Москва готова с ответни мерки, ако САЩ се оттеглят от ядрения договор

Излизането от договора била част от стратегията на Вашингтон за отказ от много поети задължения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са Блядистанци Могат са настъпват една к съща мотика дк безкрай Предния път загубиха половин Европа и половин Азия Сега и евенките в Сибир ще си направят независима държава

Вой до небесата от платените соросчета. Събота, хубаво време, а те на смяна за дребни парици. Гадно си е, така че няма какво да се коментират помиите им. А по темата - не е добре да се размахват оръжия. Но когато този срещу теб непрекъснато си точи ножа, хубаво е да имаш зареден пистолет.

Световното зло САЩ продължава да мачка човечеството по цялата земя ! С ненаситна алчност и бруталност погазват всякакви закони ! Изходът е заличаване до корен на САЩ !

“Прост народ, слаба държава!” Ха сравнете икономическата и военната мощ на България преди 10.11.1989 и днес ? Броят на населението, етническия му състав и начина на живот ? Образованието, културата и научния потенциал и постижения ! Не е трудно - просто погледнете международните статистически източници . И, защо, след като обърнахме задника си към новите си западни “приятели” - най-развитите икономики на “свободния свят” , ние , България изпадна в дъното на Всички класации?? За 25 год. населението намаля с 3 млн души = 1/3, а етническия състав се промени с краката нагоре: вчера слушам по БНР за проблемите с едно селско училкще, където етническия съств е: 80% цигани, 10% турци и 10% българи !? Ха кажете ми сега при кои “приятели” имаше българска нация съставена от българи, и Българска държава с икономика и култура уважавана от цял свят ??? Отговорете си на тези въпроси и тогава решете в коя посока да плюете !! Защото в плюенето сте най-силни !?!

Всичко е вярно, но мозъците на по-младите поколения са промити в съответствие с новите съюзници, а не обичат да четат и да се образоват. Това крайно доверие пред новите "началници" показва колко ни харесва да сме зависими и защо бяхме най-верният сателит на руснаците. Сега сме същите, но в друга посока.

да, ама в грешната посока.....както историята показва!

Няма да коментирам злобните и инфантилни коментари на хора,незнаещи история и неуважаващи предимно себе си.Пушкин-да Александър Сергеевич го е направил преди 2 внка. Вы грозны на словах - попробуйте на деле! Иль старый богатырь, покойный на постеле, Не в силах завинтить свой измаильский штык? Иль русского царя уже бессильно слово? Иль нам с Европой спорить ново? Иль русский от побед отвык? Иль мало нас? Или от Перми до Тавриды, От финских хладных скал до пламенной Колхиды, От потрясенного Кремля До стен недвижного Китая, Стальной щетиною сверкая, Не встанет русская земля?.. Так высылайте ж нам, витии, Своих озлобленных сынов: Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов

Благодаря ти.Радвам се, че има такива българи значи БГ е жива.

Руска патка да и тегля една, ма нема цици да я фана на задна прашка.

Ти си кого можеш да хванеш за задник, селски потурнак освен някоя разпасана мома забравила кога била невинна.

Дреми ми на хурката че путинска вошкария щела да земе мерки. Ши пият медицински спирт с одеколон ...гуема работа. Кат нема едната страна договора се разваля, ко плаши гаргите и малките деца тая с цици на джендар.

Ало, не се преструвай на празен чувал, макар, че ти си освен,че празен, а и лъжещ чувал. Много лесно можеш да провериш данни кои са според ЗСО най-пиещи нации на света, сред които България се нарежда сред водещите, а Русия заема не първо място, както самите пиещи в БГ повтарят всеки път като мантра, а четвърто място, като консумира 13,9 л. на главата на население, а БГ - 13,6 л.Чувал, голяма ли разлика виждаш? Отрезней, а после ще отговориш, ако има с какво.

Ей ама много много прости сте бе Америка ви цица здраво а вие плюете по Русия без да знаете защо Правителството ви лиже задниците на америка а вие плюете по Русия Много прост народ сте останали в България

Цица ни здраво Русия и за това я плюем!Ако не е Америка русия направо ще ни зароби

Не се тревожи, никой няма да ни зароби, защото такъв народ, който се държи като ветропоказател, на никого не е нужен. Виж, като територия сигурно ни оценяват, затова се радваме на чудесно здравеопазване. Надявам се да си разбрал иронията.

