Коментари - Молитви и пълна неизвестност в Иран. Какво знаем за катастрофата на Раиси и кой е той | Днес.dir.bg

Коментари - Молитви и пълна неизвестност в Иран. Какво знаем за катастрофата на Раиси и кой е той | Днес.dir.bg

Коментари

ДОКАТО ПУРКИН СЕ ПИАРИ И ПОКАЗВА КАК РУСКИ ВЪРТОЛЕТ СЕ ТОВАРИ НА РУСКИ САМОЛЕТ ДА ОТИВА В ИРАН ДА ТЪРСИ ИРАНСКИЯ БАШ ТЮРБАН ПРЕЗИДЕНТ , НАШИЯ БАЙРАКТАР ОТКРИ ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТОПЛИНА НА 32 КМ ОТ АЗЕРСКАТА ГРАНИЦА ! 20 май, 03:33 Междувременно Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация публикува в канала си в Телеграм видео от качването на хеликоптер от отряда Центроспас на самолет Ил-76. Спасителите ще отпътуват за Иран от летище Жуковски. 20 май, 03:41, актуализирана на 20 май, 04:05 Извънредно с хеликоптера на иранския президент ДУБАЙ, 20 май. /ТАСС/. Командирът на Корпуса на гвардейците на ислямската революция , елитните части на иранските въоръжени сили), генерал-лейтенант Хосейн Салами, потвърди откриването от турски БЛА на източник на топлина, който вероятно може да бъде останките от хеликоптера на Иранският президент Ебрахим Раиси. Това съобщи ПРЕС ТВ .

Няма сташно!Както се пееше във българският БКП и ДС химн- Москва и Пекин са с нас във Мир и Бой,та сега и Техеран!!

Ние,българските патриоти възрожденци скърбим и се молим най добрият приятел на Путин да е жив и здрав и да поддържа непобедимата руска армия със ирански дронове и да избива укринските деца,жени и мъже до пълна окупация и завземане!

Ни лук ял , ни ирански предзидент пипал :))))

Май е ришл да се възплозва от ситуацията и е поискал много висока цена за шахедите от путлер...

Каква е вероятността от три хеликоптера, летящи заедно, в едни и същи климатични условия, да се джасне точно този, който трябва ?

Мосад влиза в играта.

Очевидно доста голяма!

Stanko

Явно е загинал.Иран се управлява от твърдо линейни духовници но самите иранци масово не са такива.

Пиз дин си остана само с дзи пин, дебелото от севкор и Фидел Кастро... Мъкааа...

Фиделчо отдавна си почина

Който и да е - богоугодно е!

Аллах си поръчал свинско печено от Иран.

И сега при него пристигат 72 девственици, голи, епилирани с дълги, сресани, рунтави бради.

Редник Радев да си подготви реч: Джилааах ирррррран хай ПАТЛАДЖАААН Хапчих саллаааам ириииси

От възраждане да слагат шалварите, ччччалмите и да ходят при ххамейни аятбоолах да принесат даровете свинско печено с лимоне

Повреда във вятъра е имало и лятното слънцестоене.

По думи на автора на Дъ Ътлентик Араш Асизи, Президентът им е отишъл при техния си Бог. Оня не е бил милостив към него. Официално потвърждение няма, ама да се готвят за траур.

Но това е просто чудесно! Иншаллах! Аллаху акбар! Аллаху акбар! Аллаху акбар!

Когато хеликоптера на Бойко Борисов катастрофира, целия народ ще излезе по улици и площади да се моли за него!

И защо Ислямският Президент на Ислямска Республика Иран лети на АМЕРИКАНСКИ ВЪРТОЛЕТ, купен от ШАХА НА ИРАН опреди времето на Ислямския Майдан - Иранската ислямска цветна революция?

Ами сигурно защото с американските другари се бяха разбрали да ги произвеждат тия машини и сигурно имат някакви лицензии, да не говорим, че като нищо са си направили и някакъв собствен аналог на базата на тези модели. Демек подържат и модернизират, това което имат сами в собствени фабрики. За разлика от ислямския крал на ислямско кралство Саудитска Арабия не са си приятели с американците иначе сигурно щяха да имат и те по-нов модел хелита, като Блек Хоук.

Човек, затварай бутилката и лягай.

