17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото ,германците правеха с тях,за тях няма ООН,няма хелзински комитет,няма правата на човека ,напомня ми един филм НЕДОСЕГАЕМИТЕ

Ако Русия,Китай,Сирия,Иран,ЮКорея убият някого -това е тероризъм и престъпление,ако САЩ,Англия,Израел,Франция го направят -това е благодеяние и триумф на демокрацията?! И Бог ли мисли така???

Крайно време е Иран да въдвори друг, различен ред.

И сега се раждат, ама ги озаптяват. ...Мене не ме бърка.

Тия баце са много мощни деба

ми то асад затова иска среща с ким! търси си сигурна квартира, а в россия не става, щото и там има много юдеи! израелците казаха или иран се изтегля от сирия, или този път ще ликвидират асад! как искам и в България да имаме такава служба, но вярна само на България а не на братска страна!

Що, бе? НАТОто не ни ли стига? Ти па кво имаш за пазене? Акъл- не , освен парици?

Chifuti protivni...Gadni i podli lihvari i ubiitsi !

всъщност Христос няма нищо общо с еврейте , от Галилея е ! Древна Българска земя . Това е реплика за оня неграмотник , който принизява Спасителя сдо някакви пустинни лихвари - терористи !

Ами нали евреите го разпънаха на кръста!

Аз евреин дърводелец не съм видял! Какви роби са били в Египет..? Освен в подземията да са броели жълтиците та Фараона!?

Евреите убили двама иранци ! И какво? Иран е с население от 81 милиона. Иран е държава с 5 Хилядна История !!!!Да от 5 000 години ги има . Русия и Иран отдавна са стъпили в Либия и скоро техният човек ще е президент ! Сина на Гадафи ще е новият президент подкрепен от генерала владеещ почти цяла Либия. Израел надушва неприятни времена-краят на САЩ ! Кой ще ги пази тогава ?

Пак ли края на САЩ бе товарищи? И какви са русия и иран?Едната е чернена фашистка изостанала технологично страна,а другата е религиозно-фашистка държава сееща тероризъм и насилие Близкият Изток,а сега опитваща се и в Северна Африка! Няма да им позволят да направят това което са намислили двете фашистки сатрапии!Израел,САЩ и Европейските демокрации ще ги смажат както обикновено!

"..чернена фашистка изостанала технологично страна..." ..лата Русия е единствената Космическа страна в момента ! На тази изостанала Русия разчита Светът за отиване и по дълбоко проучване на Космоса. Къде ви наемат такива тъпи тролове бе ? Само си хвърлят доларите/евро на вятъра!

мъск! илон мъск! два пъти по успешен от цяяяяла росия що се отнася до космоса!

Да те попитам, господине, ти си учен, аз само с 4-то отделение съм, като паса хайванчетата на къра и ровя из таблета, чета и не мога да разбера, Русия изостанала много, а най-новите балистични ракети, летящи със скорост 8-10 МАХ, нямащи и едва ли ще имат аналог в света, техни?!А знаеш ли, соросоидно-краварско говедо, че Русия вече е в състояние да порази за 30 минути всяка една точка в света и то с конвенционален заряд, да не говорим за ядрен?!Така че, един съвет от мен, не ги мисли руснаците, те ще се оправят,мисли нас, цървул, че виж ни министър-председателя колко жалка картинка е, преди 4 години гордо се биеше в гърдите,че е спрял руските проекти, сега ходи да прави наколенки на Путин.....

Тайна, тайна, колко да е тайна операцията - ДИР "всичко" знае :Р

Абе...кво се дърляте тука? Перси евреи аша бала. Много е просто. Арабите (да иранците са араби...щом е в тоя регион с такава религия и манталитет си е арабин...перси са били отдавна...сега са араби) не са стока. Кога арабите са били плюс за България? Никога. Евреите си гледат интереса и правят квото могът...добри или лоши...гледат си държавата. С тях по можеш да се разбереш.

Нали знаеш, че дълбоко грешиш. Персите не са араби, а основния ираноезичен народ.

Каква неблагодарност. А едно време персите спасиха евреите от асирийско робство.

Очаквам подобаващ отговор от персите , вече са им скроили шапката на терористите - лихвари ;000 Не става само с грабежи и убийства , капиш ???!

