17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обяснете ми защо руснаците биха стреляли по собствената си АЕЦ ?

като обяснят русоробите защо вече 6 месеца крякат как украинците сами стреляли по цивилни сгради на собсвена територия може да ползваш отговора :)))

ТОА ФАНАТИЗИРАН руски ПСИХОПАТ , МОЖЕ ДА ВЗРИВИ ЦЕНТРАЛАТА !

Решението е лесно. Москва нали беше казала, че за да има мир, трябва само украинците да се предадат. Е, и тук е лесно - за да няма провокации, е нужно руснаците да се приберат зад границите от 2014.

Малко ще е! Ще има солидни репараци и ядрено разоръжаване. Плюс опционално, но препоръчително - пребоядисване на Кремъл в синьо-жълто.

Нали обвинявате Киев!?Нека да дойдат експертите и проверят вярно ли изпозвате атомната централа за военна база! Що не ги пускате? Ако я използвате за военна база какво очаквате?

Ало, Мунчо, прецедента, защо като страна от НАТО не пратиш нота там че България е заплашена от ядрен удар поради урките, които бомбардират ЗАЕЦ и трябва да се приложи член 5 на НАТО срещу Украйна? Като начало трябва да се спрат урките в НАТО.

Значи Путю с една Украйна не може да се оправи, освен ако не му помогне НАТО а? :) Втората Световна в много по -жалък за Раша вариант .. Проста дападладеиш!

Аз виждам един единствен провокатор, един терорист, един агресор и той се нарича Русия на Путин!

Ти две не виждаш.

Путин загуби войната и е отчаян.. остана му да предизвика ядрена катастрофа ..

Е само това ши ти роди простия мозък?

Путин не разбра че именно корабите които пусна от Одеса удариха летището в Крим.

Този псих Зеленски е обладан от дявола ! Мечтата му е да разпали световна война , без да осъзнава ,че на мястото на Украйна тогава ще има само разтопено стъкло !

И какво го интересуват него украинците?

ех тоя Зеленски много го мразят орките защото не предаде Украйна на Кремъл ха ха ха ха

Най-нормалното решение е изпепеляване на артилерийската позиция в Никопол

Напротив, решението е изпепеляване на позиции Киев и Лвов. Само че на Путин или не му стиска или е тъп. По-скоро и двете.

Ето клипче на ликвидирани от фсб саботъори фашисти в Русия https://mobile.twitter.com/DrvnkUncleZ/status/1560011251358498820 Канели се да взривяват ама отлетели при Бандера. Немалабаво.

Ето ти друга съсзагубите на Путлер. https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159627527070067&set=a.63003200066

Украйна загуби тази война още на 24.02.2022г., сега просто се доиграва "мача". Украйна вече има икономика равна на нула. Украйна вече има перспектива за личностно развитие равна на нула. Украинската армия загуби възможностите за маневрена война и за това се отбраняват в позиционна, което също означава загуба във войната, но след малко, не точно веднага. Днес Украйна продължава да съществува, а клоуна да се изявява само благодарение на финансовата помощ от САЩ и Великобритания. Това бреме за тях скоро ще се увеличи до непоносимост, а руската армия и войските на ДНР - ЛНР започват да воюват евтино и латентно и за дълго. Западните политически лидери вече паднаха в капана Украйна, от който капан изхода е само един - поражение във вътрешнополитически план, а Украйна ще бъде заличена от г-н Путин, но когато му дойде времето. Сега западният политически елит все още е единен и за това войната ще се разсрочва. На този фон бежанските потоци от Украйна ще русифицират Европа дълго и напоително, без да обръщаме внимание на това, че се смятат за някакви украинци. Това е пълна победа на Кремъл за столетие напред!

Добре, че си наясно с положението. Иначе какво щяхме да правим ние, другите.

Ех, мечти! Добре, че са безплатни! Украйна беше и ще бъде сто пъти по-уредена страна от Рашка-говняшка. И ще е в ЕС а, защо не и в НАТО! :))))))

