Коментари - Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки) | Днес.dir.bg

Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки)

България осъжда остро терористичния акт на "Хамас" и застава категорично зад Израел

Обратно в новината

Коментари - Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

защо се хили? На купон ли е или на литургия в храм?!!!

НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА БЕЗ СЪЛЗИ! - - АКТУАЛ,НО … ОТ ДИМИТРОВ-ГРАД / ... До България опряха … !/ - https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&id=11404&p=poetbg&title=%C0%CA%D2%D3%C0%CB%2C%CD%CE+%85+%CE%D2+%C4%C8%CC%C8%D2%D0%CE%C2-%C3%D0%C0%C4 - https://dnes.dir.bg/obshtestvo/aktivisti-na-griynpiys-se-pokachiha-varhu-kula-na-tets-maritsa-3-v-dimitrovgrad-video?utmsource=Push%20Notifications&utmmedium=article&utmcampaign=%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%22%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%22%20%D1%81%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0%20%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83%20%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A2%D0%95%D0%A6%20%22%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%203%22%20%D0%B2%20%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%20%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29 - - https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/16/2611491/1366x768.jpg?=1697439828 - - - Велико-Британски курви „АЛПИНИСТИ“ На Гран-ПИС, платени КУРВИ- хистерици КАЧИТЕ СЕ НА САЩ ЦЕНТРАЛИ ТАМ ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СРАМ…! - ПРОПАГАНДА ПРАВИТЕ НА ЧУЖДО ДУПЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЗЪЗНЕ, ТУКА КОПИЛДАЦИ, БЪРЗО БЯГАЙТЕ В КЪЩИ ! И ТОПЛЕТЕ, „ЧРАЛЗ 3-ТИ“ ДА НЕ МРЪЗНЕ - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11404 - - - Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ - АЗ КАТО ВОЙНИК ВЪ ВОЕННО ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ ЗАЕДНО С 150 АРМЕЦИ ОТ ТЕЗИ ЧЕСТИ БЯХМЕ ИЗПРАТЕНИ В ОТКРИТИТЕ РУДНИЦИ "ТРОЯНОВО 2", ЗА ДА ПОМАГАМЕ НА ВЪГЛЕДОБИВА НА ОТКРИТИТЕ ЛИНИИ, ЗА ДА ИМА ТОПЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЖИВЕЕХМЕ, КАТО СКОТОВЕ В РОТАТА И СРАМ ЗА ТОГАВАШНИТЕ ВРЕМЕНА, НО ИЗДЪРЖАХМЕ, ДА ДАВАМЕ ТОПЛО НА СЕГАШНИЯ ЮДЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ОТ ХАСКЬОИСКИТЕ СЕЛА, НА ЦИГАНИНА ИВАН КОСТОВ, И ПРЕСТЪПНИКА ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО ПРОДАДОХА НА САЩ ТЕЦОВЕТЕ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А СЕГА ДА ИДВАТ КОПИЛИТОР ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ДА СЕ ЯЗДИ ПО ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ ДА НИ УЧАТ КАК ЩЕ СТУДУВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! НЕ СЪМ СИ ДАВАЛ ЗДРАВЕТО В СТУДА И ДЪЖДОВЕТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ..., КОЙТО НИ ОТНЕМАТ АТОМНИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ, ЗА ДА ИЗМРЕМ ОТ СТУДОВЕ ...! СМЪРТ НА ЮДЕЙСКИЯ ФАШИЗМЪМ, КОЙТО НАСТЪПВА В БЪЛГАРИЯ, ПЛАЧЕТЕ ЗА ИЗРАЕЛ, КОЙТО УБИВА ОТ 1948 ГОДИНА ПАЛЕСТИНСКИЯ НАРОД. ТОЙ ИМА ПРАВО НА ДЪРЖАВА ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4635.jpg - - - СТРОИТЕЛИ ОТ ТЕЦОВЕТЕ ... ТРУДОВАЦИТЕ ,РОБИТЕ БЕЗ ПАРИ - ХЕЙ ХУП, ХЕЙ РУП, РЕВЯХМЕ ТОГАВА И ИЗПРАВЯХМЕ ШЕЛЕЗНИЯ ПЪТ ... ИЗМРЪЗНАЛИ ОТ ДАЖДОВЕТЕ И СНЯГ НИЕ БЯХМЕ НА СВОЯТ ПОСТ ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4636.jpg - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5586.jpg - - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5250.jpg - - - - http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474 - - - 16 октомври 2023 – Враца - БЪЛГАРИЯ [НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]

"Йерусалим е палестински, къв да е?"

Само да питам: Откъде мога да си купя и аз такава тюбитейка да си прикрия темето, че почнах да ставам и аз кубе? Хем ще съм в тренда... И пътьом още един коментар: Aбе много мъхмурлии. Като им гледам физиономиите.

Прекалили са с молитвите горките хорица!

Като се приберат в къщи ще ударят по няколко ракии (или каквото друго им харедва) и ще им мине!

