”Странно поведение” на пилота свалило Ту-154 край Сочи

Експерти стигнаха до извода, че самолетът Ту-154, който се разби на 25 декември м.г. в морето край Сочи, не е падал, а е кацнал върху водата, предаде Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - ”Странно поведение” на пилота свалило Ту-154 край Сочи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече такива катастрофи - толкова по-добре...по малко пияни ватенки на този свят.

Шило

Да няма после мрънкане при злорадстване след поредната катастрофа на самолет на страна от ЕС или НАТО?

Имаш хубаво име, имаш ли и фб профил?

Това се хуморески! Барметричният и радиовисотомер не лъжат за височината, пилотът следи скоростта и поддържа тангажа на тази машина. Дори да вижда "небето", като отражение в морето!!!

тия турски и руски тролове се не търпят! крайно време е за закон против чуждите тролове. тролиш - 2 годинки в зандана при мангалите и яка глоба! За гавра с нацията...

Че за третополовите това ще си е чиста награда за заслуги.

ми 1ч5-те версии, една от друга по безумни. Не аз, а те се подиграват с паметта на загиналите, но трябва и да се мисли, а не само да зяпаш с празна глава.

кат се почне едно : алкохолици, лосиони, водка ....

ЕДВА ЛИ РУСНАЦИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА РАЗНИ ГАНЮ ЗА ТОЗ САМОЛЕТ Така че НЕ СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ И ПРАЗНЕТЕ ПРОСТОТИЯТА ДУХАЙТЕ ТУКА ДЕМО_KAШАТА И СЕ ПЛЮНЧЕТЕ ЗА пенсии

И нас не ни интересуват руските постове, но постоянно се опитвате да пишете на български в нашите сайтове.

"Ваши" сайтове? Това как точно го представяш? Имаш нотариален акт? При условие че сайтове в клауда - как точно са "ваши"?

И какво му е странното ? Напил се, заспал, приводнил го - хахахахах

Антифриза не прощава на никого.

Уж Роман Волков,командира на самолета е бил един от най-опитните,а сега излезе,че той е виновен,не можал"да се ориентира" и"приводнил"самолета.Тези за да скрият и потулят грешките и простотийте на други хора изкараха пилота за виновен .Чисто по руски и комунистически.Язък за семейството на опитния пилот.

Девет правописни грешки само от пръв прочит. А стегнете се малко бе, ДИР! Ние във форума си тракаме, както ни падне, ама вие... не би трябвало.

ТУРСКО ЗА ТЕБ ГАНЮ ЖАЛКО ЗА СЛАВЯНСКАТА ДУША ЗА СПРАВКА ЧЕТИ КАК ПРИКЛЮЧИ СТАМБОЛОВА_TA МЪРША ИДИ В ГРАДИНКАТА-ВИЖ

Ти прочети какво направи генерал Колев с казаците и румънците в Добруджа.

ЧЕТИ ЧЕТИ ЗА САТРАПИЗМА В БГ-ТО ТИ 1878-2017

с този пост можеш да идеш в затвора за гавра с нац. символи, но и да не идеш, вършиш чудесна работа за нас, партиотите - така хубаво ни насъскваш срещу Москва, ч е по- добре - здраве!

Писано им било и бог до ги прости! Да философстваме файда няма...

Понякога наблюдавам как излитат самолети. Набират височина страшно стръмно и много бързо. За секунди са доста високо. Едва ли са руско производство, тук не им е разрешено да кацат от съображения за сигурност и заради джангъра, който вдигат. А руският Ту154 за една минута успял да набере само 250 метра височина. Значи или е нямал мощност, или е бил претоварен, което обяснява трудното набиране на височина. Или и двете в комбинация - не му е достигнала мощност, защото е бил претоварен. Версията със странното поведение е за измиване на нааканите руски задници. Горкото семейство на пилота.

За всички ,които пишат за лосиона Бояришник,ще препоръчам да намалите количество на тинктура Маточина. Просто се чудя тази злоба идва от генетични увреждания, от тинктура или от жалък живот ,който влачите?