Вече стана ясно кой и от къде обстрелва най-голямата ядрена централа в Европа – Запорожката. Това е 44-та артилерийска бригада на Въоражените сили на Украйна, които водят обстрел с 152-мм гаубици от населен пункт Никопол. В повечето български медии, които всъщност не са точно български, а само се говори и пише на български език, ни обявяват, че АЕЦ „Запорожие“ е била обстрелвана неколкократно през последните дни. От кого не се съобщава – явно от извънземни….. според т.нар. „свободни журналисти“ и псевдо-анализатори.Това е поредното доказателство, че т.нар. „украинска армия“, която е изцяло под ръководството на английски и американски офицери е всъщност терористична организация, която обстрелвайки АЕЦ „Запорожие“ поставя под риск от радиационно замърсяване цяла източна Европа.Въоражените сили на Руската федерация в момента разполагат допълнителни ПВО системи около съоражението и провеждат операция по неутрализирането на въпросната терористична групировка. Това са „героите“ на Украйна, за които българската „демократична“ общност си къса дрехите – най-обикновенни военнопрестъпници и терористи, на които им се нарежда да вършат всички тези безчинства от центъра на „демокрацията“ в света – САЩ. Кръстете още улици и площади на тези фашизоидни изверги и продължавайте да веете байрачето им.В същото време истинските подбудители и ръководители на това безумие се прикриват зад един сламен човек, какъвто е клоуна Зеленски, който е просто актьор в този театър и едвали въобще някой си прави труда да го информира за случващото се. Знаят ли родните лакеи, щедро финансирани грантаджии, какви биха били последствията за всички ни при пряко попадение в някой от реакторите на АЕЦ-а? Жалкото е, че пропагандата е стигнала до там, да се натрапва на народа ни една шайка изверги, като приятели и съюзници, а началниците и създателите на това зло тук системно наричат „партньори“…..

България много пряко я засяга радиацията от Запорожието. Но "нашето" правителство изглежда не го интересува този проблем, пък и смее ли да каже нещо на фюрера зеленски.

Половината свят, не само че не може (или не иска) да спре, а твърдо "вярва" и подкрепя украинския фашизъм !! Наглост в 21 век !

Снимката към статията няма нищо общо с темата ... ! Неграмотни списвачи .

Според мен руснаците могат да предадат централата ако Зеленски им предаде Одеса, Харков, Киев и още градове по тяхно желание.

Да предаде? К'во пречи на ватните полубогове да си ги отвоюват сами от 'шепата дрогирани нацисти'?

Как да не вярваш на Масква - милата, добра и вечно недоразбрана! Враговете и в Украйна се готвиха да я нападат, добре че по някаква случайност имаше нек'ви там скромни 200 000 де правиха мирни учения по границата (така на контрактниците беше обяснено) та да атакува първа и 'спаси положението'.

путрел и компания не им ли стана ясно, че ток от тази централа няма да крадат ТОЧКА

Словения се отдели първа от бивша Югославия. Как стана без война? Когато сърбите вдигнаха под тревога казармите - Словения отговори: ние ще взривим АЕЦа , ако ни нападнете!

Америка ще пкати във всеки форум или сайт да има по един наш трол, за да се създава фалшиво впечатление, че българите обичат Америка. Но за всеки е ясно, че много малко българи четат коментари по сайтовете. Важно е да има масово облъчване на дебилните българи!

българинът не обича руската кочина и не ги смята за никакви братя, нищо че така се та учили от малък. Новото поколение ги презира!

'Обичащите Русия' в сегашния и вид са на измиране. Старото поколение със затихващи мозъчни функции вижда режима на Путин като първоприемник на 'любимия' СССР само защото не си си дава сметка за истинската му същност и нова 'идеология'. Марксизма и Ленинизма бяха заменени от 'Илинизма' - на ретроградния дегенерат и 100%-ов фашист Иван Илин.

Има разлика между зеления скапан наркоман и украинския народ. Едва ли искат да умират заради чужди интереси.

робът български защитава агресора си, а.к.а ебача му защото е опитомен да е мръсно подлизурско животно

100 тояги на тоз "Fanko"

Като мобилизират някой украинец не го питат за интересите му.

В запорожки АЕЦ ???? Тия раши са нагли като чифути! Къш вашта м… Вън от Украйна! Не ви ли стигат 22 милиона кв км ???? Империя на Путкин!!!

зависи от Клоуна та с него ще се водят разговори за мирни преговори. те преговорите трябва да си се водят направо със САЩ.

бас че 80 % от тези българи дето скачаха с два вдигнати пръста на площада през 89та днес се чувстват излъгани и им е тъпо - децата им вероятно са имигранти съседите им вероятно също са те самите изплащат някакъв кредит по-интелигентните от тях виждат че държавата ни е окрадена и зависима а не е просперирала както те самите са мечтали , хайде сега кажете ми кой интелигентен украинец би тръгнал да воюва и лее кръв за интересите на чужда държава която го залъгва със фалшива демокрация

Не знам защо Ердоган ще се среща със Зеленски, но силно се съмнявам, че Русия е заинтересована от някакви преговори с Украйна в момента. Засега Русия си изпълнява целите и всякакви пазарлъци с Украйна, а не със Запада са излишни.

Трябва за всички да е показателен фактът, че руснаците не допускат външна инспекция в централата. Това означава, че пак лъжат.

Призив от света! от 193-те държави-членки на ООН. 35(СВЕТА! ) НАСТОЯВАЛИ Русия да се омита!

