ЕК разширява мониторинга над България

Мониторингът над България ще отпадне до 2019 г., но дотогава проверките на ЕК ще обхванат и ВСС и съдебния инспекторат. Ще се помага и за антикорупционното бюро

Обратно в новината

Коментари - ЕК разширява мониторинга над България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха! Ха! Ха! Екзит, брекзит, ИД, псевдо бежанци, псевдо равенство.................тра ла ла ла ла!

"Убеден съм, че под Вашето ръководство България ще продължи по пътя на реформите и ще може да излезе от механизма с достатъчно изпълнение на показателите..." Ха-ха! Под ръководството на Мутрата ББ се реформира преди всичко банковата му сметка - към натрупване на милион след милион, присвоени от обществени поръчки и височайш рекет.

това което виждам при тебе, там си захапвам езика. тук няма да ям нищо, искам всичко уточнено да е. аз да не пътувам без билет, казала гръмко и се тръшнала на седалката, и си поръчала съвсем стерилно кафе в влакчето, до боулинг партията, както толкова често обича да прави. половината и искан син лежал пред вратата, но тя нямала намерение да го глези но тя не искала да пие само чаж,и траело дълго, за това тя напълнила машината, но целта да е добра

те са зебелязали, че са в отплоска, нали не са глупави. взели са коледна патка,но не е българска задача. колко сладко-вече са били поздравени толкова сладко, толкова много пъти.

здрасти !! ние идваме сега и ние. магистратите и те така си пазят пъпната връв

Ала-бала.. Доклади, монитори, реформи, проверки... И все сме в блатото, затънали до ушите. Правосъдната система в БГ е толкова неработеща, че по-лесно ще е да се закрие и създаде наново, отколкото да се кърпи от тук от там на всеки няколко години.

Борисов: а дано. Ние: надали.

То до тогаз в България няма да има нещо зависещо от българите така че ек ще да си махне мониторинга на собствените си владения:(((

По-добрата новина , която Юнкер можеше да вмести в писъмцето си , е че до 2019 този ЕС няма да го има.Някак си е и по-радикално.

А двойните и тройни стандарти кога ще отпаднат?

"Мониторингът над България ще отпадне до 2019 г., а проверките на Брюксел ще обхванат и ВСС и съдебния инспекторат. Ще се помага и за антикорупционното бюро." Мониторингът ще отпадне но ще има проверки, щом има проверки, ще има констатации за нарушения, а тогава ще се окаже, че не може без мониторинг!

отпадне, само след като командироват от ЕС постоянно действащи съд и парламент в България. Това е начинът съдът да работи, а депутатите да не оказват натиск на институциите.

Не разбирам превода ли е лош или Юнкер не съзнава какво говори-работата срещу корупцията и престъпността показала,че трябва да се работи по активно.

Преводът е грешен. изопачават новината. Оригинално е, че сме толкова зле, че искат непрекъснат контрол и работещ начин за принуда.

В казармата имахме един дето сам си пращаше писма. Уж че е много конвертируем сред мадамите.

А някъде старите войници караха новобранците или да клякат или лицеви опори или коремни та тогава им даваха писмата от мадамите им...та да знаеш колко съм здрав още от тогава :)))) !

Боби кани ЕК да ни оправи корупцията, а другия смешник го хвали, че сме правили реформи под мъдрото му ръководство. На това му викат кибер простотия.

НПО-враг на РОДИНАТА-БЪЛГАРИЯ!!!

Татко каза, че че ми купи колело.

А сърчица и целувки с червило защо не са упоменати? Тоя не пропуска да МУ ги изпрати...

Той сега Боцко праща на мен такива писма.

претрепи соросоядСпаси РОДИНАТА

А кога ще има мониторинг на самата ЕК ? Кой как я избира и тя пред кого се отчита за изхарчените не само наши пари а на всички европейци та кога ?

по добре 3019 та..., че по - лесно се помни...

ПРОДАЖНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ФЕОДАЛА,ЗОРКО СЕ НАБЛЮДАВАТ ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ МУ!!!"ЛОШИЯТ МАТРИАЛ",ЕДИНСТВЕНО ТРЯБВА ДА ОПРАЗНИ,СТРАТЕГИЧЕСКАТА ТЕРИТОРИЯ,ВСЕ ОЩЕ НАРИЧАНА БЪЛГАРСКА!!!

Тия па, глупаци!? Не виждат ли, че им се разпада съюза, и на всичкото отгоре, тръгнали да ми извършват наблюдение?! Ако не сме ние, да йм крепим компрометираният "съюз", живи да са загинали! И к'во, като ни наблюдават? Ай сиктер с тея лицемерни важности, дето си придават!!!!

то 2019 ще дойдат на власт пак гея станишев с доган и боклушарски и ко праим

шъ стани. до 2019. Дали дотогава шь си ... Абе Боко, не разбираш ли че вече те будалкат постоянно.

Чудно! До тогава близнаците-ортаци (Боко и Свиньо)ще са ни изяли напълно. Пеевски се "оттегли" в ДАНС и Прокоратурата и всичко ще е тип-топ.

