Молът, властта и психичното здраве на нацията

Защо свежият коментар на министъра изглежда особено циничен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА МАЙНАТА СИ ДОНЧЕВ !

Статията определено не е предназначена за малоумни консуматори и прости мутри, които не могат да проумеят светът, в който живеем... Прекалено тъжа и вярна е, за техните стандарти...

Класно!! Но менистъра само изпълнява партийна задача, Да отклонява стадото в удобна посока, встрани от далаверата-власт.

щот не е от воята партия ако беше от твоите щеше да го хвалиш

Почти всички коментари са от прости и злобни необразовани мързеливци, вечно мърморещи и поучаващи. Как се срина нацията до такава простащина на тълпата?!!

Ако всичко това, което авторката е написала беше вярно и сарказма в думите и по повод министъра имаше основание, МОЛ-овете нямаше да са пълни с хора. Но те са пълни.

МНОГО СА ВИДИОТЕНИТЕ ВЕЧЕ !

Тоя е типичен пример за смачканото лице на сороския агент. Тия изроди и майка си продават за някой грант.

Дончев е прогимназиален учител по психология, какво искате от човека.

Като го няма цвъки,тоя може да си е помислил,че е голям капацитет по Гьоте.Нещастници много

Е смешно да се говори за психично здраве

Този преди години даваше вид, че ще е коректив на всичките гробарски безумия. Но явно властта замъглява не само очите, но и виждането за реалния живот. На коя планета живеете бе, дембели. Молът бил отговорен за психичното състояние... По-голям абсурд няма. Живеете не само на жълтите павета, ами и в друга реалност. Боклуци. България не е Мол... Само за пари мислите, не се ли наядохте?

Е чак сега ли разбрахте , че Дончев е просто поредният морален боклук?..

А ти какъв боклук си?

Завършил задочно философия , станал зам министър председател ( сещайте се как) и то по икономическите въпроси и сега раздава акъл. Този е директно за затвора заедно с цялата си фамилия и цялата шайка, разбира се!

Помислих,че ще пропуснеш горанчето и ментите-1 и 2

Дончев плаче за моловете,Ангелакова плаче за кръчмарите и хотелиерите, но никой не казва кой ще лекува болните и вируса! Докторите не са длъжни да умират заради търговци и кръчмари!

Го-н вицепрмиер! Вие сам разбирате, какво говорите! От тези молове хората ще полудеят, ще се разболеят, защото там няма капка кислород . Климатиците не са включени заради икономиите, а материалите с които са облицование стените и пода са от изкуствени. материали. Остава сега да затворите града и да не пускате хората да отидат по родните си места за почивните дни и най-светлия праздник - 24 май. За него вашето правителство съвсем е забравило, нищо чудно предвид културното ниво на когоратата ви . Този праздник на Славянската писменот се празнува още от средата на 19 век. Спомням, как го празнувахме пред 10 септември, когато започнаха промените, а на чело на държавата беше поставен едни истински селяндур - Желю. Върви ,народе възродени - върви по моловете.

Книжовността вече не е сила - силата е в моловете. "Върви, народе възродени, Към светла бъднина върви. Със моловете, таз сила нова, Съдбините си поднови! "

Тоя, ако беше фелософ, немаше да клъвне на Въдицата на Пожарникаря ... Най-обикновена Лакомия за власт, иначе - да каже - аз направих това за Майка България ... ОЛИГОФРЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ ... АЙДЕ, ДА ИДВАТ ИЗБОРИТЕ ... ИЛИ ПРОТОКОЛИТЕ СА ПОПЪЛНЕНИ, ДАЖЕ И С КОВИДЖЕРТВИТЕ ...

И аз искам избори за да ви пратим в миманса селски дебили от миналото не,че ходя по молове(то всяка неделя само селяни ги пълнят) а дори не знаят значението на това съкращение та да идват избори,че да нямате вече никакви ресурси да храчите тук!

