Вие имате нефт и газ, но нямате демокрация и свобода, нали. Тогава ние вече летим към вас. Представителните политици и духовници на САЩ се заеха да донесат демокрация и свобода даже и в Афганистан през 2001 г., 14 години по-късно азиатската държава е износител на хероин 1 в света. Шест държави на света имат военни бази на чужда територия: Русия - 12; Великобритания - 6; Франция - 6; Турция - 1; Индия - 1; САЩ - 800 Представителните политици и духовници на САЩ издържат около 800 военни бази извън своята територия. Втората световна война завърши преди 70 г., а Корейската преди 62 г., но, по данни на Пентагона, в Германия продължават да функционират 172 бази, 113 са в Япония и 83 са в Южна Корея. Още стотици гарнизони и структури са разпръснати из 80 страни в света, включително в Австралия, България, Колумбия, Катар и Кения. Общата стойност за издръжката им се оценява на $156 млрд. годишно. Малцина американски граждани осъзнават, че САЩ имат най-много военни бази, отколкото който и да е народ, нация или империя. Представителните политици и духовници на САЩ поддържат 96% от чуждите бази в света, на други държави се падат едва около 30 бази извън териториите им. Американските данъкоплатци средно плащат от $10 до $40 хиляди за всеки военнослужещ зад граница. Американски военни под различни форми присъстват в 160 чужди страни и територии. Кой ги е пратил там, това със сигурност не са американските граждани, нали.

Ти си провокатор платен ! ДЕП майна ! Соросоидите в България трябва да ги унищожим физически

Пред фактите и боговете мълчат, само идиотите продължават да говорят.

Може да имат шанс, ако догодина пратят кралицата, да поздрави Путин за новия президентски мандат ! :)

Разединеното Кралство от години се мъчи да пробие при Путин! Камерън прави метани, Джонсън се гърчи, а пък последното посещение на висш руски дипломат в Лондон беше през 2011г февруари, когато там ходи Лавров....

Борис Джонсън теа приказки не можеше ли да ги декламира от Лондон, че ходи чак на килимчето в Москва ?

Ама всъщност друг беше замисъла. Борето Джонсън се надяваше, че Пътин ще благоволи да се срещне с него и да си вдигне акциите. Беше споменал дипломатично, че се надява на среща.....което на нормален език значи, че много се е натегнал. От канцеларията на Путин пък казаха, че Путин ".....не може да го вмести в програмата си"......което си е равносилно на среден пръст.....

Меко казано.

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Представителният политик и духовникът, тези двамата в едно, които са "представители" на представителната "демокрация" и "свобода", психо-соматична диктатура, са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовникът са ВРАГОВЕ на човечеството. Представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и демокрация" - скрита диктатура) е ВРАГ на човечеството. Те, представителният политик и духовникът са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща: "УНИЩОЖАВАНЕ на любовта." Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един е същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - пълна ДИКТАТУРА, представителна "демокрация": господар и роб, лидер и тълпа. Пълна диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб, нали. Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича пълна ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човекът не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИСКА да си интелигентен. Не тези, които имат цялата власт, цялата реална информация и целият капитал, безусловно наложени от ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит върху теб. Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен, защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено ИСКАТ да си ефективен, що се отнася до РАБОТА (роб) на тях, но НЕ и ИНТЕЛИГЕНТЕН, свободен човек, сам по себе си тук и сега - всеки ден. Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

добре,но кака е алтернативата?

Алтернативата е демокрация и свобода, а не представителна "демокрация" и представителна "свобода". Който знае какво е средна заплата, той вече знае и какво е представителна "демокрация" и "свобода".

Kalin

Америка а и бая други страни се месят от десетилетия в изборите на други страни и когато нещо случайно се обърка.....следва я преврат я гражданска я атентат я.....докато стане тяхното.Сега да се жалват са ми смешни.

Има намеса, разбира се. Само с руска намеса нагличаните могат да изберат такъв тъпунгер като тоя ирландски турчин, живеещ в Нанглия.

Единствено Ким знае как да разговаря с тея наглеци.

Наглосаксонците извършиха кървав преврат в Украйна, агресия в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Югославия... арогантно раздаваха курабийки и милиарди по майдана, обаче, сега търсят с още по-голяма наглост под вола теле и в изборите по света и у нас руска "намеса". А, ми кажете тази наглост сега човешка ли е!? Нямало рептили, а!? Пък и тукашната соросоидиотска трол и тя няма човешки облик.

Абсолютно точно.

А шефа на Беркут и Янукович къде са, защо ги крият руснаците от правосъдието в Украйна.

sulio@mailinator.com

Какво правосъдие те е патило в Украйна? Айде обратно на Козяк.

Военните операции за един век са над 90 по света. Само признатите от ЦРУ опити за покушение на Фидел Кастро са 638. Само успешните преврати или подпомагани от тях хора издигнати по държави са извадено от сайт: Иран (1953 г.), Гватемала (1954), Тайланд (1957), Лаос (1958-1960), Конго (1960), Турция (1960, 1971, 1980), Еквадор (1961 и 1963), Южен Виетнам (1963), Бразилия (1964), Доминиканската република (1963), Аржентина (1963), Хондурас (1963 и 2009), Ирак (1963 и 2003), Боливия (1964, 1971 и 1980), Индонезия (1965), Гана (1966), Гърция (1967), Панама (1968 и 1989), Камбоджа (1970), Чили (1973), Бангладеш (1975), Пакистан (1977), Гренада (1983), Мавритания (1984), Гвинея (1984), Буркина-Фасо (1987), Парагвай (1989), Хаити (1991 и 2004), Русия (1993), Уганда (1996) и Либия (2011). И тези смеят да говорят за демокрация, дето и Тръмп и Буш-младши имаха по-малко гласове на изборите. В Русия те подпомогнаха Елцин и се хвалеха с тази си намеса на изборите там. От непосочените сигурно попадат и такива като новият президент на Бразилия, направил импийчмънт на Дилма Русев, който според Сноудън е пращал доклади на ЦРУ и евероятно техен агент.

