Москва с остра реакция срещу Вашингтон след поразяващия въздушен удар в Идлиб

Руското министерство на отбраната смята, че американската атака е в нарушение на всички споразумения

Обратно в новината

Коментари - Москва с остра реакция срещу Вашингтон след поразяващия въздушен удар в Идлиб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватенките умират от яд че не са могли дори да засекат американските стелт самолети, които под носа им са избили над 40 ръководители на терористите. Техните фалшиви надувни с-300/400 са само паметници в сирия. Руските фашаги за цяла година не могат да убият толкова много терористични ръководители.

Айде купчина алкаши са изпушили към Аллах! Путин си трепе населението без да му пука само и само да седи на власт. Американците може да са криви отвсякъде в Сирийския конфликт, ама руснаците са абсолютно безсилни и вият от бесилие! Путин единствено компрометира Русия с простотията си, която забърка, в Сирия и Донбас!

Не искам да съм на мястото на РУСОФИЛСКАТА паплач в този момент! Жалки, нещастни, безгласни и още по малоумни оправдания за импотентността на БЕЗАНАЛОГОВИТЕ технологии на руските КС!!!!

Безаналогова е само тъпотията и продажността на соросоидната сган!!! Идва и времето полека...

Всички разбират, че по форумите хората се разтоварват психически. Лошото, че в повечето случаи това са негативи и скудоумие. Например, ха-ха, що Русия се хвали с оръжието си, а къде е то? Що отстъпва на САЩ? Малоумникът разбира ли що е хипер оръжие и др.видове и кога, къде те се използват? И че това е въпрос за оцеляване на планетата, ако стане размяна на ударите между Русия и САЩ и при това на територия на ЧУЖДАТА държава (защо ли там?) и когато няма угроза за живота на руските войници. Добре,че руснаците не са диванни дебили като пишещите тук и имат разум и отговорност. А че САЩ са се разпасали и одивяли това е неутещитен факт, които ги води към залеза предвид, че на смяна им идват други силни държави: Русия, Китай, Индия и др.

Ха ха ха, Русия от кога е силна държава бе??

Питай Пентагон.защо ли той е толкова притеснен след като разбра,че фатално изостава с въоръжението си от Русия, а те не са се вдохновяват от дивана си като теб, а внимателно следят в това число и от космоса какво изпитват руснаците и какво те вече имат.

Хипероръжията на руснаците са плод на хипер лъжливата им пропаганда.На територия на чужда на руснаците дължава в Украина и Сирия загинаха вее хиляди руски военни които се погребват в безименни гробове в отдалечени части на Русия! Тока,че има угроза за руските войници и то голяма! И недей да плашиш със размяна на удари между руснаци и америкоанци на чужда територия! Русия ще си получи заслуженото както винаги си го е получавала

Ватенките умират от яд че не са могли дори да засекат американските стелт самолети, които под носа им са избили над 40 ръководители на терористите. Техните фалшиви надувни с-300/400 са само паметници в сирия. Руските фашаги за цяла година не могат да убият толкова много терористични ръководители.

абе деди, на какви хапчета си? какви надуваеми паметници.Те руснаците приключиха с американските терористи още преди 1 година .Там е само тишина. А терористите и сащисаните африканци щяха да превземат Сирия и да свалят Асад.Митове и блянове.

А ти сигурен ли си, че самолетите на САЩ не са засичани? Ако засичани, какво трябва да стане? Удар по тях? Къде е смисъл? Те нападат ли Русия, руска база и въобще каква опасност носят там за Русия? Да ти просветля, че нито един безпилотник не можа дори да се доближи да руската военна база. Всичките са били унищоженипри нова не еднократно и в масово количество.Тъй,че не бери грижа вместо Пентагон. А той знае как може да отговори Русия. Ако трябва.

Ади бе ама ти сигурен ли си че нито един безпилотник неможа да се доближи до руска база ... пропукаш евреите скоро направиха показно как малък дрон им взема акъла на руските системи ...ама тя тая работа не е като оная ...

