Моля се да преминем разумно през сложните времена

Александър Марков от БНТ е победителят в категория "Гореща точка Украйна" на WebReport

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оооо, милият той ;)) Дали са му наградка, и то млада, руса украинка му я е дала! Красота! ;))

Това е този пич, който цяла България чу, по вина на неизключен микрофон, да псува яко, по каруцарски: "Да еба и маската да еба!". Беше много забавно. Непринудено, откровенно. Не прозвуча мръснишки. Смях се със сълзи. Симпатяга. Да е жив и здрав!

Защо не държеше в ръце тази голяма...награда преди 15-20 г., когато дъртата флигорна е била в разцвета на "творческите си сили"? Сега вече трябва да си плаща, ако иска народната любов.

Вие вервате ли си, като си ги раздавате тези награди и се потупвате един-друг по рамото?

8 години Украйна убиваше и рушеше Донбас, къде бяхте"звезди на журналистиката"тогава да видите защо започна тази война?!

Човек да се чуди - да се смее ли, да плаче ли или направо да се гръмне! ТОЧНО като Евровизията сте!!!

Колкото и награди да си раздадете,хората вече знаят истината и ви се смеят и тя не е вашата,наздраве.

не вярвам на журналисти, които отразяват само едната страна, че и приемат награди

Подкрепяте Путлер от страх,пресметливост и ГЛУПОСТ! Това заяви вчера Андрей Колесников -руски интелигент и общественик.Отговорът на Путин в Украйна е крайно непропорционален и недопустим в 21 век. Последните данни сочат в Русия 50% подкрепа за Путин,30% се колебаят и 20% против в условията на диктатура и страх от арест и убийство.

се нарича твоето - виж в Wikipedia какво осначава... А иначе, ако наистина искаш да се информираш, ОТ МАЕРИКАНЦИ, не от някакви други, виж тука: https://www.youtube.com/watch?v=TLXR6pXrzBI и тука: https://www.youtube.com/watch?v=qvgDKvG7Vqs&ab_channel=Redacted

Нещата са много зле щом тоя кавал е спечелил дълбоко гърло е

доста народ го е "порил".....

Каква журналистика, че и награда? Откога на платените репортери им връчват нагарди за ОБЕКТИВНА журналистика? Едно интервю от Мариупол имаш ли, щото направиха вече хиляди, и всичките твърдят точно обратното на вашата ОБЕКТИВНА журналистика.https://www.youtube.com/watch?v=TLXR6pXrzBI Ето това е истинска журналистика

Патрик Ланкастър е журналист, а това тука са недоразумения и мисирки

Г-н Александре, Всяко нещо има поне две страни. Животът никога не е изцяло черен или изцяло бял. Така е и с войната. Има си причини, има си поводи за започването й. За всички, които я предизвикват и се включват в нея. И докато не спрете да отразявате само едната страна, да я изкарвате "снежно бяла", да оправдавате всички нейни действия, вие лично и тези като вас сте просто един евтини, долнопробни пропагандатори. При това - здраво стъпили на приципите на пропагандата на Гьобелс. И никакви награди, които си раздавате един на друг не могат да прикрият това. Впрочем, Хитлер нееднократно е награждавал Гьобелс.

Хаа, хаха, чиста журналистика в категория "Гореща точка Украйна". Хаа, хаха, с медийни партньори БНТ, БТА, БНР, bTV... Хаа, хаха, Паул Йозеф „ряпа да яде”!

Възрожденските малоумници пак са по клавиатурите.

Честито на соросоидчето!

Идиот си ти!

Манолов "в този бюджет има едни много ясни и конкретни пари, които ще отидат при едни ясни и конкретни хора, и всичко това предварително е договорено. Трудно е да се допусне, че тези интереси ще бъдат пропилени с лека ръка, защото те не са никак малки". "В политически оборот трайно се настани омразата. Разбра се експлицитно, че единствената спойка на управляващата коалиция е била омразата към предходните, защото се оказа, че те и вътре се мразят не по-малко. Не си представям коя е тая политическа рецепта, която ще ни изкара от този водовъртеж, защото и тези, които загряват по тъч линията с идеята, че ще се промъкнат и ще седнат и те на софрата, и при тях не се очакват кой знае какви добри неща. Не знам какво ще се случи, но средата е отвратителна. Дали тази среда може да бъде променена - не съм оптимист" https://bnr.bg/horizont/post/101664326/ima-li-politicheska-recepta-za-izhod-ot-krizata

Сорос награждава с бюджетни средства слугите си.....

моли се! ама Господ нещо не ни обича! виж колко министър председатели, министри и депутати са накълцани през измислните 150 години на фалшивата ни държавица! и виж как Господ изпрати 3 милиона българи на оня свят! и виж как Госпсод обича "бежанците" на на пет звезди и на 1200 лева чисто на месец и как мрази туземците в смърдящите им "жилиша" (ако все още не са ги продали) и с 0,00 лева на месец... така, че ти се моли, ама едва ли някой ще чуе молбите ти!!!