БЪЛГАРИ,ИЗКАЗВАМ СИЛНО СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ,ВАС, ЗАЩОТО СИ НЯМАТЕ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕН!!!!ОТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ-ПОЛЗА НИКАКВА!!! ДОКАЗАНО Е!!!!

Само да попитам евреина! Защо евреите ги мразят в цял свят? Тука един в махлата пита! Не знае човекът.

Ми идва в повече!

БЪЛГАРИЯ ОСТРО ОСЪЖДА ВСИЧКИ ГАЛОШИ,ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И КЛЕПОУХИ МАГАРЕТА!!!

БЪЛГАРИЯ ОСТРО ОСЪЖДА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ!!(

Мунчо стои на мероприятието кат куче в каруца и се мъдри кат 5 пари в кесия. Забравил е да си нахлузи на плешивата, клепоуха кратуна еврейската шапчица-ермолка. Абе, Мунчо, началниците ти чичко Кенет и чичко Йоско ще ти набият чумберите, да знаеш! Хохохохо. Хахахахаха.

Имам нещо специално за вашето информиране отвъд цензурата и манипулациите на ЦИОНИСТКИТЕ ни медии , което се намира в първите няколко видеа тук След него всичко ще ви стане ясно. ВИДЕО БИБЛИОТЕКА 'ТАО-528' https://tinyurl.com/2a44tstm

А Сополан Пусито за къв чеп го няма на това вълнуващо събитие?!

Да бе! Къде е пусито? Къде се е наврял в такъв сополявен момент?!

много от религия, но мисля, че който се моли на различни богове е безбожник. Ако утре има молитва в някоя джамия от палестинците и там ли ще молят нашите политици. Сигурен съм, че в Руската черква няма да отидат на молитва.

Всяка война завършва с мир

Нищо на този свят не става пряко волята божия Това е цитат от Библията Следователно тази война а и всички други са по божията воля

Всяка война завършва с мир

А тези, наказаните без независима държава - кучета/ евреи/ ги яли? Така ли?

От изказванията им повече приличаше на молитва за отмъщение

Нечестивци!

Котел запаса ли вече пушката?

Значи едни ги мобилизират и се бият, други тука лицемери го играят. Айде Пуси, Лойер, и всички от синагогата отивайге да се биете за родината си

ООН не става за нищо. Досега трябваше отдавна да се намеси в конфликта Украйна, Азербайджан,Грузия по рано. Тех ги нема нийде..... Въшки

Архитекта на конфликта са щатите, оон няма думата. Големи интереси са намесени

Отдавна го няма.Там са само едни чиновници марионетки,на високи заплати.

Ще бъде с член 5ти от Нато!

Мунчо изпълнява заповедите на Мутра Фана, “посолството” е на руската педерация и управлява Задунайската губерния чрез агентите си.

Мунчо е у всека манджа мерудия

Кенеф Мъртъв пак лъже и маже с голямата баданарка. Мишка, няма смелостта и доблестта публично да cu признае, че от 1990г насам, американското посолство в София се меси активно във вътрешните, външните и във всякакви други работи на България!!!! Американското посолство в София назначава(и уволнява, за справка: Веждичката, Ивка) политици, депутати, министри, президенти, царе, папи, патриарси, бизнесмени, бизнесменки, журналисти, журналистки, университетски преподаватели и целия национален "елит". Всичко! Без "добро" от американското посолство в София, не можеш да станеш дори уличен метач, камо ли политик, депутат или министър! Първият генерал-губернатор на американската задморска БГ-колония беше назначен още през далечната 1990 година, казваше се (Мар)Сол (Со)Полански(Saul Polanski, 1926-2016). Сегашният действащ генерал-губернатор се казва Кенеф Мъртъв(Kenef Mertev). Congratulations, rayah!

Кучето си лае, кервана си върви

Кво ся изядох бана по ИП.

Промити мозъци.бг Аве тъпаци, що не вземете в дома си по едно 16-18 годишно арабско дете. Да му дадете старт в живота. Ако да кажем Румъния влезне в Добруджа, е тъй ще кажат наша е. И изтърпят българите там. След което ние ги нападнем, вие тъпаци ще сте на страната на Румъния. Ама квото е, тъпаците са си за цял живот.

А :)

А Нетаняху какви ги върши в същото време в Газа?!