Няма как докторе, тре'а си завърша проектите, та още час, два ще наминавам да се посмея на глупостите на днешната небинарна младеж. За те'я от вас дето имат някакъв потенциал да мислят сами, мо'е да е от полза, ама се съмнявам, много ви е радикализирал мейнстрийма.

Тва е работа на чифутите и МОСАД - 100% Един инсиршън и ковърт екип са деплойнали на границата и дотам...

В свой скорошен военен анализ, анализирах, че след атентата срещу словашкия Фицо, ГУР ще удари Орбан, но съм грешал, удариха по Иран. Укронацистката ръка на Буданов е дълга, много дълга и затова Радев се уплаши.

Вади патладжана преди да пишеш тук, некадърник мамин!

Да напомня, ако сте забравили - аз съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие !

И на мене !

И мене ме ебат !

Къде без мене !

ЕТО ЗАЩО БЛОКИРАТ СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!! ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЧЛЕН.........!!!!.....и може да прави каквото си иска, да трие, блокира,............ "Член съм на Мониторинговата група за върховенство на закона, в която има 14 евродепутати от 705, която постави България под наблюдение. В резолюцията, която гласувахме по мое предложение, за първи път се казва и признава, че трябва да се вземат мерки за България и има проблеми с върховенството на закона, корупцията и медийната свобода. Лично за себе си знам, че съм направила всичко възможно". „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Блокират те щото си руско тролче педерастче, ма!!!

Раиси е курбан. Повреда във вятъра.

дреме ни на шмайзера, все едно че е дошъл края на света , изчезнал някъв посерко.....

За някакъв анонимен посерко, драскащ тъпотии във форума.

и ти ли се включи от тоалетната в издирването

хаиде дрОгареу лягайте си! тоя с чалмата вече е при пророка, без чалмата си де, и гледа как 40 девици се гънат наоколо! то и тъй и тъй тоя не е фактор в персия, там командват аятолесите!

72 девици са

Всъщност са фурми. Лош превод.

заедно със Путин се молим Корнелия Нинова... вдигна кръвно

Благословен, който те благославя Израел и проклет, който те атакува и заплашва със заличаване-второзаконие и работи, независимо дали ви харесва.

Израел като държава е по-млада от президента на САЩ - Байдън. Факт Израел като държава е насилтвено създадена в сърцето на мюсщлманската империя с цената на стотици хиляди избити и изгонени мюсщлмани от земите, които населяват в последните 6 хиляди години. Факт - правителството на САЩ е изцяло завладяно от лобисти за Израел, целящи разделение на мюсюлманите. Факт- Израел от началто на инвазията си в Палестина изби над 40 хиляди цивилни от които 20хиляди деца по 6 години. Факт- Израел е терористична държаваЯ

Още един факт, руско тролче педерастче си!

Намерили въртолета и иглежда всички са наред. Единственият начин за връзка е бил телефон със спътникова връзка. Помните ли как оттърва кожата Ердоган с руския телефон подарък от Путин, който единствен работеше? Май историята се повтаря.

Stanko

Нищо не са намерили.Ако бяха щяха да кажат.Не бих се учудил ако Мосад след време обяви,че го е свалил.

Русоробите вместо да си губят врето тука, да ходят и те да се молят. Чувам, че били много набожни, та те като нашепнат нещо в ухото Му, няма начин да не им обърне внимание...

Ела да се гушкаме !

Само плакна устата от негърската сперма и идвам !

НЕкой шахед ще да го е праснАл:))) БОли ме кУро за резака:)))

Тоз какво го е ритнало централно в челото?

самите иранци твърдят инцидент поради лошо време, планини.

Еееее ... ми Господ си знае работата.

Твърдят че поради некачествено азерско гориво.

Както предположих преди 2 месеца, когато Иран нападна Израел, всичко ще си е по старому - на няколко месеца при странни обстоятелства ще умират по няколко генерали от националната гвардия и по някой друг духовен водач.

Курбан Израелски вятър отнесе фъртолета в посока дере паша

Ами като владееш всички технологии, мобилни телефони, подслушване, стациоанрни компютри, така става, няма къде да се скрият враговете ти. Никой не е по-силен от ума човешки

Глупците от Израждане станаха ислямисти покрай Иран!

И новината за мършата Фицо, и новина за този ислямистки козолюбец са прекрасни за нормалните хора! Хайде утре и Путкин да пукне и ще е супер!!!

