Мощна ракетна атака по Киев след 51 дни затишие и въздушна тревога в цяла Украйна

Взривове са избухнали в областите Днепър, Кременчук и Полтава в Централна Украйна, както и в южната Николаевска област

Обратно в новината

Коментари - Мощна ракетна атака по Киев след 51 дни затишие и въздушна тревога в цяла Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киев сам избра пътя на войната вместо да изпълни Минското споразумение

жертви сред цивилното население няма. Ударите са само по военни обекти. Работете братя!

Зеленски, барабар с отрочетата му е собственост на Варбург Груб, чийто мениджър е бил баща му на Антони Блинкин. Те бяха събрали капитал от консорциум с обещания за потенциално завладяване на Русия. В залог взеха земята на усрите. Голямата печалба не се състоя, капитала е освоен. Залогът си е залог, именно с него търгува Си, ще им го откупи, предлага по-дълъг срок и по-добра лихва от МВФ. Казва му се Китайският Век, може и да е хилядолетие...Къф зеленски кви пет леа?

Те и Хитлер така го омотаха и наивника се втурна. Резултата всички го знаем.

Хитлер е агент на мъгливия Албион..... Не може да има сравнение !!!!!!!!

Нашите са на нанесли удари върху фашистите от бандера.Така им се полага и така ще бъде.Наркомана скоро ще прекали с дозата.

Абе що няма статия за това как днес Украинските воиски са изтреляли цял пакет ракети “Град“ (20 броя) по центъра на Донецк. Съвсем умишлено, а не просто случайно паднала поради действията на ПВО ракета! Унищожено е крило от болницата в която е било ЯМР-то и една маршрутка която се е движела по булеварда! Загинали са 7 мирни жители в маршрутката включително 1 дете! 16 лекари и пациенти са ранени в болницата. Нашите защитници на човешките права няма ли да осъдят тази стрелба по мирни граждани. Да не говорим че Украинците разправят че се биели за освобождаването на Донецк. Някой може ли да се сети кой освободител ще стреля по собктвените си жители които е тръгнал да освобождава!

Сега не внасям в България по 5000 лева на месец защото колегите окраинци мърши долни се стараят да уволнят всеки който не е палпач демек украино говорящ.Аз съм Бар мениджър на Круизни кораби и бях уволнен от некомпетентни уркаинки искам от Русия да го пробва тея Сърми или сърмати в Киев,от там са бившите ми колежки.Желая им всичко най избухливо защото аз страдам от тях и земеделците също.Всяка картина на разрушение ме вдъхновява защото аз и България губим по 5000 лева на месец.

Точен коментар, тази мръсна украинска сган ни открадна и работата на море.

Ние,нормалните българи сме на страната на САЩ,и НАТО!Благородно е да се помага на по слабия да се защитава от по многобройнят и и по силно въоръжен руснак!Браво на САЩ!Смел,благороден ,и достоен народ за уважение!

Недоубита укросвиня си!

Точно затова Вие НЕ Сте " нормални " Българи а Ви казвата ПЕДЕРАСТИ , защото сте такива , а колкото до Америка - С нея има кой да се занимае - Русия , Китай, С.Корея и Иран - пРЕДОСТАТЪЧНО СА само тези , и когато долара се срине , а това е въпрос вече на месеци , Америка ще е най- затънтеното място на света , дори по- смотано и от Мексико !!

Вие сте точно ненормалните българи. Долно е да се подпомага нацизма и фашизма във всичките им форми. Вие сте едни нацистки курви и там е всичката ви благородност.

"НЯМА ЖЕРТВИ сред ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ и разрушения на жилищни обекти и У инфраструктура." Така е при СВО. ... Искат ли УКРОНАЦИСТИТЕ ВОЙНА?!?

Когато започнете да давате информация и за убитите цивилни граждани в Донецк, който укрите от началото на СВО не са престанали да обстрелват, тогава ще ви призная за журналисти. Засега сте жалки мисирки.

