Напрежение край морето заради планове за ново застрояване

Десетки хора се събраха в Царево, недоволни от последния скандал около Общия устройствен план (ОУП) на общината.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение край морето заради планове за ново застрояване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, "...спонтанно възникнало ромско селище край Синеморец..." А баламите купуват терени по стотици евро за кв.м.

Тия вилни зони ги знаем за бедните и безимотни деца на съдии,магистрати и политици.

не мога да разбера някои, хем реват, че няма да стъпят на черноморието, хем реват че щял да се излива бетон . ми като не щат бетон, що те не живеят в землянки ? Панелка или тухла, все е бетон !

Излей си един бетонен саркофаг отгоре и си почивай.

"България върви по правилен път !"

Абе дайте им да бетонират всичко бееее! То и без това нищо не остана от Черноморието! Да излеят една плоча от Резово до Дуранкулак и да се свършва с тая мъка! Като я свършат тая работа и окепазят всичко може да започнат да задават въпроса "А къде бяха зелените грантаджии да спасят природата, горите, дюните, реките?". Чиста работа.

Е, няма такова безобразие, малко преди плажа на Синеморец има един много "хубав", разкошно кичозен хотел - не му знам името, с една огромна патешка глава на върха на покрива. Винаги съм се чудила кой разреши да се шири тази простащина пред хората. И какво точно означава тази патка - " елате патки да ви оскубем" или " ако дойдете ще ви оскубем като патки". Което май няма съществена разлика. В Резово няма плаж - има "камъняк" и в другата част обърнати лодки. Варвара - също няма къде да отидеш, ако нямаш кола - най-близкия плаж е преди Ахтопол, който от 2г. е платен / разбирай частен/. За Силистар - без коментар.

Патката отдавна я няма,но хотела си е там!

Няма да ми стъпи крака там даже мисля малко реклама да им направя в чужбина аман от лакомии , иска да продаде нива и да си купи джип - и после какво като свършат нивите и парковете - нищо пак ще смучен палци такива мърши няма никъде дано по-скоро се спука имотния балон ,знаете ли че над 30% от туристическите имоти са с проблемна продажба и понякога цената им пада 3 пъти !!! Не нали , само за джиповете знаете другото не ви го побират кухите кратуни !!!

Поредното лакомо безобразие. Да ви приседне дано. Застроявайте и малкото останало. Изливайте бетон върху пясъка. Като бетонирате всичко-започвайте и в Морето.За кинти,винаги има как. Ох,как чакам 5.7.,за да си отида при Марта на хотелчето на брега на морето.....с тераската към вълните,зокум,палми,тишина,студена ракийка и възторг!10 дни в годината-пълен релакс.Плаж 1.5 км.пясък,без чадъри,хора на по 20-30 м едни от други,ей го къде е -Халкидики.

От Марта до Трикорфу е поне 3 км, до Каливес е 6 км, така че снепрекъснатата плажна ивица е доста повече от 1.5км.

Давай те бе, башибузуци, съсипете Странджа - единствената дива местност останала за разфасоване. А Черно море е една клоака. Тези от Синеморец и Резово вече си построиха палатите, за какво им е още да съсипват природата?

А онзиден уволниха шефа на парк Странджа... Съвпадение някакво.

Какво ще сторят в Резово като планът им е 2 педи? Варварският плаж също не е особено голям. За останалото - нямам думи. Отвартително Южно Черноморие, но ето че имало накъде още да се оака....

Има неща, които са много прости, но не са за прости хора. Понеже и аз се научих да ходя в чужбина и гледам как не се позволява да се осира природата или градове, които се посещават заради това, което са , а не заради онова, което никой не иска да вижда и даже бяга от него, определено ви уверявам, че оклепате ли последните местенца трафикът за чужбина ще се увеличи и българи няма да виждате. А българинът е много добър клиент. Плаща си, не пиянства и не буйства. Има да ни търсите, когато ви налазят пияните англичани и руснаци! Анклавът "Елените"- Ахелой е най- отвратителното място на земята и е наша територия. Веднага след него е триъгълникът на смрадта Банско, Добринище и Разлог! Няма такава отврат, но за алчността, естетиката и природната красота са винаги непотребни и грозни.

Докато в управлението има изроди , като Нено Димов , Румен Порожанов , Валери Симеонов , това ще се случва.Това са анти - Българи - престъпници.

Стига строежи и лъжи! Никой от локалните хора не печели от тези строежи, а качеството на Черноморието пада по -бързо от доверието в наш премиер. Не Ви ли боли че съсипвате родината на отците си? Явно не, защото повечето сте от 5тата колония!!! Идете някъде в 'Ивропътъ' да 'инвистирате' с 'ошфорки'. Там ще ви приемат със сопа и гостят със бой. Има около 100 български фамилии, които трябва да отидат на по-добро място. Скоро.