Москва гони 14 български дипломати

Недружелюбните стъпки на София спрямо Русия нямат нищо общо с националните интереси на България, коментираха от руското МВнР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Недружелюбните стъпки на София спрямо Русия нямат нищо общо с националните интереси на България" Много нагла тази руслямска педерация…. Вместо да си гледа разкапаната мизерна държава, тръгнала да мисли за националните интереси на други суверенни страни. Още малко и "освобождение" може да поискат да ни спретнат руслямските примати … Нагла руска пасмина

Цялото българско посолство са 12 човека. Търсят се още двама доброволци. Отрязахме клона на който седяхме. Следва свободно падане към дъното на ЕС.

е те сега трябва да изгоним 14 техни, мамицата им!

Защо още има усрайна?

Нормално!

Ако има някакви българи в управлението на държавата в момента, незабавно трябва да изравнят бройката на дипломатите в двете страни! Но българи там няма.

Духай бе, няма такова правило ! Ако Америка има 200 дипломата в Украйна, и Украйна ли трябва да има 200 дипломата в САЩ ? Изтърка се това.

Едни от малкото народи, с които може да си говорим на родния език и да се разбираме, имаме близка писменост и вяра. Как станахме англосаксонци и си кръстихме децата Уилям, Нанси, Илейн, Дженифър.... ? Но фючър

Материалът е такъв за съжаление! Какво очакваш от "демократи" продали се на изродите от америка... Задължителен е нов Народен съд, но е трудно постижим!

Ватник си ти, не инженер! Близък бил на рушняците...??? Ами хваща си влака и си иди при близките в Сибир!!! Аз рушняци и подлоги като тебе не искам тук!!!

Троле козяшки, зарастна ли гъза ? Или вече свикна - то от толкова разработване явно доста я заякнал !

затвори си ебания дзурляк ве цървул гюбрясал. кой та еюава тебе за бройка ве слукинче изклатено, миячо на изпосрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци ве.. ббаахаха

Не можеш да си говориш на родния език с руснаците защото те не разбират български! А на теб ти е роден точно българския език , не руския!

А защо очаквахме да ни се размине? Каквото повикало, това се обадило.

до СОЛ И ПИПЕР ... ЕТО ОЩЕ ЕДИН ПЪЛЕН ДЕБИЛ НА КОГОТО ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ .. ПЪЛНА ШИБАНА ЛЪЖА Е ТОВА ЗА РУСИЯ И АМЕРИКАНЦИТЕ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... РУСИЯ НЕ УЧАСТВА В ПОДПИСВАНЕТО И ПРЕГОВОРИТЕ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... ЗАЩОТО ПРЕДИ КРАЯ НА ВОЙНАТА ИЗБУХВА ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ 1917 .. ... А ВОЙНАТА СВЪРШВА 1918 ГОДИНА :) ... НА 11 ДЕН НА 11 МЕСЕЦ В 11 ЧАСА 1918 ГОДИНА СЕ ПРЕКРАТЯВА ОГЪНЯ :))) .. ИЗВЕСТЕН Е ПРИ НАС ТЪП ТРОЛ КАТО МЕМОРИАЛ ДЕЙ :)) ... И БОЛШЕВИКИТЕ ПРОСТО НЕ ГО КАНЯТ НА ПРЕГОВОРИТЕ : СЛЕД ВОЙНАТА )))

