Коментари - Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа | Днес.dir.bg

Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа

Над 111 000 мигранти и бежанци са нинали през Средиземно море от началото на годината. Мартин Шулц иска еврофондовете да се обвържат със солидарността.

Обратно в новината

Коментари - Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа | Днес.dir.bg

Коментари

политкоректна новина . 900 000 чакат на брега в Либия . Надявам се да дойде Видовден за БГ - медиитe .

Европейските ценности са за европейците, а не за незачитащите ги азиатци,араби,африканци...

Господин Шулц явно е бил слаб ученик."Ние сме богат и ОГРОМЕН континент".Можем да приемем всички от мъъъничките континенти Азия и Африка.Само не разбрах-европари срещу емигранти-подкуп ли е или изнудване.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ГИ ИЗДЪРЖАМЕ,ВЕЧЕ 28-Г.!!!ПРИБЕРИ СИ ГИ У ВАС!!!

Политологът Пол Колиер / Paul Collier/ е обсъдил проблема с миграцията преди повече от 10 г. в книгата си Exodus. Дава задълбочен анализ на тенденциите, на първоначалните идеи и очакванията в развитите евр. страни. Колиер критикува идеята чрез миграция да се увеличава населението на континента. В книгата си отбелязва, че за днешните политици това е найлесния начин за решаване на проблемите с демографския срив и застаряващото население. Мнозина политици са наясно с тези факти, но упорито продължават да говорят за европейски ценности, демокрация и солидарност. Смешно е да казваш Wir schaffen das! и в същото време цари пълен хаос. Германия не е това, което беше преди 20 г., а никой няма представа, как ще изглежда не след 50г., а само след още 20.

Явно трябва да изключим Германия от общия съюз. И единия и другия кандидат за канцлерския пост не стават.

Не казват истината от ЕС ! Натиска за прием на мигранти е от - ГОЛЕМИЯ КАПИТАЛ- и е със цел обезценяване на работната заплата във по-заможните държави във ЕС , но много ценично се мълчи за истинската причина . По-точно , със мигрантите , големите корпорации се стремят към по-малки заплати и по-голми печалби . Лошото ще дойде после ,когато бели европейци ще се изселват към християнски държави ,където няма мигранти ,тъй като арбите имат по 5 жени и със по 10 деца от всяка и нямат никакво , ама никакво намерение да бачкат .

Ма, ноу елементарно бе, Уотсън - кви "заплати, кви 5 евро. Залогът е много голям. По-голям отколкото може да ти се събере в главата. Ако и да е куха.

Някои неща не са за тъпи галоши като ТЕБ....

Не ми трябва нито жилото ни меда!

Я главния социалист в ЕС какви ги говори. Корнелия каква ще каже , а съсела? А Бокич? Въобще в глупава система колкото повече спазваш правилата толкова повече затъваш. А днес правилата се задават ако не от наглеци то поне от тъпанари....

Ми изобщо не е "глупава системата" - постига си целите. Виж ако кажеш хитра, подла, лукава... нечовешки нагла...

без средно образование не може да управлява и пазарска сергия. (((Кой))) го сложи начело на Съюза за да прокарва унищожението на християнска Европа?

Аз само се надявам горещите защитници на християнска Европа да са истински, а не ерзац-християни. Лек ден.

чакай да вида кво беше сега: -ЕС -зло -меркел- много зло -нато- ау, много, много зло -сащ- зло, тръмп- ще видим -бойко- зло - костов-зло - ссср-добро - путин- според зависи, може и по-добре - бсп- зависи, може и по-добре - ъъъ...май е тва -оф сорос бе!-сатана, така -хитлер- според зависи -евреите- наште-добро, ненаште-зло - социализъма- много, много добро ок, отивам за банички, че съседката ше ме превари

Чичо Гошо, иди за банички! Може и да се не връщаш! Няма да забележим, че те няма, като гледам , какво си написал.

да ти п..кая на европата. ако зависи от мене,още утре напускам. Всичко е заради едни пари.Които трябва да потънат в едни джобове,на едни лакоми прасета.

Точно така е, заради парите. Италиянците от 10 години правят пари от бежанците, получават от евр. фондове, а харчат само една трета от полученото. Но работата там вече е изтърбушена. А немците се интересуват само от печалбата, независимо от това, че ще им коства сигурността, а след време и главата

ела зло че без тебе по зло

САМО КАТО ПРОЧЕТА ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА И СЪМ БЕСЕН. ТОЗИ МАРТИН ЩО НЕ СИ ГИ ВОДИ У ДОМА? ДАЛИ ГО Е КАЗАЛ ИЛИ НЕ НЕ ЗНАМ, НО СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА Е УЖАСНА. ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА! СТРАШНО Е!

