Молдова вече е с ново, прозападно правителство

48-годишният Дорин Речан поема премиерския пост от Наталия Гаврилица, чието кабинет подаде оставка след 18 месеца на власт, белязани от икономически хаос и предполагаемото руско вмешателство в страната

Обратно в новината

Коментари - Молдова вече е с ново, прозападно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЖДАТ , ЧЕ БЛАГОДАТНИЯ ВЯТЪР ДУХА ОТ ЗАПАД ! ОТ СЕВЕРОИЗТОК МИРИШЕ САМО НА РУСКА УМРЕЛА МЪРША !

Браво

ㅤ

"Ние искаме да живеем в безопасен свят, където международните договори се спазват, където проблемите между страните се решават чрез диалог, където се уважават малките страни" И що не "питахте" някоя малка страна дали това наистина е така, преди да правите глупости?!!

Само газ на руските алкални!

алкални

Пази боже какво ни чака...

А ти какво искаш? Дъртофелници като Путин и Байдън ли? Виж докъде го докарват дърти импотентни и, които си избиват комплексите за импотентност!

Сменят правителства, проветряват стаята :))) Налага се, гражданите са недоволни. Ще работо 1-2 пъти, после трябват избори ;)

Старото какво беше -само питам:))))

Молдова принадлежи на Русия, както и тя на нея .мястото на Америка е, Еди къде си. България не знае дали е във времето и времето на къде е!!!

Затова, че Молдова (Бесарабия) беше завладяна от Русия, Северна Добруджа и делтата на Дунав не принадлежат на България. Но и по-добре! Иначе щяхме да имаме граница с СССР, Империята на злото и тогава без съмнение щяха комунягите да ни вкарат в нея. Всяко зло - за добро!

Слушате ли

Свършена е! Набутаха молдовците в украинската месомелачка.

Е там Путьо ще яде грездия от НАТО

Ha ha ha ha (нерегистриран) "Пръдльо руски,ако не бяха САЩ,сега нямаше да можеш да цъкаш глупости по американската измишльотина." Ей мършо, "Създаването на интернет датира от 1960-те години, когато Съединените щати финансират изследователски проекти на различни военни институции, целящи изграждането на устойчиви разпределени компютърни мрежи." Това само доказва какви войнолюбци са световните терористи сащ. ИНТЕРНЕТ Е СЪЗДАДЕН ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ. Което ще рече за война и разпространяване на фалшивата американска пропаганда, с цел окупиране на нови територии с природни ресурси. НИЩО ДОБРО НЕ Е ДОШЛО ОТ САЩ-ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО. Даже и Ковида беше тяхна разработка в лаборатория в Китай. БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ, АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ И ФАШИСТКИ ГЪЗОЛИЗЦИ, КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ВИЕ СТЕ МЪРТЪВЦИ КАКТО ЛЮБИМИТЕ ВИ САЩ. набийте си го в гладките мозъчета де тоги имате за да живуркате като хлебарки

Спирай да го ползваш, пеерас руски

Самоварът е уред за правене на чай в Русия, Иран, Азербайджан и някои други страни. Съставен е от централна част, в която се слагат въглища, за да се затопли водата. Долната (по-голяма) част се пълни с вода, а в горното чайниче се вари много силен черен чай (запарка). След това запарката се разрежда с гореща вода от кранчето на основната долна част. Уреди от подобен тип са извести отдавна в Китай, Япония („хого“, „чибати“), Иран, даже в Древен Рим. В Русия самоварът за приготвяне на гореща вода за чай започва да се използва от 17 век, като придобива голямо разпространение, ставайки част от националната култура. Колекции от самовари с художествена и антикварна стойност могат да се видят в много руски музеи. БАСИ , МИСЛЕХ ЧЕ ПОНЕ САМОВАРА Е РУСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ , ПЪК ТО НЕ БИЛО.....ПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ И ЗА БОЯРИШНИКА . А НАСКОРО РАЗБРАХ ЧЕ ВОДКАТА И ЛАДА-та И ТЕ НЕ БИЛИ РУСКИ ...........

В Молдавия под давление на Запада беше извършен фашистки преврат! Това най-вероятно ще доведе до война и последващо изчезване на тази измислена държава!

Росподка (нерегистриран) "Малоумен кремълски маргинал, марш в сибир, утайка бедна" ТАКА ЩЕ ГОВОРИШ НА РОДИТЕЛЯТ СИ №2, АМЕРИКАНСКА ОТРЕПКО. САЩИСАН ПЕДАЛ МРЪСЕН. фашистко изпражнение и наркоманска хлебарка

Прибирай се русский глист,откъдето изпълзя.

Поредните заблудени!

Що така?Всички съседи на Россия са прозападно настроени?