до ЕХО ..... ХЕХЕ КЕЛЕШ , НАРОЧНО ТРЯБВА ДА ТИ ОТДЕЛЯ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЯ .. ПОНЕЖЕ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН АМИ ДУНАВСКИ БЪЛГАРИН .... АКО СИ ЗНАЕШЕ ИСТОРИЯТА ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ И СЕГА В РУСИЯ ЖИВЕЯТ 30 МИЛИОНА ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ .... И ЧЕ ПОЛОВИНАТА РУСКА АРИСТОКРАЦИЯ Е В БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД .... ВЗЕМИ САМО ЛЕНИН - ЧУВАШ - ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН ПО БАЩА .. И КНЯГИНЯ НАТАЛИЯ НАРИШКИНА - ВОЛЖКА БЪЛГАРКА + МАЙКА НА ИМПЕРАТОРА ПЕТЪР ВЕЛИКИ :)) ... ДАЖЕ ЕЗИКА НА КОЙТО ГОВОРИШ И ПИШЕШ НЕ Е БЪЛГАРСКИ , АМИ СЛАВЯНО-БЪЛГАРСКИ. НА БЪЛГАРСКИ ГОВОРЯТ В ТАТАРСТАН , ЧУВАШИЯ И БАШКИРИЯ ..... ЕТО ВИ НА ВСИЧКИ СИНИ ТЕМЕНУГИ И ДЪРВЕТА БЕЗ КОРЕН , ЛИНК КЪМ ЕДНА МНОГО БЪЛГАРСКА КНИГА - СРАВНЯВАМ Я С ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ( ИМЕТО СЛАВЯНО- БЪЛГАРСКА ДЕТО ГО Е СЛОЖИЛ ДЯДО НИ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ НЕ Е СЛУЧАЙНО - НИЕ СМЕ СЛАВЯНО-БЪЛГАРИ. ... http://www.remezovi.ru/site/?page_id=316

България не трябва да се срамува за нищо, така се е сручило да си основем държавата на входа на богатата и прогресивна Европа откъм дивата и войнствена Азия. 5 века робство сме изкарали, но сме запазили духовността, религията, културата, обимаите и писмеността си- с това трабва да се гордеем истински! Този повод за гордост 140г е омаловажаван от Русия, 7 поколения българи живеят с комплекса на благодарността за Освобождението ни и платихме цена по-висока от 5те века робство- загубихме идентичността си, гордостта че сме българи, силни и задружни! Това е по-жестоко от 5те века турско робство, руснаците ни разделиха, претопиха и обезличиха! Забраниха ни религията- виждаме резултата последните 50г- станахме диви и неориентирани скотове! Точно като руснаците които от 100г са ленински безверници- мързеливи и лъжливи пияндурници! Русия съсипа икономиката ни- 1940г сме били наравно с гърците, 1990г бяхме 10 пъти по бедни. Всичко добро, направено през соца се е случило преди 1980г, но направено от поколенията родени, учили и възпитавани по времето на царска България, и нищо не ни е било савано даром- нито АЕЦа, нито въоръжението, напротив- за всичко сме си плащали двойно и тройно! 50г години съветска окупация и сега 30г руски капитализъм- повечето едри бизнеси в България са с руски капитали и продължават да смъкват 9 кожи от гърбовете ни! Измамната и лукава Русия продължава да ни изсмуква до смърт, с Турция само си ни подхвърлят като пачавра! Не вярвайте на родостъпниците които ни влачат към Азия, нашето място е в Европа, дали сме много на европейската култура и имаме нашето достойно място там!

Да ама и в самата Русия нашите древни Българи живеят достойно в Русия, защо ние българите трябва да сме против Русия, ако са ни използвали, то е защото нашите оправляващи така им е изнасял.

То бива лъжи ама все пак!Хайде обясни ми как според теб сме платили 650 самолета на Русия като сега се насираме с осем чертежа бе лъжец. През 1940 г в България е имало две фабрики и половина-за кожи.

След Първата Световна Война, Русия е една от държавите, които искат България да се изтрие от картата и да бъде разпокъсана между Сърбия, Румъния, Гърция и Турция. Русия фактически подписва документ за това в опит да ни заличи като народ и държава! В този момент президентът на САЩ Томас Удроу Уилсън прекъсва диалога и като победител във Войната се обявява против заявявайки, че в никакъв случай няма да допусне стар народ, в една от най-старите държави в Европа със собствена идентичност да бъде заличен. Президентът парира подобно деяние и спасява България от изчезване. Не само това, но той в лицето на САЩ се обявява за връщане на България в границите ѝ от преди войната, без отцепване на територии от нея. Томас Удроу Уилсън - човекът спасил България. Единственият президент в историята на САЩ поставен на банкнота от 100.000 долара.

