Бандите от 90-те г., които държаха Москва в страх

Преди 18 г. Путин пое управлението на Русия. 10 г. преди това големи организирани престъпни групи държаха Москва в страх. Историята им започва от перестройката.

Обратно в новината

Коментари - Бандите от 90-те г., които държаха Москва в страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нужно е да се напише и подобна статия за БГ , след 90г у нас беше нещо подобно като в русия. Трибуквените групировки у нас са грабили , отвличали и избили десетки хиляди мирни граждани. Нашето близко минало не е по-малко зловещо от руското.

ТЕЗИ БАНДИТИ СА БИЛИ ОРЪЖИЕТО НА ЦРУ В РУСИЯ.ЗНАЕМ КАК ДЕЙСТВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ,ПЛАЩАТ ЩЕДРО ЗА ДИВЕРСИИ

то по-голям бандит от путин в света няма.

Тя се оглавява от шофьора на трактор от село Нижни Новгород Сергей Тимофеев, известен повече като Силвестър. Тази ,,статия'' наистина е писана от ,,наше'' момиче. Нижни Новгород 5-я по големина град в Русия,бастуни.

Сега дайте една статия и за Петербург от където идва Путин!! Той почва сам от бандите. Треньорите му са бандити и те го вкарват в университета.

През това време Путин е вече в управлението на КГБ. След години работа като рязузнавач в ГДР. Пий по-редовно....хапчетата. Путин е забележителен политик за Русия, низависиво, че аз не одобрявам руската имперска външна политика. Путин успя да овладее тези престъпни банди, не само в Москва, но сложи намордник и на елциновите олигарси. В пряк ТВ репортаж " наби канчето" на олигарха Депраска. Проблемът е в България...където митничарите си позволяват дори да не проверяват самолетни пътници. Такова нещо в Руспя днес се наказва жестоко до високите етажи. Докато в България премиера е лейтинант на Пашата.

Имаш предвид Дерипаска

Колко от тия руски мутри са си накупили имоти в България, някой знае ли?

А твоите идоли тиквата и гуменката къде дремаха че не провериха дали са им чисти парите...просто ги прибраха и си трайкат.

Да бе, твойте идоли крадливия цар и станиШеф проверяваха от къде са парите им! Лапаха ненаситно и грабеха колкото може повече!

Не знам кой е мафия и кой не е ама едно е ясно ЦРУ печели годишно от продажбата на наркотици около 1,3 трилиона долара или иначе казано 1300 милиарда.Представете си ако и руснаците почнат да се дрогират масово вместо да фиркат и хоп паричките на ЦРУ ще скочат двойно.За какво си мислите че е целият вой против руснаците?Някой се плаши от социалисти и разни такива ли,винаги става дума само за кинти а най-много кинти има в дрогата защото е незаконна.Мафията в америка преди стотина години е станала силна защото е бил забранен алкохола,след това са забранили дрогата и готово световно господство.

то пък сега у нас в София цъфти и връзва всичко и няма никъв бандитизъм,че и на най-висше ниво...ега ти смешната статия

След това започват да "покриват" бизнесмени, БОМБАРДИРОВАЧИ, - кифлата преводач на дира(дето е нащше момиче и уж знаела руски) - бомбила не значи бомбардировач а нелегален таксиджия...ай със здраве

Не,бе..тя преводачката от руски (нашето момиче) май била с големи бомби...Дали е вярно? :)

Какво ви става бе малоумници,не сте чували че има мафия в цял свят ли бре и то не от преди 20-30 години,какво толкова ахнах те че имало в Москва банди,че той бате Арни още във филма "Червена топлина" ходеше да бие руските мафиоти по соца.Значи за американските мафиоти правят хиляда филма годишно ама това че имало в Москва бандити е страшна новинка-просташки и долен народ сме и това си е.

