Москва издирва разобличителя, показал изтезания в руски затвор

Излежалият присъда беларуски гражданин се намира във Франция, където е поискал политическо убежище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас е същото нали призна Иванчева че тъпите старшини я гледали как пикае това е по гадно от извратеняшки изнасилвач

... и много добре прави. бой по предателски те кратуни дето ходят по чужда свирка.

Пропаганда! Западна, че и нашенска! Гьобелсова! И ние сме пак откъм шибаната страна. Вече по традиция!

Типично! Москва не издирва престъпноците извършвали изтезания, ами жертвата съжрала смелост публично да ги разобличи. Няма по-извратен народ от руския!

Не съм съгласен с последното изречение! Руският народ не е извратен! Извратени са техните управници!

Същото като америслямците, когато почнаха да преследват Асанж, Сноудън и Брадли-Челси Манинг? Типично за Вашингтон, нали?

рушния

Schilo

Ей, голяма съпричастстност от западните лицемери към изнасилвачи, трафиканти на наркотици и убийци, бре!

Абе то изнасилвачите се вижда че са в една държава и са държавни случители Руски. Опевино снимани в хиляди часове и видео клипове

Американец:Аз мога да отида в белия дом, да трясна с юмрук по масата и да кажа - ще протестирам, не съм съгласен с политиката на Байдън. Руснака, е какво, аз също мога да отида в Кремъл да трясна с юмрук по масата и да кажа, ще протестирам, не съм съгласен с политиката на Байдън.

Schilo

Е, в щатите протестираха и срещу изборите, ама нещо и кръв пуснаха.

Русия излиза от НАТО и дрискат

В сащъ подобни проблеми в затворите няма. Америкамските и западните затвори са благородни хуманни институции за духовно развитие на обитателите им.

"А, вие - защо ги биете негрите?"

Чукча чети надзирателите и държавните служители в затворите са заснети!

Разликата е най- вече в това, че на запад затворниците са криминални, а в Русия и както беше преди в соц. страните -политически. За условията на двете места се знае достатъчно.

Виновен е винаги онзи, който снима издевателствата в затворите , а не онзи , който ги реализира . Едно е да си фантазираш , че ги има друго е да ги видиш заснети на видео. Проблема е, че са паднали главите на няколко началници на затвори в Русия и те искат оператора да си плати за своеволието.

И при нас е така /школата е една/. В момента прокуратурата търси фотографа щракнал тел. на Гешев със съобшението до Севдето..

Да не се само застреля тоя юнак.

няма нищо общо със Сноуден диванни дебили. Западните говеда сега са на нокти след като Русия би шута на кенефа Нато

А в това време у нас, гешевтурата започва да търси кой е снимал чата с Pi ar Sevi, a не да разпитва за търговия с влияние Бог Иван... Сочни плодове дава споразумението за двустранно сътрудничество между Цацаров и Чайка. ... А има и така има официална легендировка за спявките на общите активни мероприятия.

Когато западните педерасти освободят Асанж, който е фактически затворник от бая години, без присъда, тогава могат да правят квичат какво прави Москва в собствения си дом. Сороските педалчета да реват колкото искат. А тоя явно е голяма стока щом е лежал за наркотици. Ако беше в подлогата на евроатлантика-България, вероятно щеше да е обявен за човек на годината. И все пак са уволнили няколко висши служителя от затвора. В САЩ убийците на деца от Афганистан ги наградиха

и бият негрите в САЩ

Ами бият ги и не само тях.

Москва издирва. .........8 милиона търсят. . . . . . Заглавието изДИРва своя,,родител "

винаги са ме ужасявали тези издевалства в затворите..

търсят винивен за снимките, а не виновните за изтезанията в затворите нс ссср-2. Бакалайките са недемократични и прости балалайки.

ти соропитек, пращиш по шевовете от Демонокрация

Ми да !Вместо да спрат изтезанията и извращенията те го търсят да му забият дръжката на метлата.Ами какво да коментирам повече.

И от нашите затвори излизаха подобни кадри... Навсякъде е все така, иначе затворът няма да има никакво възпиращо действие . Този престъпник сега ще получи убежище като "критик на президента Путин и пожизнена пенсия".

Обикновен разпищолил се мафиотски боклук е А ти си слуга за копейки Нещастен бедняк с още по-нещастен и беден баща

Байдън си го каза в прав текст, чеПутин е един обикновен крадец и убиец!

За там са всички протестъри та черпухин и тъпите антиваксъри.

В България за сметка на това затворниците тероризират жертвите си и трупат нови такива, защото са оставяни да излизат в отпуск, местени в някакви "затворнически общежития" без оглед на извършените престъпления, организирани групи и обществената опасност.

сега разбрах как са се размножавали руските терористи и окупатори..ха.ха.ха

Разбрал си на някой черен y..я

Руснаците е трябвало да се поучат от братчетите им от САЩ. Като правиш подобни золуми в затвора със затворници трябва да се подсигуриш, например като изключиш камерите за видеонаблюдение. Справка - самоубития Джефри Ъпстейн в собствената му килия, и учудващо точно трите камери които наблюдават килията на Ъпстейн се оказаха неработещи!? Ех, какво ли можеше да разкаже Ъпстейн на света за Райския си Остров предлагал секс и други услуги на политици, бивши и настоящи, на кралски особи, на банкери и яки бизнесмени, на звезди от музикално-артистичния свят?

Да беше прочел "Архипелаг ГУЛАГ" на Солженицин, за мъжките лагери и "Крутой марщрут" на Евгения Гинсбург за женските лагери. В затворите се е влизало и по параграф ЧС - член семьи. Интересно какво би казал тогава.

Аз бих казал, че руснаците не са променили и на йота.

Чети документи, а не художествена литература.

Това са истински събития, случили се на Солженицин и Е. Гинсбург. Като художествена литература на тази тема мога да ти препоръчам Децата на Арбат, но и тя е потресаваща.

Виж сега, там се получи така заради сина на кралицата на ингилизите. Това си бе поръчка.

Най-голямата грешка на чичко Сам беше, че не разтуриха тая нацистка пасмина та да се заличи от лицето земята завинаги.

Сноудън с обратен знак ... ето това е ирония на съдбата. И двамата са разобличили истини, които не са лицеприятни, и двамата гонеми от държавите, които са засегнати. Истинате е, че няма Русия, няма САЩ - за да имаш власт е необходима тояга, и да си лицемерен. Иначе не става! Немците вече 70 години си ръсят пепел на главата, и за това става каквото каже чичко сам!

Ъъъъ, всъщност има разлика. Отиди на Брандембругската Порта с плакат "Меркел е крава!". Отиди на Червения плщат с плакат "Путкин!"... Или, за да се по възпитани "Меркел е диктатор" и "Путин е диктатор"...

пращай никой по света и у нас а, кажи ти като ходи, какво ти направиха

А мое ли вместо с плакат "Меркел е крава " да е с плакт "Има само два пола " или "Само жените менструрат " ?