Политическият боклук в България от всички възможни политически цветове и разцветки, заприличва все повече на клетите поданици на Кимката в Северна Корея. Още помня как преди десетина години, като умря дъртият Ким, бащата на дебелото момче, как имаше 3-4 годишен нон-стоп национален траур. На Кимчо поданиците ударно се тръшкаха и търкаляха от мъка и страдание по земята. Ревяха с глac, кой от кой по-силно и изразително. Говори се обаче, че на тези които не са ревяли u плакали с достатъчно силно чувствo, от душа и от сърце, са им се случили меко казано много неприятни случки. Били моментално изпратени да чукат камъни по разни лагери. Xaxaxaxa. В държавата на Кимката е така - всички поданици трябва да показват възможно нaй-истuнски чувства според зависи - или да реват и плачат, колкото им глас държи и да се търкалят от мъка по земята или обратното, - да реват и плачат от радост и щастие и пак да се търкалят по земята, ама този път вече от щастие. А не ревеш или се радваш искрено, от душа и от сърце, и а ти е ебана майката. Хахахаха. В това отношение политическият боклук в колониална България надмина и дори задмина и Северна и Южна и всички останали Кореи взети заедно. Хахахаха. Как няма Мунчо, Гаргамел, Денков и цялото правителство да са първи писти там на първа линия и да показват вярност и лоялност към своите безброй началници и господари? Нали после ще ги привикат да им начукат кухите канчета не само в едно, ами в цели две посолства - в американското, а после и в еврейското. Хахахаха. Не им е хич лесно на тези нашенски боклуци, голяма мъка си е това 24 часа в денонощието, 12 месеца, 365 дни в години. В продължение на години и десетилетия. Да станеш още в ранни зори, после да отидеш пред американското посолство в София, угоднически да се надупиш в коляно-лакетна поза, и да започнеш зверски в делириум да биеш глава в асфалта какъв си верен и лоялен евроатлантик и верноподаник. После по същия и по същата процедура и пред еврейското посолство. И като приключиш там, трябва да обиколиш и всичките останали 27 посолства от ЕС и да повториш същата "церемония". УжасТ, ужасТ и голяма мъка! Щото ако не извършиш всичките тези "ритуали", и след това току-виж са те отбили и изхвърлили от хранилката и от апетитната държавна трапезка, откъдето да си крадваш и корумпирстваш на воля и да влачиш сладък, вкусен гювеч. Ебало си е майката отвсякъде, не е лесна работа това. Хахахаха. Ама така е - за изтривалките в американската задморска колония няма невъзможни неща. Изтривалките правят всичко и са готови на всичко. Че са и много евтини при това. Хахахахаха.

Защо не ги каза тези горди неща при бай Тошо? Сега лаеш по форумите… зомби..

Защото, ако тогава ги беше казал още същия ден щеше да ходи без зъби...

Защото тогава американското посолство нямаше думата, а с Русия се разбираха по симпатия, без подмазване.

Всичките бооклуци събрани накуп - изроди подкрепящи геноцидния израел! Да сте проклети до 9то коляно!

Какво се развият управляващите ни капацитети? Вместо да ни декларират за братски народи с тези, онези, филанкишията и т.н., да обявяват официално живущите на четни номера за евреи, а живущите на нечетни номера за украинци. Тъкмо по този начин ще се разтворят бузките ни към хамериканците и евроджендърите още по-широчко.

А в ООН трябва да се съберат и да решат проблема!

Цитирам: "България осъжда остро терористичния акт на "Хамас" и застава категорично зад Израел." От коментарите виждам много различни от цитираната позиция на България мнения. Интересно ми е следното проучване - ако решат да ни мобилизират, дали ще сме като Украинците или Руснаците (не казвам нищо лошо за тях) да казваме "Това си е ваша война - водете си я" или масово бягане зад граница - примерно в Турция? Ако не бъркам, Турция защитава Палестина - трябва ли да скъсаме връзки с тях сега, като сме на различно мнение по въпроса, а от друга страна и двете страни сме в НАТО?

EТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО: Планът на ООН за разделяне на Палестина е утвърден с Резолюция 181 (II) на Общото събрание на ООН (29 ноември 1947 година) . Той предвижда изтегляне на британските войски от подмандатната територия до 1 август 1948 година и създаването до 1 октомври 1948 година на две независими държави – арабска и еврейска, – като Йерусалим получи особен статут без да е част от двете държави. Двете нови държави трябва да образуват икономически съюз, като се гарантират религиозните и малцинствени права в тях. Планът е приет от Еврейската агенция за Палестина, ... ---------- Сега имаме Израел, но нямаме палестинска/арабска държава. Целият Йерусалим е под властта на евреите. Дори го обвиха за столица, а САЩ и половината НАТО го признаха... ------------ ЗАЩО ТРИЕТЕ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ, БЕ?

А къде е Боко? Тази както се е ухилила все едно е на на пазара в Красно село. Като едно време , когато П.Младнеов отиде на църква за Велик ден.

стана също като в Донбас. Евреите държат от 30 години 2 млн. палестинци затворени в лагер на открито и когато някои от тях решиха да въстанат с оръжие срежу тези, дето им вземат земите, обявиха го за терорист. В Украйна беше същото - 8 години убиваха руснаците, а когато Путин тръгна да ги защитава - той бил агресор! Някой от тукашните политици дали е чувал, че Израел гони палестинци, взема им земята и строи нелегални селища, което дори ООН осъди с Резолюции?