нямаш право да пишеш само с главни букви

Тоя мартин да отиде да види какво става на лесбос в Гърция или в Италия или в центъра на София пък после да приказва колко са ''намалели'' или той съди гледайки около себе си че още не са ги налазили и там дебили навлеци..

ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯ

Голям праз , и без това евро-парите не достигат до народа ,а пълнят сметките на олигарсите (все едно ,няма ги ) Вместо ЕС да хрънтути криминални лентяи (мигранти ) и да величае гей-дружбите ,нека да осигорят нормално майчинство и няма да има демогравски срив. Във България пък наказват работещите родители ,като им орявзат детските ,сами си създаваме проблеми .Още по лошото е че правителствата на България се командват от евро-геюве във Брюксел.....

ЕВРОПА НЕ Е ДЖУНГЛА! МАЙМУНИТЕ НЯМАТ МЯСТО ТУК!!!

Тоя неприятняга още от сега започва да писка по еврейската гайда, нали е кандидат за канцлер, иначе няма да го огрее ако не прилага щатско-еврейските заповеди за съсипването на Европа и установяването на Новия световен ред.

Не ви щем парите,не ви щем и мигрантите. Вие си ги поканихте,вие си ги искате,вие си ги приемайте.С какво право ни ги натрапвате? Превърнахте Европа в майму..нарник.Я,стигаа!!!

Явно живеете като мен в Германия и имате поглед върху немската действителност. Напълно се съгласявам с мнението Ви. Вчера в Репорт Мюнхен по първа програма съвсем официално представиха новата стратегия на афганци, пакистанци и всякакви африканци за да се защитят от депортация. Всички масово се представят за престъпници, извършили убийства, изнасилвания и грабежи в родината си. Останах потресена от овчедушието на немските служби, готови да дадат убежище на всекиго, най вече на престъпници, щото видите ли те ще страдат, ако се върнат у дома. Когато преди 2 години малцина немци казваха, че в Германия идват престъпници, мнозинството считаше това за провокация. Сега вече не е необходимо да правим предположения, бежанците откровено си го признават. Шулц иска такива хора да ни изпрати, защото демокрацията следва солидарно да я консумираме.

ТОЗИ, ШУЛЦ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ГИ ПРИЕМА В КЪЩАТА СИ!!! СТИГА СА НИ НАТИСКАЛИ ДА ПРИЕМАМЕ ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ И ЛЕНТЯИ!!!!

Населението на Германия не е богато, богата е държавата. Прочетете вчерашната статия във Велт за недвижимите имоти и наемите. Немците коментират, че средната класа се заличава.Студен наем в Мюнхен- 30 евро на кв.м. Семейство с 2 деца и мин. 70 кв.м . заплаща 2100 евро, разходите са отделно.

Защо Арабския свят не е солидарен с тях и не ги прибира,а Европа трябва да ги прибира??!?!?!? Какъв е този пъклен план и кой стои зад него?!?Защо християнска Европа трябва да приема мюсюлмански неграмотни цигани,които да ни ограбват,убиват,изнасилват,вече си имаме този проблем в България,а сега с тези бежанци ще стане още по тежко!!!! Кой стой зад пъкления план за поробването и съсипването на Европа,Папата ли,Рогатия ли,КОЙ???

Това са риторични въпроси ...

Предимно на идиотите по света и у нас се разчита. А, те са 90% от населението на земята, днес.

Това е "планът Калерги". Ако не си чувал(а) за него, пусни в търсачката поставеното в кавички.

Защоо изреваха толкова силно организациите, които се занимават с "подпомагане" на бежанци, когато италианците им поискаха деклариране на доходите. Ако им бяха поискали и информация за разходите, не знам, като какво щяха да отчетат гумените лодки.

Ей, гербаджийски подлоги, не журналисти, вие сте едни посрани памперси, отрепки долни, публикувате и после триете, който не пише хвалебствия за ЕС, САЩ и любимият ви тъп банкянски селяндур!?Долни наколенкаджии!!!

Кеворкян, Иван Гарелов, Димитри Иванов, Елена Йончева, Тома Томов - това са истинските журналисти на територията. Другите журналета са обслужващ персонал. Примерно Мадам Би, такива наколенки. За да напишеш такава наколенка се иска наистина майсторство в слагачеството. Дирниците са просто едни аматьори.