Жалък е живота в жалката Русия... Тука сме си добре - имаме си ракия в изобилие и не пием лосиони за баня, одеколони и антифриз като руснаците.

.... поне още не е оскотяли дотам ,че да се радваме на една катастрофа.

"..момчета от София се налочиха с тинктура маточина, за да получат халюцинации. В Якорудапора пиха метилов алкохол . 4 младежи от Благоевгред починали след употреба на антифриз....." . Преглед на български новини

Защо пак биеш негрите? Какво пием ние тука, си е наша работа. А ти, впрочем, откъде знаеш такива подробности за тинктурата от маточина? До днес дори и знаех, че съществува такова нещо и не знам за какво се ползва. Да не би ти нещо с тая тинктура, а... И вземи научи къде се слагат членовете. Поне на 3 места, според обстоятелствата.

Чета местните новини, как няколко юнаци се налочиха с тинктура маточина, за да получат халюцинации. Може да се каже ноу-хау. Да не броя и онези от Якоруда с метилов алкохол или онези от Благоевград с антифриз. Та това е за коментари относно Бояришника. Не лошо първо себе си да погледне човек. А относно членовете - може и не ги спазвам, но пък и не пиша ,като много от местни "писатели" - УсигОрявам, вИШо Убразование, Очудвам :)

"....около 25 милиона руснаци нямат достатъчно пари да пазаруват алкохол по законен път. Заради липса на средства най-бедните прибягнат до козметични продукти, продукти за почистване, течност за чистачки или антифриз за коли, които вземат хиляди жертви в Русия ежемесечно".

Ако си преброи всичките бедни руснаци, може най-накрая ще те стигнат ръцете да преброиш и бедни българи по села, дето нямат пари да купят хляб. Но както се казва в собственото око и греда не виждаш.

Сетих се за още 3 места, където при добро желание могат да се слагат членове.

Няма значение колко е била добра подготовката им, мъртвородните не могат да летят безнаказано вече и попаднат ли на дупка.... Само на българите няма от какво да ни пука. Но то и името на държавата ни е България все пак...

Лосиона за вана има странни странични ефекти.

Много е лошо някой да те обвинява в странности, когато си мъртъв и не можеш да се защитиш. Пилотът бил странен, поведението му , видите ли не знам какво си. За да не се издигне самолетът значи е претоварен. а се претоварва само с необявено оръжие, много оръжие. Никой не може да ме убеди, че един хор и музикални инструменти могат да попречат на издигането на самолет, особено, след като този хор и оркестър са обикаляли цял свят и никакви инциденти не е имало. Този самолет е поел военен риск, а който е издал заповедите се е провалил. Второ, след толкова летателни часове никой не обвинява машината, че е амортизирана и някой все още я пуска за полети до катастрофалния край. Що бе! Рискуваха музиканти за военна мисия, а сега пилотите странни при "кацане във водата! Ами като са на зор гледат да не се разбият челно, пак са пробвали нещо за спасение. Баси изродите има в това разследване.

Помнете ми думата - следва да кажат, че Сорос, ЦРУ и / или Еврогейовете са подкупили пилота. Между другото къде е гаранцията, че допотопната безаналогова мужишка черна кутия е записала вярно данните?

Разговор между пилотите: - Виж Черно море. - Ау колко много вода. - Представи си, че е водка. - Че колко водка е това.

Има си хас руското министерство на отбраната да признае грешка от каквото и да било естество.

сторило им се е че Черно море е от водка.

Става нещо. Уволняват 10 генерала и продължават по старому.

Много правописни грешки в тая статия чак на моменти се питам дали не е машинен превод от руски източници!

Допустимо е . В България не съществуват рускоговорящи славяни.

LeGrandTulup

А онези, които изкупили половин България не са рускоговорящи славяни в България?

Въобще няма славяни, а руски слуги със славянско самосъзнание. Славяните в България са комунистически мит, поддържан упорито, за да оправдае с братския руски славянски народ слугинажа в полза на СССР преди, на Русия сега.