Руски въртолет, май много трябва да се молят..

Не позна бате. Хеликоптера им е наследство от американо-иранската дружба. Ама от къде да ги знаете тези неща днешните небинарни младежи?

пффф

И що не са го сменили с руски? Тъкмо нямаше да литне и сега да си е жив и здрав... :))))

За т'ва дадоха на Украйна свръхзвуковите балистични ракети, щото руските хеликоптери не летят. Освен да целят рафинерии с тях, което американците забраниха на Зеления папугай, основната им цел е да разкарат руските хеликоптери колкото се може по-далеч, щото западните наемници вече описаха как идва хел он ърт, като дойдат вертольотите.

Тя тази дружба беше преди 40+ години... ако не и 50. Сигурно го поддържат с руски части.

След атаката срещу Израел обявиха ,че ще има последствия... Алах да го прости брадата

Израел си показа зъбките,понеже Иран води секретни преговори със САЩ.

Секретни, секретни....колко да са секретни.....щом в дир-а пишат за тях :)

Към молитвата са се включили и всички русодупци от БГ, начело с Костя Копейкин, по-известен като Късата шпага!

Скоро и аятоласите ще последвад светлия пример на Литълрокетмена и Бункерния ботоксен шебек и ще се качат на трена, като със свещена заповед забранят летенето със самолети и вертолети. :-))))))))

Ще се помолим израелските екипи да го намерят първи.

Е болест

Специалността на убииците е точно тази да убиват и да изглежда като злопулука, освен , ако не убиват собствените си президенти, кенеди кохто искаше мир, фицо който искаше мир, ицхак рабин който искаше мир

А Пригожин и него ли на тяхна сметка ще запишеш? Или май баш вашия ботоксен никаквец го опука!

Какво означава „твърдо кацане“? Иранските държавни медии са използвали фразата "твърдо кацане", за да опишат докладваната катастрофа на хеликоптера на иранския президент. Твърдото кацане е фраза, която често се използва от властите в Русия, за да опишат инциденти при катастрофа на самолет. Обикновено се използва от руското министерство на отбраната при докладване на инциденти с военни самолети. Например през юни 2022 г. военен товарен самолет Ил-76 се разби в Рязанска област на Русия, убивайки петима обслужващи служители на борда. Руските военни първоначално описаха инцидента като твърдо кацане, въпреки факта, че самолетът беше почти напълно унищожен при удара. Анализаторите казват, че думата "катастрофа" се избягва от руските официални лица поради опасения, че може да предизвика разстройство или паника. Това се нарича новоговор, а други примери включват наричането на експлозия „взрив“ и смъртта на войник „неидентифицирано отсъствие от военна част“.

Има около 600 инцидента с ф16ки по спомен и ти не знаеш за нито един инцидент, никога не са описвани, като твърдо кацане, въобще не са описвани

Е и?

Фицо,Раиси и кой ще е следващият русофил паднал за кефа на Путин...Орбан,Късопишкоф,госпожа лъжа? Демокрацията не търпи предатели.

ЕЙ ЗА ТВА СИ СЕДЯ ДЪЛБОКО В БУНКЕРА И ПУСКАМ МОИ ДВОЙНИЦИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ИДАТ ДО НЕКЪДЕ !

Ей така ще стане и със Зеленски

аз пътувам само с влак , нема как да стане !

в ислямистките държави всичко се случва по волята на аллах! ще рече, аллах тъй е решил! слава аллаху

минуси??? ей, неверници, аллах не прощава!!! идва и вашия ред!

какво има на челото - печата на дявола ли?

не бе! там го е дамгосал мохамед, по волята на аллах!

некой тюлен да не пробие дамгата... :)

Чичо Сам. Предупреждение за бункерния траверс Путлер. Приятна неделя!

- 1 диктатор света моментално стана по-добро място Путката некст? бай дъ уей случайно хеликоптера да е бил руслмяски че точно москалските имат лошия навик да падат гугугугугугугугугугугу

Внимавай с коментарите все пак панелите се възхищават на такива като Иран панелите искат западните благини но искат същото време да се диктатура защото са шизофренично ориенталско племе

Фицо , иранецо ..кой е следващия по домова книга ?

путанин??

Дано да са се раздвижили колегите от цереуто, ама може и да е типичната некадърност.

Путин го прати при Пирожкин.