✪ (нерегистриран) "Ех мършичка!... Как повтаряш кремълските опорки набивани в гладкия ти мозък. Даже не се усещаш колко си удавем в руските лъжи, както сега така и преди. Сигурно си и убеден "борец за свободата на избора" и знаеш за западните ваксини как убиват. " ТИ АМЕРИКА СИ ГЛЕДАЛ САМО НА ФИЛМИ. А аз съм ходил там. В Ню Йорк, трябваше да вървя по улиците защото на тротоарите бяха заети от бездомници в кашони. Даже го писаха в дира, https://dnes.dir.bg/svyat/kolko-opasno-e-da-zhiveesh-v-nyu-jork Но щом от Козяк казват, че това е фалшификация, *ходи и се убеди сам ако можеш да си го позволиш с пикливата ти заплата от Отровено общество. третополово просто нищожество

Аз пък съм бил в 16 града ,в 10 щата на САЩ,също съм бил в Русия ,също съм бил в над 70 страни по света.Мога да ти кажа ,че СССР е страна в която никога не искам да живея,както не искам да живея в Мавритания,Египет,Индия,Западна Африка.

На сън ли си ходил бе американска хлебарко?! Или си бил с розовите очила дето ги дават на летището,за да скриват мизерията в която затънаха сащ след края на Студената Война. Много американци вече завиждат на държавите от третия свят защото там хората карат с повече от 2$ на ден!

Да ,за 24г. не можах да видя как се живее в САЩ.

ти си бил и на дедовия ми

Колкото по-далече от рушлямската кочина, толкова по-добре!!!

Хайде плувай през океана! В любимите те сащ да живееш в кашон на Бродуей. сащисан боклук

Малоумен кремълски маргинал, марш в сибир, утайка бедна

Пръдльо руски,ако не бяха САЩ,сега нямаше да можеш да цъкаш глупости по американската измишльотина INTERNET.

А можеше Путин да си избере васал както в Беларус.

Защо уж борещите се за демокрация американци и бритамци ьагрижили се за народа на сирия, не му пращат помощи, а му крадат нефта

Пиши си в руските сайтове бре бляд

Сащ направи преврат в пакистан, шпита се в бразилия...клоко му е една молдова

Скоро време ще падне

Граничите с диваци, сеещи разкол, корупция и пещерен патрЕотизъм !

Навсякъде ФАЩ си назначават актьори на важните постове. Особеното на актьорите е че са хора на живота, които много рядко са отговорни личности.

И на това ще му дойде времето! САЩ и ЕС пипат с АКЪЛ, защото го имат! Например в Сирия нали Русия "ПОБЕДИ"!?!?!? Защо : 1. Башар не държи цялата страна? 2. Сирия НЯМА петрол? Кой го държи? Май САЩ, а! Какво ще изквичите руски подлоги?

сащ са в Сирия точно заради петрола. И в Либия свалиха Кадафи, защото искаше да продава петрола в злато а не в долари. В Ирак свалиха Садам, защото искаше евра срещу петрола на Ирак, а не кухи празни долари! И вече Либия и Ирак не са светски държави а демократизирани от сащ територии с безкрайни между кланови войни. Чудно, как диктаторите Садам и Кадафи са ги държали изкъсо и държавите им просперираха, докато не се намеси сащ за петрола им!

Ми само ще грухтим възмутено.

Май само в България ги търпим тия руски неандерталци. Ама тука предатели винаги е имало и ще има.

С две думи, новото правителство ще е същото като старото, което се е провалило с гръм и трясък.

Направо ще цъфнат та и вържат.

Това е като правителството на Муравиев. До края на месеца, това ще е международно призната част от Руската Федерация!

Нещо пътя през Украйна не е свободен.

Що бегат от щастието тия Молдовци. Па и Украинците се дърпат нещо. А такъв живот ги чака.

Останаха ли още американски педерасти във форума или отидоха да го духат на Байдън?!

Поредната сателитка, която Руската Педерация загуби безвъзвратно.

Колко сте прав-всички останали хора са "ПРОСТО"САТЕЛИТКИ (марионетки) на САЩ!

Честито... И тях ги чака нашата съдба на просперитет и благоденствие с новите братя!

Да им пратим книгата "101 рецепти с НАСЕКОМИ", и те да усетят полъхът на благоденствието от евроатлантизма...

Тия са следващите, та да влизат по-бързо в НАТО

Слава Україні! Героям слава! Истински евроатлантически партньори! Гордеем се с Молдова!

Язък за хората ще идат курбан за здраве на ония оттатък океана.

А бе каква е тая азбука бе мужик? Пет букви на кирилица и една на латиница, иначе на на руско българска мешавица ви мяза езика,ама повече руско де.

