В Молдова: Русия се намеси в изборната кампания за парламент

Практически всички допитвания сочат за фаворит социалистите, подкрепящи президента Додон

Обратно в новината

Коментари - В Молдова: Русия се намеси в изборната кампания за парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и не вярвам на очите си!!34 години съм живял в така нареченото развито социалистическо общество и 30 г при промяната!!Първоначално бях скептик по отношение на всичко ново което се случваше!!Зная че за да се случи нещо много хубаво трябва време и хора с волни умове като примерно Стив Джобс.......... Въпреки всичко съжалявам и никога не искам да се връщат първите 34години.....Искам никога вече да не зависим от страна като Русия!!!!!!! Работил съм там една година нямате представа за каква мизерия иде реч за какви първосигнални хора от гето иде реч!!След три водки са царете на света най великите най силните !!!Сволач пълна !!Млади хора бягайте като дявол от тамян от всичко РУСКО!!!!!!!!Това което европа е създала от векове е уникално!! Радвайте му се!!! Да труден е днес живота в обединена европа но причината е че всички се стремят към Европа дори американците!!!!Европейската толерантност е единствена в света затова всички смугли араби и по тъмни африканци налитат като орли!!!Няма такава социална система като в Европа!!Говори се вече за базисен доход!!и тн тн обичайте Европа!!!Тя е наше велико достижение!!!!Затова искат да я разделят!!!

Значи сега Британия като сложи мита на стоките от България, ще се намеси в изборите? Мръсни британци! Къде е Цецерон да бие тревога срещу тази намеса?

Брейййй каква били тия намеси...махат митата на стоките ти, помогнали при спасяването на някакви...т.е. смешни и жалки...когато не им изнасят изборните резултати руснаците виновни....

За първи път чувам за тези спасени пилоти.Що не ги спасиха американците?Затова молдованите ще гласуват за партията на Додон.

Когато змията умира,най-много хапи.

Не се ли отърват от руската сфера, все такъв стандарт ще имат. Молдовците виждат какви са заплатите в Румъния и какви в Молдова. Ножицата ще става все по отворена и накрая ще стане това, което стана в Украйна. Историята е доказала че комунистите не могат да управляват добре. Те са мозъчно увредени и наподобяват туморните клетки.

Ти в Румъния бил ли си? Ааааа ? Какво е там видял ли си? Пълна цигания с румънски знамена за украса! В Трансилвания е малко по добре, но е разбираемо само 100 години ги порумънчват и крадат. Заплатите им са "големи" мъ и разходите не са никак малко. И ако не са младите в тъз пуста Европа да бачкат, майка им жална на румъните. А относно Молдова, тя винаги е била в сверата на влияние на Москва, поне от 400 години.

Не ми се прави на умен. Живей с молдовска заплата и молдовски разходи. Ама не ти изнася влак и чемодан за там.

Ние като не сме в сферата на влияние на Москва защо сме най-бедната и умираща страна в Европа ?

Смешник...ти си в сферата на Влияние на ФАЩ от 30г....ама още не си го разбрал...ако си спомняш за мухлясалата царевица, ТЕЦ-вете, сега и прексъпите Ф16, военните бази за които нищо не плащат....дори и по време на най-върлия комунизъм руснаците нямаха база в България....Винету и физкултурника рапортуват всяка седмица на Вашингтон...Живков имаше повече топки от тях срещу Москва.

Как не чух един път някоя държава да се оплаче, че Франция, САЩ, Англия или Германия се е намесила в техните избори. От руската кочина се оплака целия свят и после някакви гламави русофили ще ми обясняват, колко добри били руснаците. Ха!!!

и Обама им прати морски пехотинци, да видят хубаво ли е-)

Ами те не се месят...те бомбардират или пращат войски...Либия Афганистан, Ирак...и т.н.

Коя е държавата която постоянно е участвала във военни конфликти от края на Втората световна война та до днес...?

изненадващо! обикновенно САЩ се намесва само!

На калпава ракета, космоса е крив. Това, което прави Русия е в полза на всички граждани на Молдова, а не в полза на някоя политическа сила. Опростили са просрочените визи на молдовци в Русия. Чудесно, кое е лошото тук? Премахнали са митата върху селско стопанската продукция. Че по-хубаво от това има ли? От това ще печелят всички производители в Молдова! У нас само мечтаят за това. Хуманно отношение към спасените молдовци. Че кое е лошото? Изобщо тия, които твърдят, че Русия "обработва" гласоподавателите по определен начин, обиждат собствения си народ. Това означава, че избирателите са безмозъчни същества, на които Русия казва как да гласуват.