Коментари - Молитви и пълна неизвестност в Иран. Какво знаем за катастрофата на Раиси и кой е той | Днес.dir.bg

Коментари - Молитви и пълна неизвестност в Иран. Какво знаем за катастрофата на Раиси и кой е той | Днес.dir.bg

Коментари

ДОКАТО ПУРКИН СЕ ПИАРИ И ПОКАЗВА КАК РУСКИ ВЪРТОЛЕТ СЕ ТОВАРИ НА РУСКИ САМОЛЕТ ДА ОТИВА В ИРАН ДА ТЪРСИ ИРАНСКИЯ БАШ ТЮРБАН ПРЕЗИДЕНТ , НАШИЯ БАЙРАКТАР ОТКРИ ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТОПЛИНА НА 32 КМ ОТ АЗЕРСКАТА ГРАНИЦА ! 20 май, 03:33 Междувременно Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация публикува в канала си в Телеграм видео от качването на хеликоптер от отряда Центроспас на самолет Ил-76. Спасителите ще отпътуват за Иран от летище Жуковски. 20 май, 03:41, актуализирана на 20 май, 04:05 Извънредно с хеликоптера на иранския президент ДУБАЙ, 20 май. /ТАСС/. Командирът на Корпуса на гвардейците на ислямската революция , елитните части на иранските въоръжени сили), генерал-лейтенант Хосейн Салами, потвърди откриването от турски БЛА на източник на топлина, който вероятно може да бъде останките от хеликоптера на Иранският президент Ебрахим Раиси. Това съобщи ПРЕС ТВ .

Няма сташно!Както се пееше във българският БКП и ДС химн- Москва и Пекин са с нас във Мир и Бой,та сега и Техеран!!

Ние,българските патриоти възрожденци скърбим и се молим най добрият приятел на Путин да е жив и здрав и да поддържа непобедимата руска армия със ирански дронове и да избива укринските деца,жени и мъже до пълна окупация и завземане!

Ни лук ял , ни ирански предзидент пипал :))))

Май е ришл да се възплозва от ситуацията и е поискал много висока цена за шахедите от путлер...

Каква е вероятността от три хеликоптера, летящи заедно, в едни и същи климатични условия, да се джасне точно този, който трябва ?

Мосад влиза в играта.

Очевидно доста голяма!

Stanko

Явно е загинал.Иран се управлява от твърдо линейни духовници но самите иранци масово не са такива.

Пиз дин си остана само с дзи пин, дебелото от севкор и Фидел Кастро... Мъкааа...

Фиделчо отдавна си почина

Който и да е - богоугодно е!

Аллах си поръчал свинско печено от Иран.

И сега при него пристигат 72 девственици, голи, епилирани с дълги, сресани, рунтави бради.

Редник Радев да си подготви реч: Джилааах ирррррран хай ПАТЛАДЖАААН Хапчих саллаааам ириииси

От възраждане да слагат шалварите, ччччалмите и да ходят при ххамейни аятбоолах да принесат даровете свинско печено с лимоне

Повреда във вятъра е имало и лятното слънцестоене.

По думи на автора на Дъ Ътлентик Араш Асизи, Президентът им е отишъл при техния си Бог. Оня не е бил милостив към него. Официално потвърждение няма, ама да се готвят за траур.

Но това е просто чудесно! Иншаллах! Аллаху акбар! Аллаху акбар! Аллаху акбар!

Когато хеликоптера на Бойко Борисов катастрофира, целия народ ще излезе по улици и площади да се моли за него!

И защо Ислямският Президент на Ислямска Республика Иран лети на АМЕРИКАНСКИ ВЪРТОЛЕТ, купен от ШАХА НА ИРАН опреди времето на Ислямския Майдан - Иранската ислямска цветна революция?

Ами сигурно защото с американските другари се бяха разбрали да ги произвеждат тия машини и сигурно имат някакви лицензии, да не говорим, че като нищо са си направили и някакъв собствен аналог на базата на тези модели. Демек подържат и модернизират, това което имат сами в собствени фабрики. За разлика от ислямския крал на ислямско кралство Саудитска Арабия не са си приятели с американците иначе сигурно щяха да имат и те по-нов модел хелита, като Блек Хоук.

Човек, затварай бутилката и лягай.