Он, ъъъъъ таковата, упал. Сега сериозно - в Русия явно продължава гнусната практика при сакатлъци да се обвини или най-нискостоящия във веригата, или както е в случая - мъртъв човек, който не може вече да се защити. Да не си на мястото на роднините и близките му - да живееш с мисълта, че човекът е убил над 90 души. А може и да не е така. Но най-лесно е да е виновен мъртвият пилот.

Пилот, който излита не се "ориентира в пространството" още повече ако е тъмно, а работи по прибори, бе господа "експерти"!И ако той се е "дезориентирал" , вторият пилот къде е гледал-пиел е водка ли?

Ту 154 е пълен боклук, най-вероятно и приборите му са пълен руски боклук. Ако е разчитал само на тях...

руски самолет....напил се ,залитал,препънал се и цамбурнал в Черно море...:))))

Не е странното поведение, а неправилното разпределение на товара и многото заредено гориво. Ето тук има много добър анализ: https://topwar.ru/110584-smertelnaya-centrovka.html

пак са натиснали копчето на Бук-а.

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ,ЧЕ ПИЛОТА Е БИЛ ТРЕЗВЕН, ЗНАЧИ ВЪОБЩЕ НЕ ПОЗНАВА РУСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !!! (имам спомен, при откриването на наш обект в МОСКВА, присъства един замминистър на леката промишленост, който дойде пиян, и припадна )

са ставали над Бермудския триъгалник.Пилота решава,че долу е горе и цоп в морето.Или е работа на извънземните.

За относително кратко време след катастрофата с Джърман уингс, където пилота преднамерено разби самолета това е втори такъв случай. За някаква тенденция две наблюдения не са достатъчни но все пак е тревожно. Психиатрите може би ще имат работа за в бъдеще с пилотският състав.

КОЕ Е НАЛОЖИЛО КАЦАНЕТО НА САМОЛЕТА И ПОВТОРНОТО ИЗЛИТАНЕ.ДА НЕ Е ПРЕТОВАРЕН С НЕЩО ОТ ВОЕННОТО ЛЕТИЩЕ!?

Шило

Да зареди бе, шматко, затова е кацнал. По трасето няма бензиностанции, от които да зареди.

ДИСТИНАЦИЯТА НА ПОЛЕТА Е ДОСТА МАЛКА ЗА ДА Е НУЖНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ!КОЙ Е ШМАТКАТА СЕГА А?

На путаците все някой друг им срал в гащите.. на кирияк сидеров бакалиите му виновни,на курнела и йончева - не са насаме с Бойко, на червния даун иво христов -цру ,а на таско атомния - главния мозък!

А на Елена Поптодорова кой и е виновен? Май всички, щото тя се навика в ефир без конкретен адрес, значи всички сме и виновни?

Ти си соросоид.

обясни ми защо трябва да се обиждам от определението "соросоид"?

соросоид=путинофил бе селски зомбиран идиот......четете бе олигофрени кой е соросоид,кой евреин кой е баща ти.....

да попитам ти ли облиза насраните гащи ,че пишеш компетентно

Поредната руска пропагандна партенка.Първоначално казаха че самолета е завил и тогава паднал.Има запис на втория пилот който крещи за задкрилките.Сега забравиха това.И "самы лучший во всем мире" самолет пада заради пилота...Ха ,ха,ха!Ту-154 при катастрофи е погубил над 900 човека и повечето катастрофи са заради ниската устойчивост ва самолета .

"По мнението на експертите причина за трагедията е можело да стана дезориентиране на пилота в пространството." А по мое мнение това дезориентиране най-вероятно е станало в резултат от препиване с препарат за баня. Или шило - в руската авиация така казват на техническия спирт.

Боярищника резко удря при над 300м надморска височина. Водката удря над 500. Значи не е пил водка.

За самолета на Качински си го нагласиха, за сваления малоазийски пътнически самолет от руски терористи -също, за подводницата Куркс, за жертвите в училището Беслан, За отровените зрители в театъра на ул Добровка, .......това го могат руснаците.

Е, щом оставиха такава гнида като тебе да живее ....

Гнида си ти и такива като теб. Марш в дупката, от която си изпълзяла.

То и на онзи ненормалник дето разби самолета в алпите, лубиц май му беше името, поведението му беше странно. Явно контрола върху пилотите е слаб.

