Москва: Докладчикът на ООН Мариана Кацарова е русофоб, няма да сътрудничим с нея

Тя е натоварена със задачата да изготви доклад за състоянието на правата на човека в Русия

Обратно в новината

Коментари - Москва: Докладчикът на ООН Мариана Кацарова е русофоб, няма да сътрудничим с нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи Българска пача е "нашто момиче?!

Баба Яга 1:1!

то има ли вече човек, който не е русофоб???

В Русия няма права, нито човешки, нито нечовешки. В Русия има брутална, античовешка, фашистка диктатура която репресира, убива, трови, мородерства собствения си народ и народите около Русия. 1. Всички медии освен Кремълската са затворени, заточени, изгонени, избити десетки журналисти. Единственото работещо е радио точката на Кремъл, която бълва лъжи, манупулации, дезинформации и създава алтернативна реалност в която руснаците живеят. Те и представа си нямат какво се случва в реалния свят. 2. Има еднопартийан фашистка диктатура - всички политически опоненти са репресираним, инкарцерирани, ако не са убити са заточени концетрационни лагери в Сибир. Преди около 40 години съм бил там като студент, Сибир е пълно със затвори. Русия е изградила една огромна репресивна система за репресии и избиване на хора 3. Всякакъв вид протести, дори безгласни са смачквани варварски. Дори единични хора да кажат думата война са арестувани веднага с ефективни присъди 4. Децата са спирани по улиците, вземани са им телефоните и са проверявани какви сйатове са гледали. Ако са гледали нещо друго освен Кремъл са телефоните са конфискувани и децата арестувани. Руския фашизъм е фашизъм в най животинската и варварска форма. В тези форуми има доста руски платени тролове които пишат руска пропаганда. Тяхното отношение е ясно какво е, на тях им се плаща за да пишат пропаганда. Но което е странно че има хори които се квалифицират като русофили, които никога не са били в Русия, представа си нямат от държавата Русия, от олигархията и режима на Путин какво представлява. Те са просто жертви на руската пропаганда за съжаление. Кремълсккия режим трябва да бъде спрян, не само в Украйна, но и Чечня, Дагистан и други поробени народи. Кати Африка например, където Вагнер избива, трови, репресира, организира преврати, на сила, по подобен начин като в България през 1945, насажда диктатури, слага диктатори на власт които в последствие продават ресурсите си на безценица на Русия. Например в момент чрез Вагнер, Русия изнася/краде злато и диаманти с които си финансира войната в Украйна. Едва ли има нужда да се пише повече. А тези които все още се считат за русофили, да се замислят на какво всъщност симпатизират и какво подкрепят. Добре е се информират от реални новинаркси организации и реномирани журналисти. Защото ако не го направят, може много скоро да са поредните жертви на Руския фашизъм. Свободата е крехко нещо и лесно може да се загуби. А Руския фашизъм е реален и чука на вратата ни.

толкова много лъжи, но ще коментирам само първа точка: 1. Всички медии освен Кремълската са затворени, заточени, изгонени, избити десетки журналисти. Единственото работещо е радио точката на Кремъл, която бълва лъжи, манупулации, дезинформации и създава алтернативна реалност в която руснаците живеят. Те и представа си нямат какво се случва в реалния свят. Пич, явно не си гледал и 5 минути руска телевизия. По руските канали пускат видеозаписи с изказванията на западни политици, за да чуят руснаците какви лъжи говорят за Русия и какви планове имат. Борис, Урсула, Борел, Зеленски, Бербок, Макрон, Остин, Шолц, и т.н. Никъде в ВВС, CNN и Дойче зеле не съм видял такива видеа. Само преразказват и преиначават думи на Путин или Лавров. Има тотална цензура... ама на Запад. А я кажи колко независими телевизии има в "демократична" Украйна. Май НУЛА. Зеленски ги закри още преди войната.

Или преведено на езика на простолюдието - голямо Fuckk YOU от Русия!