Ой, да то не волки воют за околицей - Это вьюга затянула песню свою Ты не плачь, сыночек - ты успокойся Баю-баю, баю, баюшки-баю Баю-баю-баю, баюшки-баю Злобной вьюги зря боишься ты, сыночка Просто слишком мал ещё ты и душою чист Есть у нас страшнее враг, моя кровиночка Этот враг, сыночек, - укронацист! От него, проклятого, все наши невзгоды Если бы не он, - могли бы жить-не тужить Очень жаль, Ванюша, что тебе лишь три года И не можешь ты пойти укропов крошить Баюшки-баю, баюшки-баю Ничего нет лучше смерти в бою Ничего нет лучше смерти в бою Баю-баюшки-баю! А твой средний брат стал, Ванюша, предателем Боже, его грешного спаси и прости! Не послушал, Вань, ни отца он, ни матери И специалистом стал каких-то айти Его не отмолишь никакими молитвами Он теперь в Европе у сатрапа в плену Коротает ночи там, небось, с содомитами И не в Бога верует, а в сатану Баю-бай, баю-бай Все враги подохнут, а мы попадём в рай Все враги подохнут, а мы попадём в рай Баю-бай, баю-бай А братик твой старший ушёл по контракту Родину не продал за латте и чизкейк Постоял за други своя и за правду А что плохое пишут про него – это фейк А теперь героем воротился обратно Целых девять месяцев страну защищал Скоро мы ему установим оградку И красивый памятник – мэр обещал Я про брата, Ваня, так скажу тебе, милый Светлую о нём память в сердце храня - Для того, сыночек, я вам жизнь подарила Чтобы отдавали вы её за меня Быть должна я, Ванечка, сильна и упряма У победы, Ванечка, такая цена Может быть, не очень я хорошая мама Но зато великая, сынок, я страна Но зато великая я, Ваня, страна Баю-бай, баю-бай Поскорее засыпай А не то придёт бабай Баю-бай, баю-бай https://pesnihi.com/lyrics/s/semyon-slepakov/kolibelnaya.html

А чували ли сте за Алеята на ангелите в Донецк, с гробчетата на над 150 избити от азовците донбаски деца от 2014 г. насам? А за Горловската мадона, която е прикрила с тялото си бебето си, за да не го разкъсат шрапнелите на бандеровците? Монетата има две страни, не само една. Достатъчно ги търпяха да издевателстват над рускоговорящото население в Донбас- 3,5 млн. души са това, половината от тях с руски паспорти. Сега на бандероците не им харесва, че са жертви. Ама мечока вече се е разярил и няма връщане.

А ти чувал ли си че да се лъже е грях???? Бяха 14,станаха 30 и ти сега направо 150!?!? Тьй с ума сашьол бляд?????

Дали не лъжеш ти а? Лъжегенералче...оркъде ви копат такива идиоти бе???

Няма такава бе педал да не са ту удряли с дилдото на путьо по главата

Леко и внимателно, Путин пречупва гръбнака и изтръгва гръцмуля на украинския нацизъм. Наближава момента, когато самите украинци ще довършат украинските нацисти

Леко и внимателно Вулвин го поема анално !!!!

Чиба капут

Всеки педераст вече се нарича генерал. Кога те произведоха генерал фабриките на Сорос бе еврогейски "мъж"

"Няма жертви сред цивилното население и разрушения на жилищни обекти и инфраструктура." де да беше така и по време на войната в ирак

Фашисткия режим на ерзац фюрерчето путя иска да упищожи нацизма

А научи се да пишеш бепендал или си се надрусал по никое време

Жалка руска пасмина...няма по изостанал и маргинализиран народ от руския

Украинците са исторически тъпаци, които са изтривалки на половин Европа и САЩ. Но сега си плащат простотията

Виждам че тук пишат функционално негпамотни момченца с жълто по устата.Как руската армия не можела да превземе Бахму и други глупости.Не прочетат следните редове. Ще им кажа само .Руснацете изпепелиха не само над 1000 китайци ,езгориха им и каските и манерките.Но китаецът е и умен и мъдър. https://trud.bg › лазер-изпепелява-1000-китайци-на-... остров дамански река усури от trud.bg Конфликтът се разиграва в района на остров Дамански, на река Усури, на 230 км южно от град Хабаровск. След смъртта на Йосиф Сталин Никита Хрушчов е избран за

