Коментари - Камикадзета заплашиха Москва | dnes.dir.bg
назад

Камикадзета заплашиха Москва

В Москва са предотвратени два терористични акта, подготвяни от двама атентатори самоубийци (шахиди) - братовчедите Ислам Батаев и Бекхан Оспанов, съобщава в. "Комерсант", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзета заплашиха Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Додо, ти като плюеш българския президент и премиер българофоб ли си?! Като се усетиш какъв е смисъла на трудния ми въпрос, ще разбереш дали съм русофоб. Не че си тъп, но червения вятър който вече 20 години след преврата, не престава да вее в главата ти няма да те остави нормално да премислиш

не ми е ясно защо смятате че всички руснаци пият? Имам много познати и никой от тах не пие дори наполовина колкото мен:)А се дразним когато нас ни слагат в Европа под един знаменател с крадливите цигани.

Чеченците май не знаят оня известен физичен закон за действието и противодействието но пък ако настояват алфите ще им го обяснят на електрошок и игли .

В случая имаш две изречения, по-слабо изразена русофобия, но не си заслужава да се цитират. Ярките изпълнения съм срещал доста, защото под всяка статия за Русия, задължително цъфтиш, оплювайки руснаците. На друго място може да те няма, но там задължително. И ти писах, че няма да си признаеш, че си русофоб. което не е нужно, то просто се вижда от коментарите. Все едно някой да си признае че е глупак. Няма такива. Пък и какво като си русофоб. В този свят идеални хора няма, човек се учи до като е жив. Стига това да не е приело маниакални размери и да е засегнало психиката. Лошото е, че самият човек тогава няма как да се усети. Само добрия чичко доктор успява да фиксира диагнозата и да помогне.

Така, значи ти за нищо не света няма да си измиеш задника, защото така правели мюсюлманите. Явно няма да прочетеш и Война и мир, защото започва с с думата война, пък ти си пацифист. Затова обичаш и чеченците, но би помагал на руснаците във всичко. Все пак ме ласкаеш с твърдението си, че четеш всичко каквото пиша, има изгледи да станеш човек. А за плюенето на Корана не си много прав, защото е написан преди време и за други обстоятелства. Не го познавам, затова ще ти препоръчам да отвориш Стария завет, в мойсеевото петокнижие и по-точно във Второзаконие ще откриеш много смъртни присъди, които явно няма да те смутят, защото сигурно се хвалипръцкаш, с титула християнин. П.С. А бере до до, ма каква русофобия те гони пък теб? Я ми цитирай нещо русофобско да съм казал по-долу!

Явно червената злоба, ти е замъглила акъла. Първо, религиите не са идеологии, такива ги правят престъпниците облечени във власт (инквизицията, комунистите, нацистите, терористите). В името на светлото бъдеще твоите любими болшевики избиха 40-50 милиона, но за това никой не мрази бъдещето. В това което си написал не виждам нищо от исляма, а от идеологията на терористите (не арабите). П.С. Аз съм православен християнин, което ме задължава да мълча ако не мога да говоря истината. Опитай се сега пък ти да кажеш, кой беше в коалиция с ДПС до вчера пък тогава давай оценки, кой какъв ибрик е!!! Ако знаеш какво е това ибрик, кажи ти какъв си!

Виждам, че много добре си живееш на масата. Е аз пък зная за какво живея, а зная и, че не бива да се живее за радост от злобата. П.С. Няма нужда да събираш на една маса руснак и украинец, защото чалгакултурата и без това след втората бутилка ще ви накара да се изпотрепете.

ако е срешу хамерика много сме тези които бихме се радвали.Черврни подлоги сме,да така е и се радваме, че можем да пием на една маса с руснаци,бг хора, украинци и подобни и да се радваме и плачем заедно а не да се затворим у нас с хамбургер пред телевизора сами. поживеи в чужбината да видиш как се живее без да се знае за какво.

Я ако обичаш ни светни нещо за исляма, след като токова добре го познаваш! Не ти искам мнението за терористите, защото за тях нещо зная. Искам да зная нещо за исляма, та и аз да мога да го плюя. Но аз си мисля, че ти си просто един глупак, който кудкудяка кога, как му е изгодно. Ако ставаше въпрос за терористичен акт спрямо САЩ или ЕС със сигурно щеше да получаваш оргазъм, колко справедлив бич Божий са мюсюлманските терористи.

По - голяма глупост от това че чеченците пили потомци на Волжска България не бях чувал скоро. Прочетете историятаа не кой какво симислел.

В Русия съм, в Русия съм, а байо? Ти какви филми гледаш по нощите бе, РТВ май повечко. Я не се отпускай, че американските агенти те следят! От проверен източник го знам...

