МОН отпусна над 6 млн. лева за още 20 000 устройства за онлайн обучение

Ще бъдат осигурени преносими компютри с операционна система Chrome, таблети с операционна система Windows и таблети с операционна система Android

Обратно в новината

Коментари - МОН отпусна над 6 млн. лева за още 20 000 устройства за онлайн обучение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия определено са си решили децата оттук нататък да не учат! Това ще бъде Трета поредна пропиляна година!!! А тия устройства не ми е ясно на кого и по какъв критерий се предоставят или просто си "усвояваме" милионите!!!

Te mogat da otpusnat ,no na nito edno dete ne se razdat.

"компютри с операционна система Chrome"!?? Какво животно е това?

защо ни са министерство на образованието, училищата, учителите и учителските институти?! Направо закривайте всичко което е свързано с педагогическата работа с децата и спестявайте пари за бюджетни приходи и продължавайте да правите децата не доучени и неграмотни балъци, които ще са изцяло зависими от компютите и телефоните си, защото единият от не коментираните до сега резултати от онлайн-обучението по време на ковид мерките е това, че децата не могат да направят нищо без компютрите и телефоните си, в това число и не могат да смятат и помнят като маймуните - две минути, защото това, което ще им трябва веднага го намират в нета!

Как за 20000 у-ва - 6 000 000 лв?! Да не се купуват и по една Тесла отстрани?

6 000 000 / 20 000 = 300 :)

ще се изкупят нечии стари и използвани устройства (настолни компютри, лаптопи или таблети) и няма да се купи нищо ново и годно за работа, защото цената на новите е значително, дори в някои случаи и с пъти, по-висока! Просто това си е чиста далавера за някого си, независимо дали е отделен човек, фирма или учреждение!

Ех тия от БАИТ не спират да друсат държавата…

,че не се спря да се краде. Ега си и цените за тези компютри. Въпроси: не ви ли е гадно вече да крадете? Тези грешни пари не ви ли горят под копитата и между рогата? Защо не опитате да не крадете?

Ами защото ще трябва да работят, а това им е противно.

си закони на Земята-майка. Крадците да напускат планетата, ако обичат. НА ДОБРИТЕ ХОРА: ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА!