Бунт на блокирани по московските летища

Хиляди пътници остават втори ден по московските летища. Около 8000 души не успяха да се качат на планираните си полети заради заледявания по пистата, самолетите, електропроводите и спирането на тока.

Обратно в новината

Коментари - Бунт на блокирани по московските летища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветската организация отново се осра. Ама яко се осра. Аз разбирам да имаше половин метър сняг, а то обледенение им скъсало жиците. Ами, ланкоолу, що сте ги проектирали така ливадарски, бе!? Или не очаквате че в Москва зимата може да има обледенявания. Великите учени от АНСССР отново не можаха да си свършат работата като хората. И по стар руски обичай в кризисната ситуация се действа неадекватно. Вместо да подсигурят блокираните хора с храна, напитки и място за отдих (то за спане няма да стане), те са привели отрядите на ОМОН в пълна готовност. Да се справят с безредиците. И ние искаме такива ливадарници да ни строят АЕЦ-а. Нещастници!

Струва ми се, че си инженер, завършил някой от свободните университети. Май и най-неграмотният журналист е по-компетентен от теб, що се отнася до технически въпроси.

Когато София беше затворено, някои от форума даваха за пример летищата в Русия, че нямат проблеми!!!??? Примерът е един, навсякъде по света се случват подобни неща, само в България и Русия се бунтуват, защото държавата им е тъпа, защото са бизнесмени и губят пари, защото разбират проблема по-добре от летищните служби. В нормалните държави приемат нещата, ами те затова са нормални. Да си припомним репортажите от София, чужденците приеха с усмивка случилото се, е ние сме друга работа, даже с летни гуми сме дошли до летището да докажем на Фандъкова, че не си върши работат.

Добре си го написал. Такива сме си, простички но с огромни претенции. Жалко че по летищата зачестиха пътуващите простаци, които преди си пътуваха с автобусите.

Явно не си кацал на Шереметьево и не знаеш какво представлява, а за да генерализираш, трябва да имаш много информация от първо лице

Хората трябва да имат информация и разбирането, че не всичко е в ръцете им.

много навременна и полезна новина....за сметка на нея обаче в Ню Йорк Праих Лондон иттн всички се кефтя и летят веднага....смешни лизачи ....

Нещо не го разбирам това с "лизачите", или искаш да ни покажеш че си простак? Е, такъв си, без много да се напъваш:)))