току що по тайни военни криптирани канали ..беше съобщено ..че над Черно море ... преди три дни при навлиzане в българското въZдушно пространство боен самолет МИГ-29 на българските ВВС е свалил с ракета въZдух въZдух руски боен самолет СУ-24М2 ..който се е опитвал да прелети над БГ на път Zа Сърбия ...веднага след тежкия военно въZдушен инцидент..двамата руски пилоти са катапултирали успешно и са прибрани от българска военно морска патрулна част .. zа случая неZабавно е докладвано в НАТО ..което от своя страна е установило експресен контакт с Руската страна ..прието е вZаимно решение ..да не се дава гласност на случая ..а руските пилоти са били предадени на Москва в уречената дата и място ..вероятно натовски транспортен самолет Спартан ги е откарал в Новорусийск !

Уникален си ! Как можа майка ти да те изсере такъв простак? Съжалявам я тази женица!

Stanko

Такъв инцидент не може да се скрие

Може ли поне официалните русофоби да не си ги подбират толкова отблъскващи и плашещи? Маса народ стана русофили - като контра на тези откачени уроди.

Вас следващия главен прокурор ще ви преследва дори и да сте красиви ....

Пригожин какъв красавец е!

Тази поликистозна стара чанта е по грозна от Мария Габриел и Чеченеца

Важно е да съдейства да вкарат Руските фашисти и военно престъпници в затвора, начело с Путин.

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин да управлява успешно държава.

Това за Русия ли го пишеш, или за европейска България? Я първо се огледай, после пиши глупости. Кога си виждал руснаци да чистят тоалетните на магистрала в Германия. Не, българи са.

_stankow

>>>да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС Кое е това "нормално" семейство, дето Великобритания излезе от него ли ? Е що излезе, като е толкова "нормално" ? :)

Страшни боклуци са тези в Кремъл. Царе на дезинформацията и манипулацията са. Убиват невинни хора, разрушават жилища и църкви, изпращат чеченци мюсюлмани да колят християни. Лошото е че има руснаци и псевдобългари путинофили, които им вярват. В Ада ще гори Путин цяла вечност както и неговото обкръжение!

Мрън мрън мрън. Най голямата държава с най големите мрънкачи. Все нещо им пречи па на тия.

Е от къде да намерят специалист, интелигентен, който да не е русофоб?!!! Трябва да е някой педал русофилистик! Масово хората по света са русофоби!

И, като имат избор, защо са взели бАШ ТАЯ ЧУМА? Май нещо си се объркал, въобще не сте чак толкова много :)

Поредната бг говедарска подлога. Правилно решение на руснаците.

Ти се изака пак

Имаме Глупави Продажни курви в България , черногледи и Тъпи ! Щом я не искат Руснаците сменете я ! Там трябва Независим Човек , без да използва Лична неприязън към Нация , цвят и Реч ! Ще я запомним и като дойде време разделно , няма прошка към семейство деца внуци и всякакъв човешки Боклук ! СМЪРТ НА УКРАИНСКИЯ ФАШИЗЪМ !!!!

Какви копелета е раждала и ражда майка България....

Тази Пача да отиде първо в Донецка и Луганска Републики и да чуе Възрастните Българи там какво ще и разкажат за Украинската Хунта , а не да се прави на Умна !Да види паметника на Убитите Деца от Укро-Чифуто -Нацисти ! Да отиде и да види как горят книги Укрите на Български , Руски и Унгарски език като през 1933 от Хитлеристите и тогава да плямпа ! Нищо няма да я спаси от Проклятието тази Кифла !

Не прочете ли - тя е била там точно в периода за тези престъпления 2014-2016! Явно ги е прикривала! Това и е "заслугата" сега пак да я назначат за тази позиция да мърси Русия!

И станах русофоб , от както Руспия завзе Крим

А Аз станах Русофоб , когато Укрите започнаха да избиват Българите в ЛНР и ДНР и за забрана на Българския Език в Украйна !

Много си тъп баце

Крим стана руски без бой - само със свободен референдум!

Въоръжени до зъби руснаци са изкравали хората на сила да ходят да гласуват, под стража, в редичка.

В продължение на десетилетие тая патка Кацарова оглавява и разследванията на неправителствената организация "Амнести интернешънъл", което казва всичко !!! Тая голяма бяла птица, в периода от 2014-2016 г. беше ръководителка и на Мониторинговата мисия на ООН за човешките права в Донбас, припомня БТА!!! Очевидно е! Там ставаха престъпления срещу руското население, които така и не биваха оповестени в западните медии! Тази престъпничка, довела до кризата и войната след това! Такива са за съд за престъпления спрямо човечеството!!!