2016 г. Съветът за сигурност на ООН прие резолюция, с която призова Израел да спре заселническата дейност на окупираните територии, Западния бряг и изт.Йерусалим. САЩ и Израел се въздържаха от гласуване, а нито една друга страна не гласува против. Според резолюцията на ООН, изграждането на израелските селища на палестински територии, окупирани през 1967 година е нарушение на международното право и препятствие пред прилагането на двудържавното решение за израело-палестнския конфликт.

EТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО: Планът на ООН за разделяне на Палестина е утвърден с Резолюция 181 (II) на Общото събрание на ООН (29 ноември 1947 година) . Той предвижда изтегляне на британските войски от подмандатната територия до 1 август 1948 година и създаването до 1 октомври 1948 година на две независими държави – арабска и еврейска, – като Йерусалим получи особен статут без да е част от двете държави. Двете нови държави трябва да образуват икономически съюз, като се гарантират религиозните и малцинствени права в тях. Планът е приет от Еврейската агенция за Палестина, ... ----- Сега имаме Израел, но нямаме палестинска/арабска държава. Целият Йерусалим е под властта на евреите. Дори го обвиха за столица, а САЩ и половината НАТО го признаха...

Ботев и Левски терористи ли са били или борци за национално освобождение!?

пак са ми изтрили коментара .... ЗАЩО БЕ? Бях написал че Марийчето Габриел се смее в синагогата. ФАКТ! - ДОКУМЕНТИРАН ФАКТ! кое не е истина!? Хората жалят, а те се хили като пача.

Щото са демократи, но не обичат идтината. Трият абяко за да се харесат на евреите. Слагачи, подмазвачи.

Мюсюлманите не са представени на тази среща. Не се виждат и православни представители на църквата. Освен ако снимките не показват всичко, то защо липсват представители на най- многобройните верски групи ?

Гордея се с позицията на правителството и президента!

Смятай чифутското курве е в неделя 7 вечерта на смяна да трие баси живота хахаха

А за Израелската Буча, чухте ли? ... Там даже статисти от миманса е нямало, ей че стиснати масури!

Кога станахме братя с гнусните евреи ве?

А нещо за израелската жестокост или тя е приемлива за вас, продажници?

Всичко започна с триене на коментари, после с блокиране на ИП адреси, накрая дойдоха поклонниците на всички идоли, поклонниците на правоверните масури и на ПамперсХедс, дойдоха в дома ви и отнеха свободата на Джентайлс в името на Звяра и се кълняха в неговия образ, защото техните времена отминаха и дойде времето на голямото Огорчение и това беше само началото! Чат Соломон/Сюлейман ДЖИТИПИ!

Американците само с арабите могат да се бият и сега си лъскат имиджа след войната в Украйна.

Израел е американска марионетка. И тия политици също.

е обратното. Америка е пионка на Израел..

Какво толкова написах, че търкаш? Посланикът добре си е подремнал. Просто ми се изплъзна пръста от Л и отиде на Р, близки клавиши са, кво толкова. :)

А дъ джуус като бомбеха с фосфорни и касетъчни по жени и деца може, така ли?Не харесвам НИТО ПЕДОФИЛИТЕ МЮСЛИ, нито МРЪСНИТЕ и ЛЪЖЛИВИ ЕВРЕИ, ама фактите са факти и ничия пропаганда не може да изтрие историята...Може да се опита, но да я изтрие - НИКОГА!!!

Българските политици на чий бог се кланят И защо не се молят в българските църкви Тея маскари

Когато взимаш страна, много внимавай кой си и къде се намираш. Сами се набутваме между шамарите. Колкото са виновни Хамас (които ни бяха първи прЕятели и идваха честичко по времето на войната в Сирия), толкова са виновни и Израел, особено Нетаняху, който по нищо не се отличава от Ким Чен Ун. Спомнете си как дойде на власт и колко размирици и протестиращи евреи имаше тогава. Те го познаваха и знаеха, че ще се случи това, което се случи сега. Болно ми е ненужните жертви и то двете страни. Тази война там датира от 1948 година и с леки прекъсвания винаги е разпалвана от външни геополитически интересни-било западни, било ислямски. Сега виждаме същия случай, където го отнасят невинните деца и от двете страни!

нашите политици в цялата ни история са вземали грешната/губещата страна

Защото не са политици. Политика и дипломация се учи с години. Там се мисли с 50-100 години напред. Нашите мислят как да вземат едни пари, докато могат. После-бегай. Утре не се знае как ще се пренареди световната карта. Изведнъж може да се окажем завзети от Исляма. Знае ли човек. И нито Нато, нито ЕС ще ни помогнат. Първи в битка загиват бедните и селяните-това е България в ЕС. Наместена в авангарда, за да "пази" богатите западноевропейци.