Все бивши офицери от ДС.

Когато се подписваше договор за влизане в ЕС никъде не е казвано,че ще се приемат бежанци!Сега изведнъж започват да ни задължават да приемаме такива,ами ще излезем от ЕС тогава,не ни пука за еврофондовете,които и без това не достигат до българските граждани,пука ни бежанска сган да няма в България!!!

Вън ес от БЪЛГАРИЯ!

Гусин Шулц, търсете солидарност в Дебелият Дом. Те подпалиха и серверна Африка и Близкият Изток. Сега ние ще им сърбаме попарата. Ай сиктир.

Далеко е! "Наскоро Амнести Интернешънъл отбеляза, че шестте страни от залива Катар, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Бахрейн, са дали убежище на... нула сирийски бежанци." Могат да се оправят там по комшийски.

Аз имам само един въпрос - има ли в договора ни за присъединяване към ЕС клауза, която ни задължава да приемем определен брой бежанци посочени от Брюксел и Берлин, под страх от финансови санкции? Ако има - ясна е работата, задълженията трябва да се изпълняват. Ако обаче няма такава клауза става въпрос за чиста западняшка наглост и арогантност, примесена с лицемерие. И единствения подходящ отговор би бил един показан среден пръст в комбинация с някои подбрани изрази от тези, които Стоичков обичаше да употребява на терена.

Шулц е близка/интимна приятелка на "нашия" Сергей. Ноу си уйдисват.

Любимия мениджърски похват на социалистите - подялба на баницата. А се е обадил един недоволен - нова подялба! Щот всеки път има за управляващите... Яд ме е, че ще трябва да се търпи Меркел пак, но щом трябва...

И що "трябва"!?!?!?

Шут за Шулц.

martin

Адаш,Мартине,НЕ ЦАПАЙ ИМЕТО! ! ! Хитлер с право ви е нарекъл социалдемократите--лиглювци.

А как е наричал социалдемократите евреи!?

Шулц също е и евреин, така че Хитлер явно е бил прав и за тях!

този шулц някакъв Бог ли е ,та му се подчиняват малоумните и алчни "лидери"Сигурно сме приели някаква нова религия и се кланяме на шулцтускмеркелБафомет

Не бе - даже не е завършил средно образование(без майтап). Просто немците се оказаха баш идиоти.

Абе които ги канили нека да посрещат и да не бутат тях насам бе.

преди няколко дни - в малък град в Германия / не си спомням името/ по повод празника на града, е имало голямо събиране на площада. И отново се повтаря историята от Кьолн. Младежи-както ги нарича вестникът-с миграционен бекграунд-се били събрали по 50-60 в групички, притеснявали са германките, опипвали са ги, имало е и побои /не се казва м/у кои/. Полицията, както се посочва в съобщението, не е могла да се справи със ситуацията. Подкрепление е получила след празника....

Евреите, евреите.....и подлогите им...

....

Мамка му на тоя! Да говори само от свое име! Кат иска бежанци,да си ги земе у тях! Европа била богат континент! Беше! То и кучето е голямо и силно,докато не го натисне крастата!!! Кьорави ли са?!

Не са кьорави - правят се на умрели лисици за заблуда на евродебилта.

че това е режисирано,планирано,умишлено преселение,няма спор.Но, ние българите не искаме маймуни ,независимо какви средства "предоставят""развитите"европейци.Те предоставят средствата за маймуните,по никакъв начин тези средства не се порлзват от българите.Предпочитам хляб и сол ,но не и май.мунарник.А това ,което плямпат тези обладани от сатаната "европейци"е убийство за белите.Направо смешно,шизофренно и психотрилър.Ха ха ха ха ха УУУУУУУУУУУУ

Еврогейците в Брюксел до един са купени еврейски слуги.

