Москва, Лондон, Пекин, Париж и Вашингтон няма да подпишат за ядрените оръжия

"Няма да подкрепяме, подписваме или ратифицираме този договор", гласи официалното изявление

Обратно в новината

Коментари - Москва, Лондон, Пекин, Париж и Вашингтон няма да подпишат за ядрените оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свинята и другата свиня / гордия европеец-изрод/ какво казахте? нещо не ви се разбират идиотиите.

Лицемери....

Т Змей и Макарон наредени и те мУ големите.Явно болеста на ББ е заразна.

Не съм в течение.

Ким Чен Ун трябва да почерпи...

....Опаа червеногъзата маймуна с едноклетъчно мозъче отново обърка нещата, първите три дето ги е изброила са точно атомните кочини, но от путлериска гнида какво да очакваш!

Дълбокомислено заключение на гнусен джендър!

На съвестта на тези ядрени сили тежат милиардите заболели, загинали в ужасни мъки продължаващи да се заболяват от рак, хора. Все още се усещат ужасните последици от Чернобил и провежданите в продължение на десетилетия ядрени опити. Болните от рак няма да намаляват и ужасите ще продължават. На този фон изявлението на тези държави е плесница в лицето на целия свят. Сякаш казват:"Ние ще можем да ви унищожим и ще ви унищожаваме с продължаване на ядрените опити!" Ние не ценим вашия живот и вие не струвате нищо за нас, защото само ние имаме право да живеем!" Това ни казват тези хора, а вие им се кланяйте на убийците. Мои близки умряха от рак и аз никога няма да простя. Ако вие можете, опозорявайте родовете си. Няма оправдание за производството, съхранението и поддържането на ядрен арсенал. Няма никакво приложение на тези оръжия, защото радиацията ще убие цялата планета.

нещо ги забрави, барабар с Фукушима.

е в Украина - техните хора са стопанисвали станцията и са направили "експеримента", а реакторът на Чернобилска АЕЦ е произведен в Харков (пак Украйна).

Гума е, просто ги е ,,изтрил,,.

500 000 новобранци са тренирали нападение след ядрен удар директно облъчени от ядрени взривове -Сибир 360 000 - войничета атакуват по абсолютно същия начин в Невад САЩ Китай и Франция са поумнели и крият тия данни а и за горните се съмнявам да са верни.

за да се продължи договора. Някой здраво лъже в този сайт.

Сайта е на Сорос!!!!!!!!!

Надявам за нова оръжейна надпревара! По-добри времена за човечеството не е имало - развитие във всички свери. От както започнаха само Фейсбук и Инстаграм да гледат, хората страшно затъпяха.

На всички е ясно, че само Русия, донякъде Китай и в малка степен Индия са гаранти на мира на Земята. Останалите ядрени държави са просто колониални атомни кочини.

Рашка Говняшка е гарант, да има винаги напрежение

Нишо не каза. Както винаги.

Единственото, което пречи на съседа ти да дойде и да те удари по тиквата, е факта, че и ти можеш да го удариш и то много по-силно ...

значи оранжевия курвар и френския бабоебец пак със пръст у гъз,а путин се габарка със великите сили а наште сороси кълват на помия