Дрън,дрън!Безпилотниците на джихадистите ви унищожиха 13 самолета на земята.Турският F-16 отстреля безпроблемно руският Су,а американците демонстрираха многократно военнотехнологичното си превъзходство с ъс унищожаване на хилядите джихадисти въоръжени със руско оръжие какнто и бази и самолети на Асад и руски спецназ във кървав екшън от два часа при който руските космически сили кротко си седяха в базите

Коментарите в тази тема са допъклнително потвърждение че българина е много прост , единствено заслужва мутрите да го управляват пожелавам още 10 годишно управление на крадливата шайка на ББ българина не е заслужил нормални хора до го управляват.

И какво общо имат обидите ти към българина с темата?

Това няма логика което си писал... Празни думу на празен човек с празна глава ...

Руската техника, изрисувана като в анимационен филм, се оказа по-слаба от тази от анимационните филми. Ну, США, погоди!

рисувана техника тръгна в 1812 от опожарена Москва и стигна в процъфтяващ Париж научавайки местните кръчмари да не се моткат много с камшика и словото,, БыСТРО,,В 1941 един нов Наполеоновец с мустачки и той тръгна а рисувана картонена техника стигна до Берлин Не че нямаше да стигне и до Ламанша Наскоро един наш ,,,,съюзник ,,,,Наакашвили атакува руски миротворци подучен от големия брат зад локвата След пет дни прояде вратовръзки а големия брат му гледа сеира

И какво стана пак с руските безаналогови оръжия?? Отново излагация?? То е лесно да лъжем как дърт Су-24 бил стреснал американски разрушител дето само да мигне и руския куфар пада, ама друго си е да говорим за памперси и как половината от екипажа си били подали оставката????? Ха ха ха ха. А на практика руската техника яде бой и става за смях навсякъде.

Ами ония кюнци ц400 са ги боядисвали през това време...гадни х'американци са ей.....

Ти си един тежък медицински случай, щом не усещаш, че бълнаваш наяве и го изнасяш на публиката. Болен ,да ти напомня, че Русия в Сирия не воюва с САЩ за да развърже там трета световна след което от САЩ няма да остане и мокро място, както ,впрочем, и от Русия.Ти си идиот от идиотите.

Целият свят видя модерното оръжие на руския елитен спецназ от Вагнер. Конна кавалерия срещу космическите технологии. От това супер-съвременно оръжие остана само: Салат "Вагнер". Пища быстрого приготовления. Я разкажете как ватенките бяха изритани като куче с подвита опашка от Афганистан, след което и СССР фалира тотално...

смени си хапчетата дядка.Какви космическси технологои имат в гетото ФАЩ -само снимки и вицове.За 2 години в Сирия руснаците ги направиха на крив макарон и оставиха няколко чувала с американчета по рунитие.И резултата :Сирия е цяла и Асад си е там.А щяха да ги привземета.Ама Тръмп им го каза: ние самериканците сме на технологично ниво 1970 година.И беше прав.

Водкаджиите са толкова жалки в напъните си да се представят като велики войници с превъзходно оръжие А всъщност са една хаотична тълпа крадльовци, въоръжена допотопно, киято се самоизбива за удоволствие на интелигентната част на публиката Смях, само 2000 американци в Сирия, а със своето модерно , технологично оръжие разказаха играта и на ватенките и на сирийците и на иранците и на вагнеровците. Държат територия около 45% от Сирия, с най-богатите петролни залежи , а тъпите ватенки само пустинята и пясъците ... Имат 12 бази в Сиория, а руснацитъе само 2. За какво става реч кремлоботски мърши ? Пикайте газ и заминавайте в Сирия да се биете против Америка и Израел, те ще ви превърнат на мига в червен фашистки био-мусор... Американците нямат нито един изгубен самолет от войната в Ирак и Сирия, а алкохолиците и сирийците не спряха да губят самолет след самолет... пълна ватна шизофрения.