Z

А жертвите на Израел сред цивилните палестинци са също толкова, колкото и на Хамас. За тях накой нещо да каже .......? Или не ни е изгодно на джоба

Коментари - Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки) | Днес.dir.bg

Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки)

България осъжда остро терористичния акт на "Хамас" и застава категорично зад Израел

Обратно в новината

Коментари - Молитва за мир и политически послания в Софийската синагога (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

защо се хили? На купон ли е или на литургия в храм?!!!

НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА БЕЗ СЪЛЗИ! - - АКТУАЛ,НО … ОТ ДИМИТРОВ-ГРАД / ... До България опряха … !/ - https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&id=11404&p=poetbg&title=%C0%CA%D2%D3%C0%CB%2C%CD%CE+%85+%CE%D2+%C4%C8%CC%C8%D2%D0%CE%C2-%C3%D0%C0%C4 - https://dnes.dir.bg/obshtestvo/aktivisti-na-griynpiys-se-pokachiha-varhu-kula-na-tets-maritsa-3-v-dimitrovgrad-video?utmsource=Push%20Notifications&utmmedium=article&utmcampaign=%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%22%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%22%20%D1%81%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0%20%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83%20%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A2%D0%95%D0%A6%20%22%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%203%22%20%D0%B2%20%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%20%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29 - - https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/16/2611491/1366x768.jpg?=1697439828 - - - Велико-Британски курви „АЛПИНИСТИ“ На Гран-ПИС, платени КУРВИ- хистерици КАЧИТЕ СЕ НА САЩ ЦЕНТРАЛИ ТАМ ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СРАМ…! - ПРОПАГАНДА ПРАВИТЕ НА ЧУЖДО ДУПЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЗЪЗНЕ, ТУКА КОПИЛДАЦИ, БЪРЗО БЯГАЙТЕ В КЪЩИ ! И ТОПЛЕТЕ, „ЧРАЛЗ 3-ТИ“ ДА НЕ МРЪЗНЕ - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11404 - - - Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ - АЗ КАТО ВОЙНИК ВЪ ВОЕННО ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ ЗАЕДНО С 150 АРМЕЦИ ОТ ТЕЗИ ЧЕСТИ БЯХМЕ ИЗПРАТЕНИ В ОТКРИТИТЕ РУДНИЦИ "ТРОЯНОВО 2", ЗА ДА ПОМАГАМЕ НА ВЪГЛЕДОБИВА НА ОТКРИТИТЕ ЛИНИИ, ЗА ДА ИМА ТОПЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЖИВЕЕХМЕ, КАТО СКОТОВЕ В РОТАТА И СРАМ ЗА ТОГАВАШНИТЕ ВРЕМЕНА, НО ИЗДЪРЖАХМЕ, ДА ДАВАМЕ ТОПЛО НА СЕГАШНИЯ ЮДЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ОТ ХАСКЬОИСКИТЕ СЕЛА, НА ЦИГАНИНА ИВАН КОСТОВ, И ПРЕСТЪПНИКА ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО ПРОДАДОХА НА САЩ ТЕЦОВЕТЕ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А СЕГА ДА ИДВАТ КОПИЛИТОР ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ДА СЕ ЯЗДИ ПО ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ ДА НИ УЧАТ КАК ЩЕ СТУДУВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! НЕ СЪМ СИ ДАВАЛ ЗДРАВЕТО В СТУДА И ДЪЖДОВЕТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ..., КОЙТО НИ ОТНЕМАТ АТОМНИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ, ЗА ДА ИЗМРЕМ ОТ СТУДОВЕ ...! СМЪРТ НА ЮДЕЙСКИЯ ФАШИЗМЪМ, КОЙТО НАСТЪПВА В БЪЛГАРИЯ, ПЛАЧЕТЕ ЗА ИЗРАЕЛ, КОЙТО УБИВА ОТ 1948 ГОДИНА ПАЛЕСТИНСКИЯ НАРОД. ТОЙ ИМА ПРАВО НА ДЪРЖАВА ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4635.jpg - - - СТРОИТЕЛИ ОТ ТЕЦОВЕТЕ ... ТРУДОВАЦИТЕ ,РОБИТЕ БЕЗ ПАРИ - ХЕЙ ХУП, ХЕЙ РУП, РЕВЯХМЕ ТОГАВА И ИЗПРАВЯХМЕ ШЕЛЕЗНИЯ ПЪТ ... ИЗМРЪЗНАЛИ ОТ ДАЖДОВЕТЕ И СНЯГ НИЕ БЯХМЕ НА СВОЯТ ПОСТ ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4636.jpg - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5586.jpg - - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5250.jpg - - - - http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474 - - - 16 октомври 2023 – Враца - БЪЛГАРИЯ [НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]

"Йерусалим е палестински, къв да е?"

Само да питам: Откъде мога да си купя и аз такава тюбитейка да си прикрия темето, че почнах да ставам и аз кубе? Хем ще съм в тренда... И пътьом още един коментар: Aбе много мъхмурлии. Като им гледам физиономиите.

Прекалили са с молитвите горките хорица!