отколкото русороб!

Така и болшевиките от миналия режим делеха хората на черния и белия.... всеки с друго мнение беше американофил другарю.

продължение на десетилетие Кацарова оглавява и разследванията на неправителствената организация "Амнести интернешънъл"..... Това ми е достатъчно за да повярвам на твърдението на Русия....

Имаше едни от тази организация, дето се опитаха да покажат и военопрестъпленията на украинците, та нацистите на Зеленски щяха да ги линчуват! :-) Ама нашата има "правилния поглед"! Затова са я назначилиза Русия! :-)

а не е ли щото в Русия освен правото да те вкарат в затвора, когато си искат, други права нямаш?

Като асенд де се крие 10г в посолството в Лондон а? Това явно руснаците го копират от Саксония.

къв е тоя Асен?

Хахаха, значи който не е с нас е русофоб ! Ебахти логиката на фашагите в кремъл

тук логиката е - който не е с еврофашагите е русофил! Има ли разлика?

Човешките права са русофобски. Така е, Терорусия не приема, че човешкият живот означава нещо. Те се борят за територия, за ресурси. Могат да бомбандират собствените си градове, защото просто не могат да се справят с 50 войника, могат да изсипват фосфорни бомби, за да изгорят жителите си. Ако много, много ви харесва Московие, отидете и си живейте там. И лидерът ще ви е любим, и условията ще са ви по сърце. Хайде, бягайте там.... Упс, може да се окажете с някой калашник в накой окоп, а срещу вас украинска войска с модерно оръжие.... Но нали е толкова хубаво в Раша, струва си риска!

идиот! Цитираш методите на САЩ за избиване на цивилно население в държавите, в които нахлуват!

Виж какво става в Белгородска област...

"В периода 2014-2016 г. беше ръководителка и на Мониторинговата мисия на ООН за човешките права в Донбас, припомня БТА." Очевидно е! Там ставаха престъпления срещу руското население, които така и не биваха оповестени в западните медии! Пресътпничка, довела до кризата и войната след това! Такива са за съд за престъпления спрямо човечеството!

Колкото и доказателствата на Русия толкова и другото. Фашагите от Кремъл си правеха всички престъпления а малограмотниците им се връзваха че някой друг им срал в гащите

с промит мозък не може да се спори, то е ясно! Само да ти кажа - сведенията за престъпланията в онези години ги има по френски медии, не само по руски! И са истински журналистически разследвания, не копи/пейст западна плява!

goose

Така е, не ви кефи като ви казват какви ватници сте и целия свят са русофоби (изключвам правителството на Еритрея, нали ... не и хората там) :)

имаш предвид загнилият свят! Другите вече бягат от него!

Финансирам рубладжия, който да отиде на Червения площад и да размаха празен лист.

Мужиците имат право да мрат за Путин.

аз проблем с правата на хората в путландия нямам ... но като почнат пак да драпат на към нас нещата се променят

Цитат: "В продължение на десетилетие Кацарова оглавява и разследванията на неправителствената организация "Амнести интернешънъл" Очевидно соросоидка, макар тези май да се водят на англичаните. Така че вероятно са прави руснаците. А ръсенето на омраза по националност е престъпление по член 162 от НК с предвидени до 4 години затвор. Така че русофобията по медиите е престъпление. Това е новият тип расизъм. После същите ще викат не на расизма и не на езика на омразата. А те самите я леят, та се късат.

кой да сложат ... некой китаец севернокореец или доналд тръмп ...

самата тенденциозно създадена комисия не трябва да я има!

