Малките градове без автобус до София

Хората от малките населени места ще останат без директен автобус до София и другите големи градове.

Обратно в новината

Коментари - Малките градове без автобус до София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези мушенници в парламента и кметовете са за разтрел с тези хубави заплати. А днес всики мошенник от тях ще е с по -горяма заплата. Крадат безразборно без да ги съдят, а българският народ гладува заради такива отрепки като тях. Не е тайна, че ако си осъден не можеш да почнеш работа или да работиш на отговорна длъжност , но може да станеш депутат. От няколко години е модерно на престъпниците в парламента - истинският българин да им се кланя и те да ни обеждават в техните идиотизми за доброто на българите. Точно тези нещастници ни предадоха за да сме на това положение , да се радвате на шибаното бъргарско платено правосъдие - затварят си очите за циганите , чушенниците, дрогатаопропастяват децата ни.... И ние си мълчиме. Македонците и гърците са прави да ни се смеят те никога няма да го позволят. Това е факт, защо ни отнемат българската история и я приписват, че е македонска. Защо гърците като са толкова прости взеха около 3-4 заема от ЕС / можеби ще ги върнат???/. Дянков, защо заблуждава всички българи, че не ни трябват ЕС пари и не сме за нинус. Защо тогава бави изплащанията ? - за да не излезе на минус. ЗАЩО САМО НИЕ НИ ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ / СИГУРНО СМЕ МНОГО БОГАТА НАЦИЯ/. ЗАЩО ПОРТУГАЛИЯ Е С еВР.ПАРИ 90 %, ТЪПИТЕ ГЪРЦИ ВИЧЕ ХИЛЯДИ МИЛЯРДИ ВЗИМАТ БЕЗ ДА ГИ ВРЪЩАТ. САМО НИЯ ТЪПИТЕ НЕ ИСКАМИ. ИСКАМЕ ДА СМЕ БЕДНИ И ПО ДУМИТЕ НА ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ НА СКЪПАТА НИ БЪЛГАРИЯ НИЯ СМЕ ДОБРЕ, ЩАСТЛИВИ СМЕ , ИМАМИ ИКОНОМИКА И Т.Н ПРОСТОТИИ. ВРЕМЕ Е ПОКОЛЕНИЕТО КОЕТО ТЪРПЯ ОТ 1989 ГОДИНА ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНЕ И ПРЕМАХНЕ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА КОЛКО КЛОШАРИ СЪЗДАДОХА СЪЩЕТЕ ТЕЗИ БЛАГАДЕТЕЛИ ДО СЕГА. ПО ВРЕМЕТО НА Т.ЖИВКОВ ГО НЯМАШЕ ТОВА ПРОИЗВОЛИЕ И ПРЕСТЪПНОСТ. СРАМОТА ЗА БЪЛГАРИТЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ.

Не е допустимо през 2013 година да няма директна връзка от софия до боровец с маршрутка за 40 минути да се стига, без да ти губят времето. Това е недопустимо все пак не пътуваме до Смолян или Асеновград , а до известен български курорт.

Нещо не разбирам?Значи за по-голямо удобство аз с 2 си деца трябва да сляза в Бургас за да се прехвърля на друг автобус до Созопол?Айде холан едва ли някой нормален човек може да измисли такава идиотщина!Превозвача е този който решава дали му е изгодна линията ,а не държавата.Иначе остава някой да не мисли с горната си глава!!!!Или иска да осигури работа на закъсалото БДЖ или на някой приятел превозвач не издържал на конкуренцията.И в двата случая трябва да се намеси пак премиера!!!!

Какви схеми бе, нали бяхме пазарна икономика ?!? Не ред ни е необходим, а свобода на инициативата ! Свободата прави парите и щастливите хора ! Докога ще задушавате всичко нормално корумпирани типчета ? Ако ще връщате соца върнете и на бай Тошо цените на парното тъпанари !

Да се надяваме, че превозвачите няма да позволят подобна бюрократична дивотия.Като седят цял ден по бюрата, се чудят как да си оправдават заплатите.

Напълно подкрепям решението. Даже ще е добре ако се вкара закон за виза на провинциалистите при посещение на нашата хубава столица. Така всеки столичанин ще води пълноценен живот без да се слбъсква с цялата селска сган, изсипваща се в София.

абе ти лут ли си бе да ти заградят мястото където живееш като при индианците.