Абе с 2 думи Руси управлява света. Слага и сваля правителства по целия свят. Само да реши и готово. Я глей в щатите кво стана - руснаците си направили 100 хиляди акаунта в фацето и избраха президента. Найс а? Тук па спасили 2 души и така израха управляваща партия. Някой може ли да си представи кво ще стане ако Путин се напъне малко и пръдне? Сигурно ще се завърнат джадайте.

Явно опозицията е наясно, че ще изгуби вота и почна да вие. Какво не ви харесва бе, телета?Че ви спасиха хората, които бяха на работа за САЩ? Че не ви изритаха гастарбайтерите, а са ги оставили да печелят? Че Русия и Молдова искат да имат нормални търговски отношения? Това не е купуване на избори, телета, това са нормални отношения.

На лош моряк-водораслите му пречат... ( на хАмериканофилите-все Русия им е виновна,че те не стават)

нищо не казвате, дайте инфо.

Спорен мен навсички вече им писана от дебилизмана САЩ тая Русия навсякьде бе изборите манипулируют!!!Америкосите демократи карат без избори

Същото ще се случи и на Българските крадци-управляващи ГЕРБ. Ще загубят катастрофално от БСП и ще реват като бесни после. Истинският кеф обаче, ще е когато започнат да Бягат от България или да влизат по затворите.

150+

Взеха да стават смешни с тази Русия всички вече ... На криви ракети ... космосът им пречи!

Това либерастията наистина е диагноза за нелечимо и тежко психично разстройство! Значи, ако Русия не беше премахнала митата върху молдовски селскостопански стоки от страна на Москва и и беше накарала, талибаните да отрежат главите на молдовските пилоти, то тогава тя не би се намесила в изборите,а? Баси ненормалитетите са тия - даже Караянчева и Цветанов трябва доста да се постараят за да ги надминат!

ЕМЕС Много голямо простолюдие, сред нашето човеколюдие !

Някои даже сами си слагат плюсчета... Нали, ЕМЕС?

Накратко уманитраната помощ се явява намеса в изборите;)

Защи изтрихте нещо елементарно и реално??? Нима незнае тази поговорка за косъма????Ами реалността показва точно това че са чудят как къде и по какъв начин видни ''демократи'' все Русия да вкарат вместо да погледнат собствените си действия.

Евааааа,маааа! Руснаците слагат правителствата на целия свят !

Молдова не е ли Румънска, как така ще се месят руснаците, виж румънците --да.

В Молдова молдовците(румънци) са 40% от населението.

руснаците се мешат и слухтят навсякъде, но не си погледнеш дереджето в собствената си страна, че всеки обикновен човек гледа да избяга от там!

охооо, колко агенти има да видиш ти, мале!!!!

ще е същото...

Русия намалила мита за внос на някои селскостопански стоки...било Намеса в изборите според САЩските Слуги там !!!??? Русия дала амнистия за стотици хиляди Молдовски Гастарбайтери във Русия.... Пак било Намеса във политиката на Молдова... Умиращото бясно куче САЩ хапят като за последно и безразборно.

+++++++++

Ако не е Русия да организира избори от САЩ през България и франция та до Молдова няма да има избори по света. Просто другите държави нямат интелектуални възможности да си ги организират сами и използват руска помощ.

Брееее тази Русия e много лоша.... навсякъде намеси вече :) Заразлика САЩ изобщо никъде не пуска пипалата си и изобщо незаповядва на Бойко и партия му Гроб :)))

Кое е заповядала?

Да унищожи народът си, да направи държавата си само територия пълна с бази и отрови, да върти мутробизнес и т.н.

Да купят американски самолети на двойни цени като унижат БГ парламента. Да се откажат от Южен поток. Да спрат атомната централа Белене. Да направят в БГ американски военни бази. Да конесионират в полза на американски фирми всички природни ресурси на безценица...

Ще призная Путин за майстор, ако и в Танганайка пропищят за руска намеса в изборите им за племенен вожд ;)

Въпросът там би бил че техните племенни вождове ще запитат- колко им плащат американците за да го кажат това нещо пред камера.

Не са ги ''демократизирали'' още там най големите ''демократи''....

Прав си... Да им изпратят хАмериканците един самолетоносач,пълен с “демокрация” и ще се оправи всичко...!

Почакайте да видите резултатите в Бг след предстоящите избори. Със сигурност ще се е намесила Русия. Той ЦЦ още от сега реве.