Изцицали са ти акъла ! За такива като теб има поговорка : Когато господ иска да затрие някого първо му взема разума !

Не обиждайте народа! Това не са нито сега управляващите, нито два-три техни трола. Българите сме здравомислещи хора и знаем древната поговорка "Където е текло, пак ще тече!"

Прави ли свирки?

Допитай се до майка ти.....

За Путин не зная, но майка ти върти професионални !

Никой не му дреме за боярщниците

Дреме ми на ку....бето, като вземете ответни мерки. Ще си купя бутилка българско вино и за един ден ще я изпия от мъка по вашите мерки. Вие си купете бояршик За вана и...наздраве за ракетите със среден обаег, важно е поводи да има.

Вземаме за пример първият и най-голям русофоб , продажникът Сатмболов! Убива Коста Паница - сравняваме биографиите им и виждаме един революционер и борец за свобода като Коста и един изверг, деспот като Стамболов, не вдигнал Априлското въстание в Търново, избягал преоблечен като жена, после се крил в обоза на Руската армия , по време на войната. Стамболов - докарал ни Фердинанд. Минаваме през българомразеца, русофоб костов. Просто русофобите са закърмени с омраза и предателство срещу Майка България!

Защото са мелези-туркофили още от онези петстотин години!

Ей, на САЩ износа на Москвич-ите да им спрем и няма с кво да се придвижват! Голям прогрес сме тва в мАсква!

Ако отворите учебник по психиатрия ще прочетете, че фобиите са психично заболяване. Така че русофобите са едни психично болни, луди хора. На които може би не трябва да обръщаме внимание. Или трябва да бъдат настанявани в лудниците когато налазят по форумите и станат досадни на обществото.

Богати, добре подредени страни: ЕС, САЩ, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години – Над 1 трилион и 500 милиарда евро е стойността на изнесеното злато, само от едно находище за 2010 година Европейският съюз, Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност на над 1 трилион и 150 милиарда евро.

Червени кухи лейки айде на амбразурата , обяснете ни как рашките имали технологии и ракети макети, самолети като палети Русофилите са толкова жалки и смешни тук да защитават една Нигерия, но със сняг. -В Русия става все по-зле и по-зле. -Рублата им става само за тапети и тоалетна хартия. -Санкции за всичко. -Пари няма за заплати -Пари няма и за пенсии -Няма пари за армия -Няма пари за космос В момента ватенките без опашка са само в моргата и крематория...

Преди ВСВ САЩ са били четвърта икономическа сила, след нея става първа! Бизнесменът Тръмп ги знае добре тези работи!

война ще реши кардинално въпроса с терзанията на Америка...като изчезне от картата на света!

Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ... Комунягите са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът.

Трева не никне, защото никнат заводи! Пример - България след 1944, сега Китай, Виетнам!

даа никнат заводи химически ,металургични, добив на уран ..... ....които отровиха въздуха, водата , земата на българия.и накарай твойте руски другари да върнат архивите на царя да видим какво са произвеждали 100те българо -немски фирми ?! аа и всичкото откраднато злато.

от китайските комунисти до нашите такива разликата е от земята до Луната... Нашите доведоха страната до банкрут, а китаските доведоха страната си до една от първите икономики в света.Такава е разликата....

Щом някъде дават десетина милиарда долара нали след това от някъде трябва да ги избият. Ето затова не плащат за базите в България и тока им е тройно по-скъп. Но за да не са на загуба изнасят и българското злато заедно с особено скъпите редки метали в рудата... От всички страни са на печалба!

Пушкин за руския народ : "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.

къде видя свободни човеци бе, те и на запад изчезнаха, останаха само богатите свободни, но не и за дълго, защото ядрената война ги грози и тях!

Это ти истинския Пушкин,глупако,а не свободните ти съчинения-актуално,все едно е писано днес.Гениално- Вы грозны на словах - попробуйте на деле! Иль старый богатырь, покойный на постеле, Не в силах завинтить свой измаильский штык? Иль русского царя уже бессильно слово? Иль нам с Европой спорить ново? Иль русский от побед отвык? Иль мало нас? Или от Перми до Тавриды, От финских хладных скал до пламенной Колхиды, От потрясенного Кремля До стен недвижного Китая, Стальной щетиною сверкая, Не встанет русская земля?.. Так высылайте ж нам, витии, Своих озлобленных сынов: Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов

Я да питаме иван костов, къде е златният ни резерв! Дали не го натовари за САЩ?