На тези хора трябва да се помогне, и това трябва да стане солидарно от всички ЕУ членки, а не единствено Германия и Италия да поемат основната тежест: не трябва да се забравя че хората бягат от войни, Путиновият терор и глад, това са хора които искат да се приобщят към нашето свободно ЕУ общество, а и ние имаме демографски проблем. Много места в България пустеят, стотици села нямат и един жител: България спокойно може да поеме голям брой и това са окаже ползотворно както за бежанците , така и за нас. Такива зрънца като Полша и другите от този кръг действат деструктивно на нашата ЕС консолидация: те забравиха когато протягаха просяшка ръка към богата Европа, не може и не бива да се точат ЕУ фондове, трябва и консолидирано да се поема отговорност

Само като прочетох"Путиновият терор" нататък ми стана ясен... Той този терор, и в Африка ли се разпростира? Че виж откъде са голяма част от бежанците! Като имаме демографски проблем,с черни ли ще го решаваме? Ти какво предпочиташ-къщата в съседство да е празна,или пълна с всякакви отрепки? Що не си приберем БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ? А ги караме кротко да чакат по 10 години за виза!!! Ама те са културни хора,а не натрапчиви навлеци! Що не се юрнат те към нас през границата! Моята къща в провинцията също пустее,но ще я вдигна във въздуха отколкото да я предоставя на циганоподобни!!!

А действията на САЩ в Ирак,те не са терор, а приятелски мероприятия, а, краварски гъзолизец!?

Интересна провокация. Спомням си, навремето като следвах право имаше преподаватели, които с леки провокацийки ни караха да разсъждаваме и обсъждаме определени проблеми. Та в този смисъл, благодаря, че сте се загрижил за интелектуалното ни ниво и ни предлагате умствени закачки, ама и без вас се справяме и знаем добре, че в ЕС проявяваме солидарност помежду си, а не с целия свят. Над 2 милиарда жители на планетата живеят в нищета. Много народ е това, дори за богата Европа. Германия не се чувства задължена към бедните народи от ЕС - българи, румънци, гърци, от какъв зор трябва българите да спасяваме сомалийци, суданци и пр.

Туй ако го преведеш на немски и тогава го публикуваш, по-може да хване дикиш.

Ти си чист трол или това са думи на една нагаждачка в ЕС българка която от години живееи работи там ,а иска нашата родина да стане ,,арабска,,Когато те започнат да обработват нашата земя,,да ама не,,Те ще я изкупят на безценица ,а ние ще им бъдем роби,тояа ни подготвят проклетниците.Защо не виждат ,пе живеем много бедно и жалко съществуване

За нашите крадци спирането на еврофондовете би било проблем. Иначе особено в перспектива, това спиране е по-благоприятно от приемането на "бежанци", които ще си останат вечно у нас и на наша издръжка- освен другите проблеми, които ще създават. А пък европомощите за тях в един момент ще спрат. Освен това притокът на такива пришълци нито е спрял, нито ще спре. И докога така?

Кой беше тоя че не се сещам...

Един еврейски педал, който се готви да заеме поста на Меркел!

Този няма шанс срещу Меркел, но продължава с нови и нови глупости да се закопава сам. Само се моля след изборите Меркел да се кротне малко и Вишеградската четворка, както и Австрия и Италия да ги натиснат малко откачените политици в Европа и бежанците от Африка да бъдат връщани в Либия, а не да пълнят Европа. Където живея ни натресоха бежански пункт с няколко фургона... 99% хора от Африка и Пакистан и Афганистан.... За съжаление немците не виждат алтернатива към момента и ще гладуват за CDU на Меркел...

АЗ МАЙМУНИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ! ВЗИМАЙТЕ СИ КИРЛИВИТЕ ЕВРОПЕДЕРАСТКИ ПАРИ И СИ ГИ ЗАВРЕТЕ ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА !

А, пита ли те някой?

А Орбан пита ли някого?!?

европедерастът да каже защо ходят да ги прибират с кораби от другия край на морето и защо каналджиите са в директен контакт със съответните "неправителствени организации", толкова много загрижени за "специалистите", които са като скакалци-унищожители?!

Американски, канадски и европейски политици подържат миграцията, разни малцинства (като гейските), защото им носят 5-6 % гласове на изборите.

Египетски бизнесмен е плащал пари на бежанци, за да демонстрират срещу Катар по време на срещата на високо равнище на Г-20, провела се в Хамбург на 7 и 8 юли, предаде Regnum. Бизнесменът е обещал да заплати на всеки бежанец по хиляда евро, ако дойде да демонстрацията и извика приятели, като за всеки допълнителен е бил готов да даде по още сто евро. Така на демонстрацията срещу Катар с плакати, където на различни езици е писало Катар спонсорира тероризма, са пристигнали около 300 души, но е платено на едва 140 от тях. Останалите се почувствали измамени и устроили демонстрация в защита на Катар. Междувременно в египетските медии са публикувани новини за това, че в Хамбург срещу Катар са протестирали 7000 души.