защо ли всичко това ми е много познато и ни наи малко не ме учудва.все пак следваме неотлъчно ;големя брат;

Ами те двамата руски национални предатели -Горби и Боря Алкохолика, последваха новоизлюпените си американски брадъри, а ние по навик си следвахме руските....та така... Хайде сега при Путин някой да си покаже рогата,де!....

защо трият info?комунисти побеснели?Борците излезнаха много тъпи копелета-вместо да трепят и грабят комунетата,те почнаха да рекитират бедните хорица...борци-ко да ги праиш?

Т.нар. борци бяха създадени именно от комундетата за да им пазят интересите и да поемат нелегалната търговия с оръжие, наркотици, произведения на изкуството и т.н., която до 1989г се държеше от ДС.

Какво ни казва Уикипедия за колхоза? 1.5 милиона болни или заразени от СПИН. (/wiki/HIV/AIDSinRussia) 11.81 убийства на 100 000 (в САЩ 4.38, в България 1.80) (/wiki/Listofcountriesbyintentionalhomiciderate) 15 години по-къс живот от средното за ЕС, мъжете в колхоза умират средно на 64 (/wiki/Listofcountriesbylifeexpectancy). 52% от смъртните случай в Сибир са свързани със злоупотреба с алкохол (/wiki/AlcoholconsumptioninRussia) *Самоубийствата на руски тийнейджъри са 3 пъти над средното световно ниво. (/wiki/SuicideinRussia)

Джендари като теб не трябва да се раждат и ако се родят случайно веднага на сапун!

Нещо по-същество, да обориш числата или аргументите ти са псувни и ругатни ???

Бандите в БГ бяха създадени само ок. 2 години след съветцките банди по указания от Кремъл и организация от ДС която конролираше цялата държава.Целта беше ясна и постигната,след което те станаха ненужни .

лазес, ниама доказателства. запис ниама, ако има, той е манипулиран. засто цернис добрите хора, не разбирам. сигурно им завиздас.

Защо криете текстоветена Г-н info ? Изключително ерудиран, интелигентен, информиран и точен анализатор??? В края на 1980-те години правех софтуер за спорта във връзка с Олимпиадата в Сеул през 1988г. и познавам значителна част както от спортистите, така и от техните ръководители, предимно офицери от службите ???

не обичат някой да ги посочва като организатори на т.нар. преход. Те превърнаха тези обикновени, селски, прости момчета в чудовища, а сега не искат да правим връзката между шефовете и подчинените. Правят се, че са ни спасили от тях.

Защото сте тъпунгери ве, квичащи тъпунгери! Тьпунгери нищо не занаещи но квичащи от кочината си на гладно! И ти па чирака къв софтуер си правил ве балък? Кой те е знаел тебе чирака , че изобщо съществуваш нейде из чалгаджииските гета!хахахахаха дате ебем у гурбетчииския добитък, дет се правиш на велик знаещ на групировките в Москва и Русия! Бахти палячовците -село НИЖНИ НОВГОРОД!МБУУУУХАХАХАХА НИЖНИИ НОВГОРОД Е ГРАД ВЕ , ГРАД С НАД 1 МИЛИОН ЖИТЕЛИ!

Брей, Европеец, ти си бил много запознат с географията...а пък не ти личи, като те гледа човек-да не се обидиш нещо, ама така си .е

Всички банди създадени от средата на 80 г са ликвидирани от най голямата групировка - на Путин !

Така и трябва да бъде...Корабът трябва да има само един капитан!...)

Това е неизбежната необходимост заложена от комунистическа номенклатура която разбра,че политическата власт не създава конкурентна икономика.Създаването на групировки,които всяха страх изпълнявайки завета на Луканов изказан на 14-тия конгрес на БКП ,,Трябва да запазим влиянието си в Съдебната система и създадем лостове в икономиката с които да контролираме роящите се партии". Лошото е влизането на силоваците в политиката,а това изтласка интелигенцията и прогони можещите. Крадеца стана светец,а живия е крив,че е жив. Работи роба без пари до гроба.

