Москва откри терористична идеология в материали на БиБиСи

Войната между медийните регулатори на Великобритания и Русия продължава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идва време за разплата, идва...! Значи първо ни дънихте главите с "борците" за свобода, начело с Ал-Багдади, даже официална среща им направихте в Правец между ИД (тогава "борци за свобода"), НАТО, ЕС и САЩ. С любезното домакинство на Николай Младенов. Та същите тези материали отпреди години абсолютно пропагандираха в тяхна полза, т.е. в последствие оказалата се ИД. Това е официално подстрекателство в тероризъм по каквато и логика и закон да го погледнеш. Всички медии бяха замесени. Имената ви си стоят още под статиите и репортажите. Сами си направихте кладата.

В Руслямска държава съвсем изперкаха. Злото джудже ще се пръсне от яд, че са разкрили поредната пулерастска измама.

В тази дискусия е пълно с червени тролчета. Ббс правела пропаганда на ислямска държава=трудно може да се напише по голяма глупост.трябва много промит мозък че да повярваш на такива писани и.

Мдааа, и извинението на Т. Блеър за войната в Ирак, довела до възхода на ИД, е пропоганда... Няма военно престъпление... .

До - инфо - Това което казваш ти са факти а те не са удобни на платените тролове :)

"От Оfcom тогава обявиха, че обмислят налагането на някакъв вид санкция на RT, която се финансира от руската държава, като уточниха, че предприемат мярката заради отразяването на отравянето във Великобритания на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия." Англичаните се излагат... Трябва да са благодарни на руснаците, че им помогнаха да патентоват ВЪЗКРЪСВАНЕТО :)))

Напоследък е много трудно да си русофил. Вярата е в изпитание. Под новините за Брекзита трябва да се обичат англичаните, а под новини като тази същите трябва да се мразят. Някак си състоянието от шизофренично се превръща в патологично и накрая ще оцелеят само истинските тролове.

Хаха, надявай се да оцелееш. Ми като спрат британчета и американчета да ти плащат заплата, какво ще правиш? Русия е в силен възход. Докато другите две държавици са амортизирани и не е ясно каква ще им е съдбата. Дреме ми за ангичаните точно толкова, колкото на тях за нас. В нашата история те са играли винаги деструктивна роля. Добро не сме видели, само надутото им високомерия. А са пълни ла.на.

по ББС се разпространи лъжата за химическото оръжие на Саддам.

Абсолютно съм сигурен че BBC са подпомагали терористите . Там имаше цял екип които фабрикуваха лъжи по време на унищожаването на Либия и играеха координатори.

Да прегледат още веднъж матряла да няма Новичок по него

Интересно докога ще се толерират чиждите медии в намесата във вътрешните политики на държавите?

После що руските слуги били все такива умствено изостанали и постовете им и тук все такива и те. Ми то цялата им работа е такава, ей го какво им е стигнал акъл да съчинят на най-високо ниво, практически от Кремъл. BBC били терористи, LOL.

Руснаците своевременно и културно....им го втъкнаха на англетата заради RT. На фона на класическа музика и чаша Earl Grey.

Ало, американското чукча! КОй организира цирка Скрипал? Да не би да са руснаците? Не остана някой да не му е ясно, че си беше английска постановка. Накляпаха руснаците невинни. КОй организира десетки провокации в Сирия за употреба на химическо оръжие. Че успяха и да изтровят хора. ИД, организирани от английските служби. И това се знае и е безспорно доказано. И това какво е? Нарича се тероризъм. Обучението на сирийските терористи също се извършва и от британски специалисти. Помагачи на терористи. Ами опита за провокация в Украйна? Същите английски специалисти, домъкнали варелите с ахлор и амоняк, подготвяха взрив с човешки жертви, за да нападнела украинската армия ДНР. Това какво е? Чист тероризъм. И всичкото това информационно се подпомага от ВВС и останалите. Руснбаците са казали истината! RT са разобличили всички тези английски измами и за това се опитват да ги закрият. Развалят дисциплината на английското стадо. Вкарват смут в английския обор. Нечии болни британски кратуни, понеже са си примитивни, все още не успяват да стоплят, че това не им е времето на Първата студена война. Когато горките хора на Запад са живеели в пълно информационно затъмнение и са били стадно манипулирани. Сега сме в информационен век и вече не става да лъжат като преди. Английските кухи тикви използват 1:1 същите номера и методи от преди 60-70 години и се чудят, що не работят, никой не им вярва и всички им се подиграват вече открито.

