17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В окото на бурите, циклони и урагани няма нищо особено. Напълно спокойно е. Щото пише за някакви българи в "окото"... но не знаят за какво пишат, неграмотниците.

Петров и Баширов са били забелязани педи дав адни да ловят риба с катер под името "Чехия". Съобщавам тази информация на чешките секретни служби, като подарък от предан член на ЕС.

А така , дразнете се с Руснаците и после Торнадо ! Следващото ще е земетресение и Старичок !

Много си прост.От една седмица в Чехия беше голяма жега и не се дишаше.Очакваха се големи бури.В България е задушно максимално два дена и почва да вали,тука в Чехия може да бъде задушно по 10 дена,след това като почне да вали,не може да видиш слънце седмици наред.През последните години в Чехия,летата са необичаемо горещи и от там идват бурите.Какви руснаци сънуваш,какви пет лева?Просто и ясно е,глобално затопляне.

Два дена горещини в бг и вали? Глупости. Миналата година валя в края на зимата и следващият дъжд беше през ноември. Горещини имаше много пъти по два дена, вали, ама на кукуво лято.

Чакаме да обявят официално заподозрените Петров и Баширов !

ДЯДО БОЖЕ РАЗЧИСТВА ПЪТЯ....

мдааа, Природата ни го връща... Нарича се реципрочност.

Така ще е. Нехаем за това което причиняваме на природата години наред, е природата също си има начин да реагира. Нищо, човечеството се учи, ако не си научи урока ще завърши така, както твърдят легендите, че е завършила Атлантида...

Тук някой коментират така,че са изненадани от торнадо насред Европа,а то не само не е първото,ами е поредното и ще има и за напред! Едни торнада минават през полето и няма разрушения,други обачезасягат населени места и настава мазало,торнада е имало и в България и тук ги наричаме смерчове. Доста често преминават такива и в България и отнасят покривите на сградите в провинцията,изтръгват дървета и т.н... Миналата година такова торнадо мина през Бяла Слатина и остави половината град без покриви и дървета,през Кнежа мина по миналата година,преди това близо до Плевен имаше и т.н... Миналата година в Германия имаше торнадо,в историята е имало много разрушителни бури насред Европа и то дори далеч на север. Бури разрушаващи крепости и градушки с размерите на павета са описвани в миналото,така че торнада е имало,има и ще има и за напред в Европа,факт е обаче,че тези бури зачестиха,но е и факт,че сега чрез медиите научаваме всичко,а преди не е имало медии и да е станало нещо не сме знаели и така сме си мислили,че всичко е спокойно....

Чакат ни и климатични локдауни

И американци и руснаци и китайци, отдавна си правят експерименти с времето.Американците, обвиняват руснаци и китайци а те щатите.

Все по-често. Все по-често.

Интересно, чехите пак ли ще обвинят за случилото се руснаците Петров и Боширов? :))))

Те достатъчно си имат реално. За това не е ли ХААРП виновника ... Пак?

Има да мечтаеш за такива технологии в Рашка говняшка

Рашко Говняшко пак се уригна ...

Природата тества човешките творения ...

Очаквайте най-различни климатични феномени от тук нататък. Сезоните се изместиха. В Турция имаше 8 метра сняг преди месец!$&@

Казват, че амазонската гора се изсича масово, но ако видите какво става в Швеция и Норвегия, ще се хваните за главите. Това е резултата. Един път появи ли се това явление вече няма да има спирачки. Има човек- има проблем :).

Какаво става в Норвегия и Швеция?....

какво и къде в скандинавия? там никъде не се изсичат гори, за да се започне земеделие. Тук-там в крайградски зони се строят нови квартали, но площта им е смешно малка за мащаба на една гора за дърводобив.

Ало редактора, торнада има само в Америка, тук е Европа, тук има смерчове!

Едно и също е. Торнадо и смерч са синоними. Още се казват вихри и мезо-урагани. Да не зава Господ защото не могат да бъдат прогнозирани.

Най-известните български лингвисти са във форума на дир.бг !

Австрия е на запад, а не към Югоизточна Чехия!!

Това е само началото. Ураганни бури с невиждани размери, екстремни суши и наводнения... Това ни чака и не се знае дали може да обърнем нещата или вече е късно. ма нищо - живей народе! Децата да му мислят!

Ами,ние сме ги обърнали вече. С краката нагоре.

Язък, щото тъкмо вакЦинираните се помислиха за безсмъртни, пък то - на!.....

Тези социални медии са ни изпили мозъците. Идва торнадо и първото нещо което правим е да вадим телефоните и снимаме. Учудвам се че не е пробвал селфи пред торнадо. Щеше да получи повече лайкове

И не забравяйте - климатични промени няма. Това са измислици, на зелените.

Блажени са вярващите!

Не мога да повярвам - и това ли ни дойде на главата - мислех, че е американски патент. Торнадо в центъра на Европа ! Май Грета Тунберг ще излезе права - климатичните промени се усещат все по-сериозно.

Миналата година заради китайците висяхме йати оулета по къщи с месеци наред. И ако е имало и други толкова малоумни като този дето е снимал клипа нормално е да е взело жертви.

И кое му е малоумното на тоя дето е снимал клипа??? Кажи бе дебиле Ганьовски, о най-умни на света, най-кадърния, най-хубавия ....

Какво е "йати оулета" ?

Полуграмотните пишат и не гледат за грешки. Този малоумник иска да каже "като телета"... Не е трудно да се разгадае.

аф

До “Ами” пулета, а не телета. Явно все пак ти е било трудно да го разгадаеш. Пуле означава магаренце на северозападен диалект.

Човекът в този момент е смятал броя на лайковете, които ще получи. Не е мислил, че нещо може да му отреже главата.