Коментари - Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа | Днес.dir.bg

Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа

Над 111 000 мигранти и бежанци са нинали през Средиземно море от началото на годината. Мартин Шулц иска еврофондовете да се обвържат със солидарността.

Обратно в новината

Коментари - Отслабва притокът на бежанци и мигранти към Европа | Днес.dir.bg

Коментари

политкоректна новина . 900 000 чакат на брега в Либия . Надявам се да дойде Видовден за БГ - медиитe .

Европейските ценности са за европейците, а не за незачитащите ги азиатци,араби,африканци...

Господин Шулц явно е бил слаб ученик."Ние сме богат и ОГРОМЕН континент".Можем да приемем всички от мъъъничките континенти Азия и Африка.Само не разбрах-европари срещу емигранти-подкуп ли е или изнудване.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ГИ ИЗДЪРЖАМЕ,ВЕЧЕ 28-Г.!!!ПРИБЕРИ СИ ГИ У ВАС!!!

Политологът Пол Колиер / Paul Collier/ е обсъдил проблема с миграцията преди повече от 10 г. в книгата си Exodus. Дава задълбочен анализ на тенденциите, на първоначалните идеи и очакванията в развитите евр. страни. Колиер критикува идеята чрез миграция да се увеличава населението на континента. В книгата си отбелязва, че за днешните политици това е найлесния начин за решаване на проблемите с демографския срив и застаряващото население. Мнозина политици са наясно с тези факти, но упорито продължават да говорят за европейски ценности, демокрация и солидарност. Смешно е да казваш Wir schaffen das! и в същото време цари пълен хаос. Германия не е това, което беше преди 20 г., а никой няма представа, как ще изглежда не след 50г., а само след още 20.

Явно трябва да изключим Германия от общия съюз. И единия и другия кандидат за канцлерския пост не стават.

Не казват истината от ЕС ! Натиска за прием на мигранти е от - ГОЛЕМИЯ КАПИТАЛ- и е със цел обезценяване на работната заплата във по-заможните държави във ЕС , но много ценично се мълчи за истинската причина . По-точно , със мигрантите , големите корпорации се стремят към по-малки заплати и по-голми печалби . Лошото ще дойде после ,когато бели европейци ще се изселват към християнски държави ,където няма мигранти ,тъй като арбите имат по 5 жени и със по 10 деца от всяка и нямат никакво , ама никакво намерение да бачкат .

Ма, ноу елементарно бе, Уотсън - кви "заплати, кви 5 евро. Залогът е много голям. По-голям отколкото може да ти се събере в главата. Ако и да е куха.

Някои неща не са за тъпи галоши като ТЕБ....

Не ми трябва нито жилото ни меда!

Я главния социалист в ЕС какви ги говори. Корнелия каква ще каже , а съсела? А Бокич? Въобще в глупава система колкото повече спазваш правилата толкова повече затъваш. А днес правилата се задават ако не от наглеци то поне от тъпанари....

Ми изобщо не е "глупава системата" - постига си целите. Виж ако кажеш хитра, подла, лукава... нечовешки нагла...

без средно образование не може да управлява и пазарска сергия. (((Кой))) го сложи начело на Съюза за да прокарва унищожението на християнска Европа?

Аз само се надявам горещите защитници на християнска Европа да са истински, а не ерзац-християни. Лек ден.

чакай да вида кво беше сега: -ЕС -зло -меркел- много зло -нато- ау, много, много зло -сащ- зло, тръмп- ще видим -бойко- зло - костов-зло - ссср-добро - путин- според зависи, може и по-добре - бсп- зависи, може и по-добре - ъъъ...май е тва -оф сорос бе!-сатана, така -хитлер- според зависи -евреите- наште-добро, ненаште-зло - социализъма- много, много добро ок, отивам за банички, че съседката ше ме превари

Чичо Гошо, иди за банички! Може и да се не връщаш! Няма да забележим, че те няма, като гледам , какво си написал.

да ти п..кая на европата. ако зависи от мене,още утре напускам. Всичко е заради едни пари.Които трябва да потънат в едни джобове,на едни лакоми прасета.

Точно така е, заради парите. Италиянците от 10 години правят пари от бежанците, получават от евр. фондове, а харчат само една трета от полученото. Но работата там вече е изтърбушена. А немците се интересуват само от печалбата, независимо от това, че ще им коства сигурността, а след време и главата

ела зло че без тебе по зло

САМО КАТО ПРОЧЕТА ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА И СЪМ БЕСЕН. ТОЗИ МАРТИН ЩО НЕ СИ ГИ ВОДИ У ДОМА? ДАЛИ ГО Е КАЗАЛ ИЛИ НЕ НЕ ЗНАМ, НО СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА Е УЖАСНА. ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА! СТРАШНО Е!