ПЪЛНА ШИБАНА ЛЪЖА ... РУСИЯ НЕ УЧАСТВА В ПОДПИСВАНЕТО И ПРЕГОВОРИТЕ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... ЗАЩОТО ПРЕДИ КРАЯ НА ВОЙНАТА ИЗБУХВА ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ... И БОЛШЕВИКИТЕ ПРОСТО НЕ ГО КАНЯТ НА ПРЕГОВОРИТЕ :)))

Не е вярно, тогава Германия и Англия, не са искали силна България, легален съюзник на Русия

Да питам руснаците тук- от 6 месеца преглеждам форума, денонощно и неуморно тролите тук, какво работите , бе хора? Добре си живеете в България на наш гръб, бати злобните безделници. Матушката ви е една долна, миризрива, завистлива, нескопосана и жалка империя, империя, съвсем доскоро владяла и изсмуквала половината от най-богатия континент-Европа! Въпреки това фалирахте, фалирахте и Източна Европа. Когато сега след 30г помощ и инвестиции от Запада пак позагладихте косъма, както и държавите от Източна Европа се позакрепиха, пак се надигнахте да смучите, ама това не е водка , дорогие! Китайците докато бяха със СССР умираха от глад, я ги виж сега как се репчат на спасителката си САЩ, ама поне за 30г бачкаха яко и направиха мноого повече отколкото вас с безкрайните ви ресурси. Вие друго освен да лъжете не можете, лъжи и пропаганда, това е цялата ви империя, и у нас го правите от 80г, навсякъде ваши верни хора, национални предатели, с нисък морал, но жадни за пари и власт. Вие , руснаците, сте черната чума дето ни мори 140г! Сега злобно нападнахте и истинските си братя, украинците, насъскахте кадировци и монголци да ги трепят сомо защото не искаха уродливата ви действителност! Най-долните отрепки сте! Дали сме ви култура, религия, азбука, миризливци долни, а вие за благодарност ни "освободихте" с единствената идея да ни владеете вие, направихте от македонците ни сърби, забранихте ни религията, която бяхме успели да съхраним 500г през турското робство, натикахте ни в калта на раболепието и безродието, са се кланяме на жестоката ви Матушка и да презираме рода си! Има карма обаче, да знаете, безродници!

ЕЙ МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК СИ .... НЕ СИ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА .. В ДУНАВСКА БЪЛГАРЯ СМЕ ЗАПАЗИЛИ ИМЕТО БЪЛГАРИЯ , НО СМЕ , ЗАГУБИЛИ ЕЗИКА СИ И ТОЙ Е СЛАВЯНО-БЪЛГАРСКИ СЕГА ... А ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ СА ЗАГУБИЛИ ИМЕТО СИ И СА СТАНАЛИ ТАТАРСТАН, ЧУВАШИЯ И БАШКИРИЯ , ... НО СА СИ ЗАПАЗИЛИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ... А АКО ПРОЧЕТЕШ ОЩЕ МАЛКО - ПЪРВИЯ ТУРСКИ ХОДЖА Е ПОГРЕБАН ВЪВ ВЕЛИКИ БОЛГАР,... ... А ПЪРВИЯ ТУРСКИ КОРАН Е НА ЕЗИКА НА ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ... ПЪРВИЯ БОГ НА ТУРЦИТЕ ( КАТАБУЛГАРИТЕ) Е ТАНГРА ... НО ТУРЦИТЕ (КАРАБУЛГАРИТЕ) СЕ ОМЕСВАТ В АРМЕНЦИ , ПЕРСИ И АРАБИ И СЕ ОТКАЗВАТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ :))

Абе, ти се продаде за един лъскав автомобил, май не живееш в България, 30 години демокрация и Европа, виж как живеят българите, стари, изпочупени автомобили, всичко запада, безработни а, малки пенсии, лукс само за мутрите и новоизлуоени капиталисти

Нищо учудващо - каквото повикало, такова се обадило. 14 хрантутника по-малко. Не е болка за умиране. А колко още мнооого, мнооого имаме такива по света болна ми е фантазията.

Мисля, че сега е времето да изгоним всички диваци от изток и да дойдат нови 12 души персонал - 4 специалисти по Новичок, 4 убийци с хладно и огнестрелно оръжие и 4 специалисти по взривове.