Къде ви намериха толкова тъби ботчета ? К'во стана с БРИКС или ДРИСК ли беше

САЩ всяка година наливат безвъзмездно по 10 млрд. долара на Израел. При нас ние им плащаме за Мариците и за базите. Харесвам нашите нови кръвни братя!

Щом някъде дават десетина милиарда долара нали след това от някъде трябва да ги избият. Ето затова не плащат за базите в България и тока им е тройно по-скъп. Но за да не са на загуба изнасят и българското злато заедно с особено скъпите редки метали в рудата... От всички страни са на печалба!

Де Гол: „Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "

Не си навирайте голия задник там,където големите си ги мерят. Нашите политици, а както се вижда и много всезнайковци не си направиха изводи нито от Първата св. война , нито от ВСВ. И в Третата ще бъде същото. Пак ние ще гризнем дръвцето, защото сме продажници.

АМЕРИКАНЦИТЕ щяха да премахват визите си за българи. Премахнаха ли ги или още стоят? А иначе използват безплатно военни бази у нас. Знаят, че сега сем най-бедната държава в Европа, но американската ТЕЦ Марица-Изток ни продава най-скъпия ток. А са наши ПРИЯТЕЛИ И СЪЮЗНИЦИ!

Както казват хората - щом имаш такива приятели, врагове не ти трябват!

Каква психична болест е това - един и същи психопат да си прави реплики... ха, ха, Алкаши имате само една гънка в атрофиралото си мозъче за да вдигате бутилката със стекломой.

Не ги премахнаха за такива тъпи русофили-цигани...

ЗЕЛЕНА КАРТА! А ИМАХМЕ ЛИ ВИЗИ ЗА СССР КАТО БЯХМЕ 16 РЕПУБЛИКА? ТАЯ ОПОРКА МИ ПИСНА!!!

Хиляди българи работеха в Коми АССР. Оттам внасяхме дървен материал за нашите фабрики, производство на мебели и т.н.. А нашите гори стояха непокътнати. Бяха сравнително доволни от заплащането.

Червени кухи лейки айде на амбразурата , обяснете ни как рашките имали технологии и ракети макети, самолети като палети Русофилите са толкова жалки и смешни тук да защитават една Нигерия, но със сняг. -В Русия става все по-зле и по-зле. -Рублата им става само за тапети и тоалетна хартия. -Санкции за всичко. -Пари няма за заплати -Пари няма и за пенсии -Няма пари за армия -Няма пари за космос В момента ватенките без опашка са само в моргата и крематория...

Ако отворите учебник по психиатрия ще прочетете, че фобиите са психично заболяване. Така че русофобите са едни психично болни, луди хора. На които може би не трябва да обръщаме внимание. Или трябва да бъдат настанявани в лудниците когато налазят по форумите и станат досадни на обществото.

И да лъжеш няма кой да ти повярва. Такива като теб, които за една цигара се продават много сме ги срещали да просят край кварталните кръчми.

джипито да му спре виаграта, не може да помпи силиконката, само изпада в деменция

Хайдеее по надолнището....

БВП = Потребление на стоки/услуги + Инвестиции + Потребелние на държавата + Нетен износ (разликата между стойността на вноса и износа) Искате да ми кажете, че по тази формула САЩ могат да изпреварят Китай? Абсурд! 320 млн. население срещу 1,5 млрд. Всичко е от молива!

Защо си мислите, че всички трябва да се възхищаваме от източното империя, донесла ни само беди и ограбване??? Кой плаща на руските тролове??? Разберете едно, никой не желае да е с Русия, защото от там нищо хубаво не е дошло. Русия беше против Съединението!!! Русия застана срещу Независимостта на България!!! Русия нападна в гръб България ПСВ!!! Русия плати за организацията на метежа 1923!!! Русия плати атентата 1925 в църквата Света Неделя!!! СССР плаща за организацията на банди от престъпници, които грабят мандри, села и тероризират хората в периода 1941-1944!!! СССР дирижира избиването на българската интелигенция след 09.09.1944!!! Под ръководството на СССР бяха ограбени работливите български граждани, бяха им отнети земеделските и градските имоти, фабриките, банките, бизнеса, пенсионният фонд!!! В периода 1944-1989 БКП фалира България ТРИ пъти и предаде златният резерв на СССР!!! Ето това е направила Русия/СССР за България!!!! А войната от 1877-1878 е с основна цел овладяване на Босфора и Дарданелите, както и превръщане на България в Задунайская губерния, просто не им си получи!!!