Като се приберат в къщи ще ударят по няколко ракии (или каквото друго им харедва) и ще им мине!

БЪЛГАРИ,ИЗКАЗВАМ СИЛНО СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ,ВАС, ЗАЩОТО СИ НЯМАТЕ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕН!!!!ОТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ-ПОЛЗА НИКАКВА!!! ДОКАЗАНО Е!!!!

Само да попитам евреина! Защо евреите ги мразят в цял свят? Тука един в махлата пита! Не знае човекът.

Ми идва в повече!

БЪЛГАРИЯ ОСТРО ОСЪЖДА ВСИЧКИ ГАЛОШИ,ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И КЛЕПОУХИ МАГАРЕТА!!!

БЪЛГАРИЯ ОСТРО ОСЪЖДА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ!!(

Мунчо стои на мероприятието кат куче в каруца и се мъдри кат 5 пари в кесия. Забравил е да си нахлузи на плешивата, клепоуха кратуна еврейската шапчица-ермолка. Абе, Мунчо, началниците ти чичко Кенет и чичко Йоско ще ти набият чумберите, да знаеш! Хохохохо. Хахахахаха.

Имам нещо специално за вашето информиране отвъд цензурата и манипулациите на ЦИОНИСТКИТЕ ни медии , което се намира в първите няколко видеа тук След него всичко ще ви стане ясно. ВИДЕО БИБЛИОТЕКА 'ТАО-528' https://tinyurl.com/2a44tstm

А Сополан Пусито за къв чеп го няма на това вълнуващо събитие?!

Да бе! Къде е пусито? Къде се е наврял в такъв сополявен момент?!

много от религия, но мисля, че който се моли на различни богове е безбожник. Ако утре има молитва в някоя джамия от палестинците и там ли ще молят нашите политици. Сигурен съм, че в Руската черква няма да отидат на молитва.

Всяка война завършва с мир

Нищо на този свят не става пряко волята божия Това е цитат от Библията Следователно тази война а и всички други са по божията воля

Всяка война завършва с мир

А тези, наказаните без независима държава - кучета/ евреи/ ги яли? Така ли?

От изказванията им повече приличаше на молитва за отмъщение

Нечестивци!

Котел запаса ли вече пушката?

Значи едни ги мобилизират и се бият, други тука лицемери го играят. Айде Пуси, Лойер, и всички от синагогата отивайге да се биете за родината си

ООН не става за нищо. Досега трябваше отдавна да се намеси в конфликта Украйна, Азербайджан,Грузия по рано. Тех ги нема нийде..... Въшки

Архитекта на конфликта са щатите, оон няма думата. Големи интереси са намесени

Отдавна го няма.Там са само едни чиновници марионетки,на високи заплати.

Ще бъде с член 5ти от Нато!

Мунчо изпълнява заповедите на Мутра Фана, “посолството” е на руската педерация и управлява Задунайската губерния чрез агентите си.

Мунчо е у всека манджа мерудия

Кенеф Мъртъв пак лъже и маже с голямата баданарка. Мишка, няма смелостта и доблестта публично да cu признае, че от 1990г насам, американското посолство в София се меси активно във вътрешните, външните и във всякакви други работи на България!!!! Американското посолство в София назначава(и уволнява, за справка: Веждичката, Ивка) политици, депутати, министри, президенти, царе, папи, патриарси, бизнесмени, бизнесменки, журналисти, журналистки, университетски преподаватели и целия национален "елит". Всичко! Без "добро" от американското посолство в София, не можеш да станеш дори уличен метач, камо ли политик, депутат или министър! Първият генерал-губернатор на американската задморска БГ-колония беше назначен още през далечната 1990 година, казваше се (Мар)Сол (Со)Полански(Saul Polanski, 1926-2016). Сегашният действащ генерал-губернатор се казва Кенеф Мъртъв(Kenef Mertev). Congratulations, rayah!

Кучето си лае, кервана си върви

Кво ся изядох бана по ИП.

Промити мозъци.бг Аве тъпаци, що не вземете в дома си по едно 16-18 годишно арабско дете. Да му дадете старт в живота. Ако да кажем Румъния влезне в Добруджа, е тъй ще кажат наша е. И изтърпят българите там. След което ние ги нападнем, вие тъпаци ще сте на страната на Румъния. Ама квото е, тъпаците са си за цял живот.

А :)

А Нетаняху какви ги върши в същото време в Газа?!