_stankow

Не обиждайте читателите. И сам се отнасяйте по-отговорно с фактите. Няма никакви лазери. Нито тогава, нито в наше време. Ударът по китайската пехота, окопала се на о-в Даманский е нанесен в 17:00 на 15.03.1969 г. с най-новите към момента установки РСЗО БМ-21 "Град", секретни дотогава. И до днес на въоръжение в целия свят, включително и в България. Стреля 13 ОРЕАДН (Отделен РЕАктивен ДивизиоН) реактивна артилерия, придаден за усилване на позициите на 135-та мотострелкова дивизия. В състав две батареи по 6 установки, всяка с 40 насочващи тръби. Няма никакви лазери. Просто наследници на "Катюша". Но виж как се помни .... ;) :D

Така и не разбрах руската ваксина Спутник-V дали е ефикасна или като робота Фьодор?

Робота фьодор е ваксиниран с нея нопутката не ще зощо ли

Само глупак може да мисли, че Украйна ще спечели войната. С въоръжението което има Русия може да приключи всичко за седмица, но ще има много жертви а тя не иска това. Дори предупреждава украинците да се махнат от обектите, които ще бомбардират. За това няма жертви. Те са един народ и двете страни знаят това. Путин повече мисли за украинците отколкото Володя, защото за него военните действия са много много помощи от Запада и съответно крадене. За това не иска мир.

Руснаците искат да премахнат фашистките и нацистките захватчици, които взеха властта през 2014 с държавен преврат. И ще ги унищожат. В това съмнение няма. Един по един до един. Руснака никога, никога няма да търпи развяването на свастиката на границите си. И нацисткия поздрав. Цялата тази укронацистка измет подлежи на унищожение.

олеле, колко са благородни и хунанни руснаците

samo taka ,smert na predatelite................

Великата руска армия успя за осем месеца да завземе 75 процента от 70 хиляден град! Другаря Путин е във възторг!

Има по средата на Красная площадь едно такова Лобное место се нарича. Иван Грозни е обичал много това място. Идеално е за бесилки на военни престъпници - Шойгу, Суроваткин и Гедерасимов. Медведев да го настанят в старата килия на Рудолф Хес. Путин в старата килия на Милошевич. Естествено путин ще бъде последствие обесен. ФСБ ще бъдат разстрелвани след присъдите. Дори в България на пропутинските трикове им са събрани копия от ретините и отпечатъци чрез телефоните.

НЯКОЙ ВЧЕРА ПОПИТА. - ПУТИН трябвали да носи куфарчето при ареста?

Треперене гадовете вода да живее русия

Подреди си мислите - нищо не ти се разбира!

СМЕРТЬ БАНДЕРОВЦАМ!!!

Тук некви укромишки размахват малки пишки. Жилищният блок е поразен от некадърното укропско пво. Мръсните гадове се крият в жилищни блокове и стрелят от там.Даже почнаха с бомби играчки в рускоезичните области. Видеото е в телеграм.

Точно. Фашистите крият фашисткото пво между жилищни сгради. Руснаците го виждат, но не могат да го думнат, защото ще пострадат цивилни. Но укропските терористи не се интересуват от цивилни жертви. За тях живота на цивилните струва нула. Абе терористи

Сега английската разветка ще ни обясни как на руснаците са им свършили лопатите и затова пак ракети са използвани!

СССР фалира! Русия я наследи!

руска "победа" има подобни измерения... Дори през втората световна измряха 50 милиона срещу 10 германци, ама победа...

Gugnelid

Не се хвали с глупостта си, ако мълчиш може и да те вземат за нормален!

Всичко е свалено, но има поражения. Без коментар!

от 30 изстреляни ракети укрофашистите свалят 40

напъни на монголската орда.. скоро ще бягат като мастии... само утежняват собствената си участ...

Скоро ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

Ще ти долетят още бръмбари в кухата кратуна.

Нема ли да почвате перемогата бе, свине мързеливи?

скоро... аз лично не знам защо въобще спряха есента.. още тогава можеха да жи гонят до Мацква... или май забрави състезанието по бягане от Харков, а?

Gugnelid

За разлика от украинците, руснаците осъзнаха какво би им струвало да задържат Харков, сравниха го с това, което биха спечелили, ако е техен и просто се оттеглиха без да си жертват хората. Хайде сега си направи сравнение с Артьомовск, за който вече и американците, и Зеленски твърдят, че е без значение.