то това е било новина по времето на баба ми, когато в царска русия и царска България са започнали да се разпространяват радиоапарати. Сега е претоплена манджа.

Мнооого радиоапарати са се разпространявали в царска Русия, даааа. Отде ви изравят все такива гении бе.

Москва. 10 януари. ИНТЕРФАКС.РУ - Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че Русия може да загуби своя "единствен съюзник" в западната посока поради липсата на споразумения за компенсация за данъчната маневра в петролния сектор. „Не бива да се предполага, че това (липсата на компенсация от Москва за данъчната маневра - АФ) е катастрофа. на среща с правителството в четвъртък в Минск. В същото време той отново призова правителството "да не преувеличава проблемите, свързани с загубите на беларуския бюджет поради данъчната маневра в Русия". Лукашенко подчерта, че „трябва да се търсят други надеждни източници, за да се компенсират тези отрицателни точки“. "Но аз искам да ви предупредя: дори не мислете за такива решения като прехвърлянето на тези проблеми на раменете на нашите хора, беларуси. Населението не трябва да изпитва никакво допълнително бреме", каза президентът. Според него "да се спечелят допълнителни 400 милиона долара не е проблем за Беларус." "Според паритета на покупателната способност, както обикновено се смята, БВП на Беларус е под 80 млрд. Долара. Какъв е проблемът? Няма такъв", убеден е Лукашенко. Какво означава данъчната маневра в Руската федерация за Беларус? В началото на ноември Минск и Москва влязоха в активна фаза на преговори за механизъм за компенсиране на беларуската страна за намаляване на бюджетните приходи поради началото на прилагането на така наречената маневра за данък върху петрола в Руската федерация. Механизмът предвижда поетапно намаляване на експортните мита върху нефта и петролните продукти. Данъчната маневра ще доведе до по-високи цени на петрола за Беларус и намаляване на експортните мита върху петролните продукти, които понастоящем са основният източник на бюджетен излишък и се изпращат за изплащане на външния държавен дълг. Според Министерството на финансите на Беларус, бюджетните загуби от продажбата на данъчна маневра в Руската федерация през 2019 г. ще бъдат около 300 милиона долара, въз основа на цената на петрола от 70 долара за барел. Според концерна "Белнефтехим", при запазване на такава световна цена на петрола, реализирането на данъчна маневра в Русия ще доведе до годишно покачване на цените на петрола за Беларус с повече от 20 долара за тон. Това ще намали драстично рентабилността на рафинирането на петрол в Беларус. Освен това, в условията на единна митническа зона с Руската федерация, Беларус също ще бъде принудена да отмени митата върху износа на нефт и нефтопродукти.

Преди Нова година, Путин охлади желанието на Лукашенко, в пряка среща, за газ на аванта, както в СССР. В момента Беларус плаща най-ниската газ а парите от печалбите на руските газови държавни гиганти отидоха в помощ на пенсионната реформа и детски помощи в Русия. От Нова година жените на 55 и мъжете на 60 г и повече НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ!!!!

Освен това, съобщиха от отдела, от 14 до 31 януари, Британската телевизия ще бъде инспектирана (предава сигнал от BBC World News на територията на Руската федерация) за съответствие с изискванията в областта на телевизионното и радиопредаване. "В периода от 14 януари до 31 януари 2019 г. Британска телевизия ще се съобразява с лицензионните и задължителните изисквания в областта на телевизионното и радиоразпръскването", се казва в доклада на сайта на Роскомнадзор.

Дира преписва от ТАСС всяка новина която е с анипуативен хаактер! Роскомнадзор откри в материалите на Би Би Си идеологически инсталация на тероризма От 14 до 31 януари Службата ще провери дали BBC отговаря на лицензионните и задължителните изисквания в областта на телевизионното и радиоразпръскването Ще ги махат от рускоезичния интернет "В момента са разкрити материали, които излъчват идеологическите нагласи на международните терористични организации (цитирани от терористите Ал Багдади (лидер на ислямската държавна терористична група, забранена в Руската федерация - ТАСС). подчерта в "Роскомнадзор".

Някой наясно ли е какво се случва между Беларус и Русия!

Русия си поддържа военната база с ядрени ракети в Беларус.