Боли ме фара, че руските пияндурници пак квичат

Ватенките умират от яд че не са могли дори да засекат американските стелт самолети, които под носа им са избили над 40 ръководители на терористите. Техните фалшиви надувни с-300/400 са само паметници в сирия. Руските фашаги за цяла година не могат да убият толкова много терористични ръководители. 1. САЩ в Сирия убиват терористи. 2. А ватенките убиват само опозицията - сирийците, които не искаха да живеят под контрола на лидера Асад. И остават в Сирия, за да попречат на газопровода от Катар към Европа. 3. САЩ унищожиха бин Ладен, а не тъпите руснац. Американските военни унищожиха йеменския терорист Джамал Ахмед Мохамед Али ал Бадави, ...

Ко да се фалат, освен да целят домове друго не успяха. Сринали са всичко.

1. САЩ в Сирия убиват терористи. 2. А ватенките убиват само опозицията - сирийците, които не искаха да живеят под контрола на лидера Асад. И остават в Сирия, за да попречат на газопровода от Катар към Европа. 3. САЩ унищожиха бин Ладен, а не тъпите руснац. Американските военни унищожиха йеменския терорист Джамал Ахмед Мохамед Али ал Бадави, ... това мурзилките ни чули, ни видели нищо на радарите си.

SirBob

Куп пропагандни глупости. Например, че САЩ "унищожили" Бен Ладен - като преди това го създадоха, нали? Айде като казваме "А", да казваме и "Б", а?

Американците са избили над 40 главатари на терористите, които са се били събрали на събрание. За да не ги безпокоят са платили на ватенките данък спокойствие... И сега рушляците реват защо са им избили терористите. И второ: Американците са пуснали високоточни бомби и са поразили само сградата където се е провеждала срещата. нападението е с Ф-35, за това мурзилките ни чули, ни видели нищо на радарите си.

Идлиб е особенна територия, която със силата на оръжие, може да бъде превзета за по-малко от 3 месеца, но не това е целта! През изминалите 2 седмици, сирийската армия успя да пробие защитните линии и може без особен труд да напредне навътре в провицията, но не го прави, а обяви прекратяване на огъня... Защо? Има ли причина да правят това??? Да има. От година и половина се говори за мирно регулиране на процесите в Идлиб. Режим на прекратяване на огъня, бежанци.... и т.н. и т.н. На практика ако джихадистите се бяха държали отговорно а не извършваха непрекъснати атаки срещу сирийската армия и руската база ситуацията в Идлиб щеше да си остане отворена още години наред, но поне нямаше да има кръвопролития. Дамаск щеше да обурне вниманието си към кюрдите и към стабилизиране на ситуацията в подконтролните му територии. С турция зад гърба и обаче джихадистите мислеха, че могат да се правят на силни.... показаха им, че няма да стане - Обсадиха 1 от наблюдателните постове на турция, и още 6 са на ръба да бъда обсадени. Проблема е, че този американски удар идва в момент, в който се опитва да се наложат нови ... мирни правила. САЩ не са страна по решеване на проблемите в Идлиб и намесата им може само да влоши ситуацията. Допускам, че удара в Идлиб е показно от страна на САЩ отнасящо се за Турция, но каквото и да е, то се бърка в плановете на Русия и затова Руснаците недоволстват, защото те се опитват да предизвикат мирни преговори, а в същото време, от горе се сипят бомби! Това, на практика е проблема, а не някакви си убити джихадисти...

Руснаците са сключили досега само един мирен договор- Пакта Молотов- Рибентроп!

Руснаците протестират, че им избиха хората. А къде бяха безаналоговите С-300, 400, 500, 600 и 5-то поколение Су-57, създадени за превъзходство във въздуха и въздушен бой? Излиза, че 2 броя Ф-35 могат съвсем безнаказано и незабелязано да влязат на чужда територия, да избият десетки терористи и да си заминат, без някой да ги види, като след тях се чува само воят на руснаците.

Прехвалените Фър35 са прихванати, но ако бяха пушнати, и ти и аз, пък и целия свят сега да беше в отвъдното. Мисли, тролче! Трета световна ти се е приискала, а? Руснака не е толкова прост, да се хваща на кукички.

А-а-а-аа, тук си в грешка - целият свят щеше да е в отвъдното, но на различни места: "Те (американците" няма да имат време даже да се помолят, а ние ще отидем направо в Рая" Някой знае ли чии са тези думи??? Не, не са на Осама бин Ладен, не са и на някой джихадист-самоубиец, не са и на главорезите от АлКайда! Думите изречени публично пред телевизионния екран са на ....Путин! Не знам само защо забрави за 77-те девственици, сигурно не се интересува от такива! И това не е много за чудене след толкова близки и Топли контакти с Ердоган! Все пак живеем в либерален свят!