не си прав- по-талАнтлив и по-умен от човека с партиен билет няма. До четвърто и до десето коляно. Редно е било да им се даде нова възможност да докажат това. И ето- доказаха го и все още го доказват до пълно умопомрачение на останалите, на потърпевшите. Да де, на 80-те %.

А бе, да нема грешка? Защо Русия? Все ми се струва , че е писано за България. Разликата само е , че в Русия ги срестували и вкарвали в затвора, а в България продажните медии ги наричаха "задравите момчета" и "силови бизнесмени", полиция и съд ги пазеха, а един от тях ни натрасоха за премиер

березовски имаше 3 милярда и накрая го удушиха в спалнята и обесиха в банята, онзи от аерофлот в лондон и него удушиха, милионер, дъщеря му се криела, дължал 10 милиона долара. ходорковски се крие в швеицария, а е имало време, когато е бил наи богатия на света под 40 години.

Който се сближава до Запада, немедлено приема и западналите им ценности.

са "бизнесмени" у нас и трайно са се настанили по цялото ни Черноморие?!

само дане са си донесли картецниците като на онази на гладната стацка. другото ви е бийал кахар.

а са за вас и янките на които се дупите!

ДИР, ако сте решили да пускате чужди материали, ми не правете превода с Гугъл-преводачката! Не е качествена и прави много грешки, при това - комично звучащи.

.....поредната дъвка която ни се дава...... ......та ти да видиш за какво иде реч... .......сега какво е в русия...... ........почти нищо не се произвежда,няма газки,нама зазки,зилове,няма цветни теревизори рубин и електрон,няма прахосмекачки тайфун и ракета,няма вефове и селени,руснака отдавна лети с боинг и еърбъз,няма руски компютри и джиесеми и т.н. и т.н... ....цялата икономика на русия представлява износ на несметни природни суровини и ресурси,който е съсредоточен в ръцете на 150-200 така наречини олигарси или губернатори или помешчици или незнам какви си ги наричат.... .....тези приятелчета въртят милярди и милиярди долари,разхождат се с маршалски доспехи из кремъл,за радост на другаря путин... ......за обикновения руснак остават някакви трохи,безграничната преданост към родината и другаря путин и безкрайната жажда за водка.....

Ама не се притеснявайте- квит сте. В замяна на това, в Америка всички са на купонна система, стрелят се едни -други непрекъснато, избират си навсякъде само джендъри, всички са тотални дебили, виновни са вкупом за геноцида над индианците -над един милиард примерно, мързи ги да гледат, само смучат от талантливия труд на китайския народ, ако можеха , щяха вкупом да гласуват за руския президант и...а, да и европа е техният последен прогнил съюзник, но пък е само една еврогейска кочина, която се разпада под ударите на разни нашественици. Нали нищо не пропуснах, освен дежурните лозунги?

погледнах отгоре отгоре написаното и само да попитам - създадената американската държава е избила един милиард индианци- абе нормален ли си? Индианците ако бяха 1 милиард, нямаше да има съединени американски щати и други държави също...

Аве тъпунгкр ,НИЖНИИ НОВГОРОД Е ГРАД ВЕ!!! И второ. Най голямата групировка беше -Сонцевската! От къде ви намират такива тъпунгери???

те сигурно за това не писат за нейа. за най-големите никой никога на записва. обратното е- тйа ги записва тйах.

Нали и тогава, както сега в Русия беше много хубаво?! Май истинският въпрос е "Кога са ни лъгали повече?".

Но да ме прощава, ние си имаме по-луксозни, направо произведения на кичозното изкуство. И ако се наложи, още по-големи ще имаме, нека завиждат.