МОНИТОРНИГА ДА ОСТАНЕ САМО ЗА КАСКЕТИТЕ НА МОМАТА И ФЕСОВЕТЕ НА САЧМАТА! ДО 3000 ГОДИНА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,ГЛАСУВАЩИ ЗА БСП ,ДПС И АТАКА ДА СЕ ПОДПИСВАТ ПРИ КВАРТАЛНИЯ МИЦИФАЙ И ДА ПОЛАГАТ БЕЗПЛАТЕН ОБЩЕСТВЕН ТРУД В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ,ГЕРБ И БОЙКО!

Успокойся чувак :Д

Споко бати,че твоят авер праща линейки най рано до 30 минути,че и на въпроси имаме да отговаряме преди това.... Ша пукнеш от инсулт бе и ша тежиш на съвестта на рамадановия министър... пс Шегувам се бе човек.. Откъде съвест при него......

Тъй де, новината отреди няколко дни е била предизборна агитация.

В писмо до премиера Борисов председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер го уверява, че механизмът за наблюдение над нашата страна ще продължи и занапред най-малко до 2019 г.

За няколко години управление Бойко Борисов и ГЕРБ постигнаха колосален напредък и поведоха България към необратим възход и благоденствие! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Шефе,ся веднага ли да пусна фойерверките,или ша има още дитирамби бе??

конграчулейшънс и тук там - ура!

Препоръчвам да се учат децата на занаят, ако не произвеждаме България ще ззагине всички искат да учат кой ще работи?

Този юткер кво обрадование има?

пак, го погалиха по главата Hо, този път,....друг "папа",...и казаха ще "видим" !!;)) гоуем смех!!;))

спасете родината от соросоядите и мусюлманската паплач!!!

Що да отпада? На мен не ми пречи.

Какъв мониторнг? До 2019 година ходжите от минаретата ще виждат всичко.

Именно бе!! Що мислиш,че спират мониторинга а? Ще почне "минареторинг"......

ДНЕС, "ВЪЗХИТЕНИ" ОТ ТОВА РЕШЕНИЕ, ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ И ГАДЖАЛИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДОПУСКАНЕТО НА ВСИЧКИ МИГРАНТИ БАНДИТИ В ЕВРОПА !!!!

"В писмо до премиера Борисов председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер го уверява,че......" и завършва със синьо сърчице)))

Къде си бе,платен тупан?

2019 г.??? !!! Правят тиквата съвсем на идиот! Па вие ще го свалите бе, еврогейски тъпанари, не ние!!!

Писмо,от арменския поп,бати.... Кограчулейшънс!!!!

Ако сега управляваше гнойната коалиция,мониторинга над Задунайская Губерния от Цивилизования Запад щеше да падне през 3000 година ! Бог да благослови Герб и Бойко Борисов за това ,че измете тази рубладжийска сган завинаги на бунището на историята!

Дано бял ден да не видитае и ти и праестъпниците от ГЕРБ!!!!

Ти чул ли си на някой руснак да е отказана виза от 15 години насам?

Ненапудрената версия на новината е че мониторингът е безсилен и не работи и искат реално действащ иснтрумент за отчитане не полказатели на демокрацията и работещи начини за оказване на натиск. Цитирам по памет. Корупцията и упадъка ни са се увеличили, всъщност

Демек докато въведат новия механизъм за мониторинг на всички държави нас ще ни третират дискриминационно.

Тиквата ако е пич ще подаде една молба заедно с Цецо, мониторинга да не отпада, защото още боядисват една караулка от 2010г.

да са ни давали монитори, виж телевизори по може

В ДРУГИТЕ НОВИНИ ЦЕЦКА ПАРТИЙНАТА , ВИЦЕ-ХХЯ И АНТИХРИСТА СВЕТИ НИКОЛАЙ РОЛЕКСА БЛАГОСЛОВИЛИ ДНЕС С ПРИСЪСТВИЕТО СИ СТРОЕЖА НА ЦЪРКВА В ХАСКЬОЙ :)) ... НАЙ-ОБИЧАМ КОМУНИСТИТЕ-ЕВРОКРАТИ - СТИСКАТ ГИ ТИЯ СВЕЩИ КАТО ХХХ-А НА ПАРТИЙНИЯ САКРЕТАР :)

Хем му казва, че нищо не е свършил, хем го лъже, че мониторингът ще отпадне; работата срещу корупцията показвала необходимостта от действия, ха ха ха ха ха!

А до 19 ще го има ли ЕС. Не ми се вярва. След като британците напуснат на 100% до година и половина следват франсетата и прочие.

е какви монитори са ни давали, че да ги махат???

Истината която се пази в тайна е, че България няма никакво бъдеще в еврогейския съюз и единственото и спасение е да го напусне, колкото се можепо-бързо.

На същото мнение съм колкото по бързо напусне европейският съюз толкова по добре за България ония ограбиха и сасипаха балканските държави. Господин Борисов защо не дадете пари на младите, които искат да работят на село . България сама ще се изхранва с нашето производство

На същото мнение съм колкото по бързо напусне европейският съюз толкова по добре за България ония ограбиха и сасипаха балканските държави. Господин Борисов защо не дадете пари на младите, които искат да работят на село . България сама ще се изхранва с нашето производство

На същото мнение съм колкото по бързо напусне европейският съюз толкова по добре за България ония ограбиха и сасипаха балканските държави. Господин Борисов защо не дадете пари на младите, които искат да работят на село . България сама ще се изхранва с нашето производство