За първото изречение е за САЩ. То се разбира натаък, но трябваше да съм по-точен.

Путин не може да предвиди последствията от действията си!Назначава посредствени и откровено глупави хора като Лавров и Захарова да говорят простотии и шизофренични небивалици!

Тука поне се използва думата "доказателства", нищо не се предоставят. Щото за "намесата" на Русия в изборите в сащ, думата "доказателства" грижливо се избягваше от медиите. Стремежът беше да повторят "намеса" определен брой пъти, заради зомбитата на т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност".

Тоя много прилича на Тръмп и не само на външен вид! Англосакската шизофрения за руската намеса в изборите е заразна! А когато ТЕ се намесват и то открито - чрез не правителствени организации, платени медии и посланици по целият свят-тогава може!???

Точно тъй, мистър Джонсън. Руснаците се месят във вашите избори, а вие направо убивате в чужди държави. Тоя Путин ви преследва непрекъснато и навсякъде. Това на медицински език се нарича натрапчива параноя - вид шизофрения! Вие сте толкова болни, че и електрошок не може да ви помогне. Най-добре ще е да се гръмнете, за да не ви преследва Путин.

хе хе конят цвили на умрело.

Преследването на хомосексуалистите в Чечения искренно ме разсмя! :)

Работен ден на Тръмп: 1. Става от сън 2. Пуска компютъра 3. Създава папка "Путин" 4. Изтрива папка "Путин" 5. Компютърът пита: "Искате ли да изпратите Путин в кошчето за боклук?" 6. Тръмп избира "да" 7. Тръмп кликва върху "кошчето за боклук" и избира Путин 8. Компютърът пита: "Искате ли да премахнете Путин" 9. Тръмп щаслив избира "да" 10. Тръмп и компютъра заспиват

:)))) Това беше добро.

Какво е нужно за просперитета България: 1. Задължителна казарма за всички момчета и по избор за момичетата, 2. Двойно вдигане на мин. пенсия, 3. Напълно безплатни здравни услуги (вкл. лекарства) за пенсионери, 4. Безплатен градски транспорт за пенсионери, 5. Еднократна помощ от 2 хил. лв. за раждане на дете, 6. Вдигане на възрастта за консумация на алкохол и цигари на 21 год, както е в развитите страни, 7. Еднократна помощ от 500 лв. плюс лаптоп за деца, класирани на международни олимпиади, 8. Ваучери за храна и развлечения за пенсионери, 9. Задължителен общественополезен труд за учениците през ваканциите

ако не се въведе обратна връзка,нисто няма да стане.така е в големите държави.означава-да се иска мнението на хората за качеството на обслужване учислиста,администации ,здравни заведеня-навсякъде.иначе сте заприлича на социализъма. засто до сега по изборите никои не обеста на измъченя си народ да въведе обратната връзка?

Напълно реалистично и възможно. За целта е нужно да е осигурят средства. Има достатъчно, българите ги заработват - 100 милиарда лева годишно изработват. Но им ги отнемат, напълно законно при това. Оставят им само 30 милиарда от тях, като заплати. Законът е направен така, че законно да им отнемат заработеното и да го изнасят в чужбина. Затова трябва законно да се промени законът. Един закон, един член, една цифричка: увеличава се корпоративния данък от смешните 10% веднага на 15%. И след това в продължение на 5 години се увеличава с още по 2% годишно. Докато достигне нормалните за Европа и целия свят 25%. Ето ви още 4 милиарда. Годишно ! И ще потръгнат работите ! Защото българският народ работи. Но жестоко го експлоатират и му отнема изработеното. Западните корпорации.

Ако не е Руска,все ще има нечия намеса. Тия знаят само да си чеп..кат ву..на..та.

Яне спрента купон - вместо 1000 кошера с пчелни семейства , герой "екшон" в центлална софийска дискотека-бар-ресторант ! Боливия , краварката в левия ъгъл забравил , иде сега ред на Перуливия , най-новата изгоря по-край пачките кинте с манго десерт . Бентлей за бабата , едно златно Фабержее яице за друго , а Бонукс : чист еко мед , софийски , женски пазар . Браво , назяд няма .

Ъ !

После-проверка по принцип риск , съчетан със случайен избор показал наличие от 0,000123 биткойн в тоалетните хартиките на заведение . Сигнификантният резултат отчетено ! А сега по линия на музикантството !

Щом Лондон притеснен за пеалите в Чечня е нека да вземе ги всички в Англия и също може да вземе всички пеалите от България.

"На запад" :) Тоя словоблудец е класика :) Вижте му физиономията ! Нищо няма да се оправи никога ! Само великата , трета и последна !

Той се шегува с Русия и с Лавров ! Тайно подписаха за втори кораб с втечнена Газ от Ямал ! Доволен е общи фрази и шеги ! Ние както винаги сме с тъпи Управляващи и опуснахме ЮП и всякакви екстри от този тръбопровод ! Това че Русия е влияла на Брекзит е не доказано , това че САЩ и Англия доказано от Българските граждани че се намесиха в Изборите в България и с фалш поставиха на власт за трети път Герб ! Тези Държави са врагове на Българския Народ и Държава !

Ку-ку, ку-ку ... в Русия съм, в Русия

Путин враг на пингвините на ю.полюс и първи враг на клошарите в Лондон Чикаго и столипиново

Той е само боклук