И какво станало след атаката? Пак нищо, нали? Имали ракети, намятали ги. Сега - сначале.

Цяла нощ ихооо, сега тихо.

С бомби трябва!

че сега никой няма да обвини Украинците ако унищожат няколко блока в Моква..

Каквото и да направи украинската измет,ще загуби тази война.Колкото и кръв да и преливат евроатлантическите престъпни групировки,няма да направят нищо,освен да удължат агонията на уКРАЙНА.Който е застанал на пътя на Русия е бил бит и винаги ще бъде,защото Русия е най-голямата сила на света и завинаги ще си остане наша братска страна,напук на продажните европедерасти и така напречени български политици които са кучки на каишка на американските свине.Истинските българи знаем и помним и сме благодарни на Русия за всичко.Винаги ще бъдем с нея а промитите мозъци да си лаят каквото искат.Няма да успеят да променят историята,нито нашата обич към Русия!   

С теб сме !!! Братушките са велики !!!

Ние истинските българи най-обичаме да лижим руски жопи.

И русите да думнат киев и да се свършва!

Руските хибридни тролове яко са налазили. БНБ да забрани разплащането с копейки!

Я по-добре да изринем усраинската мърша на фронта!

Е, какво чакаш? Взимай лопатата и отивай да ринеш.

...

Даваха в новините как украинската военна полиция обикаля улиците на Киев и връчва призовки за фронта на всеки срещнат млад мъж. Затова ПРЕДЛАГАМ, да организираме хайки за млади украинци дошли в бегето. И да ги изпращаме направо на фронта. Нека защитават родината си Украйна с оръжие в ръка. Вместо да се скатават тук. Можем дори да се договорим с Украйна да открие наборна комисия в посолството си в София, която да отсява здравите и годни да носят оръжие. Ние трябва да помагаме на приятелска Украйна. И това е един добър начин да им помогнем, като изловим дезертьорите и ги върнем в Украйна. "Родина-мать завьот"-лозунг от Втората световна.

Укропитеците в България, искат българи да се бият за тях, а те да си стоят по хотелите. Като предложим неутралитет, ни пращат ние да се бием. Изгонете всички украинци от България

ПроЗд си като козяшки трол

ТРАВЕСТИТ?

Не съм пидирас,ама обичам да лижа ватнишки некъпани жопи.

Много " неутрални" борци за " мир" са се събрали тук да коментират!

Чебурашките сглобиха за два месеца десетина ракети и тази сутрин имитират военна мош. Смешници!

Оплакваш ли се или се фалиш бе, хохол?

разрушили жилищен блок.. разплакали няколко десетки деца, жени и старци.. чудо голямо.. ами ако това бяха вашите жени и деца? Толкова ли сте тъпи и ограничени, та не разбирате: подготвяте си съдбата на Хитлер.. как мислите действа това на украинските войници? Колко пленници ще взимат след това?

Буча, муча, на Бай Дън уя да смуча ;)

Байдън, Путя.. важно е да смучеш нечий уй, нали? Като видят сметката на кремълското нали ще трябва да си търсиш друго за смучене?

Не се обяснявай :)

За руските управници човещкия живот няма никаква стойност...нито на руските войници,нито на украинското население.За 100 години нищо не се е променило в руския начин на мислене.Може би причината за това е факта,че Русия е единствената страна в света,която преминава през обществените строеве по различен начин от останалите даржави.От феодален строй преминава направо в "социализъм" и накрая в капитализъм.Както казва руския икономист Потапенко "Русия е феодална държава управлявана от генерал-губернатори".

Пълни некадърници са москалите щом не могат да уцелят врага си.

Ъхъ...а американците колко хубаво ги уцелваха в Белград... барабар с китайското посолство...че и тука имаше паднали ракети даже

Само некви трафопостове бомбят :)

Дотук се оказва , че руската военна мощ е смехотворна военна мощ. Ако я имаше целите на операцията щяха да бъдат постигнати за няколко седмици максимум. Без да измрат стотици хиляди и без да се настрои половината свят срещу Русия. Ако пък имаха възможностите , но не го правят по-други причини значи са идиоти.

Да видим нататък :)

те май го постигнаха за 3 дни, но тогава запада влезна да помага... до границата с полша бяха взривили всичко по важно.. ако нямаше запад да влезне щяха да са се предали отдавна ония

Най опасно за украинското цивилно население е оказа украинското ПВО. Попаденията пи жилищни сгради са от тях.