Няма как докторе, тре'а си завърша проектите, та още час, два ще наминавам да се посмея на глупостите на днешната небинарна младеж. За те'я от вас дето имат някакъв потенциал да мислят сами, мо'е да е от полза, ама се съмнявам, много ви е радикализирал мейнстрийма.

Тва е работа на чифутите и МОСАД - 100% Един инсиршън и ковърт екип са деплойнали на границата и дотам...

В свой скорошен военен анализ, анализирах, че след атентата срещу словашкия Фицо, ГУР ще удари Орбан, но съм грешал, удариха по Иран. Укронацистката ръка на Буданов е дълга, много дълга и затова Радев се уплаши.

Вади патладжана преди да пишеш тук, некадърник мамин!

Да напомня, ако сте забравили - аз съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие !

И на мене !

И мене ме ебат !

Къде без мене !

ЕТО ЗАЩО БЛОКИРАТ СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!! ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЧЛЕН.........!!!!.....и може да прави каквото си иска, да трие, блокира,............ "Член съм на Мониторинговата група за върховенство на закона, в която има 14 евродепутати от 705, която постави България под наблюдение. В резолюцията, която гласувахме по мое предложение, за първи път се казва и признава, че трябва да се вземат мерки за България и има проблеми с върховенството на закона, корупцията и медийната свобода. Лично за себе си знам, че съм направила всичко възможно". „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Блокират те щото си руско тролче педерастче, ма!!!

Раиси е курбан. Повреда във вятъра.

дреме ни на шмайзера, все едно че е дошъл края на света , изчезнал някъв посерко.....

За някакъв анонимен посерко, драскащ тъпотии във форума.

и ти ли се включи от тоалетната в издирването

хаиде дрОгареу лягайте си! тоя с чалмата вече е при пророка, без чалмата си де, и гледа как 40 девици се гънат наоколо! то и тъй и тъй тоя не е фактор в персия, там командват аятолесите!

72 девици са

Всъщност са фурми. Лош превод.

заедно със Путин се молим Корнелия Нинова... вдигна кръвно

Благословен, който те благославя Израел и проклет, който те атакува и заплашва със заличаване-второзаконие и работи, независимо дали ви харесва.

Израел като държава е по-млада от президента на САЩ - Байдън. Факт Израел като държава е насилтвено създадена в сърцето на мюсщлманската империя с цената на стотици хиляди избити и изгонени мюсщлмани от земите, които населяват в последните 6 хиляди години. Факт - правителството на САЩ е изцяло завладяно от лобисти за Израел, целящи разделение на мюсюлманите. Факт- Израел от началто на инвазията си в Палестина изби над 40 хиляди цивилни от които 20хиляди деца по 6 години. Факт- Израел е терористична държаваЯ

Още един факт, руско тролче педерастче си!

Намерили въртолета и иглежда всички са наред. Единственият начин за връзка е бил телефон със спътникова връзка. Помните ли как оттърва кожата Ердоган с руския телефон подарък от Путин, който единствен работеше? Май историята се повтаря.

Stanko

Нищо не са намерили.Ако бяха щяха да кажат.Не бих се учудил ако Мосад след време обяви,че го е свалил.

Русоробите вместо да си губят врето тука, да ходят и те да се молят. Чувам, че били много набожни, та те като нашепнат нещо в ухото Му, няма начин да не им обърне внимание...

Ела да се гушкаме !

Само плакна устата от негърската сперма и идвам !

НЕкой шахед ще да го е праснАл:))) БОли ме кУро за резака:)))

Тоз какво го е ритнало централно в челото?

самите иранци твърдят инцидент поради лошо време, планини.

Еееее ... ми Господ си знае работата.

Твърдят че поради некачествено азерско гориво.

Както предположих преди 2 месеца, когато Иран нападна Израел, всичко ще си е по старому - на няколко месеца при странни обстоятелства ще умират по няколко генерали от националната гвардия и по някой друг духовен водач.

Курбан Израелски вятър отнесе фъртолета в посока дере паша

Ами като владееш всички технологии, мобилни телефони, подслушване, стациоанрни компютри, така става, няма къде да се скрият враговете ти. Никой не е по-силен от ума човешки

Глупците от Израждане станаха ислямисти покрай Иран!

И новината за мършата Фицо, и новина за този ислямистки козолюбец са прекрасни за нормалните хора! Хайде утре и Путкин да пукне и ще е супер!!!