Главният проблем на запада и западните медии започва да бъде факта, че все по- малко хора им вярват. А това, че хората трябва да се правят че им вярват е друг въпрос- все пак никойне иска да го уволнят от работа.

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ В съвременната представителна "демокрация", която е скрита зад думите: "свобода" и "демокрация" - СКРИТА диктатура, УПРАЖНЯВАНЕТО на властта от шепа "хора" се ПРОЯВЯВА чрез ФИНИ техники за постоянен КОНТРОЛ върху ума над останалите. Въпреки че, съжителстват различни политически и религиозни идеологии, ВСИЧКИ имат една и СЪЩА пирамидална структура, с много МАЛЪК брой ЛИДЕРИ на върха, а ОСТАНАЛАТА част от "гражданите" е безусловно ПОДЧИНЕНА винаги в послушание. Това е система на управление, която зад ПРИВИДНОТО множество от форми поддържа ВИНАГИ едно и също РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на властта. Докато откритата диктатура (фашизъм и социализъм) се основават на ИЗПОЛЗВАНЕТО на сила, скритата диктатура, маскирана като "свобода" и "демокрация" (капитализъм) се БАЗИРА върху ИНСТРУМЕНТА на гласуването. Разликата следователно между: фашизма и социализма, и капитализма, тогава би ТРЯБВАЛО да е ДРАСТИЧНА, но ти ВИЖДАШ, че няма РАЗЛИКА между тях. Защо. ВИНАГИ ЕДИН и СЪЩИ управляващ ЕЛИТ упражнява пълен и постоянен КОНТРОЛ върху ЦЯЛАТА информация върху теб ВСЕКИ ден, ОТКЪДЕТО се сформира консенсус между "гражданите", тогава разграничаването между ТРИТЕ вида РЕЖИМИ, в крайна РЕАЛНА сметка, придобива САМО формален характер, нали. А сега какво.

След като според ингилизите RT не отразява "желаната от тях" гледна точка и бива наказана за това естествено, че ще последва ответен и реципрочен отговор. Какво толкова се вдига шум от Дир бг НПО-то?

ББС разпространявали .....терористична идеология според товарищите от РОСКОМНАДЗОР.Товарищи,намалете консумацията на водка,бе.

Казваш английският новичок е по- полезен..., но и той нещо не помага на ингилизите в техните машинации.

НА КОЙ СЛУЖАТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ И ОБРАЗОВАНИЕ, И ЗАКОНИТЕ, И РЕЛИГИЯТА Докато при представителната "демокрация" и "свобода", подвид ОТКРИТА диктатура (фашизъм и социализъм) хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна "демокрация" и "свобода", подвид СКРИТА диктатура - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията, образованието, законите, и религията се извършва ТАЙНО, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в един свободен и демократичен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната, образователната, законите и религиозната система на една държава, която нарича СЕБЕ си демократична и свободна, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са СОБСТВЕНИЦИТЕ на: вестниците, образованието, законите, религиозната система, телевизионни и интернет канали или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в СЪСТОЯНИЕ да РАЗКРИЕ например в държавите от Западна Европа и САЩ (и не САМО там), определени КАТО "демократични" и "свободни", че информационните, образователните, законите и религиозни източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните ГОЛЕМИ финансови и индустриални ГРУПИ, ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Медиите, образованието, законите и религията НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както само "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

А как са например "медиите" в раССия и китай, умнико! Тотално затъпяхте на позитано!

Троле, пиши по темата с факти, а не за тролските си неща.

БиБиСи винаги е била рупор на джендъри , педерюги и боклуци

Това е отговор на това че така нареченото ангилйско СЕМ откри че RT не предоставяла достъчно добре обратната гледна точка (м да за това ги обвиняват). Помня как нашите слушаха BBC преди много години . Истината е ,че и тогава BBC е било помия само дето имаха много по-рафиниранирано манипулираше в сравнение с нашата пропганда.... Това е заради годините на колониализъм в които са се рафинирали да бъдат гадни двуличници. Между другото RT е хиляди пъти по-фактологично СМИ от колкото цялата западна плеяда уж сдемократични СМИ като BBC,DW,FOX

Ми 6 и ЦРУ създадоха финансовата империя на ИД. Извадиха Ал Багдиди от Гуантанамо. Въоръжиха го , финансираха го и той създаде именно тази империя. Фирмата на Маккейн"Рискова експлоатация" 6 години купуваше от ИД петрол по 17 долара и го препродаваше на почтенната стара парантия Европа от 55-72 долара за барел. Великата американска коалиция бомбардираше ИД с възглавници, а де-факто охраняваше платформите с петрол за Турция. Това е причината мръсника Маккейн-виетнамската яма , който на 100% е в ада, да се снима с Ал Багдиди навсякъде...