майка му е рускиня. Нататък е ясно.

Е защо пишете наизуст без да имате никакви факти бе? На Лубиц родителите му са емигранти от Румъния, никакви руснаци не са. Майка му се казва Урсула - странно име за рускиня. Най-вероятно е румънска етническа германка.

Шило

Трол, нали?

Колко удобно... виновен е загиналият пилот. Лепват му петно, защото него вече го няма и не може да го изчисти от себе си... и всички останали са нито лук яли, нито лук мирисали... Ама какво друго да очакваме от министерството на отбраната на Русия, които побързаха да забравят загиналите на втория ден след гибелта им... Една траурна заставка нямаше на сайта на ансамбъла дори... И всички руски медии писаха, че са побързали да претупат опелото и погребението... Бог да ги прости загинелите...

А не допускаш ли просто че пилотът е прекалил с алкохола? Явление между другото често срещано сред руската авиация. Нямам намерение да обидя тези които си изпълняват задълженията по устав, но публична тайна е, че е пълно с къркандета. Даже първият им руски космонавт, Гагарин е бил известен със запоите си. За разлика от други обаче не е пиел докато е в полет. Само на земята.

Изчакайте да мине делото, има много заинтересовани и потърпевши, тепърва ще има и допълнителни експертизи, споко. Тук пет трола се възбуждат единствено от журналистическите опити за сензация.

Я да не ми даваш спокойно! Хич не ми дреме къде ще се удави хорът за песни и пляски на руската армия плюс пиячката за нова година.

Макар да е признак на нездраво любопитство, ама кажи къде те нацепиха, да не е на околвръстното.

Позовавайки се на източник, близък до военно-техническата комисия, изданието отбелязва, че 3D-моделирането на полета е показало, че самолетът е излетял в нормален режим. След това екипажът също не е извършил нито една от традиционните в подобни случаи грешки машината не е губила скорост, не е влизала в свръхкритични ъгли на атака и изобщо не е падала...ПРОСТО СОРОС ПОВИШИЛ НИВОТО НА ЧЕРНО МОРЕ И САМОЛЕТА КАТАСТРОФИРАЛ..ХА.ХА.ХАl

Работата е ясна. Пилотът е бил соросоид.

Май ще "забравят" за странния товар, превозвал самолета!

Явно е бил трезвен, а ТУ-тата са проектирани да бъдат карани от пияни руснаци. Това е обяснението за "странното" поведение на пилота.

Този самолет беше взривен и се пръсна на площ от няколко километра. Хиляди хора го търсиха. Срещу Русия се води подлярска война по всички възможни фронтове но по неясни причини този случай бе замазан.

Тъй ли, ма алкоголик? Путин тръгна да прави "многополюсен" свят. Как до 2008-ма всичко беше ОК и в момента на икономическа криза в САЩ изведнъж руската армия се оказа в Грузия?!

Бояришник не прощава ахахахаа

Странно поведение..ха.ха колко удобно,нали?!?! Странни хора карат странни руски самолети. ..Много зачестиха катастрофите с руски самолети..ха.ха Странна работа....ама винаги се е било така..ха.ха

Странно поведение на пилота свалило Ту-154 край Сочи. Баси редакторите. Не се разбира дали "поведението" е свалило самолета или пилота е от среден род.

Абе какво стана с малайзийския боинг ? Иначе ние знаем, че истината за този Ту ще се търси докато не излезе наяве - насочвали са го с терористична цел да се разбие в сградата на ЕС в Брюксел.

Станкова

Казаха ви го отдавна - БУК от територията на руските терористи.

Станков, питай украинското РВД, дето му разреши да прелети над зоната с бойни действия. И провери колко други полета е имало по неговия маршрут. И тогава всички въпроси ще отпаднат. Ще ти дам бонусче - преди операцията на НАТО над Косово и Сърбия всичките въздушни коридори над тях бяха прехвърлени над територията на съседни държави /вкл. България/ и над Адриатическо море и такива изцепки просто нямаше как да се случат.

В месеца преди инцидента това трасе е използвано активно. Просто не е имало пияни руснаци с БУК да стрелят по прелитащи самолети.