МОН публикува резултатите от матурите за 12 клас

Всеки зрелостник може да провери оценките си с въвеждането на входящия си номер и с кода за достъп

Обратно в новината

Коментари - МОН публикува резултатите от матурите за 12 клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви сте ги нацвъкали. Семейната простотия лъсна по традиция на баловете, сега е ред на реалния живот да ви поеме, стартирайки с каквото сте надробили на матурите.

Еми, порадвахте се на баловете, поживяхте си уж, сега е време за жестоката реалност! Е, някои от вас са родени със златна лъжичка и моментално ще станат собственици на заведение или фирмичка, ама то да знаете, че и туй не е лесно. Другите вече сте на пазара на труда, а една малка част си мислите колко ще е хубаво да завършите "нещо в унсс" или "някви компютри" и после колко много ще ви плащат... Да бе... Първо сте в България, второ хубаво е да си кадърен, което не знам до колко важи за вас. О, забравих да спомена и една друга част, която заминава да учи на Запад. Е, за тях вече си струва да ми е мъчно...

преизобилие на излишни университети има,които произвеждат излишни висшисти! загуба на време и средства.висшето образование в България е имитация, която може да обслужва само нуждите "у наше село". данъкоплатците издържат излишни "преподаватели"! на 6 млн население - 40 университета! - перфектен начин за източване на бюджета от нищонеправене. Ало, Правителството! - в държавата трябва да има 3 - 4 университета н които наистина трябва да влязат само най- добрите за да има качествено обръзование ,в условия на жестока конкуренция.

От трън на глог! Двададесет напусто отлетели години, едно официално напиване до безпаметност и на сутринта.....А ! Ама какво стана? Няма ги вече гадните даскалки, кого ще плюем и мачкаме сега? Върви народът възроден, но накъде?С имитация на реформи и реален страх няма да се получи. Не е толкова фатално, когато ученик се демотивира, все ще покаже някакво предпочитание поне винтчета да завива или да мете. Страшното е, когато учителят се демотивира и изгуби вяра и почва, охулен, неподкрепен, подиграван, мачкан и притискан отвсякъде! Това е краят. Иде ред всички вкупом да си изсърбат надробената супа и да не мрънкат. Добре, че няма да доживея да видя страната в ръцете на такива "отличници" и "специалисти" един ден.

А резултатите са: поредната порция проститутки (мъжки и женски) е готова да зарадва похотливите чичковци. И нищо повече.

3-4 университета, но за София. Иначе 10, максимум 15 за цялата страна е оптималното. Иначе преизобилието от висшисти за съжаление е умишшено стимулирано и ръчкано от Европейския съюз, които налагат на държавите да имат много висок процент хора, завършили висше. В противен случай ги тикат в негативни класации, оттам намаляват фондовете и политиките към нас и т.н.

В условията на капитализъм е така или си наследствен милионер на дупета, министър, приватизатори, ако не си наследствен или урва без жилище и парно, вжпо-фобрив случай -емигрант

Ти идиот ли си?

Един призрак на ужас витае в мрежата - безпомощност, болка и безнадеждност за децата с увреждания, т.н. деца със СОП. Кой съсипа помощните училища и заграби сградите им, кой? Хайде, журналистите, проверете! Кой осъди тези нещастни деца и родители на още болки, унижение и мизерия!? Кой? Кой унищожи стотици български училища по села и градове последните 15 години с цел: "оптимизация на българското образование"!? Кой?

Ти си, но още не знаеш!

Не децата, ние им надробихме на матурите! Аз, ти и всички!

Гледахте ли сутринта двете служителки от 32-о по повод неприемане на дете с физически увреждания? Жалко, щеше да ви стане ясна системата и "елитността" и как си набутвате децата и ви използват. А в това време си качват радостни снимчици чак от Буенос Айрес..... Толкова с милосърдието и педагогиката!

Аз живея в Люксембург, където има САМО ЕДИН УНИВЕРСИТЕТ на 500 000 население, но той е в класацията на първите 50 в Света.Прав е преждеПишещия,че повече от 4 университета за цяла българия са гежест на данъкоплатците.ОГРОМНА Е НЕНУЖНА ТЕЖЕСТ!

За какво са ти/ви университети, като вече простак със средно става министър или дупетат без проблем. Това обезмисля съществуването на всякакви университети, след като агресивни тъпаци и простаци ще управляват по-културните и отстъпчиви висшисти.

"Добре, че няма да доживея да видя страната в ръцете на такива "отличници" и "специалисти" един ден" А бе ти се радвай да доживееш до утре, за по-нататък не мисли !

"в държавата трябва да има 3 - 4 университета н които наистина трябва да влязат само най- добрите за да има качествено обръзование ,в условия на жестока конкуренция." Брей що е то качествено обръзование, като твоето ли ?

Точна за друга част, която заминава да учи на Запад. Е, за тях вече си струва да ми е мъчно..., най-малко трябва да ти е мъчно, там не винаги заминават най-добрите и можещи, а деца на родители с големи финансови възможности и малко умствен багаж.