Редактор Юлия Владимирова ♥️♥️♥️

Поздравления за авторката! Почти съм загубил надеждата за поне съхранението на професия журналист, до настъпването на нормални времена. Ако се изходи от факта че по пътя към върховете на властта не се срещат читави и морални хора, може и да разберем защо ни се струват странни и вредни за нас, решенията които вземат. А относно моловете, то те се притежават от хора обвързани с управляващите, и близки до техния манталитет - плащаш и получаваш.

Нали по примера на прехваления запад българския народ се научи на консуматорство

май забравихте как се облизвахте около корекомите селски дебили и се озъртахте дали няма ченгета да ви хванат но има хора които ви знаят,не забравйте,че ви следим

Щели били да фалират тия с магазините. Ами това е риска на бизнеса, нищо ново под слънцето. Не е задължително държавата да се грижи за огромните печалби на бизнесменчетата. Но задължение на държавата е да се грижи и пази народа си здрав. Моловете са развъдник на всякакви вируси и отварянето им е много голяма грешка, защото съдейки по посещаемостта на кръчмите, стадото ще се юрне и натам. Все пак важно е като отидеш на кръчма да си "фиешън", нъл тъй? Е, те затова Мутафчийски избухна и каза, че очаква много хора да умрат.

Аз пък ще си оставя колата на автомивка, а през това време ще дам дрехите си за химическо чистене, ще си купя някоя нова хубава книга, ще накупя някои дрешки за децата за летния сезон, ваучер за подарък за рожден ден, ще помириша нов парфюм и ще си купя червило. Не, не съм кифла, а нормална майка с липса на достатъчно време. Всичко това, ако тръгна да го правя по различни места ще ми отнеме много повече време. Така че моловете са си удобство, няма какво да се лъжем.

Нормалните майки се грижат за здравито на децата си. От написаното от вас, госпожо , разбирам, че сте загрижена за чистотата на автомобила си , външния си вид и да ухаете подобаващо на скъп парфюм. И всичко това за сметка на безопасността на децата. След това вашите деца с евентуален вирус донесен от вас от мола , ще ги изпратите на детска градина, вероятно щото сте много заета....... да " пазарите" в моля.

Че той народа е психоболен отдавна, вижте само улиците пълно е с ненормалници.

С думи народ не се храни.Думи, думи, думи, а народа беден и болен стигнаха повече от милион.

В София всеки пети е психоболен.По улиците можете да ги видите.

Проблемът на бегеецаб е, че е толкова прост, че така и не разбра, че му пробутват едни селски, крадливи, некадърни бекове да го управляват! Покриха елитния пътник от джипката-Влади-фобията и извадиха другото бяло зайче-зъботракльовица от габровската радиоточка!

комуноидните рептили са все "граждане" селски дебил......тук освен партийни селяндури да храчат други няма но нали пък падат копейки та давайте до като още мърдате

SirBob

Прост си пич, много си прост. Какви копейки бълнуваш... Новите господари и крадци на България отдавна са на издръжка от едно друго посолство в Лозенец. Да ти подсказвам ли още или сам ще се сетиш, тикво?

Брво, Г-жо! Имам усещането, че коментарът е Мой! Мисля, че г-н Дончев се подхлъзва предизборно-политически, насочено към малобройна електорална група без ценности. Иначе изглежда по-умен от останалите, които се "упражняват в политика"...

Статия с обещаващ исторически увод и изключително пошло продължение

Оставка на Бабуина от Б... и неговите министри- калинки !

Нищо не става от него! Да си ходи в Габрово и да лъже непълнолетните!

Много думи малко работа , хляб и достоен живот. С думи не става Томи и ти го знаеш много добре като психолог.

Дончев от няколко дни е като Кашпировски, опитва се като екстрасенс да хипнотизира гладните и недоволните ама няма как гладния си е гладен и с думи не става.

Дончев си спомня за уроците в училище, явно му липсват.Ама с народа не върви това.

Ееееее, нямате угодия!

По улиците особено в София забележете, че всеки 5-ти човек не е нормален.Това няма как да се преодолее, защото хората нямат надежда, гладни са и са отчаяни.