ето една приказка, койато мозе да хване дикис. дазе си йа записах. ставас за емператорски саветник. сте говорйа с прадйадо си, да те назнаци. сте си направим нова емпериа, на триглавото пиле-ламиа. искас ли? и да не искас, зимаме те. мозе да си йа направим демократицна дазе. а мозе и партиотицна. както казес.

НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ НАЗАД В МИНАЛОТО! Това за което пишете е първият етап от плана на КГБ - "ГОЛГОТА" ВИЖТЕ КАК ПРИКЛЮЧВА ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАП НА ТОЗИ ПЛАН! ТОЙ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА , НО ВИЕ ОЩЕ ЖИВЕЕТЕ В МИНАЛОТО. ТАМ И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ. А ИНАЧЕ СМЕРШ ДЕЙСТВА И ФИНАЛА ЩЕ Е ТРАГИКОМИЧЕН. ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ. ПРЕДСТОИ ОБРЪЩАНЕТО НА ЧАСОВНИКА. ВЕРВАЙТЕ МИ!

Народния водач Вова Шеломов с костюм Армани, Ролекс и златен кенеф в яхтата! Просълзих се от умиление! РЕВА!!!!!! БУХАХАХАХАХАХА

А за Б.Б. и СИК по-късно Ипон кога ще прочетем?

"храни спортист -да те стреля." преходна народна поговорка

На рубладжийските боклуци само раССия им е в устата! Ако защитавахте така ревностно и Родината си България цена нямаше да имате, БЕЗРОДНИЦИ!!!

А оттогава лично другарят Путин и неговите хора разстрелват конкуренцията и неудобните! Пишете в гуглето и четете кой ограби Русия Putins Jews

България - 1.5/100000 убийства Русия - 9/100000 убийства 6 пъти разлика на глава от населението Как въобще русофилите-идиоти могат да правят сравнение?

В уикипедията дават 9.69 убийства на 100 000 в САЩ

В САЩ убийствата са 4.88 на 100 000 В колхоза - 11.31 на 100 000 А в България - 1.80. Данните са от 2015. Проколхозна продажнице, жалка си в лъжите си! link/wiki/Listofcountriesbyintentionalhomiciderate

ggg, а руските сатрапи като какви ви виждат вас "източноевропейските рубладжии"!

Тичай в сайта на Блиц, говедо платено.

КО значи пиша против раССия! Ще пиша против, която си поискам ЧУЖДА държава! Аз съм Българин, а не руснак като вас! Аре у лево, панелни отпадъци!

Пиши каквото си искаш- на всички в лудницата е разрешено дори да се провъзгласят и за Наполеон, Буш или когото си изберат.

Бившия комунистически Блок не сме цвете за мирисане но по добре сме си сами отколкото със запада защото за тях сме аборигени или индианци на които не може да се има доверие а може би не опира до доверие а просто някой трябва да върши мръсната работа както ние не даваме шанс на циганите защото ние ще трябва да си метем улиците .

ХАХАХАХА Краен съм бил в коментарите! И това го пишат разни разпенени от злоба рубладжии!

Най сетне ми стана ясно защо запада не харесва ВВП- ми той им е отнел шанса да разбият Росия и да си я поделят по,, демократичен,, начин. Но за сметка на това пък народа го избира- никога повече Елциновци и Горбачовци- слуги на западни режими.

