МОН дава над 2 милиона лева на иновативните училища в страната

Над 600 учебни заведения ще бъдат финансирани по националната програма

Обратно в новината

Коментари - МОН дава над 2 милиона лева на иновативните училища в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думата "иновации" вече е изпразнена от каквото и било съдържание и все повече заприличва на прословутите "европейски ценности"...

Поредното усвояване на пари....форуми, добри практики, иновации. Те децата в 11 клас не могат едно квадратно уравнение да решат, в провинцията в 6-ти клас не могат да си напишат името.... ние правим иновации.

Днес разбрах, че съм прост. някой да ми обясни, говорят ни за иновации, ноухау, дигитализагия и тем подобни глупости, но всъщото време ни казват да не се къпем и топлим. Тези хора или са тъпи или взимат нас за такива.

Всичко, което е далеч от морето е провинция.

Да направим една проста сметка: 1 875 000/602 = 3 115 лв. на училище Невероятна сума, няма спор!

Ще падне предновогодишно пътуване за "квалификация" и шопинг! Най-радостни са....директорките и антуража им от няколко верни приближени. Скъпи гости ще са др. Кастрева, други другарки и другари, ще има почерпки /домакинките обикновено поръчват от близката фурна тави с банички/, усмивки, запознанства, сервилни разговори и похвали...... Най-важното звено - самите ученици, въобще ги няма дори и запланувани! Тях никога никой не е питал за нищо - нито за учебници, нито за часове и разписания, за нищо!!!!! После обаче им редят купите във витрините по фоайетата и предимно пред.....дирекцията, все едно оттам имат някаква заслуга......Тежко е в бранша, нищо не знаете за вътрешната "кухня" на нещата.

Детето за 4 години и 4 пъти не са влезли в компютърната зала.За какви иновации ,за какви милиони говорим ,като всички знаем,че всичко е парлама.

Баси толкова са ми изкуствени тия... Образователната система е отвратителна, гнила и неспособна, освен в създаването на килфли, и натрисането на децата че могат да си сменят пола и да не слушат родителите си.

Ами няма какво да те взимат за такъв, щом не си разбрал значи наистина си !

МОН, браво, давате от години десетки милиони! Обаче, контролирате ли, как се "усвояват"!?

Кой краде!? Не са учителите!

2 мил на 600 училища. Смешка.