Москва се обяви против многонационални военни учения в Черно море

Дадените маневри "повишават риска от непреднамерени инциденти", подчертават от дипломатическата мисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говняшко е бил на Дефендер и са му сменяли пола. След като руснаците гръмнали си изял ташаците от страх и сега е гола шунда

Черноморският флот, заедно с граничарите, спряха нарушаването на руската граница от британския миноносец Defender при нос Фиолент. Беше открит предпазен огън и Су-24М извърши предупредителна бомбардировка. Както отбелязват руските военни, в 11:52 ч. британският кораб преминава руската граница и навлиза в териториалното море при нос Фиолент за три километра. Предупреден е за използването на оръжие в случай на нарушение на границата, но екипажът на миноносеца не реагира. В 12:06 и 12:08 ч. Граничният патрулен кораб откри предупредителен огън. След още девет минути Су-24м извърши предупредителна бомбардировка, хвърляйки четири OFAB-250 в посока на разрушителя. В 12:23 британският кораб напусна границите на териториалното море на Руската федерация.

Да не свалят пак някой пътнически..., заобикалящ Белорус?

Учението ще се проведе в силно урязан вид!

Урязали са те тебе, малко по-ниско от пъпчето. Учение с многонационални сили, но БЕЗ русия. Какво ти говори това, сюниран? Точно така - рашата НЯМА съюзници. Тя е изолирана от цивилизования свят. Е как според теб ще завърши всичко. Да ти кажа ли? Като великият и нерушим СССР. Въпрос на не много време.

Както вече и децата в детските градини говорят английски и знаят, че всичко идващо от Русия е лъжа и боклук. Забавното е, че "богатирите" пак надянаха кафявите от страх гащи и плачат ли плачат за милост. Както плачеха преди 80 години, когато Хитлер ги помете, като ненужен боклук. Добре, че съюзниците се смилиха и подкрепиха кървавия сталински режим. Иначе щяха днес да шпрехат дойч и да са придатък на Германия. Сигурно съжаляват, че не са. Ето и малко спомени за тези паметни дни: "Когато влиза на съветска територия сутринта в неделя, 22 юни, Алберт Шнайдер вижда странна гледка: "Срещу нас вървяха военнопленници, по гащи и нощни ризи, може би 5% от тях носеха униформи и те - само наполовина облечени. Разбрах, че сме ги изненадали.... бяха извадени от леглата". Хахаха! Великая и Магучая. Срам и позор. ...

Същите тези дори не може да си напишат името на собствения език. Яко чуждопоклоничество. Ама покрай пандемията тези полиглот първи си допълзяха обратно нали?

Ами така е , тогава в могучия 98% са били неграмотни но са се кланяли на Франция!

Троле, говоря за България. Тези от детската градина, с английски език, едвам взимат матура по Български език!

Е , тролче аз говоря за рашка говняшка !

То затова с божието слово, кръста и просвещението руският цар стигна от Атлантика до Тихия...! А и до сега белите мечки на Аляска реагират само на руския...

Е, сега вече на дали ще ги изненадват!?

Много страшно тва НАТО бре... Френската супер силна натовска армия се изтегля от Мали като насрани след като ядоха пердах от местни аборигени. Американците се изтеглят от Афганистан след повече от 10г безсилни опити да озаптят талибаните. Страшни са...

в Афганистан ха ха ха

То затова преди 3 месеца талибаните пратиха делегация в Москаля.. За какво ли?

Я припомни рашка говняшка что сделала в Афганистан? За разлика от САЩ които бяха наложили тяхната воля над авганите, рашките ядохо бой до посиране , или си забравил ?

Нищо подобно! Нападаха охранителни конвои, охрана на строящи се обекти, постове... Руснаците атакуваха със самолети техни струпвания, бази,.. Имаше и жертви от околно,,мирно население,, ...

Не се наврещя,ейй!

Факт е, че двете "велики сили" бяха жестоко подиграни от диви тарамбуки в чаршафи. Толкова за величието им.

Тука някакви тролове ми говорят за НАТО. Нито за НАТО, нито за ЕС е имало референдум. Там сме защото марионетки правителства и хора с небългарски имена ни вкараха. Не смейте да ми давате оправдания защото сме били НАТО!

И като има референдум то нали 13 000 рашки подлоги срещу 7 000 000 Българи които мразим рашка от сърце и сме за ЕС и НАТО сте в рамките на статистическата грешка тавариш!

какви 7 000 000 бе момко? Ние задно с малцинствата вече сме под 4 000 000 Не си в час. :)))))

Е и от тия 13 000 едно 70% са рашки емигрирали от рашка говняшка които никога не биха се завърнали в нея но тролятвнейно име .

Ами, дръпнете му един ! Референдум

Президента Гоце-Първанов ли имаш в предвид..ха.ха А що ли хората не са против НАТО и ЕС... Ами съберете се на протест да ви преброим колко човека сте против НАТО и ЕС ..ха.ха.ха

До Павел: Не ми обяснявай кое как е било. Демокрацията се прави с референдуми! Не ти, а един референдум би показал хората какво искат! До Щерев: Смешен, май ти липсва прайда, та все на площада ти се ходи. Едно решение се взима като се преброят гласовете, а не кой врещи най-много на площада!