Е как няма да реве като на по миналите избори руснаците блокираха сайтовете на ЦИК и хората стояха заключени в зала Армеец, за да не се разотиват и да се провалят изборите. Нали тогава ревахте вие как може да държат хората гладни и заключени и да припадат! Е заради руската намеса. Как веднъж не сте обективни не знам и не заклеймите това което се случва със собствената ви държава!

коментарче за Костинброд или то не се види намеса!

Личи си че сте гербераст по написаното... Незнае че да приемат някакви протоколи от подменените чували е ''свързано'' със световната мрежа и за това Русия взела ''че я пробила''????? Та малък ли е цвъки и подлогите му дето един обикновен сбор и равнение по списъци бюлетини протокол се допускат ''грешки'' ама все ''незначителни'' а като се отворят чувалите което не се прави ще се видят че никак не са незначителни - референдума на Слаи от няколко секции колко ''грешки'' излезнаха и спряха да проверяват други...

!!!,браво най после разбрахме ,че не некадърните гербаджии а руснаците са виновни за арена армеец,хвала на такива доблестни граждани да се чете гербаджии.

Всеки народ сам избира с кой да е. Щом молдовците искат да са с Русия нека така да е. Аз знам, че няма икономически успяла страна и хората да живеят добре която да е обвързана с Русия. Това го няма по никое от земните кълбета, а и извънземните. Където стъпи руски ботуш само граби. Последният пример е поставеният от тях Мадуро с помоща на който изнасят златото, доларите и природните богатства на Венецуела. Разбира се за сметка на гражданите на държавата!

Жалки соросоиди!!!

ДО не Сорос подкрепя циганите, Русия подкрепя социалистите. Няма разлика в електората.

Ами какво чакате бе,сценарият вече е отигран.Обявяваш се за президент ,наблизо,в морето се върти "Доналд Кук,коъто ви осигурява помощи през Украйна .След 15 минути Държавният департамент Ви признава .След 30 минути Ви признава и "международната общност" . Лошото става ако Додон ,призове за помощ Русия ,а не бяга като Янукович.

че не ме интересува.

русия само за това става, да лъже простите и заблудените.

И по-добре ли е Сорос да се меси? Къде е Русия ,къде е Сорос? Няма база за сравнение.

Дай тон за песен.

Бреи тая Русия избра Тръмп за пречидент,сега вече навсякъде по света. Няма вече смисъл от избори,а просто да питат Путин кого да изберат. Тези информации са за малоумници.

Ако Русия се е намесила в изборите в Молдова като е спасила пилоти в Афганистан, как трябва да наричаме намесата на Кравефермата, която направо си е купила правителството на "демократите" там?

В афганистан преди демократите, бяха СССР. След 10 години война СССР си замина от тази държава като победена, че даже се и разпадна.

вече 17-та година САЩ са там, не се притеснявай.

супер! крайно време е некой друг освен фащ и изсрал се да почне да се меси насам натам

Стига лъгахте Мамалигари на Крив .......... космоса му прече ! Народа на Молдова не ви иска вече такива Соросоиди ,които само лапат !

Защо изобщо се провеждат избори по света и у нас?! Путин да назначава директно правителствата! Дефакто, целият свят работи за Путин :)

Руската наглост и дебелоочие нямат край !!! На всички им писна алкашите да им се местя във вътрешните работи. Раша освен с подмолни действия, с друго няма как да повлияе, защото никой не я бръсне за слива.Рано или късно, всичко се връща и алкашите ще ядат хурката

В Колумбия съм! В Колумбия съм! Деменцийо, ти ли ще ми пишеш за "намеса" бе!?

Веднъж вкусили свободата молдовците знаещи какво е окупаторски ботуш не могат да бъдат заблудени за кого да гласуват. Това да не е америка да им назначат президент

верно си от Карлуково

Традиционно добра ирония :))) Бъдете здрав/а !

Много удобно стана за всички, все Русия да е виновна за всичко.Става смешно вече.

Като го слушам тоя оплаквача се уверявам в приказката на старите хора направи добро и изяш лай,о....Значи ако увеличат митата ще са ''нагли'' руснаците, ако не спасят пилотите им ще са ''зверове'' руснаците, ако няма амнистия ще ''нарушават човешките права'' руснаците,,, ама понеже не са се оказали такива пак са лоши че са го направили????????

То ако не видеха щяха да се различават от останлите евродебили и кравари:))))) Незнам защо си вярват гореспоменатите че като лъжат и се забърсват непрестанно с Рудия събират някакви точки?????