нямаш право да пишеш само с главни букви

Тоя мартин да отиде да види какво става на лесбос в Гърция или в Италия или в центъра на София пък после да приказва колко са ''намалели'' или той съди гледайки около себе си че още не са ги налазили и там дебили навлеци..

ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯ

Голям праз , и без това евро-парите не достигат до народа ,а пълнят сметките на олигарсите (все едно ,няма ги ) Вместо ЕС да хрънтути криминални лентяи (мигранти ) и да величае гей-дружбите ,нека да осигорят нормално майчинство и няма да има демогравски срив. Във България пък наказват работещите родители ,като им орявзат детските ,сами си създаваме проблеми .Още по лошото е че правителствата на България се командват от евро-геюве във Брюксел.....

ЕВРОПА НЕ Е ДЖУНГЛА! МАЙМУНИТЕ НЯМАТ МЯСТО ТУК!!!

Тоя неприятняга още от сега започва да писка по еврейската гайда, нали е кандидат за канцлер, иначе няма да го огрее ако не прилага щатско-еврейските заповеди за съсипването на Европа и установяването на Новия световен ред.

Не ви щем парите,не ви щем и мигрантите. Вие си ги поканихте,вие си ги искате,вие си ги приемайте.С какво право ни ги натрапвате? Превърнахте Европа в майму..нарник.Я,стигаа!!!

Явно живеете като мен в Германия и имате поглед върху немската действителност. Напълно се съгласявам с мнението Ви. Вчера в Репорт Мюнхен по първа програма съвсем официално представиха новата стратегия на афганци, пакистанци и всякакви африканци за да се защитят от депортация. Всички масово се представят за престъпници, извършили убийства, изнасилвания и грабежи в родината си. Останах потресена от овчедушието на немските служби, готови да дадат убежище на всекиго, най вече на престъпници, щото видите ли те ще страдат, ако се върнат у дома. Когато преди 2 години малцина немци казваха, че в Германия идват престъпници, мнозинството считаше това за провокация. Сега вече не е необходимо да правим предположения, бежанците откровено си го признават. Шулц иска такива хора да ни изпрати, защото демокрацията следва солидарно да я консумираме.

ТОЗИ, ШУЛЦ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ГИ ПРИЕМА В КЪЩАТА СИ!!! СТИГА СА НИ НАТИСКАЛИ ДА ПРИЕМАМЕ ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ И ЛЕНТЯИ!!!!

Населението на Германия не е богато, богата е държавата. Прочетете вчерашната статия във Велт за недвижимите имоти и наемите. Немците коментират, че средната класа се заличава.Студен наем в Мюнхен- 30 евро на кв.м. Семейство с 2 деца и мин. 70 кв.м . заплаща 2100 евро, разходите са отделно.

Защо Арабския свят не е солидарен с тях и не ги прибира,а Европа трябва да ги прибира??!?!?!? Какъв е този пъклен план и кой стои зад него?!?Защо християнска Европа трябва да приема мюсюлмански неграмотни цигани,които да ни ограбват,убиват,изнасилват,вече си имаме този проблем в България,а сега с тези бежанци ще стане още по тежко!!!! Кой стой зад пъкления план за поробването и съсипването на Европа,Папата ли,Рогатия ли,КОЙ???

Това са риторични въпроси ...

Предимно на идиотите по света и у нас се разчита. А, те са 90% от населението на земята, днес.

Това е "планът Калерги". Ако не си чувал(а) за него, пусни в търсачката поставеното в кавички.

Защоо изреваха толкова силно организациите, които се занимават с "подпомагане" на бежанци, когато италианците им поискаха деклариране на доходите. Ако им бяха поискали и информация за разходите, не знам, като какво щяха да отчетат гумените лодки.

Ей, гербаджийски подлоги, не журналисти, вие сте едни посрани памперси, отрепки долни, публикувате и после триете, който не пише хвалебствия за ЕС, САЩ и любимият ви тъп банкянски селяндур!?Долни наколенкаджии!!!

Кеворкян, Иван Гарелов, Димитри Иванов, Елена Йончева, Тома Томов - това са истинските журналисти на територията. Другите журналета са обслужващ персонал. Примерно Мадам Би, такива наколенки. За да напишеш такава наколенка се иска наистина майсторство в слагачеството. Дирниците са просто едни аматьори.