Безсмислен референдум е безсмислено да се прави тавариш !

Да, за марионетките е безсмислено. Ама като ни лъжеха с демокрацията, господарите ти ни обясняваха как най-важното било зачитането какво искат хората. А то се оказа, че то е същото, само където има няколко дебилни трола,като теб, които все обясняват нещата.

Аз господари за разлика от теб крепостнико жалък нямам та пробвай друга опорка !

Да, то си личи. До колене си в лиги от лизане.

Това в огледалото ли го консгатира тавариш ?

То щото някой се съобразява вече с москвата

Поредното доказателство за силата и значимостта на световната опора на демокрацията. Диктаторите трябва да разберат, че демокрацията е непобедима защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни.

Не ми обяснявай кое как е било. Демокрацията се прави с референдуми! Не ти, а един референдум би показал хората какво искат!

Демократе, написаното ми звучи като водата е вода защото е мокра. Също така прости ми, но не мога да си спомня с колко бяха гласовете в повече на референдума за влизане в НАТО

Около 7 000 000 вповече бяха в ползанаНАТО , взимай си редовно гингото , разправят, че помага !

99.98% от Черно море е на страни членки и кандидатки за НАТО, та каква е масква да се прави на оборотна къде НАТО ще си провеждат ученията?

много правилно написано

И САЩ чий го дирят в черно море?!

Членове са на НАТО , незнаеше ли ?

А кога ще правим учение до САЩ, всезнайко?

Ами правете бе тавариш , правете!

нали сме от НАТО бе?! За кои "вие" ми говориш? Толкова си прост!

За вас не е сигурно, че сте от НАТО тавариш , даже напротив!

Не знаех ,че Русия е анексирала и Черно Море!

С това изявление Русия намеква, че е убила българския пилот.

С това само отговаряш на името си гнусно!

Трябва по НАТО-вските кратуни с НАТО-вски номера, сега Русия да обяви учение с противокорабни ракетни стрелби с ЯХОНТ в същия регион по същото време и да обявят зона опасна за корабоплаване, влизането на собствен риск. Ефектът върху "смелите" НАТО-вски войници и моряци ще е много миризлив, Бургаския и Варненския плаж ще бъдат мощно ароматизирани!

Мечтиии... Мечтиии Най-добре да вземат да нахранят бедните си дето са над 42%

Кви 42% бе, те там с изключение на някой друг милиардер, всички са бедни, не е като при вас в Булгаристанско - перлата на кенефа в ада.

Научна фантастика.

това е все едно Русия с Мексико да правят учения в калифорнийския залив...

На Черно море имат излаз 3 натовски държави.

Хахаха Русия хипотетично не може да стигне до мексиканския залив да прави учение :) :) :) :) с подводница да ама самолетоносача Кузя отиде на майната си. А самолет да стигне до мексиканския залив по добре недей че бог да ги прости военния оркестър дето трябваше да свири на поредната 19 победа в Сирия

Добре е да знаеш, че скоро правиха до Хавайските острови... Точно, руския флот!

Защото рф и мексико са във военен съюз? Единственият полусъюзник на рф е кнр и то по много лицемерен начин ...

PEYTSCH

Затова ли още не искат да намерят „черната кутия“?

Инциденти винаги стават. Тук проблемът е, че Черно море е вътрешно море на рф. Същото важи за Северният ледовит океан, 2/3 от земната суша и 1/2 от космоса... Александър Втори и сталин са освободили тези територии и трябва да останат свободни...

Черно море изобщо не е вътрешно за РФ, Румъния, България и Турция, тоест НАТО имат доста по-голяма брегова ивица от Крим и Кубанския край. Украйна и Грузия са на кантар. Впрочем защо им е на НАТО да предизвикват руснаците в Украйна? Рано или късно руснаците ще се принудят да навлязат в нея - ракетна база в Харков спокойно контролира трафика на Московското летище. За Севарния Ледовит океан също сте в грешка, Русия там има по-малко от Канада, Норвегия, Дания и САЩ

Само дето ракетна база до Харков все още няма, а няма, защото Харков и областта се ръководи от не са съвсем послушни марионетки. А не са послушковци, защото не искат да станат като Донбас.

ми изнесете се в сибир, руски парцали

Теб, някой да те праща на Атлантида, а?

Докато не стане някой (задължително непреднамерен) инцитент, НАТОффчетата ще продължават да душат около къщата на мечока. НАТОффчетата само от бой разбират.

За поклонниците на еврейската панда ли говориш?

Я да видим каква брегова ивица имат ватите на Черно море, и какъв % от цялата брегова ивица е това. Тия това си го имат за вътрешно езеро. Аре пий бояришника и легай!

Учения не се ли провеждаха всяка година? Как пък сега изведнъж започнаха да пречат?

Откакто #КримНаш и сме малко изнервени.