Москва обвини САЩ в провокация заради учения над Балтийско море

Според Русия подобни действия помрачават атмосферата преди срещата Путин-Байдън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Щом Москва квичи значи е добре..ха.ха

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

БайДън пристигна за да обединява Гейропата а към Русия да покаже,,твърд подход,, на Путин. Дали ще може ?

Бабата най-добре си знае , колко му е ,,твърд подходът,,.

Колкото и да страдат рашките САЩ са в НАТО ! Учението е на НАТО и се провежда за 50ти път! 93% от Балтийско море е територия на НАТО и само 7% на рашка говняшка! Това , че покрай това учение рашките се чустват незначителни си е лично техен проблем а стенанието на хибридките и подлогите им по форумите само подчертава колко са жалки в безсилието си :)))

Ба, утре, ...в други ден и там ще търсят някой аероплан.

Су имаш предвид ?

Москва можеше да е съюзник на САЩ и да си въртят търговията, вместо това Москва препочеде да е азиатски хаганат и Китайска подметка.

Да ти имам кахърите!

Американски провокации е имало и ще има (още известно време). За сега все още са по-силни от Русия, но вече недостатъчно че да могат да я победят на нейна терирория. Ще дойде ден когато руснаците ще ги пляснат достатъчно силно по мазните ръчички и провокациите ще престанат. Сегашната демонстрация е детинско зъбене преди срещата с Путин, нищо повече.

Човече, искам и аз от това, дето пиеш! :) Не, сериозно. Не знам ма каква възраст си, но аз като малък слушах как още малко му трябва на гнилия капитализъм да се сгромоляса...

Байдън иска да покаже какви аргумени има ако Русия не е съгласна на наговите условия. Но има един проблем. Много е стар и само на него могат да му се струват произведениет 1968-ма година бомбардировачи Б52 модерни и годни за съвременна война. Реално Бай Дън има големи шансове с половин вековните бомбери срещу Русия, защото пък там от своя страна не са разработили нищо от как СССР се разпадна. Тоест ще имаме нещо като винтидж срещу ретро машини.

Ти май не си наясно какво правят тези машини и каква им е целта - а интернет нинжо

Каквито и да са тези машини, последната е произведена 1963-та година, а чертежите по които са произведени са от 1950-та. Копията на чертежите за производсвените цели са се правили по хелиографския начин. На тези машини има пилоти, които са започнали летателната си служба и са се пенсионирали на същите машини и така три пъти. Скоро ще честваме 60 години на най-младата от тях. Да срещу руснаците може и да сработи, защото и техния основен бомбардировач е разработван по времето на Сталин и е произвеждан по времето на Хрусчов. Ама ако с това смятат да се дръвчат на Китай, да не се получат изненади.

Най-много да викнат руски екип да ги спасява когато някой от тези "аргументи" цопне в морето.

Руснаците са зле със спасяването. Да не разчитат. Там норвежците са признати майстори - но не военните им, а тези дето осигуряват нефтените платформи . Хората реално им се налага да провеждат спасителни операции в Северно море.

опалака ли се на арменския поп?

Таза катастрофа следва да се разглежда като прпедупреждение на Извънземна цивилизация за да ни вразуми - и се сложи началото на ремахване на военнитте учения.

Я да направят и един завой над 20% от Беларус, щото Батката стана президент с 80 % !?

Москалите насраха памперса, като видяха Ф35 в действие .

Дааа...И взеха противопожарни мерки...да не им подпали житата.

Та нали серат вън и зад храстите. То...Сибир голям!

БълХартия в върната от краварите на Турция като преди 140 г за наказание, че ни е освободила Русия, а Русия ще бъде нападната от "обучаващите се" да я на паднат по цялата й западна граница...Карадая ги издаде ( да му еба тъпото шибано име и на всички турци от доста със шибаните им грозни имена от централа на дъпъсъ с тая пари лач от нагли шизофренуци мръсни кучета поробителски да ги Ева) ...тоя шибан тъпак неговорещ български Карадая ги издаде. Шибаняца хаха

Като се сетя как грингорите ореваха орталъка, когато Ту 160 кацнаха в Каракас...

Тия в Балтика изостават нещо? Хайде, щото в Черния гьол вече цопна един аероплан.

О, има време. Ще стане и за повечко!

Братушките по навик се наакват при вида на нещото от снимката. Не могат само да му преброят моторите.

Япончетата ли имаш предвид??

Проблем е когато НАТО (американците) твърдят, че провеждат учения в които отработват "защитни тактики" , а се използва нападателно въоражение...

Ъхъ! Наакаха се в Крим, а сега и в Донбас ще си акат !

Нещото от снимката би имало значение, ако са ударили ПВО-то. За да ударят ПВО-то на руснаците ще им трябват мнооого мнооого ракети или изтребители и най-важното - много време, през което техните кораби ще са мишени. Така че хайде малко по-леко с наакването!

В Крим вече си акаме на воля. А скоро и в Донбас!

Количеството не е равно на качество и мощност.

количеството може да се изравни с качеството... 4 милиона нацистка армия = 5 милиона руски жертви + 2 милона военопленници + 15 милиона избити от сталин