я че си купим камила и кога стигнем тогава

Пълна глупост и лобизъм!

Добра новина, сега по-малко селяни ще идват в София ;)

Ако се върнете там откъдето са дошли родителите Ви, уверявам Ви София ще бъде вече малък град!

То пък една столица,да умреш от срам пред света.И все селяните ви виновни.Я си погледнете домовете,задните дворове ,пълен бърдак.

Хората от малките градове ще си поръчват таксита, за да ходят в други градове. Това правителдство е ненормално.

И аз съм против.Искам от всяко село,махала ,горска хижа директен автобус,самолет,платноход и луноход до центъра на вселената София,както и до всички останали бедни галактически джуджета :Варна,Пловдив,Бургас,Русе,Габрово,В.Търново и т.н. или най-добре за всеки един гражданин на Р.България да има по един автобус,който ще го кара,където си поиска и когато си поиска,а не както беше досега,за да стигнеш от място Х до Велика София трябваше да смениш няколко влака с автобуса.Но пък друго си е да поплюеш на воля,заради лошото бъдеще след като доброто минало е било по-лошо.

Когато държава, в която съществува пазарна икономика, започне да въвежда ограничения за бизнеса, това създава само бъркотия и сива икономика.

че тоя народ ви пречи, драги ми ГЕРБ-ери! Ако не става по друг начин - в края на мандата опитайте с ДДТ и напалм!!!

НЕ МОЯ А ТВОЯ ИНТЕЛЕКТ НЕ Е НА НИВО ЗАЩОТО ПЪРВО АЗ НЕ СЪМ ИЗБИРАЛ ГЕРБ ТА ДОРИ И ДА БЯХ КАКВО ОБЩО ИМА ТУК ГЕРБ С МЕЖДУГРАДСКИТЕ АВТОБУСИ -АМА ТО НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ

Ами че нали точно депутатите на ГЕРБ правят промяната в закона? По последни данни май те управляват от една година насам. То верно, че за една година освен да слушаме как само предишните са виновни, друго не чухме, ма все пак - време е да поемат отговорност за собствените си глупости, нали?

Невероятна простотия! Сега ако искам да пътувам до Мелник, първо до Благоевград, после до Сандански и от там до мелник???? Това е най-голямата глупост която съм чувал!

До Петрич миличко, не до Сандански или Благоевград.

Г- министре, законите следва да се правят в интерес на хората, а не в твой интерес. Чувал ли си за пазарна икономика или ще ми измисляш закони за закрила на твоите лични интереси?

Само индивидите, които не пътуват често май се оплакват! Че до сега да не би да бехсе различно? Трагжат ажтобусите от малкия град, и някаде по патя иджа големия, спират там и почваме да чакаме...да дойде време за линията от големия град. На практика няма разлика, само дето не слизаш от 1 автобус да се качиш на друг, чакането пак го има ! Ама нееее....дай да изпсуваме по веднаж, щото празните ни глави не успяват да разберат какво става ! Разликата ше бъде само в това че на автобуса няма да пише Град А - Град Б - Град В .... посто от Град а- Град Б ... и ж град Б табелата става Град Б- Град В !!! Положението е идентично със старото, само дето правителството ни имитира дейност :/

Драги ми смехурко, всяка седмица си пътувам по 250 км. до Софето и 250 км.обратно... А ако ми спрат административно автобуса, пеш ли да блъскам бе - идиот

Спокойно, ще разрешат превозването с рикша или ролкови кънки по "магистралата" ако имаш винетка де! :-)

Само индивидите, които не пътуват често май се оплакват! Че до сега да не би да бехсе различно? Трагжат ажтобусите от малкия град, и някаде по патя иджа големия, спират там и почваме да чакаме...да дойде време за линията от големия град. На практика няма разлика, само дето не слизаш от 1 автобус да се качиш на друг, чакането пак го има ! Ама нееее....дай да изпсуваме по веднаж, щото празните ни глави не успяват да разберат какво става ! Разликата ше бъде само в това че на автобуса няма да пише Град А - Град Б - Град В .... посто от Град а- Град Б ... и ж град Б табелата става Град Б- Град В !!! Положението е идентично със старото, само дето правителството ни имитира дейност :/

Аз си имам кола и ми е през оная работа. Това е удър по бедните хорица, които като тръгнат да мъкнат "торбите" към софянци, ще трябва да ги прехвърлят от автобус на автобус. Така ще се ограничат рушветите в натура, а ще се увеличат паричките. Представям си западните туристи, които ще разчитат на този транспорт до туристическите ни обекти, как ще се оправят и как ще благославят нашите "умници".