Политическият боклук в България от всички възможни политически цветове и разцветки, заприличва все повече на клетите поданици на Кимката в Северна Корея. Още помня как преди десетина години, като умря дъртият Ким, бащата на дебелото момче, как имаше 3-4 годишен нон-стоп национален траур. На Кимчо поданиците ударно се тръшкаха и търкаляха от мъка и страдание по земята. Ревяха с глac, кой от кой по-силно и изразително. Говори се обаче, че на тези които не са ревяли u плакали с достатъчно силно чувствo, от душа и от сърце, са им се случили меко казано много неприятни случки. Били моментално изпратени да чукат камъни по разни лагери. Xaxaxaxa. В държавата на Кимката е така - всички поданици трябва да показват възможно нaй-истuнски чувства според зависи - или да реват и плачат, колкото им глас държи и да се търкалят от мъка по земята или обратното, - да реват и плачат от радост и щастие и пак да се търкалят по земята, ама този път вече от щастие. А не ревеш или се радваш искрено, от душа и от сърце, и а ти е ебана майката. Хахахаха. В това отношение политическият боклук в колониална България надмина и дори задмина и Северна и Южна и всички останали Кореи взети заедно. Хахахаха. Как няма Мунчо, Гаргамел, Денков и цялото правителство да са първи писти там на първа линия и да показват вярност и лоялност към своите безброй началници и господари? Нали после ще ги привикат да им начукат кухите канчета не само в едно, ами в цели две посолства - в американското, а после и в еврейското. Хахахаха. Не им е хич лесно на тези нашенски боклуци, голяма мъка си е това 24 часа в денонощието, 12 месеца, 365 дни в години. В продължение на години и десетилетия. Да станеш още в ранни зори, после да отидеш пред американското посолство в София, угоднически да се надупиш в коляно-лакетна поза, и да започнеш зверски в делириум да биеш глава в асфалта какъв си верен и лоялен евроатлантик и верноподаник. После по същия и по същата процедура и пред еврейското посолство. И като приключиш там, трябва да обиколиш и всичките останали 27 посолства от ЕС и да повториш същата "церемония". УжасТ, ужасТ и голяма мъка! Щото ако не извършиш всичките тези "ритуали", и след това току-виж са те отбили и изхвърлили от хранилката и от апетитната държавна трапезка, откъдето да си крадваш и корумпирстваш на воля и да влачиш сладък, вкусен гювеч. Ебало си е майката отвсякъде, не е лесна работа това. Хахахаха. Ама така е - за изтривалките в американската задморска колония няма невъзможни неща. Изтривалките правят всичко и са готови на всичко. Че са и много евтини при това. Хахахахаха.

Защо не ги каза тези горди неща при бай Тошо? Сега лаеш по форумите… зомби..

Защото, ако тогава ги беше казал още същия ден щеше да ходи без зъби...

Защото тогава американското посолство нямаше думата, а с Русия се разбираха по симпатия, без подмазване.

Всичките бооклуци събрани накуп - изроди подкрепящи геноцидния израел! Да сте проклети до 9то коляно!

Какво се развият управляващите ни капацитети? Вместо да ни декларират за братски народи с тези, онези, филанкишията и т.н., да обявяват официално живущите на четни номера за евреи, а живущите на нечетни номера за украинци. Тъкмо по този начин ще се разтворят бузките ни към хамериканците и евроджендърите още по-широчко.

А в ООН трябва да се съберат и да решат проблема!

Цитирам: "България осъжда остро терористичния акт на "Хамас" и застава категорично зад Израел." От коментарите виждам много различни от цитираната позиция на България мнения. Интересно ми е следното проучване - ако решат да ни мобилизират, дали ще сме като Украинците или Руснаците (не казвам нищо лошо за тях) да казваме "Това си е ваша война - водете си я" или масово бягане зад граница - примерно в Турция? Ако не бъркам, Турция защитава Палестина - трябва ли да скъсаме връзки с тях сега, като сме на различно мнение по въпроса, а от друга страна и двете страни сме в НАТО?

EТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО: Планът на ООН за разделяне на Палестина е утвърден с Резолюция 181 (II) на Общото събрание на ООН (29 ноември 1947 година) . Той предвижда изтегляне на британските войски от подмандатната територия до 1 август 1948 година и създаването до 1 октомври 1948 година на две независими държави – арабска и еврейска, – като Йерусалим получи особен статут без да е част от двете държави. Двете нови държави трябва да образуват икономически съюз, като се гарантират религиозните и малцинствени права в тях. Планът е приет от Еврейската агенция за Палестина, ... ---------- Сега имаме Израел, но нямаме палестинска/арабска държава. Целият Йерусалим е под властта на евреите. Дори го обвиха за столица, а САЩ и половината НАТО го признаха... ------------ ЗАЩО ТРИЕТЕ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ, БЕ?

А къде е Боко? Тази както се е ухилила все едно е на на пазара в Красно село. Като едно време , когато П.Младнеов отиде на църква за Велик ден.

стана също като в Донбас. Евреите държат от 30 години 2 млн. палестинци затворени в лагер на открито и когато някои от тях решиха да въстанат с оръжие срежу тези, дето им вземат земите, обявиха го за терорист. В Украйна беше същото - 8 години убиваха руснаците, а когато Путин тръгна да ги защитава - той бил агресор! Някой от тукашните политици дали е чувал, че Израел гони палестинци, взема им земята и строи нелегални селища, което дори ООН осъди с Резолюции?