Все бивши офицери от ДС.

Когато се подписваше договор за влизане в ЕС никъде не е казвано,че ще се приемат бежанци!Сега изведнъж започват да ни задължават да приемаме такива,ами ще излезем от ЕС тогава,не ни пука за еврофондовете,които и без това не достигат до българските граждани,пука ни бежанска сган да няма в България!!!

Вън ес от БЪЛГАРИЯ!

Гусин Шулц, търсете солидарност в Дебелият Дом. Те подпалиха и серверна Африка и Близкият Изток. Сега ние ще им сърбаме попарата. Ай сиктир.

Далеко е! "Наскоро Амнести Интернешънъл отбеляза, че шестте страни от залива Катар, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Бахрейн, са дали убежище на... нула сирийски бежанци." Могат да се оправят там по комшийски.

Аз имам само един въпрос - има ли в договора ни за присъединяване към ЕС клауза, която ни задължава да приемем определен брой бежанци посочени от Брюксел и Берлин, под страх от финансови санкции? Ако има - ясна е работата, задълженията трябва да се изпълняват. Ако обаче няма такава клауза става въпрос за чиста западняшка наглост и арогантност, примесена с лицемерие. И единствения подходящ отговор би бил един показан среден пръст в комбинация с някои подбрани изрази от тези, които Стоичков обичаше да употребява на терена.

Шулц е близка/интимна приятелка на "нашия" Сергей. Ноу си уйдисват.

Любимия мениджърски похват на социалистите - подялба на баницата. А се е обадил един недоволен - нова подялба! Щот всеки път има за управляващите... Яд ме е, че ще трябва да се търпи Меркел пак, но щом трябва...

И що "трябва"!?!?!?

Шут за Шулц.

martin

Адаш,Мартине,НЕ ЦАПАЙ ИМЕТО! ! ! Хитлер с право ви е нарекъл социалдемократите--лиглювци.

А как е наричал социалдемократите евреи!?

Шулц също е и евреин, така че Хитлер явно е бил прав и за тях!

този шулц някакъв Бог ли е ,та му се подчиняват малоумните и алчни "лидери"Сигурно сме приели някаква нова религия и се кланяме на шулцтускмеркелБафомет

Не бе - даже не е завършил средно образование(без майтап). Просто немците се оказаха баш идиоти.

Абе които ги канили нека да посрещат и да не бутат тях насам бе.

преди няколко дни - в малък град в Германия / не си спомням името/ по повод празника на града, е имало голямо събиране на площада. И отново се повтаря историята от Кьолн. Младежи-както ги нарича вестникът-с миграционен бекграунд-се били събрали по 50-60 в групички, притеснявали са германките, опипвали са ги, имало е и побои /не се казва м/у кои/. Полицията, както се посочва в съобщението, не е могла да се справи със ситуацията. Подкрепление е получила след празника....

Евреите, евреите.....и подлогите им...

....

Мамка му на тоя! Да говори само от свое име! Кат иска бежанци,да си ги земе у тях! Европа била богат континент! Беше! То и кучето е голямо и силно,докато не го натисне крастата!!! Кьорави ли са?!

Не са кьорави - правят се на умрели лисици за заблуда на евродебилта.

че това е режисирано,планирано,умишлено преселение,няма спор.Но, ние българите не искаме маймуни ,независимо какви средства "предоставят""развитите"европейци.Те предоставят средствата за маймуните,по никакъв начин тези средства не се порлзват от българите.Предпочитам хляб и сол ,но не и май.мунарник.А това ,което плямпат тези обладани от сатаната "европейци"е убийство за белите.Направо смешно,шизофренно и психотрилър.Ха ха ха ха ха УУУУУУУУУУУУ

Еврогейците в Брюксел до един са купени еврейски слуги.