Впечатление реалните опити на собствениците на дир.бг за анти американска пропаганда и внушения за добрите руснаци и иранци. Че е жълт сайт се знае, че го подкрепят пенсионирани военни и полицаи също. Но е време такива опити за внушение насочени към партньора ни от НАТО да се санкционират. Иначе октаваме с впечатление ,че двуличието е национална политика.

Да се санккционират! Ето това е за "проамерикански демократ". За такива като вас няма закони и принципи. Какво се казва в новината, че Русия се обявява против стореното от Америка. Това не е е проруска новина, а независима новина за международното положение. Това все пак е мнението на Русия, а не на дира, следователно г-да "демократи" е разбираемо защо сме на такова място по свобода на словото. Каквито ни демократите, такава ни и демокрацията. Всичките сте пребоядисани комунисти.

SirBob

Доста нескопосан опит за някакъв анализ. Новината не внушава никъде идеята за добри и лоши. Не е зле да се чете, преди да се коментира.

Дебилити в атака, всички налични на амбразурата

Наивно да очакваш, че в Сирия, къде са се накацали много интересанти (Турция, Иран, Израел) и такива безпределщици като САЩ да има тишина и благодат. Турция, която има 3 млн.бежанци и решава проблемите си с кюрди донякъде е разбираемо и тя има договорености с Русия, а САЩ там деребейства (захванали нефтени кладенци на источен бряг на Ефрат), въоръжава свои бандити, извършва провокации като тази - последната и препятства за възстановяване на мир. И НАЙ-ВАЖНОТО: в зоната на Идлиб било обявено прекратяване на огън, за да могат мирни жители да напуснат района, след което би трябвало да бъде проведена операция срещу бандитите в Идлиб.Защо САЩ бомбардират с същия момент района и убиват мирни жители? На когото не му е ясно, моите съжаления, но отделно да напомня,че само Русия и Иран законно се намират в Сирия по покана на сирийското правителство всички други са окупатори.(А САЩ - демократичните душички как са обезпокоени за "анексия" на Крим, но какво правят в Сирия? )

САЩ изтрепаха десетки руски терористи и Русия реве на умряло. Не е ясно колко руски военни трениращи терорягите са станали курбан. Май втора салата Вагнер е имало.

SirBob

Май някой трябва да мисли, преди да ръси идиотщини.

Тъпи са мурзилките, не си правят изводи и за това ще мрат като мухи. Виж вече гробищата в руската кочина са препълнени от ГРУЗ-200 и щели за в бъдеще да ги копат вертикално. Колпино, опять внезапное массовое захоронение : https://www.youtube.com/watch?v=rtUYYJkAcHc ИХТАМНЕТЫ: https://www.youtube.com/watch?v=FFzpgXqOK6U Груз-200: Ихтамнеты Путина растут как грибы 18+ https://www.youtube.com/watch?v=UtdJdwhFrfg&t=825s В России нашли 1600 могил / Ребята это ужас. https://www.youtube.com/watch?v=DWSqnsAlGr8 Вот где идет все сброд ихтамнеты.

Всяка страна в Сирия си има свои местни пешки-марионетки. И сега върви една "лапаница" - изтребват си един на друг пешките. Тепат се наред. Руснаците изтребват пешките на американците и турците. Турците трепят американските кюрдски пешки. Американците трепят ирански и сирийски пешки. Асад трепе наред, но преди това пита Путин. По-малкия му брат напада турските пешки. Израел трепе пешките на Иран и Хамаз. Палестина трепе израелските пешки. Бият се като пияни цигани на сватба. И всичките заявяват, че трепят терористи! А на практика става въпрос за монопола на руски газ за Европа. Да ги таковам у "шахматисттите"! Всичките!

тея легенди сме ги чували... и то от десетки години. Аз лично не съм видял да идват ни тръби, ни газ от арабските държави. Че и от кавказко/каспийските също.