2016 г. Съветът за сигурност на ООН прие резолюция, с която призова Израел да спре заселническата дейност на окупираните територии, Западния бряг и изт.Йерусалим. САЩ и Израел се въздържаха от гласуване, а нито една друга страна не гласува против. Според резолюцията на ООН, изграждането на израелските селища на палестински територии, окупирани през 1967 година е нарушение на международното право и препятствие пред прилагането на двудържавното решение за израело-палестнския конфликт.

EТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО: Планът на ООН за разделяне на Палестина е утвърден с Резолюция 181 (II) на Общото събрание на ООН (29 ноември 1947 година) . Той предвижда изтегляне на британските войски от подмандатната територия до 1 август 1948 година и създаването до 1 октомври 1948 година на две независими държави – арабска и еврейска, – като Йерусалим получи особен статут без да е част от двете държави. Двете нови държави трябва да образуват икономически съюз, като се гарантират религиозните и малцинствени права в тях. Планът е приет от Еврейската агенция за Палестина, ... ----- Сега имаме Израел, но нямаме палестинска/арабска държава. Целият Йерусалим е под властта на евреите. Дори го обвиха за столица, а САЩ и половината НАТО го признаха...

Ботев и Левски терористи ли са били или борци за национално освобождение!?

пак са ми изтрили коментара .... ЗАЩО БЕ? Бях написал че Марийчето Габриел се смее в синагогата. ФАКТ! - ДОКУМЕНТИРАН ФАКТ! кое не е истина!? Хората жалят, а те се хили като пача.

Щото са демократи, но не обичат идтината. Трият абяко за да се харесат на евреите. Слагачи, подмазвачи.

Мюсюлманите не са представени на тази среща. Не се виждат и православни представители на църквата. Освен ако снимките не показват всичко, то защо липсват представители на най- многобройните верски групи ?

Гордея се с позицията на правителството и президента!

Смятай чифутското курве е в неделя 7 вечерта на смяна да трие баси живота хахаха

А за Израелската Буча, чухте ли? ... Там даже статисти от миманса е нямало, ей че стиснати масури!

Кога станахме братя с гнусните евреи ве?

А нещо за израелската жестокост или тя е приемлива за вас, продажници?

Всичко започна с триене на коментари, после с блокиране на ИП адреси, накрая дойдоха поклонниците на всички идоли, поклонниците на правоверните масури и на ПамперсХедс, дойдоха в дома ви и отнеха свободата на Джентайлс в името на Звяра и се кълняха в неговия образ, защото техните времена отминаха и дойде времето на голямото Огорчение и това беше само началото! Чат Соломон/Сюлейман ДЖИТИПИ!

Американците само с арабите могат да се бият и сега си лъскат имиджа след войната в Украйна.

Израел е американска марионетка. И тия политици също.

е обратното. Америка е пионка на Израел..

Какво толкова написах, че търкаш? Посланикът добре си е подремнал. Просто ми се изплъзна пръста от Л и отиде на Р, близки клавиши са, кво толкова. :)

А дъ джуус като бомбеха с фосфорни и касетъчни по жени и деца може, така ли?Не харесвам НИТО ПЕДОФИЛИТЕ МЮСЛИ, нито МРЪСНИТЕ и ЛЪЖЛИВИ ЕВРЕИ, ама фактите са факти и ничия пропаганда не може да изтрие историята...Може да се опита, но да я изтрие - НИКОГА!!!

Българските политици на чий бог се кланят И защо не се молят в българските църкви Тея маскари

Когато взимаш страна, много внимавай кой си и къде се намираш. Сами се набутваме между шамарите. Колкото са виновни Хамас (които ни бяха първи прЕятели и идваха честичко по времето на войната в Сирия), толкова са виновни и Израел, особено Нетаняху, който по нищо не се отличава от Ким Чен Ун. Спомнете си как дойде на власт и колко размирици и протестиращи евреи имаше тогава. Те го познаваха и знаеха, че ще се случи това, което се случи сега. Болно ми е ненужните жертви и то двете страни. Тази война там датира от 1948 година и с леки прекъсвания винаги е разпалвана от външни геополитически интересни-било западни, било ислямски. Сега виждаме същия случай, където го отнасят невинните деца и от двете страни!

нашите политици в цялата ни история са вземали грешната/губещата страна

Защото не са политици. Политика и дипломация се учи с години. Там се мисли с 50-100 години напред. Нашите мислят как да вземат едни пари, докато могат. После-бегай. Утре не се знае как ще се пренареди световната карта. Изведнъж може да се окажем завзети от Исляма. Знае ли човек. И нито Нато, нито ЕС ще ни помогнат. Първи в битка загиват бедните и селяните-това е България в ЕС. Наместена в авангарда, за да "пази" богатите западноевропейци.

Z

А жертвите на Израел сред цивилните палестинци са също толкова, колкото и на Хамас. За тях накой нещо да каже .......? Или не ни е изгодно на джоба