В Русия няма права, нито човешки, нито нечовешки. В Русия има брутална, античовешка, фашистка диктатура която репресира, убива, трови, мородерства собствения си народ и народите около Русия. 1. Всички медии освен Кремълската са затворени, заточени, изгонени, избити десетки журналисти. Единственото работещо е радио точката на Кремъл, която бълва лъжи, манупулации, дезинформации и създава алтернативна реалност в която руснаците живеят. Те и представа си нямат какво се случва в реалния свят. 2. Има еднопартийан фашистка диктатура - всички политически опоненти са репресираним, инкарцерирани, ако не са убити са заточени концетрационни лагери в Сибир. Преди около 40 години съм бил там като студент, Сибир е пълно със затвори. Русия е изградила една огромна репресивна система за репресии и избиване на хора 3. Всякакъв вид протести, дори безгласни са смачквани варварски. Дори единични хора да кажат думата война са арестувани веднага с ефективни присъди 4. Децата са спирани по улиците, вземани са им телефоните и са проверявани какви сйатове са гледали. Ако са гледали нещо друго освен Кремъл са телефоните са конфискувани и децата арестувани. Руския фашизъм е фашизъм в най животинската и варварска форма. В тези форуми има доста руски платени тролове които пишат руска пропаганда. Тяхното отношение е ясно какво е, на тях им се плаща за да пишат пропаганда. Но което е странно че има хори които се квалифицират като русофили, които никога не са били в Русия, представа си нямат от държавата Русия, от олигархията и режима на Путин какво представлява. Те са просто жертви на руската пропаганда за съжаление. Кремълсккия режим трябва да бъде спрян, не само в Украйна, но и Чечня, Дагистан и други поробени народи. Кати Африка например, където Вагнер избива, трови, репресира, организира преврати, на сила, по подобен начин като в България през 1945, насажда диктатури, слага диктатори на власт които в последствие продават ресурсите си на безценица на Русия. Например в момент чрез Вагнер, Русия изнася/краде злато и диаманти с които си финансира войната в Украйна. Едва ли има нужда да се пише повече. А тези които все още се считат за русофили, да се замислят на какво всъщност симпатизират и какво подкрепят, защото ако не го направят, може много скоро да са поредните жертви на Руския фашизъм.

...а за украинския фашезъм какво ще кажеш ?!?А за еврофашизма какво ще кажеш ?За какви права говориш в ЕС ,когато някакви корумпирани и с ограничени умствени възможности чиновници искат да ми определят начина на живот ,да ми формират мнението .МарионеткиТЕ на САЩ са навсякъде ! ООН да се разпусне !

съществува единствено в промития ти мозък. Това е фикция изградена от Руската пропаганда за да подържат масата под тях под контрол. И докато го правят това, на всички руски олигарси и висши политици семействат и децата им живеят и учат на Запад. На Путин, Лавров, Медведев и всички останали.

Българката Мариана Кацарова дали е запозната с правата на обикновенния човек в България ?!?

Ти искаш ли да се пробваш да приложиш същите права, каквито имаш тук в мада раша, м?

Джулиан Асандж от коя година е в затвора ?

предполагам е запозната ... кой е последния опозиционен политик вкаран в затвора щото е неудобен ... а са пак мисли

хаха. ... е това дето си го написал тук ако го напишеш в масква вече щеше да си усетил нарушените си човешки права

Има ли нормален и образован човек, който да не е русофоб? Няма и няма и да има!

русофобията е последния начин путлер да оправдае тази безсмислена касапница и да я продължи .... трябва да се мачкат дебилите които я подкрепят ... но не всички руснаци ... това е много важно.

Ехаа...хареса ми...."повечето нормални и образовани хора са русофили, но понеже русофобите са прости няма как да разберат това."

Повечето нормални и образовани хора са русофили, но понеже русофобите са прости няма как да разберат това. Затова всички русофоби трябва методично да се унищожават без милост.

страната която ползва частни военни компании от рецидивисти, праща опозиционни политици в затвора за доживотен затвор ако не успее да ги отрови, хрантути местни феодали като кадиров и унищожава градове плашейки в същото време света с ядрено унищожение ако се намеси ... били загрижени за обективността на някакъв доклад

бе кликайте ги тия минуси ама ви е ясно че сте на страната на злото от което самите руснаци с поколения ще се отричат както немците се отричат от хитлер ... тогава да не забравите че сти кликали по форумите в подкрепа на злото джудже

"демократичните" боклуци да не се правят на гредачки в бъдещето, че ги виждам как ще дават показания на Артьомовския процес, а техните господари отмъд океана ще се правят, че не ги познават.

Случайно да знаеш за затворите в САЩ - частни, гГуантанаму - частна финансирана от държавата, програмата за защита на свидетели... И тнт... Либерия, Судан, Ирак...