И при всички тия злини в България е пълно с паметники за тия лоши руснаци. А за добрите американци - само паметника на загиналите американски летци, бомбардирали България, скрит зад оградата на Козяк 16 да не го залеят пак с боя.

Елементарници сте и затова ви баламуркат, щото сте телета и не мислите, бълвате злоба, щото така са ви казали господарите и са ви промили мозъка. САЩ скъсват договора не заради Русия, а заради Китай, който не е част от него и на САЩ проблема им е точно това. Русия е повода, а не причината, руснаците го знаят, знаят и че каквото и да направят САЩ, които и без това нарушават договара за ПРО, ще го напуснат. Цирка е за плебса.

последно САЩ изреваха, че не могат повече да поддържат НАТо и се налага да си увеличим разходите за военен бюджет до 2%. Това ме навява на мислълта, че САЩ скоро ще обявят дефолт!

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

БВП е за баламите! Нищо не означава, само за пред банките, за по - ниски лихви!

Въоръженият "до зъби" СССР рухна без нито един изстрел. Същото може да се случи с Руската Федерация, ако не обърне внимание на изоставането си в икономическата област и особено в жизнения стандарт на населението си. Танковете и самолетите няма да повишат жизненото ралнище на народите в Руската Федерация и рано или късно тя ще се пукне като балон, както се пукна СССР. Живеещите в Руската Федерация народи все някога ще разберат, че ближат хартийките от бонбоните, коитото другите народи ядат.

българския ли визираш

ще оставят краварите да си правят каквото си искат....

Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Тръмп нервно и силно изкрещял: Скачай ! Путин отговорил сурово и кратко: Колко високо?

Евростат пък казаха, че минималната заплата в България е 286 евро - най-ниската в Европа. Румъния - 446 евро. А вие се плюнчете за Москва!

Вече се оттеглиха. На туйтъра на Джон Болтън има копие на официалния текст.

Обикновено изнудване в стил Тръмп, сега е заявил, че ще сключи нов договор в който ще влезе и Китай, заради което беше цялата дандания.

В коментарите тук соросоидите нещо насвяткани ми се виждат. Е, да им простим, днес ден на жертвите на комунизма, празнуват момчетата. Сладки спомени от близкото минало. Кой от тях потушавал Септемврийското въстание със шпиц командите и клал комунистите. Кой тъкмо щял да влиза в църквата Света Неделя и тя взела че гръмнала. Кой взел участие в Белия терор и клал народа си както и турчин не го е клал. Днес им е простено, ама от утре - трезви на работа!

преди съм чел и по-смислени коментари от теб, много си изпростял напоследък

Терористи са и тези, които оправдават червените терористи и Коминтерна....

със страпони са :"ширака халка, моя родная ",утре за празника си, трябва да са с меки дупета

Единствената умна и работеща мисъл на Кремъл през всичките години на управлението на Путин е да събере протестното войнствено мъжко население и да го изпрати за клане. И в статута на незаконни ихтамнети, за които държавата не носи отговорност. В войните не даваше победи, но нямаше такава задача. Задачата беше да се освободят от тези загуби. Сега опозицията няма да събере движение за въоръжени въстания в Русия. За Русия това може да е лошо, но върхът се е подсигурил правилно. Нямаше други интелигентни стъпки нито за вътрешната дейност, нито за външната. Една посредственост и фиаско.

Освен че е тъп путлер е и педо-мазохист. Факта че Путьо похарчи милиони долари за да помогне на Тръмп да победи на изборите , а след това същият този Тръмп, с големият си черен чеп така ги клати ватенките и Путьо навсякъде по света и санкции и в Сирия, че пушек се вдига от задницата му. Според психиатрията - Това ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ТЕ КЛАТЯТ се нарича или МАЗОХИЗЪМ, или ПЕДЕРАСТИЯ.