Не разбирам защо затрудняват хората по този начин!? Това по никакъв начин не е в полза на обикновения човек!

Сакън, на хората да не им е удобно. Трябва да висят по спирките, да изчакват автобуси, да мръзнат и да им е гадно. Защо, бе, кретени?!

Е, добре - Слънчев бряг, който през лятото е с население няколкостотин хиляди човека малко населено място ли е?

И какво, излиза, че ако един студент иска да се прибере в София, вместо да си хване директен автобус Троян - София /да плати 10 лв. и да стигне за 2.5 часа/, ще трябва да си хване автобус първо до Ловеч /да плати 5 лв./ и след това да се прикачи за София - така пътуването му става 4 часа и билета 15 лв. вместо 10.... Няма такива малоумници

има, имаааа

Абе, тия нормални ли са? КРЕПОСТНИЧЕСТВОТО ЛИ ЩЕ ВЪЗРАЖДАМЕ... А уж влязохме в ЕС, където осноен пинцип е свободното движение на хора...

БРАВО И НЕ МОЖЕ СТАРИ И РАЗДРЪНКАНИ"АВТОБУСИ ДА ЛЕТЯТ КАТО КАМИКАДЗЕТА ТРЯБВА РЕД

А кой ти е казал, че сега няма същите раздрънкани автобуси да те возят? Само дето ще ги чакаш с часове на студ и пек, за да се прекачиш, ще губиш време и нерви и пари. Ма то хора с твоя интелект избраха ГЕРБ, така че.... как да го разбереш това...

Абе Банкя има ли 30000 жители?Че до там бая транспорт върви.

Банкя е квартал на София, момко

Банкя не е квартал, а си е точно град. Градовете в Столична община са четири.

Защо да е лесно, щом може да е трудно.

Излишно се палите.В такива статии най- напред трябва да се даде възможност на тези,които предлагат промяната да обяснят причините и после да се коментира!Когато не змаеш аргументите е излишно да се репчиш!

Каквито и да са аргументите, осигуреното неудобство е 100%-во, а пред него никакви аргументи не важат. За пореден път ни доказаха, че сме балами, че си траем, че дме нищожества, които никой не зачита и за 5 ст., но нали сме удобен, търпелив народ, който много внимателно се вслушва в аргументите и щом има аргументи, значи всичко е позволено, значи може да ни потъпчат и помачкат още много!

Ами те аргументите са написани единия бил да се подобри сигурността по пътищата, а втория - да се спре "състезанието" с БДЖ. Само, че и двата са несъстоятелни. По-добре е да се направят по-хубави пътища, а не да се намаляват участниците по тях. А в условията на пазарна икономика "състезанията" се печелят от тези, които предлагат по-добри условия, а не като се издигар изкуствени пречки пред конкуренцията.

Питам се защо в България всичко изглежда толкова сложно,а може много лесно и бързо да се сложи ред.Просто правят paste-copy модел от Англия например...Разликата е в това ,че тукашните политици нямат автобусни линии.....

Рибата се лови в мътна вода.

Явно събират пари за новата писта за Формула 1 :) :)

Това си е чисто картелно споразумение!

Всъщност София ще остане без връзка с по-малките градове. Прощавайте, но това не е чак такава трагедия, както излиза от статията. Ако искате да пътувате от Русе за Албена или Несебър, първо ще спрете във Варна или Бургас. Това е положението от доста време насам и никой не се оплаква. Софиянци да се приземят най-сетне.

"Не ме е яд, че съм зле, яд ме е ,че Вуте е добре!"

Смехурко, сега ако си на почивка в Албена,например, имаш директен транспорт до там, а с "умните" промени ще спираш в Варна да се прекачваш...защо???

Поредната простотия.

А на държавните служители работещи в малките населени места, които трябва да отидат в София командировка, освен пътни и дневни, вече ще им се плащат и нощувки. Защото ако трябва да сменяш 3 автобуса и 2 часа работа да имаш в София едва ли ще успееш да се върнеш за един ден.

??? Недоумявам?

Май се опитват да засилят конкурентността на БДЖ, че рейсаджиите им отмъкнаха бая клиенти.