Е как да ги видиш, нали затова е борбата в Сирия, ама не се бой и от Каспийско море ще дойдат тръбите и от арабите/Катар ще дойдат. Борбата на Русия е безплодна.

Какво правят там САЩ вообще!?! Сирия се обърна за помощ към Русия за да се справи с ИДИЛ! САЩ защо са се самонастанили в суверенна държава? Това тяхното е агресия и тероризъм! Международната общност, ако все още има здрав разум, би трябвало да осъди тяхната дейност и да им наложи санкции и изолация!!!!

Асад е точно толкова легитимен лидер на Сирия, колкото Ким Чен Ун - на Северна Корея. Демек един натрапник и паталогичен убиец, марионетка на Москва. Затова не може да кани Русия.

Хапчетата, бре...

Ами така е , на всеки с мозък е ясно че при едни честни избори Асад няма как да бъде избран. Сунитите там са 80%, а те не го обичат. Асад е наследил баща си и си пада малко цар там.

бомбите на САЩ - най-миролюбивите и хуманни бомби в света

Малко е странна тази война, в която воюващите УЖ на “страната на добрите” - а това твърдят всички там - обвиняват другите, че ... не ги били предупредили, когато извършват РЕАЛНИ УДАРИ! Сещам се за израза на един друг актьор - “Пунта Мара”!

мдааааа…..40 убити човека, но това е цената на демокрацията в САЩ. когато стрелят руснаци това е лошо. когато стрелят американци това е демокрация. а на поклонниците на САЩ - уважаеми деца. нека не забравяме че точно САЩ обучиха, въоръжиха и подкрепяха АЛ Кайда. нека не забравяме че Буш и Бин Ладен бяха другарчета и имаха общ бизнес. а това че САЩ не спазват никакви закони, договорки, договори и т.н. е повече от видно.

Нещо май доста си предозирал с руската пропаганда, а?... Вземи малко поразнообрази информационните си източници - да не са само такива, финансирани от Кремъл и ГРУ, и ще откриеш, че отвъд долнокачествената анимация, в която живееш, съществува един съвсем друг - напълно реален свят, който се основава на факти, а не измислици, и в който такива твърдения, като "САЩ обучиха, въоръжиха и подкрепяха АЛ Кайда" и "Буш и Бин Ладен бяха другарчета и имаха общ бизнес", предизвикват в околните единствено смях и жал за теб и подобните на теб неандерталци.

В Идлиб май бе бившият клон на Ал Кайда Ал Нусра, които още навремето САЩ обявява за терористична организация. Правели и зарин. Доскоро ги искарваха обаче "демократична опозиция", когато там обстрелвапа руснаците и сирийската армия. Така че всъщност тук имат обща цел САЩ, Русия и Сирия. Само че тук не са предупредили, което иначе правят и го правят при примирие, което запада искаше.

Щом за първи път не са предупредили, със сигурност е имало защо. Не е наша работа и едва ли някога ще разберем каква е причината, но такава определено има и почти сигурно е свързана с теч на информация. Може би не от страна на руснаците, а от страна на сирийците и, ако САЩ бяха казали на Русия, те веднага щяха да уведомят сирийските сили да се изнесат от района, а някой корумпиран сирийски войник щеше да каже на Ал Кайда и терористите щяха да имат време да се изнесат.

Мно-о си тъп Саше! Ма сигурно го знаеш, щом доктор...

Американците десетки пъти казаха на руснаците да не другаруват с терористи, ама като не слушат, кой им е виновен?

Руснаците са като някакви туземци, американците ползват оръжия на които руснаците нямат аналози. Като пушка срещу лъкове , американците са тия с пушките.

Тъп,соросоиден трол!!! Марш,бе...

Най-вероятно са били Вагнер :) Хе-хе ;)

Ха ха ха, американците не ги били предупредили?? И как да ги предупредят като след 2 минути и терористите щяха да знаят за планирания удар?? САЩ ако бяха предупредили Пакистан никога нямаше да хванат Бен Ладен.

ако не бяха САЩ нямаше да има бен ладен

На срещата на терористите са били и техните руски началници , и всички заедно са станали на Груз 200!! Доста руски генерали и полковници са станали на прах.