Трябва доста да си изскубал смукача, за да ги надробиш такива!Или другото е да си умрял, имам предвид мозъчна смърт:-))

м-да-а-а, пък мъжете претендират, че били умни - някои от коментарите направо смайват с инфантилността си - като на ритащо проклето хлапе. За да плюе "целия" свят начело с америка по Русия, значи я забелязват, дори като че ли я и сънуват - е какво лошо???? Мокри сънища..........

В последните сто години три пъти получават хуманитарни помощи от САЩ (1924, 1942, 1990-91) за да не стигат до глад и канибализъм, но не са спрели да мразят и хулят Америка и при това се смятат за страшно духовни православни християни. Руснаците с това дразнят, че не признават колко дължат на другите нации.

gojko

Чудно защо винаги се представя позицията на москва и никой не коментира позицията на нашите съюзници от НАТО.Постоянно се лее руска пропаганда.Ясно е,че московята лъжат. Толкова време отричаха да има ракета, сега се оказва ,че има, ама летяла до 480 км. Е йак не и стигнаха още 20. Хибридната война е в разгара си Все се цитира ТАСС а отдавна няма СССР.Продажници.

Малкия кремълски хитрец се надяваше, че с идването на Тръмп на власт ще може някак си да се измъкне безнаказано, но нещата тотално се променят. Всъщност, това е най важния проблем в настоящите тайни разговори между руски дипломати(като Кисляк, и съветниците на Тръмп. Путин иска 100% гаранции , че след излизането си от власта, то той няма да бъде преследван за геноцида и убийствата на много хора, както и "спетяванията" му от закуски в западните банки в размер на над 240 милиарда долара няма да бъдат конфискувани, или замразени! Това са общо взето пазарлъците в момента! Путин иска гаранции за сигурноста на личноста и на парите си! И по тази причина продължава да щантажира Европа и света с постоянните си заплахи за употреба на ядрено и конвенционално оръжие срещу пограничните страни бивши руски сателити. По същата причина и активира бойния си "юмрук" ИД, като разменна монета за личната си неприкосновенност след излизането си от власта, както и за запазване на авоарите му инвестирани в западни бизнеси, банки и финансови конфигурации на запад. По всичко личи обаче, че тайните договорки зациклиха... А русия лети към банкрута с пълна сила, колкото и санкциите на запада уж да не били влияели...

Как може да лети към бакрут страна с голям златен резерв, а да се издига на пиедестал някаква финансова пирамида като САЩ? Какъв мозък може да нарече страна с толкова ресурси и активи "банкрутирала"? Аз България виждам като банкрутирала със заеми 70% от БВП и активи клонящи към 0. За топящото се население чак не ми се говори.

имам един въпрос: Оставям на страна БВП, който е за баламите! Защо външно-търговският баланс на САЩ е отрицарелен, с 1 млрд.долара, и как се покрива той? Да поясня - вносът е по-голям от износа с 1 млр.долара!

изнасят се 1 000 000 000 прясно отпечатани долари

Много повече са. Тия последно са били на плюс през 2001 г. В момента основен експортен продукт им е ГМО соя и царевица. В същото време рекетират Китай да им купува стоки, без да има какво да предложат, за цени и не говорим.

gojko

Поясни защо нашия баланс с русия е отрицателен с няколко милиарда. Защото русия обича своите православни братя. Хахахахаха.Варвари

Ще поясня! Имаме какво да купуваме от тях, а нямаме какво да предложим в замяна - евтино и качествено! А не беше така. Купуваха ни боклуците, а ние станахме износители на петрол! Но дойде костов и каза - стига сме хранили Русия, и загубихме руския пазар, на който се настаниха германци и французи! Никой не обича предателите!

е спокоен и комфортен фронт, но като почнат да падат бомбите ще квичите като през 1944 година

Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Еврото чука само 20 годишни руски блядки. А за тези 20 години фалшивата рубличка се срина до близо 80 рубли за 1 Евро. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

В Карлуково и интернет достъп ли имате вече?

Колко много пари ще бъдат похарчени без никаква полза за обществата,просто безцелно .Казвам безцелно защото е безсмислено да се подготвя някой за световна война.Тази война ще е кратка,повечето хора не ще я преживеят,а тези които са се подготвили добре ще умрат малко по късно.Преди години се е разработвала стратегия при война за евакуация на елитите в Нова Зеландия.После се отказали защото само за седмица тя станала приоритетна цел.