✪ (нерегистриран) "Тоя е от честните путиниски мърши. Като види нещо което е несъвместимо с "великата русия" полудява щото двете му мозъчни клетки почват да се бият една с друга." ХА ХА ХА ХА боклук сащисан! Това че, някой не харесва сащ-империята на злото, която се издържа от войни по света, само и само да не се разпадне на отделни щати. Автоматично го правите путинист и русофил! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ! Много са ви плитки мозъчетата и сте заслепени от американската пропаганда за великите сащ, опората на света! Но не се усещате как ви го набиват! Така е защото ви харесва как сащ унищожи Европейският съюз, как унищожиха Украйна, как чрез терористичните си операции тласкат света към Трета световна война, която те ща загубят както загубиха и Студената война, след като живеят по-лошо от преди. Така е защото сте си прости по рождение и не виждате детайлите. А те са, че сащ са една фалирала псевдо държава която трябва да отстъпи световния диктат на по-силните икономически от нея БРИКС.* Живейте си с американската мечта която залезе с падането на златният стандарт на долара.

Тази Мая Санду, Манду, Банду или както там й е името прилича на тотаджийка в тотопункт от преди 1989г.

Само Радев , Орбан и Вучич останаха

Абе има и още един пич - президента на Хърватия! Всички прозападни са си пълни идиоти!

Животът в условията на свободния демократичен капиталистически свят е особено прекрасен, динамичен и вълнуващ. Цял живот си Гольо Босев, цял живот си под наем и на кредит и имаш само дрехите на гърба си, а като остарееш и се пенсионираш съвсем демократично те захвърлят в най-близкия старчески дом. Това обаче при условие, че първо стигнеш до пенсия, а след това пък получиш горе-долу прилична пенсия, за да си плащаш таксата за старческия дом. В противен случай - на сметището. Важното обаче е да се усмихваш и да си мислиш, че си щастлив.

Свободен свят??????вярваш ли си??? Ковиди игли и т.н.

Не мога да разбера защо никой не ги иска тия руснаци? Въпреки че рускините стават, ама само за една вечер, много са меркантилни и мързеливи.

Що бе брат'чет, викаш българките са много трудолюбиви и всеотдайни и въобще не са меркантилни. А американките как са? Те пък въобще не са меркантилни и въобще не ги интересуват парите.

Американките са пълен леш! За нищо не стават с техните бързи храни! НЕ гледайте само Холивудките!

Това означава, че Русия взима Одеса! ........ Всичко е договорено.

да спрем простотиите за Украйна и Русия. Искам да се коментира новите избори и кого ще избираме. Не желая отново БИБи, не желая Кокорчо и Кичка, не желая Курвела, не желая онзи от възхода, не желая депесета.... какво правиме?!

Еми, остана другаря Стефан Янев! Какво да кажа?! Всичките ни политици са за ешафода!!!

Също, като у нас.Правителсъвото е прозападно,но хората от народа не го искат.

българския народ искаме НАТО и ЕС.. кой будала ще иска руската кочина- война,мизерия, алкохолици,руски заразени курви и педофили като Путин

Преднестровието какво ще го правим ? Тази държава между Молдова и Украйна ?

Договора за наем на военната база където се съхраняват останали боеприпаси от втората световна война е прекратява, всички натрапници с руско гражданство се депортират. Гражданския ред и държавното управление се възстановява.

Повечето бачкат в Американски, Немски и Израелски фирми. Няма филиал ма нито една руска, а и до скоро нямаше. Яд ме е, че за 14 години ББ лапна 200 милиарда, а да вижда някой от вас нещо построено за тази сума?! Молдова да гледа!

Че предишното какво беше?

Ха ха, ватниците опять обосрались.

Гледай да не е обидно само, че ще ми вееш гей знамето до трето пришествие

сменихме името на боместта мънки покс, за да не се обиждат маймуните.

Психично болен намушка с нож, 14г.момче.....а,другия болен "намушка" 200хиляди, но Радев е за мир

✪ (нерегистриран) "Ще ходиш да се гъзиш пред МОЧА? Ако още го има! С другарката митрофанова и копейкиното мангалче?" А ти годи да се дупиш на Козяк мръсен циганин! И да им го оближеш хубаво за да ти платят с кървавите ново напечатани кухи долари. фашистка мърша деградирала

Накаква злобичка долавям май, а?

Тоя е от честните путиниски мърши. Като види нещо което е несъвместимо с "великата русия" полудява щото двете му мозъчни клетки почват да се бият една с друга.

А предишното правителство какво беше, що пишете глупости? Що не напишете истината - "Молдова с ново, пак прозападно правителство"

В Молдова, след управлението на привържениците на евроатлантизма, се докараха дотам нещата, че се отиваше на нови избори. Оставката/смяната на едното правителство с другото е опит за "изпускане на парата"/отлагане на провала в икономиката и политиката.