Коментари - МОН отпуска 12,8 млн. лв. от своя бюджет на МЗ за купуване на тестове за учениците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам, че не е законно 68-годишната пенсионерка Марияна Грънчарова да бъде директор на ОУ "Христо Ботев" в с. Глава, Плевенска област. От 2000 г. е все директор, но с много лоша репутация. Беше директор на училища в Плевен. Ходи с латексов клин доста често. Нагла, арогантна и посредствена. Срам за професията. Прилича на селска проститутка. Голяма излагация.

Когато броят на заразените спадне под 250 тестовете няма да са необходими, поне така твърдеше здрав министърът. Ще си ги пазят за следващата вълна? Или ще чакаме новото правителство да взима нови решения?

Хора цъбодете се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пари за тестуване имате, а за учебни тетрадки и помагала от 5-7. клас? За учебници за гимназиален курс? Няма...?

Вечно сме ти признателни!............ Абе, тия нарочно ли ни се подиграват? Та това беше първото им задължение като знаят училищата на кой хал са финансово!!!!! Какво ми се правят на великодушни благодетели тия гадни бездушни чиновници и чиновнички с наочници като ездитен кон?

Бюджетът е за ОБРАЗОВАНИЕ, а не за хранене на знайни и незнайни фармамафиоти и доставчиците им тук.

Ще изкарваме здрави деца болни, а за болните ще събираме капачки... Ми с тия 12 милиона колко болни деца ще се излекуват дето чакат бре... Не ви е срам!

Хиляди деца умират без пари за лечение . Ковид Фашистите купуват турски тестове. Пълни олигофрени. Уж спасявали човешки животи ,а забранили плановите операции.

И харчат на поразия милиони за да открият 11 случая! Изроди!

И това кога ще стане?! Началото на Декември ли?