Сащ + ЕС + австралия :

......такаа, блядовете гадове окупират централат и в нея държат подразделение за охрана с леко въоръжение,... мамицата ви дееба долна рашиски крадци, какво правите в чужда собственост бе гадове.....марш в смрадливата кочина бе путлериски изроди!....

Ще получиш инфаркт от злоба и омраза

значи ако руснаците държат АЕЦ ще я бомбардират /явно украинците/. Ако тя е в украински ръце няма да я бомбардират /явно руснаците/. Та кой тогава казваш мята бомби по АЕЦ и лъже, че не е той?

за украинците мога да кажа 1но - имало и по-глупави хора от българите !

Ти го турим на целата рода червена.

За съжаление сам го опровергаваш. Явно няма.

Червено, баба ми а и никой от нас няма партиен билет а твоите крадливи роднини да фанат рак дано.

Само зверско клане ще оправи украйнские свинъе.

не с лошо!

Вие сте следващите, бляд

нашите съюзници от САЩ се кефят и доволно потриват ръце че предизвикаха тази война а глуповатите украинци е желание я подеха и сега мрът много от тях и толкова са бесни и глупави че са готиви ядрена катастрофа да предизвикат в безпомощността и тъпотията си ...е имало и по-глупави хора от българите !

Значи украинците са глупави, че се защитават в тази американска война, а руснаците, дето я започнаха - КАКВИ СА? Трябва да са поне пълни идиоти, начело с императора им.

ами тя войната е предизвикана от САЩ , прочети за майдана през 2014 прочети как тихомълком САЩ вкарват оръжия в Украйна и ще разбереш защо русия е влязла в Украйна

някога имало интелигентни хора. Да определени кръгове в САЩ потриват ръце. Що пък чак вкички американци да се радват. Иначе - тази война започна много преди нападението. Още при преврата изпуснаха нещата. Какво да чакат украинците да нападнат с всичката си сила ЛНР и ДНР? А, че руснаците са тъпи - да тъпи са. Това са половинчати мерки, а не война. Трябваше отдавна да са разрушили основните градове, да са съсипали инфраструктурата, язовирните стени, енергопреносната мрежа и реколтата с бомбардировки. Като стане тъмно и гладно да изчакат да стане и студено. Чак тогава да си рискуват техниката и войниците при нападение. Така - нищо не правят. Да видят какво направиха при "Шок и ужас" със Багдат. Сами са си виновни.

Ти го рурим у полираното мозъче болевишко.

много си проЗт брато, какво да ти обяснявам като няма да разбереш нищо.

няма да се "среща" с никого. Ердоган и Гутериш отиват при него да му набият канчето в тъпата глава.

ше дръпнат по една писта всички и ше го нашокат у тиквата зелена

Руските фашисти искат мир за да запазят това, което превзеха. Специальната Аперация на Путкин е пълен провал.

само ако знаете какво са ви намислили САЩ ще скочите с камъни и прашки без да дочакате смаолетите Ф16 да ги прогоните от Европа

Кажи де

пак проблем- ще трябва да връща милиард заеми, ще трябват милиарди за възстановяване….. Такааа… да помислим сега има ли Украйна ртези ресурси, ако не какво става със заемите- гласуват и отпоиват ги, ама се събират провизии от страните членки на ЕС. Фондове за възстановяване - събираме от страните членки на ЕС…. Я да си превземат руснаците Украйна и да се оправят.

Явно защо сме били 500 години под турско робство.

за САЩ диктатори бяха и Мадуро и Асад и кадафи ким чен ун , Садам , .......и Ердоган дори ...абе много врагове имат тея САЩ бе много лоши диктатори по светъ им пречат ....нещо гнило има тук !

Пречат им да им цоцат ресурсите.

ако знаете какво са ви подготвили САЩ заедно с ционистите ще ви се отще цялата привидна демокрация и борба с диктатори като Путин , Кадафи , Садам , Асад , Мадуро , Ким Чен Ун , Ердоган също има беше проблем и все още е - немогът да го контролират. абе САЩ са сатинистка държава по скоро управлението и иначе като държава са символа на свободата възможностите мечтите на Франк Синатра и Елвис но това вече е минало днес САЩ са главните терористи на светъ и не ги е грижа дали някой невинен ще пострада при войните които водят те искат да има откъде да крадът петрол руди залежи да няма по силен от тях и да контролират всичко и всички

Обикновено хората ги бесят. Поне това показва историята.

че на всеки няколко десетилетия харазите биват масовомизбивани заради опитите им да управяляват света!

Нищо не ти се разбира от драсканиците. Голяма каша в главата ти е причинила руската пропаганда. Какво са ни приготвили все пак? Опитай пак.

Заминавай за мусквъ, и не ми дишай въздуха тук, те ебем у болшевишкия лайновоз

Зеленски да взривява АЕЦ-а и да се приключва с източна Европа и Раша. Дреме ми и за България.

щи ичупя клавятурата у празната главъ !!! и ши ривьеш бунак!

"Дреме ми и за България." На нас пък ни дреме ако може америка да изчезне моментално от света. А и съм сигурен, че това ще стане скоро!

Ама само защото ти плащат. Ако сега ти предложат двойно заплащане ще счупиш клавиатурата да възхваляваш американците.

Точно такава команда е дошла от Сатанистките Американски Щати. Но има известно колебание, вкл. и от самите украинци.

на една загубвна недовбана шфестврка!

Докато САЩ, ВБритания и Германия дават на зеленския наркоман модерни далекобойни системи всички сме под заплаха от ядрена катастрофа.

Аз съм за. Ще вземем в отвъдното повече русороби от изток.

Скачай от осмия етаж на панелката ти в Люлин! Един козяшки смачкан трол по-малко!

Ако бяха помагали и на нас нямаше да сме 500 години под турско. Тъпанар

Германия нищо не им дава реално. Пратиха им малко гаубици, които се потрошиха бързо бързо, щото не могат да издържат на темпото, което руската артилерия налага. От април насам, доставките и обещанията от Европа намаляват драстично и то точно щото Германия и Франция се противопоставят. Основните доставчици са УК и САЩ. Европа все пак има останал все още някакъв живец и мърда, в кома е, но се опитва да се събуди и да се измъкне от удушваческата англо-саксонска хватка. Най-вече Германия се гърчи и Франция.

Нищо вярно няма в това коментарче. Нищо

Руските мърши да се махнат от АЕЦ-а и тогава няма да ги обвинява целият свят

значи ако руснаците държат АЕЦ ще я бомбардират /явно украинците/. Ако тя е в украински ръце няма да я бомбардират /явно руснаците/. Та кой тогава казваш мята бомби по АЕЦ и лъже, че не е той?

Ами спрете да се оплаквате, kaто девици за кур и започнете работа по пунктовете за вземане на решения. Укроционистите избиха половината ръководство на ДНР преди година две, вие с една чифутска зелена маймуна не можете да се оправите.

След ядрена война само Мъск ще оцелее на Марс... ако успее да се изстреля навреме "Не гледай нагоре"

Руското разузнаване ли е стигнало до това разкритие? Не може много да му се вярва при положение, че до последно не можа да разкрие, че Путин ще нахлуе в Украйна.

Както винаги путинофилите са дибили,само птичи мозък може да предположи че да седиш на ташаците си е 6.

Нацисточифутите атакуват

НАТО или по скоро САЩ излъгаха Русия и се разширяват и са достигнали пред портите на Русия - за туй Путин започна войната и таз война прейВе цял Европейски съюз

В КОЙТО ПИШЕ ЧЕ ИЗТОЧНО ЕВРОПА ЩЕ СТОИ "ГОЛА И БОСА НАСРЕД ПОЛЕТО" ?

Боже, прелива от ентусиасти да обличат и обуват. А, ходи да се изкъпеш, докато още има вода в чешмата, че светът забрави всичките си проблеми заради шепа малоумни простаци и наивници, живеещи с мисълта, че ще спасяват света.

Не знам Русия какво си играе с Украйна но да вземе да изстреля 100-200 ракати към Киев и да я затрие та да се свършва

ами ще боли и тука чак ще ривът и невинни украинци украинки бабички дедочки все вместе, Русия вде пак се съобразява

През цялата операция руснаците показват, че това изобщо не им е цел. Те не искат да трепят цивилно населени и да унищожават всичко. Не са САЩ все пак, да бомбят мирни хора на килим и после 1 милион жертви в ирак при предала се и купена армия дето дори не се би с тях.

КАк може да си толкова заблуден от кремълските лъжи? Или си просто малоумен идиот.

Стига да уцелят, ако изобщо им останаха ракети, че нещо им гърмят депата като Коледна заря.

Ако някой го болят ставите да си знае, че причината е катастрофата е Чернобил.

А по късно рак и левкимия.

Тази централа е украинска и рашистанци нямат работа там.

кога и кой я е строил, с какви пари?

Козлодуй да не е построен с пари на София, кретен.

За сведение на сороспиите и всякакви скочобри на козяк! Знайте си мястото! До дни ще бъдете изчистени до крак! Само казвам! Внимавайте с думичките, защото кретен изсраното нищожество от на майка ти путкита! Умирай гнъс долна! Скапаняк! Майка ви долна сироспийска!

Не се пали толкова бе Рубльов, да ти ЕПМ русофилско платено говедо, фашизоиден КРЕТЕН

Това е малко в стил "ще ти помогна като те убия, за да не вземе да се самоубиеш".