Руснаците както винаги не разбраха от къде им влезе!! И пак не видяха самолета невидимка. САЩ и Израел си правят каквото искат в Сирия!! Трепят хората на Москва на кило.

А бе що така пияните вмирисани мужици реват на умряло, когато САЩ унищожават Ал Кайда??? Нали същите били уж творение на американците, ха ха??? Руснаците са най - жалките мижитурки в света и само същите като тях мижитурки /повечето от ганьовците български/ ги мислят тях и Путкин за голяма работа. А само БВП на щата Тексас е по - голям от на цялата великая, могучая и непобедимая РОССИЯ. За БВП на щата Калифорния да не говорим, че съвсем ще стане срамно и жалко за нещастните ушанки, повярвали си, че са най - великите в света и че изобщо нещо зависи от тях, ха ха. Много сте жалки всички русофили, комунисти и путинофили, което по принцип е все едно и също нещо.

Америка е империя на злото, каквато не е имало до сега.

Зло, защото бъхтят руснаците :)

А бе, ватенките нали бяха затворили небето над Сирия дори за врабчетата. Кво стана?!

Да дрънкаш простотии в такава ситуация показва само ЕДНО:Между ишитш ти въздухът е много над допустимото.

Абе, недодялан и тъп, небето не е закрито.Закрита само тази част над руската база, а другото е грижа на сирийското правителство - те имат ПВО.Русия не е длъжна да взема решенията вместо сирийското правителство както и защита на тази голяма територия, което е изисква специални мерки.

американците са хора които живеят от трагедията на хората те са като кърлежите допуснеш ли го до теб трудно ще го искубеш

1. САЩ в Сирия убиват терористи. 2. А ватенките убиват само опозицията - сирийците, които не искаха да живеят под контрола на лидера Асад. И остават в Сирия, за да попречат на газопровода от Катар към Европа. 3. САЩ унищожиха бин Ладен, а не тъпите руснац. Американските военни унищожиха йеменския терорист Джамал Ахмед Мохамед Али ал Бадави, ...

Говедарника в Сирия убива само жени, деца и старци! Факт! И споносира създадените от Америка Говедарника ИДИЛ и Ал Кайда, друг неоспорим ФАКТ! Само Русия САМА САМИЧКА успя да унищожи вахабитските Джихади Джота от ИДИЛ и Ал Кайда в Сирия-ФАКТ!

Много сте смешни това ватенките. Това, че пишеш "ФАКТ!" след всяка глупост, която си написал, не го прави вярно. Ако си чул нещо друго, излъгали са те. Ама то, прост евроазиатски каун е лесно да го баламосаш.

Е не е вярно. Всяко едно от трите твърдения не истина в своята цялост.

Американците са избили над 40 главатари на терористите, които са се били събрали на събрание. За да не ги безпокоят са платили на ватенките данък спокойствие... И сега рушляците реват защо са им избили терористите. И второ: Американците са пуснали високоточни бомби и са поразили само сградата където се е провеждала срещата. нападението е с Ф-35, за това мурзилките ни чули, ни видели нищо на радарите си.

Базираният в Лондон Сирийски център за наблюдение на човешките права бе съобщил преди това, че при ракетна атака срещу събрание на въоръжени лица в Идлиб са убити най-малко 40 от тях. И как пърдящя говедарски телешки център за човешките права базиран в Лондон знае какво става на хиляди километри от него?! Да не би нещо да им е светил на Джихади Джотата от ИДИЛ?! Или да са били там тия пръдни краварски, и как знаят че не са убити мирни хора жени деца и старци както винаги правят лудите говеда взривявайки сватби, погребения и болници на лекари без граници?! Как са сигурни а?! НИКАК! Ясно че кравите пак са осрали целия пейзаж!