първо това не е ракетна атака щото британското разузнаване каза че руснаците нямат повече ракети а само печки и перални...е тогава какви щети могат да нанесат печки и перални на цивилни обекти който са тайни складове ..укрите да не мрънкат нали имат пво което сваля 10 печки при изтреляна 1 перялня

При много мощната ракетна атака нито един украинец не умря. Братушки, не си ли научихте урока от Грозни? С ракети не става! Не става и с комунистичексата пропаганда "Синовете на руския елит се бият на фронта"!!! Понеже докато синчето на Дмитрий Песков се "сражавало смело" с украинците, наптрупал глоби в Москва с гъзарския си автомобил. Руския боец толкова се е вдъхновил от тази партенка, че от месец се въри на площ от 10 кв. км. край Бахмут. И не става, и не става! Няма да спечелите войната, не разбрахте ли, не и както си го предсатвяте? В една Чечня драпахте две години и намятахте хиляди ракети за нищо, че с територия като Украйна ли ще се справите. Правилно ви нарече онзи украински спортист - руски клоуни!

Ти нормален ли си!? Не виждаш ли че гледат минимално да рушат и да избиват ония льольовци!? Дори и Урсулата се изпусна наскоро - 20 хил цивилни жертви и 100 хил военни... Ква война е това с 20 хил жертви за близо година!? Че дори и при автокатастрофи годишно има повече... Всичко това е щото ги имат за свои...Заблудени но свои...както ние македонците... За това не е и воина а специална военна операция... Не щото не могат...а щото не искат...ще се види истинската война като стигнат Полша... По същия начин аз няма да пребия братчето си така както бих пребил някой соросоид - с ритници в главата докато е паднал...бих му пернал само 2 шамара, ако си го е заслужило... Проблемът е че украинците не осъзнават това, приемат го за слабост и се самозабравят...

Даже не боравиш с верните имена и цифри. Всичко е само в глвата ти, нали? Ей така, квото се сетиш и си го предствяш и на белия лист. Пък ха дано да е вярно.

Кого ще шамариш бре помочкьо ? Хехехех

Не е чудно че два козяшки трола неразбрали...те не ги избират там по акъл...

Да си вярвате и да скачате на амбразурите с весел квик :)

Свинчеее. Не спирай да приклякаш. Аналника ти пак цвърчи от патките на НАТО.

Ти си един жалък смешник, който пише тъпотии, когато няма какво да каже!

Пералнете не свършват. Кокейна замина. Минавайте на трева.

"По думите му в резултат на падащи отломки е прекъснат електропровод." Със сигурност ракетите са имали коренно различна цел.

Става напечено, говори се че и кирки щяли да им раздадат.

Дадат ли им и макетни ножчета ...

Като слушам укроплач и скърцане на биберон :)

Не бе,скърца латекса в жопата ти.

в украйна няма цивилно население всичко е венна цел....

Който хохол е имал капка акъл, отдавна е бегал с 200!

Мачкай, Влади! Мачкай укронацистите!

Мачкам,заболя ме жопата вече.

За Киев не знам но в Николаев са ударили съвещание на офицерския състав на високо ниво. 20 броя западни + украински офицери са дали фира!

Прекрасно. Ето това са новини

Русия се защитава от САЩ като бомби цивилното население на Украйна. Това само русофилската паплач с висок геополитически интелект може да го проумее.

Посипани с напалм - патент на твоите приятели.

Кви, квии :)

сфалили са ми оная работа укрите и нато немат технологията да свалят хиперзвукови ракети....одидоха половината танкове и пво при бандера

видео от атаката в Уман.. https://www.youtube.com/watch?v=uyGpOxuxjEc Радвайте се и се смейте... Според руснаците това е военна цел.. жилищен блок... сигурно е бил препълнен с украински военни... скоро и над руските градове очаквайте същото... единственто, което украинците искаха е свобода и европейско бъдеще.. И в крайна сметка ще го получат... а ние... е, нас като гледам ни чака отново руска или туркса империя...

укрите ше бъдат терминирани

За рекламации към Бай ти Дън!

навсякъде където има украинци е веонна цел