Прави са Руснаците в твърденията че БиБиСи помагат на ИДИЛ и са неговия Рупор ! Има много доказателства за дейността на БиБиСи и да твърдят за тази , обществена тайна че пряко или косвено помагат ! Когато разкриват кирливите ризи на една или друга медии ,те започват агресивна защита защото знаят че в Европа има 39 фондации на Джонатан Сорос син на Джордж Сорос които активно пречат на света да се доказва истината и да объркват живота на хората!

Ние англосаксонците винги взимаме това което ни хареса. Преведено на човешки език това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати

Какво е боза по руски? Ами ето ви примера. Ако БиБиСи отправяше терористични послания от руска страна трябваше да ги цитират или поне в статията трябваше да ги пише, а не ги пише. За сметка на това се вижда, че руска англоезична телевизия отразявала случая Скрипал била отразила новина, според която протест във Франция бил поощряван от Кремъл.. Много странно, за да е свързано с тероризъм от БиБиСи... Цялата бозаджийница завършва с това, че руските слуги в България започват да полудяват от студа и да си мислят каква хибридна подлост да пуснат белким им дойде някоя пара от Кремля. На драго сърце биха ползвали цигани, патриоти, хомосексуални, каквито имат предостатъчно в БСП и ГЕРБ, само и само да се врътне палачинката и на Балканите се появи спешна нужда от продажба на оръжие. Тия подлеци нямат край и са навързани като свински черва. Пълна отврат.

Ти си правен с гума ,но тя е била спукана и за това ти е малко мозъка -недоправен !

Той, гумата, е събиран от майка му с лъжица, по чергите, на пода...

Знаеш ли как наричат англичаните BBC - British Bulshit Corporation ...BBC се издържа с данъците на хората и те мнoго отдаван занят че са просто fake news боклук. Хващаха ги в лъжа хиляди пъти последно беше как бяха умишлено направили промяна на шапката на Джеръми Корбин за да изглежда като Ленин . BBC си е обслужваща помия на власта в UK и като цяло се контролира от едни среди близки до кралицата

Роскомнадзор и Раша тудей се опитаха да вкарват пропаганда и на ингилизите, ама не им мина номера и им свиха сърмите, сега Масква се опитва да им го върне с фейкнюз пропаганда, ама никой не вярва на комсомолская правда и ТААС съобщает.

на ТАСС дори името им е ЛЪЖЛИВО. от години СС не съществува. Да се прекръстят на ТАР и после да говорят.

ти малоумен ли си бе БОКЛУК малоумен? Какво не съществувало? я иди на tass.ru бе мършо смотана. Това е основната агенция на тероРусия бе педьо.

абе хюмне недоеВано. Прочети първото изречение на статията преди да тролиш неграмотен селянин.

Само така с ингилизките камъни по тяхната глава, защото бая дълго време Русия им гледа сеира на сенариите дето все тя да е виновна...

Че то BBC си е помия до шия и си е директно на управление към престъпните режими в UK. Fake news BBC,DW,CNN,FOX...........

Шуткин що не спре направо интернета на мужика! Има си камсамолская кривда и орт да бичат пропаганда в панелките и да зомбират алкаша!

В Русия, Китай, Индия, Виетнам и др. подобни си имат собствени социални платформи подобни на инстаграм и фейсбук, със стотици милиони потребители. Имат разплащане през смартфоните на пазар и в градския транспорт. Може масово да са по-бедни откъм лъскави вещи и джаджи, но технологично са в час.

Този нещастник няма от къде да ги знае тези неща.

Големи платформи имат! ВКонтакте - изкупиран Фейсбук, кгб прогони собственика и сега милиционерите са собственици, китайците със затворена мрежа и някакви патийни сайтове! Средства за контрол от режимите ей това си имат там!

vk е по-стара от fb. но това педалчета с претенции да са ходили в казармата не го знаят. ПС и фб не е първата социална мрежа.