Досега "гладни" и "отчаяни" хора в София не съм виждал! Всички търсят заведение или мол да се набутат и да харчат пари. Бяха отчаяни, до като нямаше такива "социални забавления". Защо внушаваш глуипости бе? Я си спомни до преди 3 месеца - молове, ресторанти, магазини бяха препълнени. Това ли са "гладните" и "отчаяни"?!

Хората си губят работата от днес за утре! Спри да блещиш глупости! Всеки един е застрашен.

Звучи като самопризнание на неудачник... Не вярвам в теорията за "гладните" - до сега не съм срещал гладен, останалото е въпрос на акъл и "търсене на лесното"!

И вие ли?

Ееееее, нямате угодия!

С психология не се управлява и храни народ. Няма как да е психично здрав, като няма пари за храна и лечение.

Дончев с думи не можеш да нахраниш гладните, които са вече повече от милион, мизерията в България е огромна.

Дончев го е ударил на философия и психология , а не се говори за бедността и глада.

Нацията отдавна е превъртяла и преди коронавируса от бедност и мизерия.

Само на превъртелите им се струва че нацията е превъртяла

Поздравления за Юлия Владимирова, написала тези редове.

Психолог си говори за психология, това е работил човека.

Важно е моловете да са отворени, а училищата и университтети затворени! Ученици и студенти да заповядат в моловете, там ще им раздават дупломите за СРЕДНО И ВИШО!

Учител по психология отговаря за икономиката в България като икономически вицепремиер.

Българийооо, народееее...

Българийооо, Народеее, обичам те!!!

От години се заемат длъжности, за които НЕ СИ УЧИЛ! Ето за това не можем да мръднем от тинята.

И на запад е така, но вие не знаете

Томислав Дончев - прогимназиален учител по психология, това е.

Да, ама е известен още като Малката т.и.к.в.а!

Малка , голяма все си едно даскалче.

Томислав нали е прогимназиален учител по психология по професия, изказва се за каквото знае човека.

Този с квадратната глава какво иска да каже ! Ще ви го кажа кратко , Българския Народ е психично здрав , щом ви търпи вече 11 години , а не ви изгони с камъни !

Прецакахте ми абитуриента,отваряйте си кирливите молове да се изтровят хората.

Т. Дончев: "Моловете са важни за колективния психиатричен статус на нацията!" Мне, моловете са важни за колективния психиатричен статус на ГЕРБ, защото хазната е празна. Томиславчовците са лишили хазната от 700 млн. лв. от хазарта...Де да бяха само тези милиончета... Затова България е еврорекордьор по ръст на милионери, а българските пенсионери взимат най-ниските пенсии в Европа. А Томислав, ако иска, кеф му да развява городо евроатлантическите знамена, кеф- знамето на Сорос. ... Каква всенародна радост, че Тулупите управляват България...

Ако имаше нация нямаше как да се търпи да властват хора с доказана деменция и шизофрения...

До автора на статията: Пълна двойка. Абсолютно безсмислено упражнение. Само ИТ специалисти ходели из моловете... направо ГЕНИАЛНО :) браво

Лошо в шопинга нема. Но за да се мъкне човек в 2020г по магазини с такава идея, значи има некви психични проблеми. Обича да му прислужват продавачките или не знам какво... Почти всичко може да се напазарува по интернет, даже и дрехи и обувки. Пък и пробите на облекло и обувки в магазина на днешно време не са много безопасни (всъщност и никога не са били). А министъра разбира се не знае какво говори.... но те сички горе са такива. И не само у нас. Има някаква причина за този отрицателен подбор навярно и не е зле да се проучи защо е така, че ше дойде некоя истинска опасност (я вирус сериозен, я природно бедствие) и лошо ни се пише с тез калинки горе.

Правиха , струваха и пуснаха магазините на нашите хора да работят за да перат пари ! На всички е ясно , че едва 30% от магазините в моловете работят на печалба !

По важно е Моловете да работят здравето на хората не е