Ревнали кацапите пияни да се оплакват. Ако преди нападението над Украйна имаше някакви симпатии към кацапите, то сега никой не ги брои за хора, това са прости пияници, убийци и крадци....

Никой не брои "демократите" за хора, затова тяхното унищожаване е разрешено, не наказуемо и задължително.

като е работила за Амнести в Лондон, къде й е докладът за случая Асандж и неговите права? Човекът стоя затворен в едно посолство с години, разболя се, а сега е в затвор и е болен! Това е в "демократична" Англия!!! Или се борим само за нарушените права на хора в Русия и Беларус!? Това се нарича политическа позиция! Тук няма неутралност и обективност, а изпълняване на русофобски поръчки

късаче ти ли си?

Виждал ли си как изглежда сега в руския затвор ? Като скелет е

ама Асандж е затворен преди Навални! Ти това знаеш ли го?

Нахални е криминален тип, осъден за кражба в особено големи размери. По обвинение на Френска фирма, която отказа на Милимикрон да оттегли жалбата си. Нахални е бита карта като чуждестранен агент, дори от него се отдръпнаха чорбаджиите му - британската агентка Мария Певчих например. Жена му и децата му са в Лондон и скоро ще ги изхвърлят от там, защото британците вече нямат нужда от Нахални. А той се опитва с гладни стачки да изплува отново в медийното поле. Не забравяйте, че в затвора няма дотъп до дрога и е ограничен и не приема стимуланти. Като си излежи ефективно присъдата ще го пуснат

а вие искате русороб :) еми няма такива вече в ООН. Има тука доста при нас ама те са на парцуца и реалити и не стават.

Аз се чувствам горд даже!!!

Евала на жената

На тези червени загубеняци цял свят им пречи.

На цял свят.

Кой е тоя целия свят?

За лудите "демократи" целия свят е тези 10 % които ги подкрепят. Понеже са прости и дебелни, нямат представа че има и други 90 % които не ги подкрепят. Не е лесно да си луд "демократ" затова дайте дя ги евтаназираме да не се мъчат .

Не е русофоб ? Нямало били да сътрудничат ! Ами като не сътрудничат на ООН трябва да не бъдат в ООН

Да, още по-молко като постоянен член на Съвета за сигурност!

ей затова пък някой като е русофил, и спираме сътрудничество с него, и изгонване на руските агенти с черен печат.

Затова когато някой е русофоб, идват кадировците, отрязват му празната глава и я хвърлят в прахоляка да играем с нея на футбол на малки вратички за купата на Кадиров. За назидание на другите гнусни русофоби. Най добрия "демократ" е мъртвият "демократ".

руските мечти дори не ги чета, първо трябва да евоюлирате до човек

нямаше да бъде там за да бъде роб слуга, както пишат колегите по-долу Срам за България, ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ОТЗОВАНА, българския народ не я е упълномощавал да го представлява.

Се гордея от нея и се срамувам от руски курви с български произход като теб

Stanko

Тя не представлява България а ООН.

Бостанско плашило. Защо всички соросоиди са грозни?

Защото явно с красота не може да се класира и затова пробива с помиярщина ,слугинаж,предателство и интриги. Това са основните ценности на тези които споменаваш.

Бе сексапил

Една достойна българка!

Сериозно, да не е построила чешма в родния си град/село?

Все пак е в ООН - достоен човек оценен от хората

Е, вероятно има причина да смениш "българка" с "човек". Сигурно нищо не е направила за България. Може да поаща имотен данък за наследство в някой град/село.

Stanko

Не пишете ,безмислено е.Форума е налазен от тролферма.

Светът не обича рушняците! ... само тука в БГ някакви нещасници им се ливрят.

Ей, големи наивници сте! "Светът" не обичал! И кой обича светът? Най-силни са тия, които обичат себе си на първо място. Разберете я най-сетне тая работа, или само за пред аудиторията се правите на наивни?

Кой свят бе ?

Надявам се и такава да остане. На зла сабака - зъл прът

Stanko

Е, всеки който критикува Русия е русофоб.И край.А краварофоб има ли?

о, какъв кандадат за нов министър-предател на България или при ротацията да смени французойката Габриел на поста на външен министър на БГ

лош човек, безскрупулна.... от нашите "еничари" и от стар комунистически сой

От далече си личи е подлога на либерална Европа.Роб на краварите.