Мошеници замесиха известен кардиолог в онлайн измама с лекарства

Според фалшивата новина хапче за прочистване на кръвоносните съдове удължавало живота на човек поне с 15-20 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крушата си има опашка! винаги!!!

Много "политкоректно" представена информация. Кажете името на препарата, на фирмата или лицето поръчало рекламата, това са неща които не може да не се знаят в медия, издържаща се от реклами. Кажете ги, та и аз да ви кажа "браво". А така - дрън-дрън, поредна "сензация".

Та нали тия дето ги питаш, точно те въртяха реклама до припадък. Нали и те са в кюпа, щот са прибрали едни пари за да въртят тая реклама денонощно. Дали не знаят от къде идват парите, как мислиш?

Тихо приятелю, нали точно за това ги питам..... Сега ще ни изтрият постовете и на двамата.... ГолЕм ПРАЗ.

Много лесно полицията може да ги хване. Нали се доставят тези неща все пак. Интернет е пълен с обяви за такива хапченца, сиропчета, тоници. Все едно сме по времето на дивия запад, когато всеки мошеник е правил всякакви бъркочи, с обещания как лекуват какво ли не. Дори аз се подведох с един тоник, който отровено щеше да ме очисти. Защото обещаваше, че с него ще спрра лекарствата, които принципно взимам. Не само не помогна, но влоши драстично нещата. Добре че се усетих навреме. На пръв поглед е безобидно - нещо като чай, ама има 2-3 съмнителни съставки. Направи ми впечатление, че пише, че са направени в Румъния.

Кои беха ГДБОБ? Аз ги свързвам със сутрешен побой на родилки. Да ги запишат на курсове за ориентиране по азимут.

Нещо подобно видях и в Дир-а. Затова ли махнаха рекламите между коментарите?

Кажете, кое е хапчето бе, за да знае народа, че е вредно и да не се купува.

Какво значение има? Хапчета се купуват от аптеката! Всякакви други схеми са измамни или най-малкото - неморални. Купувайки хапчета, прахчета, сиропчета и т.н. от разни хора в интернет, в най-добрия случай си купувате бонбонки на супер завишена цена ... а може и да не са бонбонки. Вече всякакви шарлатани произвеждат "хранителни добавки" и чудодейни елексири, после ги продават по схемата MLM /мрежов маркетинг/, като "всеки получава дял според приноса си" ...

Подобни ,,реклами’’ се въртят постоянно за много ,,лекарства’’ в различни сфери на медицината. Нищо чудно да се окаже, че ,,рекламната агемция’’е една и съща. Въпрос на желание от слижбите.

Струва ми се, че Борисов този път утърва коня, и подкара всичко на каспъна. Затова само бръмчи с джипката по магистралите като муха без глава, а ето виждаме, че проблемите само се трупат, реакции от съответните държавни служби няма, но има повишение на заплатите с 30 %. Затова на следващите избори баста, ще се гласува, няма да се пасува !!!

Професор Младен Григоров подава сигнал до прокуратурата и ГДБОП, ама всичко остава като глас в пустиня ! Това е ключа за палатката и методиката на управление на ГЕРБ. Схемата е - трай коньо ! Тези неуредици са в колосални размери в живота на БГ. Можем да пишем романи, екшъни и прочие. Но нека сега Пан Борисов да се пече на бавен огън до следващите избори, защото напред за ГЕРБ и сие е мъгла, а назад пропаст.

Много жар се натрупа на главите на герберите !!!

Е, защо им вдигат тогава заплатите с 30 % на тези бездейници !!!

в тях е ножа в тях е и хляба. А останалите кучета ги яли!

А дали на известния кардиолог не му е писнало да си брои стотачките и е решил да ги направи хилядарки?

Не, известните кардиолози печелят достатъчно, не са олигофрени като теб!

България е малка страна с много мошеници!

В България е измислено само киселото мляко. Всичко друго, вкл. и мушингийте е внос.

през ВСВ ли имаш предвид?

Така ще е докато Пан Борисов е на власт !

изскача банер за 109-годишния кардиолог Страхил Вачев, който е на 109 години, но изглежда и се чувства на 60!...

По принцип хранителните добавки в по-голямата си част са шарлатанство. Но нали си плащат рекламите.

И Валя Ахчиева по същия начин, никой нищо не прави по въпроса.

Тоз сега не вярвал на институциите и хайде и той да си направи реклама!

Каква реклама, човекът иска да не ти продават боклуци и се мъчи да помогне, ама Ганьо се чуди по какво да плюе!

Кой казва ,че българите сме без творчески подходи в различни ситуации? Тези и други реклами, които така упорито ни принуждават да ползваме с техните искания за управление на личните данни , доведоха до тази изобретателност.

Има бабички, които искат да живеят своя безмислен живот до 100 години. Тия са готови да купят всяко лекарство, което би им удължило мизерния живот. Какта хвърляха по 30 000лв през прозорците на циганите, така и сега ще купуват тези лекарства. Браво на мошениците, ударили са в десетката....

Пожелавам ти да остарееш, сто години да живееш!

Ами мошеници замесиха министър-председателят в едни медийни онлайн измами с едни снимки , които рекламират злато, евро и пистолети ...

Е, поне с пистолета не са го замесили в измама;) Там, където Баце нанка - или "сладко спинка", пистолета е на шкафчето, а Баце призна автентичността поне на тази снимка;)

Акъла ти е колкото на зеления чорап -Мунчо.

Оффф, ами аз само отбелязвам един ФАКТ;) А оценката ти за акъла ми е последното, което ме интересува. Например в твоя стил аз пък ти казвам, че си по-тъп и от една тиква;)

Това какво общо има със статията?