Надявайте се всички вие, които подкрепяте тъпите перси, че евреите могат да бъдат победени. Няма как един слон, бил и той силен, да победи човек въоръжен с базука. Същото ще бъде и при война между Израел и Иран. Така и не ви дойде акъла в главата на всички вас - комунисти, русофили, американофоби, израелофоби и останалата сволоч, че Израел е пълен с хора с интелект в главите, а не като вас или долюбваните от вас ватници, араби, иранци, китайци и други подобни отрепки, които могат само да крадат технологии и да произвеждат хибридни новини. Запомнете тъпоумници - англосаксите и евреите не губят войни, накрая винаги излизат победители /направете си справка по държави, кой колко загубени войни има, ако изобщо можете да си направите такава/. Всичко останало са само полюции и нощни напикавания, примесени с мечти как САЩ, Израел, Великобритания и др. губят, нещо което го слушам от тригодишна възраст и все не идва, ха ха.

Вземи се преименувай на Моше, гнида червива. И повече на влизай в църква, ходи пали свещи в синагогата. От антибългари анализи не щем!

И ХРИСТОС е бил ЕВРЕИН тъпако. Такива са били и неговите апостоли. Уж ходиш в черква и палиш свещи, подражавайки на Бойко и Путин, а ги забравяш тия работи.

Всъщност Христос не е бил евреин, а Бог, разпнат на кръст от евреите.

Ами щом слушкаш това от три годишна възраст, ми ти си бил много мъничък бе сладунчо мамин. Я какъв анализатор си, на тези годинки , истински Айнщайн в предучилищна паралелка. За премиер ще те стягаме. На баба момченцето.

Глупако, първо думата "тригодишна" се пише слято, като ми четеш коментарите поне гледай, а не блей като млекодайна крава в товарен вагон. Второ, аз съм на 42г. и ми се струва, че май съм по - големичък от дри*льо като теб.

Всъщност СССР е бил държавата най-подкрепяща в идеологическа линия република Израел. Въпреки официалните и публичните разногласия. А и страната на мошетата си е най-напредналия комунизъм в много отношения. Религиозен нац. социализъм

Е, да ако не беше чешкото оръжие което Сталин им подари днес нямаше да има кой да се хвали че е победил арабите, а и Сталин е първият който признава Израел за независима държава... Труман го прави с няколко часа зъкаснение;)

Те тия освен да убиват, друго не умеят.

Грешиш! Могат и да изнудват/виж банките/ могат да купуват всичко /добре са с парите/, могат да плачат /ако изгубят пари/ ,могат да хитруват /на дребно и на едро/, абе с две думи " почти" като българите са!

Помните ли, че неотдавна един бе прострелян и падна от прозореца на посолството на Палестина в София. Някакво разследване?

разчитат твърде много на САЩ и дърпат котката за опашката. Имам чувството, че накрая ще бъдат лошо наритани.

Че ще бъдат - ще бъдат, но колко народ ще повлекат със себе си и колко поразии ще направят?..

Случаят Скрипал бледнее пред това! Нещо да кажете?

МОСАД им е помогнал по-бързо да стигнат до неизменните девици, които ги очакват в Рая с огромно нетърпение. А и този случай бледнее пред това, което направиха Адолф и Хайнрих в Освиенциум, Бухенвалд, Дахау, Бабий Яр, Варшава, Минск, Киев и т.н. Ако се беше намерил някой, който да гръмне навреме другаря Хитлер нямаше да има Втора световна война с почти 100 милиона убити. Нещо да кажеш, другарю антисимит? Ще ти напомня, че обръщането в NSDAP - партията на Хитлер е Genosse т.е. точно другарю.

А ти знаеш ли, че хора от други етноси загинали в концлагерите са в пъти повече от семитите, но само те тръбят.

ВСИЧКИ НЕЗАБРАВЯТ и тръбят. Избитите в концлагерите са много и не са забравени. А ти си забравил за "безсмъртния полк" в руските, белоруските, че даже и българските градове, не си чувал за паметниците и поклоненията в Полша и даже в самата ФРГ. Между другото първите обитатели на концлагерите са немските социалдемократи и гейове. После и идват комунистите, евреите, поляците и т.н.

Евреите избиха доста ирански учени и инженерни работници.

Значи няма никакъв проблем пък персите да ликвидират еврейски "военни съветници"

Нека опитат