Москва обвини Лондон, че използва отравянето на Скрипал за саботаж и отрече обвиненията за Литвиненко

От Кремъл се възмутиха от това, че се създават антируски настроения в британското общество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великобритания и ЕС останаха без газ и сега с курвенските номера се опитват да накарат дядя Вова да овърти малко кранчето. Всуе, влакът потегли. Ние европейците и горди британци ще рупаме зелена енергетика, а тая зима с кожусите в къщи. Добре, че не изхвърлих един агнешки от времето на гладорията 90 години.

Болшинството от нас си казват:браво на руснаците,така им се пада на тия предатели и на предателите изобщо.Обаче някои подкрепят Русия че видите ли не са те.Ми те са си:и почерка техен,и ония пичове от ГРУ са ходили в градче в което няма нищо за гледане.Те са.Разбирам че трябва да отричат ама ние защо трябва да им вярваме като знаем че са те?

Не стана "отравянето" на Навални и UK се налага да претоплят стари манджи.

При следващото насиране на англосаксите ( сегашното е прецакването на Франция и Ес) ще намерят и четвърти.

В ООН Байдън обяви край на студената война. В Лондон обаче не мислят така и вадят стари скелети от световния гардероб. В Брюксел се чудят, на кого да ръкопляскат, а в Русия Путин спечели поредните избори.

Вече четвърта година Лондон криед и не показва сем. Скрипал. Първо те да докажат че двамата са живи, а не са им теглили куршум в главата и не са на дъното на Темза.

Путяготе още малко ще кажат че не са избили 17хил полски офицери с изтрел в тила в Катинската гора.

бой и ииебан даваева у тъпите гяури.

боклук безказармен в гр.Тухле шкахтичите убиват 72000 руски офицери и войници. Катин е следствие

Много охкаш катотигонабитат до сливиците

Кой те пита с кво си дошъл с Танкоо? Може ли да осведомиш четящите ти откъде и какво знаеш? Там ли си бил? Свидетел си станал? Не мисля! Аз пък мисля, че англосаксите са мизерници и само подпалват войни, за да печелят! Онзи ден си признаха, че убили деца в Афганистан. После тилина. Ако бяха руснаците, щеше да има вой до небесата. Добре слушай и мисли на кого вярваш!

ватенките от восточната орда само с тероризъм и убийства се занимават. Че кой вярва на масква днес...

Някакво документче така да ни покажеш. Аз мога да ти дам линк за документите от Държавния архив на РФ с които е заповядана екзекуцията на 25 000 полски пленници (не са само в Катин) парафирани лично от Берия и Йосиф Сталин. Твоите 72 хил. са плод на руската кремълска пропаганда.