На тези хора трябва да се помогне, и това трябва да стане солидарно от всички ЕУ членки, а не единствено Германия и Италия да поемат основната тежест: не трябва да се забравя че хората бягат от войни, Путиновият терор и глад, това са хора които искат да се приобщят към нашето свободно ЕУ общество, а и ние имаме демографски проблем. Много места в България пустеят, стотици села нямат и един жител: България спокойно може да поеме голям брой и това са окаже ползотворно както за бежанците , така и за нас. Такива зрънца като Полша и другите от този кръг действат деструктивно на нашата ЕС консолидация: те забравиха когато протягаха просяшка ръка към богата Европа, не може и не бива да се точат ЕУ фондове, трябва и консолидирано да се поема отговорност

Само като прочетох"Путиновият терор" нататък ми стана ясен... Той този терор, и в Африка ли се разпростира? Че виж откъде са голяма част от бежанците! Като имаме демографски проблем,с черни ли ще го решаваме? Ти какво предпочиташ-къщата в съседство да е празна,или пълна с всякакви отрепки? Що не си приберем БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ? А ги караме кротко да чакат по 10 години за виза!!! Ама те са културни хора,а не натрапчиви навлеци! Що не се юрнат те към нас през границата! Моята къща в провинцията също пустее,но ще я вдигна във въздуха отколкото да я предоставя на циганоподобни!!!

А действията на САЩ в Ирак,те не са терор, а приятелски мероприятия, а, краварски гъзолизец!?

Интересна провокация. Спомням си, навремето като следвах право имаше преподаватели, които с леки провокацийки ни караха да разсъждаваме и обсъждаме определени проблеми. Та в този смисъл, благодаря, че сте се загрижил за интелектуалното ни ниво и ни предлагате умствени закачки, ама и без вас се справяме и знаем добре, че в ЕС проявяваме солидарност помежду си, а не с целия свят. Над 2 милиарда жители на планетата живеят в нищета. Много народ е това, дори за богата Европа. Германия не се чувства задължена към бедните народи от ЕС - българи, румънци, гърци, от какъв зор трябва българите да спасяваме сомалийци, суданци и пр.

Туй ако го преведеш на немски и тогава го публикуваш, по-може да хване дикиш.

Ти си чист трол или това са думи на една нагаждачка в ЕС българка която от години живееи работи там ,а иска нашата родина да стане ,,арабска,,Когато те започнат да обработват нашата земя,,да ама не,,Те ще я изкупят на безценица ,а ние ще им бъдем роби,тояа ни подготвят проклетниците.Защо не виждат ,пе живеем много бедно и жалко съществуване

За нашите крадци спирането на еврофондовете би било проблем. Иначе особено в перспектива, това спиране е по-благоприятно от приемането на "бежанци", които ще си останат вечно у нас и на наша издръжка- освен другите проблеми, които ще създават. А пък европомощите за тях в един момент ще спрат. Освен това притокът на такива пришълци нито е спрял, нито ще спре. И докога така?

Кой беше тоя че не се сещам...

Един еврейски педал, който се готви да заеме поста на Меркел!

Този няма шанс срещу Меркел, но продължава с нови и нови глупости да се закопава сам. Само се моля след изборите Меркел да се кротне малко и Вишеградската четворка, както и Австрия и Италия да ги натиснат малко откачените политици в Европа и бежанците от Африка да бъдат връщани в Либия, а не да пълнят Европа. Където живея ни натресоха бежански пункт с няколко фургона... 99% хора от Африка и Пакистан и Афганистан.... За съжаление немците не виждат алтернатива към момента и ще гладуват за CDU на Меркел...

АЗ МАЙМУНИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ! ВЗИМАЙТЕ СИ КИРЛИВИТЕ ЕВРОПЕДЕРАСТКИ ПАРИ И СИ ГИ ЗАВРЕТЕ ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА !

А, пита ли те някой?

А Орбан пита ли някого?!?

европедерастът да каже защо ходят да ги прибират с кораби от другия край на морето и защо каналджиите са в директен контакт със съответните "неправителствени организации", толкова много загрижени за "специалистите", които са като скакалци-унищожители?!

Американски, канадски и европейски политици подържат миграцията, разни малцинства (като гейските), защото им носят 5-6 % гласове на изборите.

Египетски бизнесмен е плащал пари на бежанци, за да демонстрират срещу Катар по време на срещата на високо равнище на Г-20, провела се в Хамбург на 7 и 8 юли, предаде Regnum. Бизнесменът е обещал да заплати на всеки бежанец по хиляда евро, ако дойде да демонстрацията и извика приятели, като за всеки допълнителен е бил готов да даде по още сто евро. Така на демонстрацията срещу Катар с плакати, където на различни езици е писало Катар спонсорира тероризма, са пристигнали около 300 души, но е платено на едва 140 от тях. Останалите се почувствали измамени и устроили демонстрация в защита на Катар. Междувременно в египетските медии са публикувани новини за това, че в Хамбург срещу Катар са протестирали 7000 души.