търся шахидски очила, а може и шахидски ръкавици за зимата

нищо подобно, българино! чеченците нямат нищо родствено с нас като произход. принадлежат към съвсем различна група народи. и са от съвсем различно езиково семейство. просто за известен исторически период са ни били съседи.

Намерени, защото какво по-лесно от това да ги пъхнеш в джоба на вече застреляния терорист. КГБ-ейски номера

Не съм русофил, но в дадения случай руснаците постъпват най-адекватно. Терористите трябва да се избиват бързо и безпощадно, а родата им до девето коляно да бъде интернирана в Сибир - не просто заточени, а да работят в мините за да компенсират щетите, които са нанесли. Путин ме накефи, като декларира, че ще преследва терористите в цял свят и ще ги унищожава! И като бомабрдира 2-3 бази в Афганистан, Пакистан или Палестина, като наложи едно злодейско ембарго нещата ще се кротнат...

Руснаците избиват деца и старци в Чечения и тези хора останали без близки, дом и семейство какво да правят? Чеченците са наследници на Волжска България и са горд и достоен народ. Приноса на руснаците към света-комунизъм, Чернобил и лагери

И как пък разбраха къде да го намерят...

Най-правилно срещу терористите постъпват руснаците. Без преговори, стрелба на месо без предупреждение. Така трябва да стане навсякъде. Тези които се борят за по-хуманни действия са именно тези които подхранват тероризма и имат полза от него - юдейчетата.

ако си е забравил да си сложи очилата, докато е извършвал подготовката - има няк'ва логика ;)

ТОВА СА РАЗРАБОТКИ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ.ПО ТОЗИ НАЧИН ПЛАШАТ СВОЯ ПИЯНСКИ НАРОД ДА НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВА. ПОКАЗВАТ СИЛНАТА СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА.

Moje i da gi kritikuvame za mnogo neshta, no opredeleno merkite im za sigurnost sa fenomenalno dobri. A pri tia razmeri na darjavata tova e izkliuchitelno trudno. Bravo, che sa predotvratili tezi tragedii

Намерели къде да правят атентати...тези в Москва са безпощадни.Преди години бяха отвлекли руски войници в някоя арабска страна и след 24 часа намериха обезглавен техния командир и войниците бяха върнати в Русия.

Като не познаваш корана, какво въобще искаш?Мий си гъза колкото искаш, докато четеш война и мир.И друг път мисли, преди да наречеш някого глупак, просто защото те мързи да си измислиш друго забавление.АЙ СИКТИР.

НЕ СЕ КОРКАЙТЕ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДИН ДУПЕЩ СЕ НА АЛАХ НЯМА ДА ОСТАВИМ ЖИВ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ! НИЕ СЕ СПРАВЯМЕ НАЙ-ДОБРЕ С ТЕРОРИСТИТЕ,НЯМА ЖИВИ ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ДА СЕ ОПЛАКВАТ. НА ВСИЧКИ ИМ ВРЪЧВАМЕ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ДА ВИДЯТ АЛАХ И МОХАМЕД:)

ВСИЧКИ КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ ТЪПИЯ ИСЛЯМ И ЖИВОТНИТЕ НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ СТЕ ТЪПИ. ПОПИТАИТЕ КАК СА СЕ ЧУВСТВАЛИ ЖЕРТВИТЕ В БЕСЛАН ИЛИ В МОСКОВСКИЯ ТЕАТЪР. ИЛИ ПОПИТАИТЕ КОЛКО Е БИЛ ХУМАНЕН КРЪВНИЯ ДАНЪК ВЗЕМАН 500Г ОТ НИШАТА ТУРСКА РАСА,ОТ ТОЗИ ДАНЪК СА СЪЗДАВАЛИ ЕНИЧАРИТЕ. НЕ НЕГИ ЖАЛИ ДАНО РУСНАЦИТЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ НИШИ ИСЛЯМИСТИ ТОВА СА ЖИВОТНИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ ДА ЖИВЕЯТ.

НЯМА МЮСУЛМАНИ НЯМА ТЕРОРИСТИ! СЪС ВСИЧКИ ДУПЕЩИ СЕ НА АЛАХ ПОСТЪПВАМЕ ХУМАНО,ПРАЩАМЕ ГИ ДА ВИДЯТ СЪЗДАТЕЛЯ СИ:)

ЕЙ,ПОМИЯР ТВОЙТА РОДИНА И ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ СА АНАДОЛСКИ.МАРШ В АНАДОЛА. А РУСНАЦИТЕ ДАНО ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ЧЕЧЕНЦИ И РАЗНИ ДРУГИ НИШИ ТВАРИ КЛАНЯЩИ СЕ НА АЛАХ.