Малко са трябваше да бъдат много повече.

Няма кой да издава визи по консулствата. Руските туристи за този сезон ги забравете.

Дано не е само за този сезон, а за винаги да изчезнат рушняците от България. Така че ако това е пътя силно подкрепям! Представяш ли си, ако курортите ни се почистят от тази сволач, колко по-добро място за почивка ще стане България. Тогава ще дойдат истински туристи.

Укрите се кефят, Но не за дълго

Българите не ходят нито да живеят нито да учат нито да работят в Русия.

Едно време българите ходиха да работят в Русия, но сега Русия не е комунизма, а капитализма, бедни и богати

Че ни приеха по милост в ЕС - за да може американците да си сложат базите тука, иначе на никого не бяхме притрябвали - бедни, голи, боси, мръсни и мързеливи. Щеше да видиш ти тогава пътуване, глупако !

То едно посолство на България... няма такава пародия...

И на кого му пука вече? Умиращата руслямия е аутсайдер от половин година. Важното е да имаме посолство във велика Украйна а не в загиващата федереция на путкин.

Nadqvam see che se sheguvash

Много лош знак от Русия, това е последно предупреждение! Служебното правителство трябваше още с встъпването си в длъжност да възстанови прогонените руски дипломати!

Само да родоотстъпниците им пука за Русия. И то само до когато им плащат.

Каквото повикало, това се обадило! Те добре че не изнамериха 70 души персонал от нашето посолство... хахаха

Абе готино е да си дипломат, ама у Путлеристан не се връщам! Няма такова гнусно място!

Голям праз, Русия не ни трябва.

Като стигнеш дъното и няма накъде, хващаш лопатата и копаш надоле. Те туй е цялата работа.

Напротив,не ви искаме и не искаме да се бъркате във вътрелните ни и външни работи. Вие не знам как говорите от името на българския народ, но не се учудвам. Символ сте на диктатурата.

Shte ni prudnat na yia tupite vatenki

А ти си ми един умничък ....малиии пак повреди тъпомера .

14 писарушки срещу 70 агента на ГРУ. Бати смотаните рашки.

Ти, баце колко си прост, идея нямаш!

Само градинарите и готвачите са ги оставили , хаха.

Що ,бе? И Марчето-чистачката ли са изгонили? Брех , мама му!

Руската федерация за пореден път греши! Това не са мерки, които могат да доведат до нещо. Нищо няма да се промени. Единствено правилното решение е, Руската федерация да скъса дипломатическите си отношения с България и да закрие посолството си в София. Така веднъж за винаги ще се реши "шпионския проблем" и ще има изгледи за изясняване на отношенията за в бъдеще. А така нищо няма да се случи. След три-четири месеца ще бъдат изгонени нови 30-40 руски дипломати, защото шпионирали у нас как се садят марули. Щото друго за шпионаж у нас няма! С държави като България, които са марионетки и изпълняват чужди команди, трябва да се действа твърдо, а не с дипломатически стъпки.

Бачо Иване, оди опъни бабата и след това беги в хоремага ги разправяй тия на съселяните. Може селския луд да ти повярва.

Само 14 ли гонят? Аз очаквах поне 50.Жалко ,че държавата ще издържа още много хрантутници по посолствата,които само лапат и за 5 стотинки работа не са свършили.

Напук на Русия , истинските българи искаме обратно в Турция ! Който не е съгласен е копейкаджия !

КЪТ РУССИЯ НЯМА ВТОРА , ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА ! КОЛКО СМЕ БИЛИ ЗАБЛУДЕНИ ОТ Б.К .П .-ТО ! и СЛЕД ТОООЛКОВА ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ !

А Радев нещо да коментира по въпроса?!?!?!

ГО ПРЕМЕСТЯТ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ ! ПО ДОБРЕ , ЩОТО В РАШАН ЗАПОЧВА ВЪТРЕШНА ВОЙНА !