Точно под тази статия и коментарите към нея и в светлината на размислите, които пораждат аз искам да напомня една от най-популярните, и май всъщност единствена опорна точка, с която много години промиваха мозъците на хората и успяха да я наложат като общоприета в обществото ни. Няма начин да не си спомняте и да не знаете колко много коментатори, анализатори, разни експерти и "умни глави", включително и задължително всички шефове и служители от комунистическите служби - МВР и ДАНС години не, а вече 3 десетилетия НИ УБЕЖДАВАХА И ВНУШАВАХА, че ... след промените и падането на комунизма в България ДЪРЖАВАТА БИЛА ОСТАНАЛА ДЛЪЖНИК КЪМ ... СПОРТИСТИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР И СЛУЖБИТЕ, И ТЕ КАТО ОСТАНАЛИ БЕЗ ХЛЯБ И ПОМИНЪК, "НА УЛИЦАТА" ВИДИТЕ ЛИ ЕСТЕСТВЕНО СТАНАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ! За да се прехранват, тях и семействата си, горките!?!?!? Тези същите ОТЛИЧНО ЗНАЯТ И ДОРИ СЪВЕТВАТ ПРИ ДРУГИ СИТУАЦИИ ХОРА ДА СЕ КВАЛИФИЦИРАТ, ДА ПОЛУЧАВАТ НОВИ ЗНАНИЯ И ПРОФЕСИИ, да могат да получат по-добри и заплатени работи, НО ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ... ТЯХ САМИТЕ, естествено, и за борчетата и мутрите им, те в завод, фабрика, легален бизнес и нормална за всички останали работа ЕСТЕСТВЕНО НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ, ДОРИ ПРЕЗ УМ НЕ ИМ МИНАВА НА ТЕЗИ!!! И сега искам да им кажа и попитам всички тези съзнателни или несъзнателни лъжци и манипулатори - И ЗАЩО БЕ, КРЕТЕНИ, ДОРИ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА, БЪЛГАРИ ДА СЕ ТРУДЯТ НАПРИМЕР НА СЕЛО И НИВИТЕ, а здрави и прави, и умни и качествени СПОРЕД ВАС САМИТЕ, хора и мъже в разцвета на силите им ДА НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ДРУГО, ОСВЕН С ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, БЕ ИЗРОДИ! Значи всички останали можем, вкл. 80 годишни баби и старци да работят на нивите или в двора си, А ВИЕ, ЕДРИ И ЗДРАВИ, ОТГЛЕДАНИ И ОХРАНЕНИ БАБАИТИ, ЧАКАТЕ ПАК НА ДЪРЖАВАТА, а иначе сте много умни и велики!?!?!?! Пуста гъоздерица неокастрена...

ако ниайкой от тиах ти казе, кази ми молиа те, да си го записа за историата.

През деветдесетте и тук вилнееха бивши спортисти, преквалифицирани в "доходния" престъпен бизнес. Явно моделът, наречен "преход" е приложен в държавите, където това е възможно. За съжаление у нас почвата се оказа много подходяща за тези момчета, а всичко започна да затихва, когато самите те решиха да се самоунищожават. По-предприемчивите отново се преквалифицираха, този път в...ами в други неща.

Как досега на Запад не са разкрили ,че тези бандити не бягат от полицията в Русия ,а Путин нарочно ги праща там по разни курорти и др- хубави места!Убеден съм ,че сега ще направят и това откритие,а също така че Путин лично им води курсовете за усъвършенстване и квалификация!?

ХАХАХАХАХА Ква дупка бе, панелен рубладжийски помияр! Можеш само да си мечтаеш за моя живот!

Много си краен в коментарите, особено относно Русия. Когато злобата надделее, обективността отстъпва и четенето на такъв пост е губене на време. Преди ми беше интересен, но напоследък щом прочета този ник, прескачам и минавам нататък. Отнася се за още няколко /допускам, че може да са от един и същи адрес, понеже стилът е еднакъв/.

какъв МАЙОР си бе кретен....такива като теб само от кубински вратовръзки разбират

Е па нали некой ги е облякъл в комфорт и им е пускал схемите на готово. Както в 98% от мафиотските "организации" по свето.

Путин управлява раССия както дон Курлеоне бандата си! Рекет, убийства на противници, заплахи, уреждане на родата и приятелите! Всички роднини и приятели на Вожда - милиардери!

Миньоре, пак ли си изпълзял от дупката си и се обаждаш неподготвен? колко пари получи този път за малоумните си писания?

остави редника трудовак,тои лиже топ..ките на боико