Руски въртолет, май много трябва да се молят..

Не позна бате. Хеликоптера им е наследство от американо-иранската дружба. Ама от къде да ги знаете тези неща днешните небинарни младежи?

пффф

И що не са го сменили с руски? Тъкмо нямаше да литне и сега да си е жив и здрав... :))))

За т'ва дадоха на Украйна свръхзвуковите балистични ракети, щото руските хеликоптери не летят. Освен да целят рафинерии с тях, което американците забраниха на Зеления папугай, основната им цел е да разкарат руските хеликоптери колкото се може по-далеч, щото западните наемници вече описаха как идва хел он ърт, като дойдат вертольотите.

Тя тази дружба беше преди 40+ години... ако не и 50. Сигурно го поддържат с руски части.

След атаката срещу Израел обявиха ,че ще има последствия... Алах да го прости брадата

Израел си показа зъбките,понеже Иран води секретни преговори със САЩ.

Секретни, секретни....колко да са секретни.....щом в дир-а пишат за тях :)

Към молитвата са се включили и всички русодупци от БГ, начело с Костя Копейкин, по-известен като Късата шпага!

Скоро и аятоласите ще последвад светлия пример на Литълрокетмена и Бункерния ботоксен шебек и ще се качат на трена, като със свещена заповед забранят летенето със самолети и вертолети. :-))))))))

Ще се помолим израелските екипи да го намерят първи.

Е болест

Специалността на убииците е точно тази да убиват и да изглежда като злопулука, освен , ако не убиват собствените си президенти, кенеди кохто искаше мир, фицо който искаше мир, ицхак рабин който искаше мир

А Пригожин и него ли на тяхна сметка ще запишеш? Или май баш вашия ботоксен никаквец го опука!

Какво означава „твърдо кацане“? Иранските държавни медии са използвали фразата "твърдо кацане", за да опишат докладваната катастрофа на хеликоптера на иранския президент. Твърдото кацане е фраза, която често се използва от властите в Русия, за да опишат инциденти при катастрофа на самолет. Обикновено се използва от руското министерство на отбраната при докладване на инциденти с военни самолети. Например през юни 2022 г. военен товарен самолет Ил-76 се разби в Рязанска област на Русия, убивайки петима обслужващи служители на борда. Руските военни първоначално описаха инцидента като твърдо кацане, въпреки факта, че самолетът беше почти напълно унищожен при удара. Анализаторите казват, че думата "катастрофа" се избягва от руските официални лица поради опасения, че може да предизвика разстройство или паника. Това се нарича новоговор, а други примери включват наричането на експлозия „взрив“ и смъртта на войник „неидентифицирано отсъствие от военна част“.

Има около 600 инцидента с ф16ки по спомен и ти не знаеш за нито един инцидент, никога не са описвани, като твърдо кацане, въобще не са описвани

Е и?

Фицо,Раиси и кой ще е следващият русофил паднал за кефа на Путин...Орбан,Късопишкоф,госпожа лъжа? Демокрацията не търпи предатели.

ЕЙ ЗА ТВА СИ СЕДЯ ДЪЛБОКО В БУНКЕРА И ПУСКАМ МОИ ДВОЙНИЦИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ИДАТ ДО НЕКЪДЕ !

Ей така ще стане и със Зеленски

аз пътувам само с влак , нема как да стане !

в ислямистките държави всичко се случва по волята на аллах! ще рече, аллах тъй е решил! слава аллаху

минуси??? ей, неверници, аллах не прощава!!! идва и вашия ред!

какво има на челото - печата на дявола ли?

не бе! там го е дамгосал мохамед, по волята на аллах!

некой тюлен да не пробие дамгата... :)

Чичо Сам. Предупреждение за бункерния траверс Путлер. Приятна неделя!

- 1 диктатор света моментално стана по-добро място Путката некст? бай дъ уей случайно хеликоптера да е бил руслмяски че точно москалските имат лошия навик да падат гугугугугугугугугугугу

Внимавай с коментарите все пак панелите се възхищават на такива като Иран панелите искат западните благини но искат същото време да се диктатура защото са шизофренично ориенталско племе

Фицо , иранецо ..кой е следващия по домова книга ?

путанин??

Дано да са се раздвижили колегите от цереуто, ама може и да е типичната некадърност.

Путин го прати при Пирожкин.