Жалко, че имаме цървул за президент инак веднага трябва още 28 руслямски дипломати да се изгонят. Но и това ще стане след 2 месеца Жалките руслямци изчакаха резидентна да назначи правителство от руслямски подлоги и тогава направиха демарша.

друзя... давайте да изгоним всички с руски паспорти.

Това е добре, с Расия трябва да се прекъснат всякакви връзки.

5 августа Чрезвычайный и Полномочный Посол Республики Болгарии в Российской Федерации А.Крыстин был приглашен в МИД России, где ему была вручена нота Министерства об объявлении «persona nоn grata» и неприемлемыми 14 сотрудников диппредставительства и консульских учреждений Болгарии в России. Данная мера стала ответом на ничем не мотивированное решение болгарской стороны объявить «persona nоn grata» и неприемлемыми 70 сотрудников наших загранучреждений, ввести квоты на численность дипломатического и административно-технического персонала России в Болгарии, а также временно закрыть Генеральное консульство Российской Федерации в г.Русе. Хотели бы подчеркнуть, что ответственность за последствия этих контрпродуктивных шагов целиком и полностью лежит на правительстве Болгарии во главе с господином Петковым. Считаем, что подобные действия не только наносят существенный урон традиционным связям между нашими странами, ущемляют права соотечественников, лишившихся доступа к консульскому обслуживанию, но и свидетельствуют о дальнейшей деградации коллективного Запада, готового жертвовать интересами партнеров, лишь бы навредить России. Безоговорочное следование официальной Софией этой деструктивной линии вызывает сожаление. Убеждены, что недружественные шаги в отношении России не имеют ничего общего с национальными интересами Болгарии и ее народа.

"Что посе́ешь, то и пожнёшь!" Сбирайте ректален метан, че иде зима! И товарете портокалите в бурета! На Карамазов брат му.

И тези са дипломати, колкото другите 240 са депутати, да не говорим за селяндурите от ИТН.

Русия не действа радикално спрямо назе камо ли със злоба. Даже се присмива на жалкарското ни дупене на западняците. Голям праз, изгонила 14 дипломатчета. Това е като чимбер по носа. Дори не конфискува имуществото им в Русия. Други грижи я вълнуват, но между другото се сеща и за България.

Националните ни интереси са руснаци да не създават анклави по черноморието и да не искат специални операции. Русия е голяма страна, богата на ресурси и красиви курорти-да си стоят там.

Африка е 5 пъти по-богата на ресурси и милиони руснаци се натискат да почиват там! Не съм чувал поне един негър да е ходил да почива в Русия! Мухахахахахахахахаха!

Пълна лъжа е, че русите пишат с "българска" азбука и че ние сме ги покръстили! Кирилицата е гръцка азбука от 1 в. пр.Хр., а княз Владимир е покръстен от свещеници от Източната Римска империя, неправилно наричана Византия. Затова русите наричат Москва "Третият Рим", след Рим и Константинопол.

Официално са покръстени от Византия, както и ние, но са взаимствали писмеността от Преславска школа. Дори и сега има град Переславл в Русия и античен град в украйна (рус) Переслав. Да си я ползват със здраве

"недружелюбните стъпки на София спрямо Русия нямат нищо общо с националните интереси на България и нейния народ" - Много ни обича нас българския народ таз Русия ве, само за нас и нашия интерес мисли. :D Само, където ни обявиха за неприятелска държава и ни спряга газа ПЪРВИ от целия ЕС. Е майната му, кво толкова, важното е любов и загриженост да има в изявленията... :D

Все повече заприличва на война и умно-красивите се радват, че скоро ще играят на живо counter strike, като ги хвърлят за пушечно месо.

ТА ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ПАЛЯЧОВЦИ СА ВАШИ АГЕНТИ БЕ ЩУРАВИ РУСНАЦИ !!!

Хах, абсолютно вярно, като се има предвид, кой ги е пратил там най-вероятно. Не вярвам да има някой още от времето на Костов останал.

Русия гони само 4 български дипломата и 10 от помощния персонал.

Какие русские добрые, только четыре выгоняют.Спасибо,братушки,но нещо ни омръзна да ни прекарвате по братски...

Пеевски може да помогне и в този случай.