Основната част на ИГИЛ СА РУСНАЦИ !!! Руските фашаги са основните терористи по света, независими на коя страна се бият- дали за ИГИЛ или за Кремъл. Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други съветски страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация ИД са остатъци от иракската армия обучена от СССР„Ислямска държава“ в Сирия и Ирак са воювали общо 47 000 чужденци, според Мароканския център за стратегически изследвания. Данните бяха представени на Форума по борба с глобалния тероризъм, организован от Кралския институт Elcano, който се провежда в Мадрид, предаде БГНЕС. Около 6000 от тях са от страни от бившия Съветски съюз, като само от Чечения са 3 хиляди.

Недей да сереш глупости кончи! НЕ СА РУСНАЦИ КОНЧИ!! А мюслита с руски паспорт като чеченци, дегестанци и ингушети! И те са към 5000 човека а вече няколко стотоин след като руснаците ги избиха! НО ВИЖ КРАВАРСКИТЕ ДЖИХАДИ ДЖОТА ОТ АМЕРИКА-КРАВАРНИКА, ЗАПАДНА ГЕЙРОПА СА БЛИЗО 70-80 000!!! И руснаците бяха тия които избиха създадените от Говедарника-Америка ИДИЛ и Ал кайда! Защото държавен съветник по сигурността на Говедарника Бжежински си пиеше заедно джуджуто с Осама бен Ладен! И това си е ФАКТ !! ИМА ГО НА СНИМКИ В ЛАГЕРИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ИСЛЯМИ ДЖОТА В ПАКИСАТН! А Говедарника е майката на ИДИЛ и Ал Кайда!, които Русия унищожи сама!

Всякакви боклуци са. Бяха създадени от САЩ за да внесат хаос в Сирия, който те да спрат с помоща на кюрди и бунтовници, финансирайки и Ал-Кайда, между другото. Руснаците обаче задържаха на своят съюзник и унищожиха щатските агенти в лицето на тези терористи. Дали руснаците използват същите методи? Абсолютно да. Така че няма какво да спорите за руснаци и американци, защото те си играят собствената игра, а сирийците плащат, както някой ден ще плащате и вие докато те си играят игрите на наша територия.

Хм, ще го ядат хамериканците както немците през ВСВ.....

Ако има желаещи да повоюват с Велика Америка е добре да гледат: Желающим повоевать с США: https://www.youtube.com/watch?v=V-G61G9pUKk Оказывается, что России не с кем вести войну. «ЧЁРНЫЙ ЛЕБЕДЬ» НАД НЕАДЕКВАТНЫМ КРЕМЛЁМ https://www.youtube.com/watch?v=o6l8jSOrkuw

От Москва са възмутени, че американците са се осмелили да избиват по такъв начин техни граждани и агенти.

Е те ако ги уведомят нали терорягите ще научат след половин час.

Вече целият свят разбра , че няма абсолютно НИКАКЪВ смисъл от каквито и да било договорки със САЩ ! Така или иначе - те не спазват нищо . Направо се чудя на Братушките КАК още не са ги запукали с високоточните си съвременни оръжия ! Щото от договорки явно НЯМА смисъл , ама иначе ОТ БОЙ всеки разбира ! В това число и САЩ !

Чуди се, чуди де.. докато те онождат Братушките ти.

Явно великата космическа армия на Путин с всичките си супер ракети С300, С400, Ссупер 500 и робота Фьодор само са констатирали удари Ха ха ха И протестират мирно

12

САЩ да го ДУ...!!!!!!!!!!

Смърт на Сорос!

Браво на САЩ. Че кои са от Москва та да се съобразяват с тях..ха.ха.ха джуджето се взима много на сериозно..ха.ха

Абе дебил,кой е дал разрешение на американопедалите да навлизат в чужда държава и да я бомбардират.

Путин ли трябва да разреши..ха.ха.ха САЩ управлява света !точка

" В него се подчертава, че ударът е нанесен в нарушение на всички предишни споразумения, тъй като САЩ "не са уведомили руската или турската страна за планираните действия". - за русия иди-дойди отностно информиране но турската страна от какъв зор е трябва да се информира? От кога и защо турция става някакъв фактор в сирия?

Белите каски оказаха ли помощ на пострадалите? Какво каза базирания в лондонска закусвалня център за човешките права в Сирия по въпроса?

ЧУкаш го по Ал кайда, пука се в Кремъл... Ква е тая...

Това е все едно да те чукат теб.